Jump to content
Juoksufoorumi.fiSatkus

Jäsenet
 • Content Count

  760
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Satkus

 • Syntymäpäivä 23.08.1964

Converted

 • Coopperi
  Voi siitä on jo niin kauan, ei voi enää muistaa :)
 • 10km
  Pitäis mitata joskus uudelleen...
 • Puolimaraton
  HCR 2009 2.34h
 • Maraton
  Harkinnassa jo! :) ehkä v.2010
 • Tavoite
  Elää elämänsä loppuun asti.

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eiliset potut ja halpis makkara kanamunien kera elikäs tänään pyttäriä "jätteistä". Huomenna firman kanssa taas ulos syömään ;)
 2. Lauantaina piti vaan ottaa muutama lasi viiniä ja nauttia mökkeilystä, mutta meni enemmänkin ja sunnuntaina ei kyennyt lenkille illalla kykeni jus rattiin :(
 3. Satkus

  Hyvä biisi

  Tää biisi ei todellakaan ole hyvä, mutta kun sen joka päivä kuulee radiosta niin jää päähän soimaan. niin rumat sanat on sensuroitu http://www.youtube.com/watch?v=03PnU27cWDs
 4. ai ruotsalaiset osaa tehdä jotain oikein Täytyy katsastaa kun seuraavan kerran menen kauppaan. En ole meidän kulmilla vielä tehnyt havaintoa moisesta herkusta!:thumbsup:
 5. Uudet perunat ??? Tä??? Mistäs niitä jo saa???
 6. :dankk2:Nyt on ilma sitä luokkaa, että tänään on tarjolla grilliruokaa. Jos grillaisi ensimmäiset herkkutatit ja maissit alkupaloiksi ja sitten kananrintafilettä pekonirullia. .. perunat jää tälläkertaa väliin kun kyytipoikana on ruokainen fetasalaatti. :party0021:
 7. Saman suuntaisissa ajatuksissa.... tytär soitteli aamulla ja sanoi, että nyt se on ohi. Kysyin että mikä niin: no koulu..periaatteessa. Kaikki kurssit ja tehtävät suoritettu vain lopputyön arviointitilaisuus puuttuu. No niitähän ei ole kesällä joten syksyksi jää tuo tilaisuus ja näin paprutkin saa neitonen syksyllä. Taitaa valmistua vaan nyt suoraan kortistoon...
 8. Satkus

  Läskikerho

  Läskistä vouhotetaan jossainmäärin turhaa. Olihan se nähtävissä nyt HCR:lläkin. Kyllä ne hieman pyöreätkin immeiset juoksivat lujaa.... ... niin riippuu tietenkin mikä on se lähtötaso juoksuajoissakin... Minä vaan tykkään, että vaikka kiikunkin siellä normaalipainoisen painoindeksin loppupäässä, syön sen mitä haluan oli se sitten suklaata tai ei ja nautin siitä, että olen terve ja jaksan juosta ihan ok. Kun ikää tulee enemmän ei tuo ulkonäkö ole enää niin tärkeä.... kaikki paikat roikkuu kuitenkin ja niillä laihoilla kun ei ole mitä roikkua niin ovat sitten ryppyisiä ja kurttuisia :)
 9. Taitaa onnistua nyt. Helposti jää joku täppä väärään paikkaan, onneksi ei kovin vakavaa:)

 10. Kiitos Anitta. Kävin tsekkaamassa omia tietojani ja ne olivat muutenkin erilaiset verrattuna aikaisempaan. Mitähän ihmettä mä olen sählännyt. Muutaman kerran olen kyllä duunin läppärillä sepotellut ja se on kesken kaiken simahtanut.... en tiedä täytyy rustata kuntoon.

 11. Ihania kuvia Anitta. Mökille halajaa mieleni. Onneksi viikon kuluttua taas päästään. :)

 12. Kanamaissikeittoa kevyesti salaatin kera. Nyt pitää tämä viikko syödä kevyesti. Onneksi huomenna on jo perjantai :thumbsup:
 13. Satkus

  Läskikerho

  :fighting0056:Ennen Espoon rantamaraa (syyskuu) 4kg veks!:fighting0056:
 14. En tiedä, olisiko työstressi, kevät väsymys vai mikä on, mutta... Ostin HCR:lle salmiakkipussin josta voin sitten kätevästi napsia pitkin matkaa ja varmistaa suolan saannin tällätavalla. -> Pussi on jo syöty. Samaten söin suklaalevyn jonka olin varannut itselleni palkinnoksi HCR:n jälkeen. Meni paljon muutakin sokeripitoista. -Ei tässä muuta kuin että pitää lähteä ostamaan uusia herkkuja. Mikähän mättää kun sokeriset herkut maistuvat nyt liian hyviltä. Voisi ahmia kilokaupalla.... p...e. Mun piti vähentää karkin syöntiä....:fighting0056:
 15. Sade tekee nuhanenille hyvää... siitepölyt saavat kyytiä, kyllä kiitos lisää sitä vettä hieman.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy