Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Teppo Tulppu

Jäsenet
 • Content Count

  165
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Puolimaraton
  1.32.54
 • Maraton
  3.19.17

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Teppo Tulppu

  Adizero Aegikselle korvaaja

  Kiitos. Olinkin täysin unohtanut tuon kenkäklinikan. Täytyy lueskella huolellisesti. Bostoneita joskus kokeilinkin, mutta eivät istuneet jalkaan. Adios taitaa olla tarkoitettu minua nopeammille juoksijoille.
 2. Teppo Tulppu

  Adizero Aegikselle korvaaja

  Edellisen kerran olen käynyt kenkäkaupassa ehkä 6-7 vuotta sitten. Silloin tuli hankittua treenikengiksi pino DS-Trainereita ja pino kisakengiksi Adizero Aegiksia. Nyt alkavat Aegikset olla lättään juostuja ja pitäisi löytyä jotkut korvaavat. Adidaksen boost-maailma on ihan vieras. Olisiko siellä jotain Aegiksen kaltaista tarjolla? Olisiko jossain joku yleisesittely tai vertailu näistä?
 3. Olin varannut itselleni sopivia kenkiä varastoon, mutta loukkaantumisen vuoksi taitaa olla juoksut nyt juostu. Laitetaan siis myyntiin täysin käyttämättömät kengät laatikoissaan. Kolme paria Asics Sky Speed 3 kokoa US 9.5/UK 8.5/Euro 43.5 Yksi pari Adidas Adizero aegis 2 kokoa US 9.5/UK9/Euro 43 1/3. Hintapyyntö 50 per pari tai tarjotakin saa. Sijaitsevat Itä-Helsingissä.
 4. Teppo Tulppu

  Geokätköily

  Ilmoittaudun mukaan hurahtaneiden joukkoon. Omasta lähiympäristöstä löytyy hienoja paikkoja, joihin ei olisi tullut tutustuttua ilman että joku on piilottanut sinne kätkön.
 5. http://www.aimsworldrunning.org/Calendar.htm
 6. Teppo Tulppu

  Finlandiamarathon 13.09.2014

  No jos vasta 20km kohdalla herää siihen, että mittarin lukema ja todellisuus eivät kohtaa, on vikaa myös juoksijassa. Ja todellakin on pasmat pahasti sekaisin, jos on epäselvää onko maaliin 800 vai 1,2 metriä. :witless:
 7. Teppo Tulppu

  7. Espoo Rantamaraton lauantaina 20.9.2014

  Jänistelemään tulossa kuten viime vuonnakin.
 8. Teppo Tulppu

  Stockholm Ultra Marathon 2014

  Tämäkin on nyt sitten koettu. Hyvin järjestetty tapahtuma, lämpimän sään vuoksi järjestäjät olivat laittaneet vajaan 8km kierrokselle kolme ylimääräistä vesipistettä - jokaisesta tuli napattua muki ja kipattua se päähän. Maalissa oli herkkua monenlaista. Reitti oli puoliksi hiekkatietä, puoliksi asfalttia. Tuntui kyllä kuin hiekkatietä olisi ollut paljon enemmän. Aika mutkainen reitti. GPS mittasi matkaksi 50.78km.
 9. Teppo Tulppu

  Stockholm Ultra Marathon 2014

  Ilmoittauduttu on. Ensimmäinen maratonia pidempi matkani.
 10. Teppo Tulppu

  Juoksutossujen top3?

  1. Hakusessa 2. Adidas adizero aegis 3. Asics Sky Speed Tulevisuus näyttää vähän synkältä, koska ykköstä ei ole ja sekä kakkonen että kolmonen ovat poistuneet mallistosta. Odottelen kovasti, että joku toistaiseksi julkistamaton boost osoittautuisi graalin maljaksi.
 11. Teppo Tulppu

  Foorumin henki

  Epäilemättä haukkumisessa emme pärjää koirafoorumeille. :)
 12. Teppo Tulppu

  Asics - out?

  Mulla on ollut kahdeksat Sky Speedit - kaikkia vuosikertoja - ennen nykyisiä viimeisen vuosikerran Sky Speedejä. Aina sama koko. Kullakin parilla juostu tuhatkunta kilometriä. Väittäisin omaavani siis ihan kohtuullisen kokemuksen kyseisestä mallista. Viimeisen vuosikerran Sky Speedeillä en pysty juoksemaan: hiertää hirveästi pikkuvarpaan kohdalta. Loppupäätelmä: kun myyjä tai kenkäklinikka sanoo että ei ole muuttunut edellisen vuoden mallista niin älä usko.
 13. Teppo Tulppu

  Polarilta gps-kello: RC3 GPS!

  Kuulostaa uskottavalta diagnoosilta. Tuo liitinviritys tuntui heti alusta olevan se heikoin lenkki. Tai ehkä se liittimen luukku on vielä heikompi lenkki kun siitä valuu hiet sisään.
 14. Teppo Tulppu

  Polarilta gps-kello: RC3 GPS!

  Vekotin lopetti lataamisen. Tutkailkoot tehtaalla missä vika piilee.
 15. Teppo Tulppu

  M: Kirja Tavoitteena maraton

  Kun ei tuonne oven taakse ole jonoa muodostunut niin laitetaan sitten postiin. Vai harkitsetko vielä noutoa jos paljastan, että Ankkalinna sijaitsee Itä-Helsingissä Vesalassa?
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy