Jump to content
Juoksufoorumi.fi


von Mähönen

Jäsenet
 • Content Count

  2 595
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

63 Excellent

1 Follower

About von Mähönen

 • Rank
  sukallinen kaurapuuroa
 • Syntymäpäivä 05.05.1971

Converted

 • Coopperi
  1991: 3240m (67kg), 2008: 2750m (85kg), 2009: 2790m
 • 10km
  2008: 48.22 radalla, 2009: 46.15 mäkisellä tielenkillä.
 • Maraton
  3.36.39 Tukholma 2011
 • Tavoite
  juosta pidemmälle

Recent Profile Visitors

1 564 profile views
 1. Reilu kymmenen vuotta vierähtänyt eikä nuo lajit kiinnosta vieläkään pätkän vertaa. Näistä matalimman kynnyksen laji Golfkin on edelleen kokeilematta. Sittemmin on useampaakin minulle uutta lajia tullut kokeiltua, osa niistä on ollut jopa ihan koukuttavan tuntuisia (esimerkiksi jousiammunta), mutta kyllä se niin taitaa olla, että "minun lajeissani" on tultava suorituksen aikana hiki ja jälkiseurauksena jumi, että saisin niistä irti sen mitä haluan.
 2. Ja kolumbialaisten jäljiltä se pilkku, piste tai täplä saattaa olla myös valkoisen jauheen ympäröimä kaivanne.
 3. Päivän VAR: Neymarin onneton kalasteluyritys olisi mennyt vanhassa maailmassa läpi, nyt jäi vain sukelluskortti puuttumaan.
 4. Yöllä isin juoksua jännittävänä mietin, syökö hän kotiin päästyään viikon ajan lähiseudun buffat tyhjiksi sushista, pizzasta ja ynnämuusta. Ja toki jokaista väliaikaa jännitän niin, ettei nukkuakaan osaa. Olispa gepsi tuolla antiikiin mailla... edes viimeiset 18h.
 5. Tunnustan olevani lähestulkoon sivistynyt ihminen, mutta nyt en osaa sanoa tätä yhtään kauniimmin: Mitä vittua mun silmäni juuri lukivat? http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000005093062.html . Pulitzer-palkintoa odotellessa.... jep, sä olet löytänyt kutsumusammattisi, toimittelija...
 6. Nyt on tuo norjalaisten hiihtäjien huono palautuminen kisoista trendaamassa. En sitten tiedä voiko tuosta mitään johtopäätelmiä mihinkään suuntaan tehdä. Varmaan ovat vaan harjoitelleet kovempaa kuin kukaan koskaan.
 7. Kontisen vuosi pitäisi olla, mutta tuskin on. Potkoselle kaikki kunnia, mutta naisten nyrkkeilyssä taitaa olla yhtä monta osallistujaa kuin on pallopoikia yhdessä Wimbledonissa pelatussa ottelussa. Itsekin toki katselin Potkosen ottelut ja elin mukana. Olympiapronssilla ei ole viime aikoina Vuoden urheilija -titteliä viety, hopealla vuonna 2004 (Yli-Hannuksela). Leo-Pekka Tähti samoin. Huippu-urheilija, kyllä, mutta ehkä enemmän elämänura tyylisen palkinnon paikka? Lotta Lepistölle Vuoden yllättäjä -palkinto ja Patrik Laineelle Vuoden nuori urheilija -palkinto. Keke Rosbergille vuoden F1-isä -palkinto. Minttu-rakkaalle/kihlatulle/vaimolle Vuoden turhin urheilijan siippa -palkinto. Kaj Kunnakselle Vuoden come back -palkinto.
 8. Aftonbladet tietää kertoa venäläisen Sport Express -lehden kertovan huhuttavan kahden vuoden pannasta Eremenkolle kiellettyjen aineiden käytöstä. Tämä UEFA:n kuulemisen jälkeen. Edit: jaa, olikin jo vanha tieto. Aftonbladet vain "huuteli" etusivullaan.
 9. Minä hyväksyisin reittiennätyksenä. Ei taida Spartathlonillakaan olla maailmanennätyksen haltijaa, vai onko? Aika hölmöä on ajatella, että juoksulajeissa ei voisi juosta jonkin matkan maailmanennätystä kotimaassaan.
 10. Hiihtäjiä tehdään kesällä. Tai Oslon seudulla. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/16512808/
 11. Myönnän suhtautuvani norjalaisten suhmurointiin tunteella ja entistä enemmän vielä Sundbyn muka-tuomion jälkeen. Lisäksi taakkanani on vielä vuoden 2001 haamut. Hiihdossa huipulla on vain harvoilla mahdollisuus sellaisiin ansioihin, ettei tarvitse uran jälkeen tehdä ns. normaaleja töitä jos ei halua. Mikäli lajin valtamaa pystyy tehokkaasti (mahdollisen dopingohjelmansa avulla) sulkemaan lähes kaikilta muilta käsiksipääsyn noihin ansiomahdollisuuksiin, olisi tärkeää saada edes näille kiinnijääneille asianmukaiset tuomiot, että lajissa säilyisi edes jonkinlainen toivo siitä, että sinne huipulle olisi muukin tie kun syntyä astmalapsena Norjaan. Kaksi vuotta Sundbylle ja 2-4 vuotta Johaugille olisi riittävä rangaistus, ei tarvitse Siperiaan lähettää. Lisäksi ennen kaikkea Sundbyn tapauksen piilottelusta sivaltaisin tunnepohjalta Norjaa sulkemalla norjalaiset ja( norjanmieliset) edustajat FIS:sistä ja WADA:sta pariksi vuodeksi.
 12. Kyllä mä uskoisin, että noin 90% Suomen kansasta oli yhtä päteviä tai pätevämpiä langettamaan tuomion kuin Norjan anti-dopingtuomiotoimikunta. Sitten on tietysti viihdekäyttäjät, joille on se ja sama noudatetaanko lajin sääntöjä vai ei, kunhan räkä lentää ja lumi pöllyää.
 13. Norjan hiihtoliitto on myös unohtanut kertoa pääsponsorilleen Sparebank1:lle Johnsrud Sundbyn salbutamolikärystä. Olivat seitsemän viikon ajan tienneet Sundbystä sponsorisopimusta allekirjoitettaessa, muistivat kertoa 16 kk kuluttua kärystä, päivää ennen lehdistötilaisuutta. Sopimus 50 miljoonaa NOK ja kolme vuotta. Sparebankilla on sopimuksessa klausuuli, jonka mukaan voi purkaa sponssisopimulsen ennen vuotta 2018, johon saakka sopimus ulottuu. Norjan hiihtoliitossa voi olla kovasti kiireisiä ihmisiä näinä päivinä. (tv2.no)
 14. Johaug testattiin edellisen kerran 10.5.2016. Hyvin ehtää vetää kuuria tuossa välissä. ( www.tv2.no )
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy