Jump to content
Juoksufoorumi.fiVargVeum

Jäsenet
 • Content Count

  532
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by VargVeum

 1. Varmaan ollu pari vuotta out palstalta, mut sopivasti nyt tänään - onnittelut siis sinne!

 2. Jaa-a, oisko kymmenisen vuotta niitä ollut. Juostessa, pyöräkypärän alla, Seppolan sulkavalla, spinnis... taitaa olla aina päässä liikkuessa - kylmintä talvea lukuunottamatta, ja joskus kaulassa myös. Sheivatusta päästä valuu hiet simmuun ikävästi, Buffi estää sen yllättävän hyvin. Ei paina mitään eikä vie tilaa joten kulkee mukana reissussa kuin reissussa. Harvoja kapineita on joista ollu niin paljon hyötyä..
 3. Eipä o pitkään aikaan tullu tänne kirjoiteltua, mut nyt äskeinen tapahtuma tuoreeltaan..: 'Hemulin' kanssa tuossa juotiin ip-kahvia ja tekikin mieli jädeä kyytipojaksi.. katseltiin että eilen ostettiin jäätelöä 2 litraa ja.. oo-ho, mites, näähän on menny???, viimeiset jämät Ingmanin Creamy Lakritsasta ja Rommirusinasta.. että tälle ollaan kyl aika persoja . ja siinä sitten tuli samalla mieleen ja kysyinkin että muistatko juoksufoorumilta nimimerkin 'Kalza'?? Et se hessu on kyllä aivan omaa luokkaansa tässä lajissa :kumarrus:
 4. VargVeum

  H1n1

  Iltapäivälehtien juttuja ei nyt kannattaisi ottaa suurena totuutena.. sen verran myynninedistämiseksi muokattuja juttuja sieltä ilmestyy sikainfluenssankin parista. Keskenmenoja tulee ja ihmisiä kuolee joka päivä. Jos yksikään rokotetuista ei saisi keskenmenoa niin silloin olisi löydetty keino estää niitä = H1N1-rokote. Rokotuksilla on AINA ollut ja AINA tulee olemaan sivuvaikutuksia joillakin henkilöillä. Kun ei satuta olemaan klooneja vaan immuunijärjestelmän toiminnan kannalta yksilölliset erot voivat olla merkittäviä. Viranomaisten salaliitot ja peittely jne.. hohhoijaa!!! Parhaansa tekevät mm THL.ssä (tunnen asiantuntijoita sieltä) - jotta Espanjantaudin kaltaiset skenaariot eivät oikeasti toistuisi.
 5. Hienoa Jouni! Seuraavaa kesää ajatellessa - virtaa pimentyvään loppuvuoteen... Mukana ollaan taas 'hemulin’ kanssa (ellei olla Alpeilla just silloin)
 6. Mutta aikaansai reippaasti aktivointia turtuneille, onnettomille neuroneille.
 7. Maalissa aivan raukeana, alla taivaan, onnellisena nurmikolla
 8. Mahtaa Admin Repiä Alasuojansa Tällaisesta Ohiampuvasta Nokkeluudesta
 9. .. Mielestäni aivan rajaton anteliaisuus - tosiaan osui nappiin
 10. Mojovasti ahdistaakin, rutinat articulation. Toisaalta, onnellinen naisesta...
 11. Mahtavan Ajan Rutistankin! Articulatiogenuksen Tervehdyttyä, Ortopedin Neuvoin
 12. Marinaa, Akkamaista Ruikutusta - Ahvenanmaalle Tykittämään Oikeasti Narisematta
 13. Vaikuttais olevan lähinnä SM-ruudukko:action-smiley-073:
 14. Munat aina ruvella, akillekset tiukkana, onnetonta nylkkäämistä
 15. VargVeum

  Vaellustouhut

  Pohjois-Norjan tuntureilla elokuun vaihteessa - eikä ollu ruuhkaa taaskaan.. eli nyt on 8reissun saldo yhteensä 3nähtyä ihmistä. 5-6vuotta sitten törmäsin yksinäiseen poromieheen - ja nyt tää sama harvahammas taas siel kauimmaises kolkas että morjes vvuan Hyttysistä sen verran, että aiemmin oli niistä puhetta: siis niiden puutteesta noissa maisemissa. Mut nyt oli sen verran et yhtenä päivänä kyllä sorruin laittamaan offia lärviin ensimmäistä kertaa tuolla.. kalastaes kädet kiinni ni pikkasen tekivät jo kiusaa. Oli ollut pitkään kylmää ja märkää ja sit paukas kerralla helteet niin oli ilmeisesti koko ylängön 116 hyttystä kuoriutunu kerralla ja majailivat yhdessä paikassa? Kelit oli jo melkein turhankin komeat: n 23ast monta pv putkeen.. UV:tä tuli niin että riittää vuodeks. Ja aurinko kun porottaa pilvettömältä taivaalta puuttomassa tunturissa niin aamulla viimeistään 6ltä on teltas sauna-olosuhteet vaikka yöllä kävis nollassa.. Suurin rautu 2.4kg. Tuoreeltaan savustettuna...:tongue:
 16. Paska homma! Älä ota iriitin kanssa yhtään riskejä!!! Kuukaus on lyhyt aika ja liikuntakiellosta johtuva harmitus pientä verrattuna siihen, että pahentuessaan voit saada siitä MAKSIMAALISEN elämääsi vaikeuttavan riesan! Silmässä elimenä on lisäksi se huono puoli että silmän tietyt osat ovat immuunijärjestelmältä 'piilossa'.. jos ne vaurioituvat trauman/vaikean tulehduksen seurauksena immuunijärjestelmä voi hyökätä silmää vastaan 'vieraana'. Ja kun se tapahtuu toista silmää vastaan se voi tapahtua myös toista tervettä silmää vastaan ja pahimmassa tapauksessa näkö menee molemmista - tai ainakin näkökyky heikentyy radikaalisti. Joten ole tarkka sen liikunnan, saunan ja rasituksen suhteen juuri niillä rajoituksilla jotka sait!! =älä treenaa!!! Äläkä ole kylmässä tuulessa yhtään jos/kun ulkoilet RAUHALLISESTI.. Tsemppiä ja kärsivällisyyttä!
 17. VargVeum

  Onnittelut

  Onnittelut Sulkava-kipparillemme Kalmanille!! Tsemppiä maratonille!! Onnittelut myös jäsen Toh:lle! .. ja kiitokset mukavista viesteistä Rookie-pietari-sky-vonMähönen... ! sitäpaitsi ettehän te o yhtään sivullisia - vaan samaa klaaniahan tässä ollaan :039:
 18. VargVeum

  Onnittelut

  KUUMAT ONNITTELUT hemuli-rakkaalleni!! Viikonloppuna juhlitaan..... Ultra-Maileri se 13.8 vaati: NIMET ESILLE - ja lupasin... Tää siis oikeastaan kuuluis myös 'tunnustan'-topicciin - mut eiköhän se asia tästä ny selvinny kerralla...
 19. VargVeum

  Onnittelut

  Onnittelut Karjalohjan suuntaan!! 50een on mahtunut varmasti vaikka mitä Armotonta Asennetta seuraavallekin puolivuosisadalle....
 20. Pitkä oli prosessi vasemman polven kanssa.. reilusti yli vuosi ennen kuin kuntoutui. Mut nyt on ihan kunnossa. Vaan eipä siinä mitään, tasapuolisuuden vuoksi vaihdettiin sitten sama homma orastavana oikeaan polveen.. ei oikeastaan tie mitä sanois, joten parempi olla ihan hiljaa.
 21. Sain tiedon tiedekuntaneuvostolta: nimitys yliopistonlehtorin virkaan on selvä. Alkaa 1.9 -> .
 22. Sadetta pitäessä onkin mukava palautella Sulkavan reissua mieleen.. Kaikille 3lle kipparille ja meille kaleeriorjille isot kiitokset hienosta soudusta ja hyvästä seurasta !! Itse asiassa mehän ollaan aivan helkutin hyviä soutajia, ei yhtään yhteistreeniä, ensikertalaisia suurin osa ja aika 5.14. Eikä mitään hiipumista vaan päinvastoin viimeiset(kin) kilometrit tultiin kokka kohisten hienolla rytmillä ja sykkeellä! Saattoi kipparin 've-too' kuulua Ristiinaan asti hyvinkin.. Noin jälkeenpäin miettien, väittäisin että kaiken kaikkiaan kovin soudunaikainen suoritus oli viimeinen kipparinvaihto. Kun nyt muistelette miltä tuntui maalissa astua laiturille - niin liikkuvassa veneessä siirtyminen takapenkille uimatta oli 'nipsu'lta hatunnoston arvoinen suoritus..!! Veneestä sen verran että hyvinhän se kulki kun sitä 14soutaa..mutta jalkalenkit oli sieltä mihin päivä ei paista. Täytyy varautua omilla kiristettävillä remmeillä tulevaisuudessa.. Eikä olis pahitteeks olla sitä lenkkiäkään johon sais airon tyrkätä juomatauon ajaksi. Eli näinhän tässä taitaa käydä kuten siel jo uumoiltiin: jossain puolvälis voi tulla mieleen et ei helvetti saa olla viimeinen kerta - mut 'saunan jälkeen' jo että jospa lähtis uudelleen. Eli mukana ollaan samassa porukassa ens vuonnakin - jos tästä jatkoa seuraa.. Itselläni toi 'eihän täs o mitään järkeä'-ajatus kävi hetken mielessä jossain 20km kohdalla, kun totesin että vanha ranteen jännetupen tulehdushan on taas kuin kuin uusi.. Loppumatka menikin sitten ristivedolla, vasen kämmen ylöspäin. Sekin onnistuu ihan hyvin, mutta taakseveto menee pintaa hipoen ja kosketuksia=roiskeita tulee joskus(sori Doris).. Kiitokset Jouni vielä järjestelyistä! Kiitosten luovutushan pidettiin lyhyenä versiona ruoan odottaessa. Mutta me luotetaan siihen että huolellisesti kastat Kuusamolaisen kuksan kyseisellä konjakilla kuten kuuluu... Ja vielä vanhana kuppia ottaessas voit muistella että SE '2009-Juoksufoorumi.fi' oli sentään LOISTAVA HUIPPUJOUKKUE :038:
 23. -Ihon tuoksu (ei vauvan vaan tietyn aikuisen naisen) -se miltä avotunturissa tuoksuu... joku tietty kasvillisuus siel paljakalla on joka ihan omanlaisensa.. -terva kannossa tai veneen pohjassa + mixi tervastulet ja kuubalainen sikari ni johan piisaa hyväntuoksuista savua..
 24. VargVeum

  Onnittelut

  Kiitoksia 'hemuli' - lämmöllä otettu vastaan .. 'Herra47'lle kiitokset myös Turkkusen suuntaan. Ja samalla onnittelut muillekin sarvipäille!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy