Jump to content
Juoksufoorumi.fiMaaria

Jäsenet
 • Content Count

  242
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

6 Neutral

About Maaria

 • Syntymäpäivä 22.11.1967

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tulossa maratonille. Kevyesti syön koko päivän, en uskalla mitään tukevampaa, vaikka kisa alkaakin vasta illalla.
 2. Olisin edelleen kiinnostunut ostamaan jos jollain on myynnissä.
 3. Jos olet ilmoittautunut HCM:lle etkä voikaan osallistua, voin ostaa sinulta osallistumisoikeuden.
 4. Maaria

  Juoksutossujen top3?

  1. Asics Hyperspeed 6. Paras kenkä ikinä, kevyt ja istuu hyvin jalkaan! 2. Asics DS Racer 10. Peruskenkä, tuttu viime vuodesta. 3. NB 890 v4. Uusi tuttavuus, saattaa olla ihan hyväkin.
 5. Minulla suunnilleen samanlainen lenkki kuin sinulla Nanne12. 10,05 km @5,40 min/km. Ihanan lämmin sää ja hyvä lumeton alusta! Hyvää joulua kaikille!
 6. Aikani oli 34.12 ja olin kisan häntäpäässä, 22. Sieltä löytyy nimeni. En tosiaankaan uskalla mennä alamäissä kovempaa, se on vaan niin. Tasainen reitti olisi parempi minulle. Voisihan sitä kyllä koettaa vaikka opetella tuota alamäkeen menemistä. Ei ole vaan koskaan ollut tarvetta. Joka tapauksessa ensi vuonna ehdottomasti uudelleen, tuo oli tosi hauskaa!
 7. Tulipahan kisattua ensimmäisen kerran Kickbikella. Alla eilinen kokomaraton ja matka kotoa lähtöpaikalle 8,3 km. Voimia olisi ollut vaikka kuinka paljon enemmän, mutta en uskaltanut mennä lujempaa jyrkissä mutkissa ja alamäissä. Keskisyke 140 kertoo jotain vauhdista, mikä on pk-alueella. En nähnyt Pottosta, koska en tiennyt, kuka hän on, joten menin sitten yksikseni koko matkan. Oli kyllä tosi kiva kisa! Tasainen ja suora reitti sopisi kyllä minulle paremmin.
 8. Katsotaan nyt, viitsitkö meikäläisen vauhdissa mennä. Saatan nimittäin olla hieman väsynyt edellisen päivän maratonin jälkeen. Ja pohjilla tietysti myös kikkailu kotoa lähtöpaikalle, mutta se on vain 9 km. Ja tosiaan takaisin myös.
 9. Tänään pääsin ensimmäistä kertaa työmatkan Kickbikella yli 17,0 km/h keskivauhdilla. Työmatka sisältää lukuisia korokkeita, hiekkatiepätkiä ja parissa liikennevaloissakin joutuu pysähtelemään. Vauhtia on tässä parin viime viikon aikana kyllä tullut lisää ja keskisykekin on hieman noussut kun olen jo osannut paremmalla tekniikalla mennä. Erityisesti ylämäet sujuvat nyt paremmin eikä vauhti putoa enää niin paljon kuin aiemmin.
 10. Minusta ne juoksusukat ovat aivan loistavat! Pari kertaa ollut jalassa lenkillä ja mitään huomauttamista en keksi. Olen muutenkin juossut jo monta maratonia Lidlin juoksusukilla. Tosin aiemmin ne eivät ole olleet tämäntyyppisiä, mutta kyllä nämäkin minulle oikein hyvin kelpaavat.
 11. Joo, kyllä selvästikin vauhtia tulee lisää kun tekee lisää lenkkejä. Eilen meni töihin ja takaisin kickbikella 11 km suuntaansa ja paluumatka meni kovemmin, vaikka se on selkeästi ylämäkivoittoinen. Jotenkin aloin löytää paremman tekniikan. Näin se on kyllä ollut aiempinakin vuosina, muutamana viime vuotena kikkarointia on tullut vähemmän ja en ihan muistanutkaan, että tekniikka paranee kun tekee lyhyen ajan sisällä useampia lenkkejä ja vielä sellaisella tiellä, joka ei nyt ihan mahdottomasti sisällä noita korokkeita ja risteyksiä. Jos se Rantamaratonin reitti on kikkarointiin hyvä, voisin osa
 12. Kyllä monet teistä pääsevät todella kovaa vauhtia Kickbikella! Itse en kehtaa tuollaisiin tapahtumiin edes osallistua, koska maksimiaika varmaan täyttyisi ennen meikäläisen maaliin tuloa. Yleensä lenkeillä keskivauhtini ovat sellaista 14-16 km/h. Tosin enpä pääse sykkeissäkään kovinkaan korkealle. Juoksulenkeillä keskisykkeeni ovat pk-lenkeissä n. 130-140, Kickbikessa jotain alle 120. Varmaan tekniikkani jotenkin ontuu. Tosin meikäläisen reitillä on tosi paljon risteyksiä ja korokkeita, joissa täytyy joko tosi paljon hiljentää tai jopa mennä kokonaan pyörän päältä pois. Minulla on n. 8 vuotta
 13. Mikä tuo kilometrikisa oikein on ja miten siihen voi ilmoittautua? Minulla on ollut Kickbike jo n. seitsemän vuotta ja käytän sitä osana pk-harjoittelua ja palauttavissa lenkeissä, koska pääasiassa juoksen. Nyt elokuussa aloittaessani jälleen työt loman jälkeen tarkoituksenani olisi mennä työmatkat Kickbikella 11 km suuntaansa aina kun se on mahdollista.
 14. Minä olen juossut jo usean vuoden hameissa. Kaapista löytyy versiot hame-pitkät talvitrikoot, hame-caprit sekä hame-shortsit. Merkkeinä Running Skirts ja Minemi. Molempien merkkien yksi monista eduista on isot taskut, joihin mahtuu hyvinkin sellainen 10 geeliä. Hyvä maratoneja ajatellen, niin ei tarvitse kantaa mitään vöitä mukana.Mutta nyt nuo Lululemonin hameet alkivat kiinnostaa. Onkohan niissäkin hyvät taskut?
 15. 1:40 vihdoinkin alitettu, Tuusulan puolikkaalla aika 1:38:xx!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy