Jump to content
Juoksufoorumi.fiVargVeum

Jäsenet
 • Content Count

  532
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About VargVeum

 • Syntymäpäivä 06.04.1967

Converted

 • Coopperi
  3000 (1987)
 • Maraton
  4.17 (HCM2003), 3.58 (Tukholma2004), 3.37 (HCM2004), 3.46(HCM2006), 4.11(Tukholma2007)
 • Tavoite
  Kuntouttaa polvenromu/toivoa on

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Varmaan ollu pari vuotta out palstalta, mut sopivasti nyt tänään - onnittelut siis sinne!

 2. Jaa-a, oisko kymmenisen vuotta niitä ollut. Juostessa, pyöräkypärän alla, Seppolan sulkavalla, spinnis... taitaa olla aina päässä liikkuessa - kylmintä talvea lukuunottamatta, ja joskus kaulassa myös. Sheivatusta päästä valuu hiet simmuun ikävästi, Buffi estää sen yllättävän hyvin. Ei paina mitään eikä vie tilaa joten kulkee mukana reissussa kuin reissussa. Harvoja kapineita on joista ollu niin paljon hyötyä..
 3. Eipä o pitkään aikaan tullu tänne kirjoiteltua, mut nyt äskeinen tapahtuma tuoreeltaan..: 'Hemulin' kanssa tuossa juotiin ip-kahvia ja tekikin mieli jädeä kyytipojaksi.. katseltiin että eilen ostettiin jäätelöä 2 litraa ja.. oo-ho, mites, näähän on menny???, viimeiset jämät Ingmanin Creamy Lakritsasta ja Rommirusinasta.. että tälle ollaan kyl aika persoja . ja siinä sitten tuli samalla mieleen ja kysyinkin että muistatko juoksufoorumilta nimimerkin 'Kalza'?? Et se hessu on kyllä aivan omaa luokkaansa tässä lajissa :kumarrus:
 4. VargVeum

  H1n1

  Iltapäivälehtien juttuja ei nyt kannattaisi ottaa suurena totuutena.. sen verran myynninedistämiseksi muokattuja juttuja sieltä ilmestyy sikainfluenssankin parista. Keskenmenoja tulee ja ihmisiä kuolee joka päivä. Jos yksikään rokotetuista ei saisi keskenmenoa niin silloin olisi löydetty keino estää niitä = H1N1-rokote. Rokotuksilla on AINA ollut ja AINA tulee olemaan sivuvaikutuksia joillakin henkilöillä. Kun ei satuta olemaan klooneja vaan immuunijärjestelmän toiminnan kannalta yksilölliset erot voivat olla merkittäviä. Viranomaisten salaliitot ja peittely jne.. hohhoijaa!!! Parhaansa tekevät mm THL.ssä (tunnen asiantuntijoita sieltä) - jotta Espanjantaudin kaltaiset skenaariot eivät oikeasti toistuisi.
 5. Hienoa Jouni! Seuraavaa kesää ajatellessa - virtaa pimentyvään loppuvuoteen... Mukana ollaan taas 'hemulin’ kanssa (ellei olla Alpeilla just silloin)
 6. Mutta aikaansai reippaasti aktivointia turtuneille, onnettomille neuroneille.
 7. Maalissa aivan raukeana, alla taivaan, onnellisena nurmikolla
 8. Mahtaa Admin Repiä Alasuojansa Tällaisesta Ohiampuvasta Nokkeluudesta
 9. .. Mielestäni aivan rajaton anteliaisuus - tosiaan osui nappiin
 10. Mojovasti ahdistaakin, rutinat articulation. Toisaalta, onnellinen naisesta...
 11. Mahtavan Ajan Rutistankin! Articulatiogenuksen Tervehdyttyä, Ortopedin Neuvoin
 12. Marinaa, Akkamaista Ruikutusta - Ahvenanmaalle Tykittämään Oikeasti Narisematta
 13. Vaikuttais olevan lähinnä SM-ruudukko:action-smiley-073:
 14. Munat aina ruvella, akillekset tiukkana, onnetonta nylkkäämistä
 15. VargVeum

  Vaellustouhut

  Pohjois-Norjan tuntureilla elokuun vaihteessa - eikä ollu ruuhkaa taaskaan.. eli nyt on 8reissun saldo yhteensä 3nähtyä ihmistä. 5-6vuotta sitten törmäsin yksinäiseen poromieheen - ja nyt tää sama harvahammas taas siel kauimmaises kolkas että morjes vvuan Hyttysistä sen verran, että aiemmin oli niistä puhetta: siis niiden puutteesta noissa maisemissa. Mut nyt oli sen verran et yhtenä päivänä kyllä sorruin laittamaan offia lärviin ensimmäistä kertaa tuolla.. kalastaes kädet kiinni ni pikkasen tekivät jo kiusaa. Oli ollut pitkään kylmää ja märkää ja sit paukas kerralla helteet niin oli ilmeisesti koko ylängön 116 hyttystä kuoriutunu kerralla ja majailivat yhdessä paikassa? Kelit oli jo melkein turhankin komeat: n 23ast monta pv putkeen.. UV:tä tuli niin että riittää vuodeks. Ja aurinko kun porottaa pilvettömältä taivaalta puuttomassa tunturissa niin aamulla viimeistään 6ltä on teltas sauna-olosuhteet vaikka yöllä kävis nollassa.. Suurin rautu 2.4kg. Tuoreeltaan savustettuna...:tongue:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy