Jump to content
Juoksufoorumi.fivon Mähönen

Jäsenet
 • Content Count

  2 608
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

90 Excellent

1 Follower

About von Mähönen

 • Rank
  sukallinen kaurapuuroa
 • Syntymäpäivä 05.05.1971

Converted

 • Coopperi
  1991: 3240m (67kg), 2008: 2750m (85kg), 2009: 2790m
 • 10km
  2008: 48.22 radalla, 2009: 46.15 mäkisellä tielenkillä.
 • Maraton
  3.36.39 Tukholma 2011
 • Tavoite
  juosta pidemmälle

Recent Profile Visitors

1 749 profile views
 1. Ei tunnustusta täältäkään. En tuonne kirjoittele, joskus kävin lukaisemassa. Mutta olen kyllä otettu siitä, että tulin Pottoselle mieleen tällaisessa yhteydessä! Lisäksi se tarkoittaa myös sitä, että herra muistaa vielä sotien jälkeisiäkin aikoja, eikä ole ainakaan vielä välitöntä syytä huolestua siitä, etteikö Pottonen muistaisi myös laskea housuja asioidessaan toiletissa.
 2. Kyllä pelotti sen vasemmalle jäävän pikkukundin pään puolesta! Tossahan on lankulta pudotessa hyvä mahdollisuus, että kuskikin lentää kaaressa jos sattuu etupyörä osumaan pitkospuiden pölleihin, mutta jostain syystä ei kyllä isin pään puolesta huolettanut yhtään... Enkä nyt tarkoita sitä, että olisi niin luja luottamus kypärään.
 3. En ole lääkäri, mutta eikös nää muljahtelut ole normikauraa etenkin nuorilla, alle 30 -vuotiailla ainakin? Muistan tunteeneeni muljahteluja nuorempana, mutta en huolestunut enempiä kun lääkäri näin kertoi. Itselläni oli Holter-24h tuossa 1,5 vuotta sitten muljahdustuntemusten takia (silloin 47-v.), mutta senkin tuloksena oli normaali tulos, eli pumppu kunnossa. Mulla siis myös korkea verenpaine savolaisvanhempien ennakkoperintönä ja siihen lääkitys 32-vuotiaasta asti , muuten en itse muljahteluista olisi huolta kantanut.
 4. Täysin samaa mieltä. Tosin en tiedä oliko tuo nyt minusta erityisen upeaa muuta kuin siinä suhteessa, että ihmisellä oli tavoite, jonka saavutti.
 5. Mä olen jo aika monessa lajissa luuseri, mutta ei niitä koskaan niin paljon ole, etteikö aina yksi uusi laji mahtuisi repertuaariin.
 6. Ite mietin, että tajusinkohan ton testin ihan väärin, kun kokeilematta ajattelin, että se miten lukemani ymmärsin, menee heittämällä. Nyt kun tuli mallisuorituksesta oikein videokin, niin kokeilinpa minäkin: ei mitään ongelmia, lattia tuli liian aikaisin vastaan. Piti mennä pöydälle selinmakuulle, että sai koko liikeradan tehtyä. Aina olen sanonut, että jos uinti menisi edes jotenkin, niin voisi ainakin jonkin vajaan matkan triathloniakin kokeilla. Nythän itse uiminen vaatisi siis enää pientä hienosäätöä, vaparin tekniikkakurssia, jossa toivottavasti oppisi myös hengittämään, uintikilsoja rutiinin kartuttamiseksi ja sitten jossain vaiheessa pitäisi kai ostaa ne speedotkin. Pitänee harkita vaparin haltuun ottamista vakavasti.
 7. Näin kesälomakaudella tuli mieleen, kävikö ilmi komennettiinko siinä Kari-nimistä kukkoa vai Kari-nimistä ukkoa?
 8. Samoilla linjoilla, paitsi että olen käynyt myös pikkujouluissa satunnaisesti.
 9. Tämä on selkeesti räppiä. Tuosta kun jatkojalostat, niin on loistava mahdollisuus tehdä itsestäsi narri vaikka työpaikan pikkujouluissa!
 10. Naisten MM-jalkapalloa olen tässä parin ottelun ja koosteiden verran katsonut. Uusi rangaistuspotkusääntö kaihertaa, siksi ketju erilaisista sääntömuutoksista irti turnauksille ja sarjoille omistetuista ketjuista. Tykkäsin VAR- järjestelmästä kun se poisti kalasteluja ja paljasti puhaltamatta jääneitä tilanteita. Nyt järjestelmä ampuu mielestäni itseään nilkkaan, kun ensin katsotaan oliko sittenkin rankkarin paikka (joka siis ok), mutta sitten katsotaan torjunnan jälkeen, oliko maalivahdin molemmat jalat irti viivasta noin millimetrin (viittaus Arg-Sco -otteluun lähinnä, mutta kaksi lähes vastaavaa nähneenä). Tässä mennään mielestäni metsään. Luonnollinen jatkumo olisi, että jokainen hyökkäys katsottaisiin videolta, oliko sittenkin sentin paitsio. Ei mun lajini enää tätä menoa. Johonkin on raja vedettävä tai kohta Itä-Helsingin virkeä potkupyöräilijä on ainoa riittävän hidas viivalle jähmettyjä sarjatasoon katsomatta.
 11. Sä otat selvästi liian tosissasi ton riittävän levon varmistamisen kun olet alkanut pötköttelemään jo kesken treenien.
 12. Toisen puolen Suomen kannattaja täällä odottaa kotivoittoa Hämptonissa ja pokaalinryöstöä sitten Oulusta. Kärpät oli sympaattinen 1981.
 13. Reilu kymmenen vuotta vierähtänyt eikä nuo lajit kiinnosta vieläkään pätkän vertaa. Näistä matalimman kynnyksen laji Golfkin on edelleen kokeilematta. Sittemmin on useampaakin minulle uutta lajia tullut kokeiltua, osa niistä on ollut jopa ihan koukuttavan tuntuisia (esimerkiksi jousiammunta), mutta kyllä se niin taitaa olla, että "minun lajeissani" on tultava suorituksen aikana hiki ja jälkiseurauksena jumi, että saisin niistä irti sen mitä haluan.
 14. Tai niin kuin me huonon huumorin ystävät sanomme: Vanhus ei tule yksin. Terveisiä muuten Pottoselle tässä yhteydessä, en tiedä miksi, mutta tulit juuri Mieleen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy