Jump to content
Juoksufoorumi.fi

JuSa69

Jäsenet
 • Posts

  30
 • Liittyi

 • Last visited

About JuSa69

 • Syntymäpäivä 03.05.1969

Converted

 • Tavoite
  1.Saada selkä kuntoon/Pysyä terveenä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JuSa69's Achievements

 1. Törö! Aihetta hiukan sivuten, taas olen käynyt ennen maratonia hierojalla, mikä menikin ok. Mutta sen jälkeen tuli kurkku kipeäksi ja nyt toinen puoli nenästä työntää räkää. Unohtuu tuossa kisaan valmistautuessa keväällä tai syyspuolella miten herkästi se räkätauti iskee.Todennäköisempi mahdollisuus asiassa on tietysti työmatkalta uudet pöpöt taikka lasten koulusta tuomat. Mistäs noita tietää. Tälläinen nuha ennen kisaa tuntuu hyvin tutulta. Nenän huuhtelu suolaliuoksella jatkuu. Kisajännitys sotkee tietysti oloa. Energiatankkaus sotkee mulla ainakin oloa. Viimeksi yritin rajoittaa kahvinjuontia ennen maratonia, mikä pistikin kropan osaltaan sekaisin, reidet meni niin tukkoon että jouduin ottamaan särkylääkettä kipuun. Tunnustan olevani kahvin orja. Pidän jännitystä merkkinä latautumisesta ko.suoritukseen.
 2. JuSa69

  Huimia sykelukemia!!

  Niinpä, ensimmäisellä kertaa kun sykemittari huiteli parilla ekalla kilometrillä huippulukemissa kävelin kotiin. Säikäytti silloin kyllä tosissaan. Noh nyt olen yrittänyt liikuttaa sykevyötä eri kohtaan, joka joskus rauhottaa lukemat. Mistäs sen nyt sitten tietäskään vaikka joskus olisikin vähän aluksi sykkeet oikeasti koholla, tähän asti olen vielä päässyt hengissä kotiin - juoksemalla lenkin normaalisti suunnitelman mukaan. Eli omat tuntemukset on vielä ajanut juoksemaan ja olemaan välittämättä liikaa mittarin huiteluista. Itsellä halpoja koodaamattomia mittareita, välillä harmittavan herkkiä staattiselle/ulkopuoliselle häiriöille(lenkkiseuralle).
 3. EA1-kurssi tuli päivitettyä viikolla, niinpä viikon oma ennätyssaldo juoksun osalta on 112 km, yht. 123 km kännykän sports trackerillä mitattua liikkumista. Luonetjärvi, Kaposenmäki ja Särkimäki tuli kierrettyä Tikkakoskella molempiin suuntiin tällä viikolla. To vapaa juoksusta, silloin soiteltiin Sirkesaloa Aaltosalilla. Avg pace 5:15 min/km, syke 132 avg. Ajallisesti yhteensä 11.5 tuntia. Kolmena päivänä kilsat ylitti 20 km ja oma paino heitteli 83- 87 kg välissä kotipuntarilla. Eihän luku voi olla enne... Toivottavasti ensi viikollakin pysyy paikat juoksukunnossa, eikä tarvitse lähteä:character00264: ensiapuun polille. Kaiken kaikkiaan hyviä juoksukelejä, ei kevätpölyt haitanneet.
 4. :goodvibes:438 km aikaa noin 57tuntia, josta kävelyä 161km 30:37,hiihtoa 151km 13:52 ja juoksua 126km 12:25... liikaa, en osaa(jaksa)enää ynnätä. Sport tracker väittää juoksuun ja kävelyyn uppoavan 350 000 askelta = Joulukuusta painoa lähtenyt vajaa 3 kg. 92kg - 89kg. Hyvällä mielellä kevättä kohti.
 5. 55 minuuttia juoksentelua Hipposhallissa sisältäen coopperiennätykseni 3,3km :peaceful:
 6. Törö! Herkkä vatsaisena? pyrin pitämään ruokailusta 2-3 tuntia, jotta vatsalaukkussa oleva ruoka sulaisi kunnolla eikä kiusaisi lenkillä. Kesä kuumalla pitkiksillä yritin pitää vettä mukana + suolaa, mustikoiden yms. mussutusta metsästä loppumatkasta. Aamutankkauksena pitkikselle pikakauramustikkaomenasekoitus (liisteri) valmispussi ohjetta mukaillen minuutti mikrossa, johon loppu osa joskus banaanijogurttia+maitoa/rahkaa tai vastaavaa puurolautanen täyteen. Herätys kahvia sopivasti kohtuudella. Erityisesti rasvainen grilliruoka on pari kertaa näyttänyt treenissä kyntensä -vaikeasti sulavaa.Tuloksena ei oksentelua, mutta kiire vessaan. Liharuoan nauttiminen lenkin jälkeen. Jotkut myslitkin olen huomannut itselleni liian raskaaksi +esim. suklaanrusinat on semmoisia mitäen uskalla ottaa treenin aikana. Joissakin vaelluksilla on toki tarjottu nakkeja/lihapullia -ei pysty. -Harrastan liian usein treenin jälkeen hallitsematonta syöpöttelyä :( Painonhallintaan ei riitä pelkkä juoksu.
 7. :party0021:Hihhih! 21 kuukautta ehyen puolella, elikä 2010-luku kutakuinkin juosten- säännöllisesti määrää lisäten 3000 km rikkoutui tänään juosten. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan:026:nimim.+40v.
 8. Täysillä, höyryjä säästelemättä, toivottavasti ei kostaudu. Kuikan lenkkiä ja +kierros talon ympäri jotta 15km tulisi täyyteeen. Vaimo jo ihmetteli kuka hu--- kiertää, olin niin innoissani uusista lenkkitossuista -mukavan pehmoset oli asicin DS trainerit. Niinpä sykkeetkin oli mulle kovat max 170 ja ave151- 63 min. Laattaa eikä sadetta tullut, muttei harmittanut;) Näin kovaa lenkkiä en muista tehneeni yksin. Maha ja pää vieläkin sekaisin.
 9. Onnittelut kaikille juoksun suorittaneille ja ennätystensä parantajille. Kiitos erityisesti juomahuollon porukoille ja kannustusta antaneille! Itsellä juoksuun lähtö meni periaatteella: rikasta/rutiköyhää - eka kymppi meni 43 min.(Liian kovaa minulle) Puolikas n 1.33 - loppuaika 3.20. Tulos: Finlandia maraton aika parani, vaikka ei omaa ennätystä tullut ++++ olen iloinen ja onnellinen Teoston palkinnosta Musamaratonin voittajana. --kaksi rakkoa.
 10. Joo, osaavat kyllä pitää ääntä, nämä kaikki (Neitsikat) ovatkin miespuolisia. Puheista ei kyllä saa selvää, mutta hirssillä Iineksen ja Akun saa ''vilkuttamaan''. Tosiaankin Hessu on nuorin ja arka untuvikko, eikä pysy vanhempien poikien vauhdissa. Kotona pääsevät päivisin vapaasti lentelemään sisätiloissa.
 11. Parisen vuotta meillä on ollut neitokakaduja; -Iines, Aku ja (Iines) Tämän kesän uusi tulokas Hessu.
 12. Musamaratonin kokonaiselle ilmoittauduttu. ''Pikamarssina'' kohti kolmosta...parin viikon flunssan jälkeen enään pelkkää herkistelyä ja tankkausta:undecided:
 13. Vuonna 2010 helmikuussa aloitin n.1/2 vuoden tauon jälkeen varovasti juoksua helmikuusta-kesäkuun loppuun = 560 km Vuosi 2011 näyttää 1076 km. Tältä vuodelta kuntopiiri on jäänyt pois ja kävely on vähentynyt huomattavasti. Maaliskuu näyttää eniten määrää, 263 km juoksua.
 14. Startti klo 7:55, 24 km avg 5:55/km. Kaposen mäenlenkki, Luonetjärven ympäri ja jäähdyttelyä(?) järvessä. Vielä 2km kotiin;-) pannaria ja kermavaahtoa. Lisää uintia Kumpulammessa. Saunapuiden pilkkomista ja sahaamista - Pitsaa - Puu-urakka loppuun:smiley:...
 15. Aamulla maksoin maratonin osallistumismaksun, nyt viimeiset tehotankkaukset irtokarkeilla Summassaaren maisemissa ja . Huomenna maastontiedustelu ja muuta hifistelyä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy