Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

VargVeum

Jäsenet
 • Content Count

  532
 • Liittyi

 • Last visited

Viestit käyttäjältä VargVeum


 1. Jaa-a, oisko kymmenisen vuotta niitä ollut. Juostessa, pyöräkypärän alla, Seppolan sulkavalla, spinnis... taitaa olla aina päässä liikkuessa - kylmintä talvea lukuunottamatta, ja joskus kaulassa myös. Sheivatusta päästä valuu hiet simmuun ikävästi, Buffi estää sen yllättävän hyvin. Ei paina mitään eikä vie tilaa joten kulkee mukana reissussa kuin reissussa. Harvoja kapineita on joista ollu niin paljon hyötyä..


 2. Eipä o pitkään aikaan tullu tänne kirjoiteltua, mut nyt äskeinen tapahtuma tuoreeltaan..: 'Hemulin' kanssa tuossa juotiin ip-kahvia ja tekikin mieli jädeä kyytipojaksi.. katseltiin että eilen ostettiin jäätelöä 2 litraa ja.. oo-ho, mites, näähän on menny???, viimeiset jämät Ingmanin Creamy Lakritsasta ja Rommirusinasta.. että tälle ollaan kyl aika persoja :tongue: . ja siinä sitten tuli samalla mieleen ja kysyinkin että muistatko juoksufoorumilta nimimerkin 'Kalza'?? Et se hessu on kyllä aivan omaa luokkaansa tässä lajissa :kumarrus:


 3. Iltapäivälehtien juttuja ei nyt kannattaisi ottaa suurena totuutena.. sen verran myynninedistämiseksi muokattuja juttuja sieltä ilmestyy sikainfluenssankin parista.

  Keskenmenoja tulee ja ihmisiä kuolee joka päivä. Jos yksikään rokotetuista ei saisi keskenmenoa niin silloin olisi löydetty keino estää niitä = H1N1-rokote.

  Rokotuksilla on AINA ollut ja AINA tulee olemaan sivuvaikutuksia joillakin henkilöillä. Kun ei satuta olemaan klooneja vaan immuunijärjestelmän toiminnan kannalta yksilölliset erot voivat olla merkittäviä.

  Viranomaisten salaliitot ja peittely jne.. hohhoijaa!!! Parhaansa tekevät mm THL.ssä (tunnen asiantuntijoita sieltä) - jotta Espanjantaudin kaltaiset skenaariot eivät oikeasti toistuisi.


 4. Pohjois-Norjan tuntureilla elokuun vaihteessa - eikä ollu ruuhkaa taaskaan.. eli nyt on 8reissun saldo yhteensä 3nähtyä ihmistä. 5-6vuotta sitten törmäsin yksinäiseen poromieheen - ja nyt tää sama harvahammas taas siel kauimmaises kolkas että morjes vvuan :highfive:

  Hyttysistä sen verran, että aiemmin oli niistä puhetta: siis niiden puutteesta noissa maisemissa. Mut nyt oli sen verran et yhtenä päivänä kyllä sorruin laittamaan offia lärviin ensimmäistä kertaa tuolla.. kalastaes kädet kiinni ni pikkasen tekivät jo kiusaa. Oli ollut pitkään kylmää ja märkää ja sit paukas kerralla helteet niin oli ilmeisesti koko ylängön 116 hyttystä kuoriutunu kerralla ja majailivat yhdessä paikassa? Kelit oli jo melkein turhankin komeat: n 23ast monta pv putkeen.. UV:tä tuli niin että riittää vuodeks. Ja aurinko kun porottaa pilvettömältä taivaalta puuttomassa tunturissa niin aamulla viimeistään 6ltä on teltas sauna-olosuhteet vaikka yöllä kävis nollassa..

  Suurin rautu 2.4kg. Tuoreeltaan savustettuna...:tongue:


 5. Minulla todettiin värikalvontulehdus oikessa silmässä ja sain läääkkeet ja hoito-ohjeet ja niitä nyt noudatetaan tarkasti. Hikiliikuntaa ja saunomista ei sallita hoidon aikana, joten pakollinen ylimenokausi on nyt menossa. Hoitona on silmätipat viikon ajan tunnin välein, avaava silmätippa 3 ktr/pvä ja voide yöksi. Toisella viiikolla tipat joka toinen tunti, kolmannella joka 4. tunti ja neljännellä viikolla joka 6. tunti. Silmälääkärin kontrolli on marraskuun alussa.

  Tuo liikuntakielto harmittaa, kun oli vielä paljon suunnitelmia tälle syksylle. Onko kenelläkään kokemusta värikalvon tulehduksen hoidosta ja miten tarkka tuon liikunnan kanssa pitää olla. Nyt olen ajatellut tekeväni vain pieniä rauhallisia kävelylenkkejä.

  Paska homma! Älä ota iriitin kanssa yhtään riskejä!!! Kuukaus on lyhyt aika ja liikuntakiellosta johtuva harmitus pientä verrattuna siihen, että pahentuessaan voit saada siitä MAKSIMAALISEN elämääsi vaikeuttavan riesan!

  Silmässä elimenä on lisäksi se huono puoli että silmän tietyt osat ovat immuunijärjestelmältä 'piilossa'.. jos ne vaurioituvat trauman/vaikean tulehduksen seurauksena immuunijärjestelmä voi hyökätä silmää vastaan 'vieraana'. Ja kun se tapahtuu toista silmää vastaan se voi tapahtua myös toista tervettä silmää vastaan ja pahimmassa tapauksessa näkö menee molemmista - tai ainakin näkökyky heikentyy radikaalisti. Joten ole tarkka sen liikunnan, saunan ja rasituksen suhteen juuri niillä rajoituksilla jotka sait!! =älä treenaa!!! Äläkä ole kylmässä tuulessa yhtään jos/kun ulkoilet RAUHALLISESTI..

  Tsemppiä ja kärsivällisyyttä!


 6. Voin kuvitella näyn. Kyseessä lienee ollut aidohko tervaskanto, vai kuinka? Koskaan en minäkään muista noteeranneeni rullisten jälkiä tuolla, saati nähneeni moista baanalla. Sen verran hiekkaa kuitenkin riittää, ettei hääviin vauhtiin voi päästä suksilla.

  Oli tosiaan AitoTervaskanto - melkoiset syvät uurteet naamassa, rutisevankuivakka olemus, pää kenossa Harrin tapaan väänsi menemään...


 7. Sadetta pitäessä onkin mukava palautella Sulkavan reissua mieleen..

  Kaikille 3lle kipparille ja meille kaleeriorjille isot kiitokset hienosta soudusta ja hyvästä seurasta !!

  Itse asiassa mehän ollaan aivan helkutin hyviä soutajia, ei yhtään yhteistreeniä, ensikertalaisia suurin osa ja aika 5.14. Eikä mitään hiipumista vaan päinvastoin viimeiset(kin) kilometrit tultiin kokka kohisten hienolla rytmillä ja sykkeellä! Saattoi kipparin 've-too' kuulua Ristiinaan asti hyvinkin..

  Noin jälkeenpäin miettien, väittäisin että kaiken kaikkiaan kovin soudunaikainen suoritus oli viimeinen kipparinvaihto. Kun nyt muistelette miltä tuntui maalissa astua laiturille :icon_pidu:- niin liikkuvassa veneessä siirtyminen takapenkille uimatta oli 'nipsu'lta hatunnoston arvoinen suoritus..:thumbsup:!!

  Veneestä sen verran että hyvinhän se kulki kun sitä 14soutaa..mutta jalkalenkit oli sieltä mihin päivä ei paista. Täytyy varautua omilla kiristettävillä remmeillä tulevaisuudessa.. Eikä olis pahitteeks olla sitä lenkkiäkään johon sais airon tyrkätä juomatauon ajaksi.

  Eli näinhän tässä taitaa käydä kuten siel jo uumoiltiin: jossain puolvälis voi tulla mieleen et ei helvetti saa olla viimeinen kerta - mut 'saunan jälkeen' jo että jospa lähtis uudelleen. Eli mukana ollaan samassa porukassa ens vuonnakin - jos tästä jatkoa seuraa..

  Itselläni toi 'eihän täs o mitään järkeä'-ajatus kävi hetken mielessä jossain 20km kohdalla, kun totesin että vanha ranteen jännetupen tulehdushan on taas kuin kuin uusi.. Loppumatka menikin sitten ristivedolla, vasen kämmen ylöspäin. Sekin onnistuu ihan hyvin, mutta taakseveto menee pintaa hipoen ja kosketuksia=roiskeita tulee joskus(sori Doris)..

  Kiitokset Jouni vielä järjestelyistä! Kiitosten luovutushan pidettiin lyhyenä versiona ruoan odottaessa. Mutta me luotetaan siihen että huolellisesti kastat Kuusamolaisen kuksan kyseisellä konjakilla kuten kuuluu... Ja vielä vanhana :sad: kuppia ottaessas voit muistella että SE '2009-Juoksufoorumi.fi' oli sentään LOISTAVA HUIPPUJOUKKUE :038:

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy