Jump to content
Juoksufoorumi.fi

JRi

Jäsenet
 • Posts

  315
 • Liittyi

 • Last visited

About JRi

 • Syntymäpäivä 02.01.1974

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

JRi's Achievements

 1. JRi

  Espoo Trail Run 30.4.2016

  Koko perheen juoksutapahtuma Espoon keskuspuiston poluilla vappuaattona. Matkat: 3, 7 ja 14 km. http://www.espootrail.com/
 2. Nopeampi reitti ja järjestelyt Jukola -tasoon. Tähän tietysti tarvitaan osaavat järjestäjät sekä Helsingin kaupunki täysillä mukaan. Sinällään nyt tehdyillä muutoksilla pyrittiin ihan oikeaan suuntaan, mutta toteutus jäi vajavaiseksi. Onnistuneilla järjestelyillä kasvu jatkossa olisi jo nyt ollut mahdollinen. Valitettavasti kaikki ei mennyt nappiin ja nuo pienet tai suuret virheet muistetaan pitkään.
 3. JRi

  Maraton alle 2:50

  Eipä onnistunut 2:50 alitus eilen HCM:lla. Tosin se olikin sellainen unelmatavoite, jos kaikki menee "nopealla" reitillä aivan putkeen. Kesän harjoittelu lähinnä suunnistusta ja maastojuoksua. Viimeinen 5-6 viikkoa vähän maratonspesifisempää. 30 km kohdalle saakka vielä melko lailla aikataulussa, mutta sitten vauhti hyytyi 4 km mäkisellä pätkällä. Mäet antoivat ilmeisesti jaloille myös hyvän sykäyksen aloittaa kramppailu loppumatkalle, joten aika painui lopulta ruuhkia väistellen hieman alle 2:53. Oma ennätys kuitenkin tuli, joten tyytyväinen tuohon pitää olla. Katsotaan nyt jaksaako syksylle rakentaa vielä uutta yritystä vai keskittyykö suunnistukseen ja muihin mukaviin metsäharrastuksiin.
 4. JRi

  Pogostan Hiihto 2015

  Olipa upea sää ja nopea keli! Hienoa lopettaa hiihtokausi tällaiseen tapahtumaan. Nopeaksi arvioidun kelin myötä laitoin itselleni kovan aikatavoitteen 2:30 ja onnistuin lopulta alittamaan sen yli 3 minuutilla. Ero kärkeenkin oli vain reilut pari minuuttia. Tyytyväinen täytyy olla - kuten oli varmasti moni muukin Pogostalla hiihtäneistä.
 5. JRi

  Maraton alle 2:50

  Onnittelut hienosta juoksusta! Tuo 4 min/km takominen näyttää olevan avainasemassa 2:50 alituksessa. Oma "rakenteellinen nopeus" ei sen kovempaan vauhtiin juuri ylläkään, joten pitänee kokeilla hieman samankaltaista lähestymistä.
 6. Kerttu nousi jälleen podiumille tänään Davosissa! Myös miehillä kulkee paremmin kuin vuosiin: Heikkisen Lillehammerin hiihdot ja Mustin tämänpäiväinen Davosissa hienoja suorituksia. Myös Nousianen alkaa päästä vauhtiin - tänään jo 12., juuri ennen Heikkistä. Kaikki Suomen miehet tänään MC pisteille - hyvä!
 7. Melko synkkää luettavaa nämä Juoksufoorumin hiihtouutiset. Vastapainona avataas uusi ketju, jossa käännetään katseettulevaisuuteen, jossa Suomen hiihtäjien vauhti vain paranee ja menestystätulee. Tästä saatiin alkupaloja jo Rukan Maailman Cupissa. Hienoa Iivo jaMusti! Katsotaanpa jatkuuko menestys Lillehammerissa tänä viikonloppuna, vaikka osa ykköspyssyistä on presidentin linnassa juhlistamassaSuomen itsenäisyyspäivää ansaitusti Olympiavoittajina ja -mitalisteina.
 8. Arpaonni suosi tällä kertaa joten, jos vain paikat kestää, niin ennätystä tavoitellaan ensi syksynä Berliinissä. Mikäs olisi sopiva hotelli, jos reissuun lähtee koko 5 henkisellä lapsiperheellä? Entä onko vinkkejä lentojen varaukseen?
 9. JRi

  Helsingin ladut

  Halli oli ainakin tänään loistokunnossa verrattuna viimesyksyiseen. Ei jäinen mutta ei myöskään puuroutunut sohjoksi tai jauhoksi. Luisto kohtalainen ihan perusvoitelulla. Mukava oli pari tuntia liu'utella menemään.
 10. JRi

  Viikonloppu 6-7.9

  Tähän ketjuun on kerrankin hyvä jatkaa ko viikonlopusta, koska se vierähti Jämillä hiihtoseuran 10-12 -vuotisien leirillä, jossa huoltajakin ehti käymään lenkillä muiden mukana: - 3 hiihtoharjoitusta erinomaisessa kunnossa olevassa Jämin hiihtoputkessa n 90 km - 2 noin 2 h pöyräsuunnistusharjoitusta Jämin kankailla uudella maastopyörällä - Verryttelyjuoksenteluja yhteensä pari tuntia - yksi yösuunnistusharjoitus n 50 min Harjoituspohja ei tainnut ihan tälle setille riittää, kun maanantain seuran yösuunnistuskisa oli pakko jättää väliin kipeytyneiden lihasten johdosta. Mutta hienoa oli päästä leirillä taas hiihtämään.
 11. Nuuksio Classic jää minulta väliin tänä vuonna. Onneksi tilalle löytyi hyvä tuuraaja. Ehkä ensi vuonna jälleen mukana yhdellä hienoimmista maratoneista. Tsemppiä kaikille Nuuksioon menijöille!
 12. Kolmen vuoden tauon jälkeen mukana katumaratonilla. Polvet eivät ole oikein kestäneet kovalla alustalla juoksua, joten harjoittelukin on tapahtunut lähinnä suunnistaen ja poluilla tai hiekkateillä juosten. HCM:n reitti ei ole niitä nopeimpia, mutta liikkeelle oli tarkoitus lähteä rohkeasti ennätysvauhtia. Alkumatka meni hyvin suuunnitelman (4 min/km) mukaan tai jopa hieman tämän alle. Vielä 30 km kohdalla homma oli hyvin hallinnassa, vaikka vauhti olikin hieman hidastunut. Lauttasaaren piiiitkän nousuosuuden lopulla, juuri ennen 33 km kylttiä takareidet ja pohje alkoivat sitten yllättäen kramppailla. Loppumatka olikin sitten melkoista kamppailua kramppien kanssa taistellen ja jonkinlaista juoksutöpöttelyä jatkaen. Loppuaika 2:55:34 eli reilut pari minuuttia ennätystä heikommin, mutta perustavoitte (alle 3 h) tuli kuitenkin selvästi saavutettua. Positiivista oli, että polvi kesti hyvin juoksua. Ehkä tämä ei sitten jäänytkään viimeiseksi katumaratoniksi. Kiitokset järjestäjille, kannustajille ja teille kanssajuoksijoille hienosta juoksutapahtumasta!
 13. Muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen mukaan katumaratonille. Polvet eivät oikein kestä katujuoksua ja siksi valmistautuminenkin on tehty pääasiassa poluilla ja suunnistamalla. Pitää taas luottaa, että vanhat nuoruusaikojen harjoituspohjat kantavat yhden maratonin yli. Riskillä liikkeelle ennätystahtiin ja katsotaan mihin aikaan sitten lopulta hyydytään. Joka tapauksessa matkalla ja etenkin maratonin jälkeen juhlitaan velipojan synttäreitä, joten eiköhän tästä ihan mukava reissu ole tulossa.
 14. Minusta tuo vaikuttaa oikein hyvältä setiltä. Suunnistusta + yksi pitempi (2,5 - 3 h) maastolenkki 1 - 2 viikon välein toimi ainakin itselläni ihan riittävän hyvin. Tuota pidemmät lenkit aiheuttavat helposti ongelmia palautumisen kanssa ja riski jalkavaivoista kasvaa. P.S. Käyvin muuten viikonvaihteessa vaeltamassa Herajärvenkierroksella / Ryläyksellä poikieni kanssa. Maaston rankkuus tuli hyvin esille myös rinkan kanssa kulkiessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy