Jump to content
Juoksufoorumi.fi


lanpe

Jäsenet
 • Content Count

  69
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by lanpe

 1. Kisa meni hyvin seitsemään tuntiin asti, sitten petti pää lieviin vatsaongelmiin. Kolmentoista tunnin jälkeen päätin lopettaa, kun vatsa ei kestänyt juosta, eikä kävely kiinnostanut. Palasin parin tunnin tauon jälkeen kuitenkin huollon painostuksesta kävelemään 120 km täyteen. Kiitos huollolle painostuksesta palata radalle. Aika kului radalla nopeammin, kuin yrittäessä nukkua kovalla lattialla. Nyt pää ja jalat ovat jo täysin palautuneet kisasta, ja vatsakin melkein palautunut.
 2. Kisassa oli hauskaa, vaikka juoksu loppuikin lyhyeen. Neljän tunnin jälkeen vasemman jalan reiden ulkosyrjä ja polvi alkoi kipeytyä. Seitsemään tuntiin asti pystyin jatkamaan juoksua venyttelytaukojen avulla muutaman kierroksen kerrallaan. Seitsemän tunnin jälkeen otin kengät pois, ja jatkoin sukkasillaan enimmäkseen kävellen ja paljon taukoja pitäen. Kolmentoista tunnin jälkeen keskeytin kisan. Kiitoksia huollolle.
 3. Keskiviikkona 14.3 tuli pyöräiltyä raitiovaunun alle, joka tuli päin punaisia. Polven eturistiside repesi kiinnityskohdastaan irti. Tänään pääsin Töölön sairaalasta yöksi kotiin, ja huomenna aamulla pitäisi mennä takaisin leikkaukseen. Juoksemaan pääsee aikaisintaan elokuussa, joten luultavasti 24 h jää joulukuussa juoksematta. Onneksi ei kuitenkaan käynyt pahemmin, vaikka mieluummin olisi loukannut käden kuin jalan.
 4. Endurance 24h (varma) Masokistin unelma (luultavasti pitkänä lenkkinä) Lisäksi muutama maraton pitkänä lenkkinä.
 5. Osallistuisin kisaan lähes varmasti koska tahansa. Marraskuu tai joulukuu sopisi minulle parhaiten. Silloin jäisi Masokistin jälkeen pari kuukautta aikaa treenata.
 6. Olen kiinnostunut osallistumaan 24 h juoksuun, jos sellainen järjestettäisiin Suomessa nopealla reitillä.
 7. Ensimmäinen satanen on nyt juostuna. Lähtiessä tavoitteena oli vain päästä mahdollisimman kevyesti maaliin ja mieluiten alle 10 tunnin. Ensimmäiset 65 km juoksin Epun kanssa. Vauhti oli siihen asti tasaista noin 10 min/kierros puskassa käynti kierroksia lukuunottamatta. 65 km:n kohdalla jouduin hidastamaan muutamaksi kierrokseksi, kun nesteet eivät imeytyneet, sen jälkeen siirryin malton ja urheilujuoman seoksesta veteen suolakekseihin ja geeleihin. Vatsa alkoi onneksi toimia 70 km:n jälkeen, ja sen jälkeen juoksu tuntui muutaman kierroksen ajan kevyimmäiltä koko matkan aikana. 92 km kohdalla puskassa käynnin jälkeen polvi kipeytyi , mutta kipu meni onneksi ohi muutaman sadan metrin kävelyllä. Maaliin tullessa jalat oli paljon paremmassa kunnossa kuin maratonien jälkeen. Loppuaika oli 9:50:02 johon olen tyytyväinen varsinkin, kun vielä kuukausi sitten ei jalkavaivojen takia tiennyt pystyykö edes juoksemaan. Polvi oli yön aika kipeä yön ajan, mutta nyt se alkaa tuntua paremmalta. Muuten jalat on yllättävän hyvässä kunnossa. Lihaskipuja ei ole juuri ollenkaan. Tämän jälkeen ei taida enää olla paluuta maratonille. Kiitos Epulle juoksuseurasta. Kiitos myös kaikille kannustajille.
 8. Minulle myös ensimmäinen satanen.
 9. lanpe

  Rovaniemi Marathon 2006

  Onnittelut kaikille ensimmäisen maratonin ja puolikkaan juosseille ja ennätyksen tehneille. Juoksin Rovaniemellä kokonaisen pitkänä lenkkinä. Tavoitteena oli juosta noin 5:10-5:20 min/km vauhtia. Puoleen väliin vauhti oli kuitenkin alle 5 min/km. Puolen välin jälkeen, kun pääsi rauhassa juoksemaan yksin sain hidastettua lähelle tavoitevauhtia. Oli mukava juosta ilman tavoitteita kevyttä vauhtia maaliin. Loppuaika oli 3:35:12. Ensimmäistä kertaa Terwan jälkeen oikea reisi ei kipeytynyt juostessa eikä edes juoksun jälkeen.
 10. lanpe

  Rovaniemi Marathon 2006

  Tulen juoksemaan Rovaniemelle maratonin pitkänä lenkkinä.
 11. Tulen myös Masokistiin juoksemaan ensimmäisen satasen. Aikatavoitetta ei ole, mutta luultavasti lähden juoksemaan alle 9 tunnin vauhtia.
 12. lanpe

  Terwa

  Maraton tuli juostua. Juoksu kulki 25 km:iin asti helposti noin 4:10 min/km, jonka jälkeen vauhti hidastui noin 4:25 min/km. Pysyin alle 3 tunnin vauhdissa 35 km:iin asti, mutta se olisi vaatinut kiristämistä. 35 kilometrin jälkeen luoivuin 3 tunnin tavoitteesta juoksin lopun löysäillen. Loppuaika oli 3,04,13, johon olen tosi pettynyt, vaikka ennätys parani 8 min. Viimeiset 30 km.iä juoksin suurimmaksi osaksi yksin, joka vaikutti siihen, löysäsin heti kun jaloissa alkoi vähän tuntua. Maratonin jälkeen palautteluksi 6 tunnin linturetki Liminganlahdella. Tänään jaloissa ei tunnu elinen maraton enää ollenkaan.
 13. lanpe

  Terwa

  Tulen myös terwaan kokonaiselle. Tavoitteena juosta alle 3 tuntia.
 14. lanpe

  Kotirataultra

  52,5 km 4:29:36.(taukoja 13 min). 50 km noin 4:17. Juoksin ensimmäisen kerran maratonia pidemmän lenkin. Tarkoituksena oli juosta hitaasti noin 5:20 min/km vauhtia, joka melkein onnistui ensimmäiset 10 km. Sen jälkeen juoksuvauhti kiihtyi väkisin alle 5 min/km. Juoksu kulki todella kevyesti alusta loppuun, ja tuntui, että samaa vauhtia voisi jatkaa loputtomiin.
 15. Ensi vuonna on tavoitteena juosta toukokuussa maraton alle 3h (ennätys 3.12). Toinen tavoite on juosta ensimmäinen satanen elokuussa Paloheinässä.
 16. Paloheinässä olisi ensi kesänä tavoitteena juosta ensimmäinen 100 km.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy