Jump to content
Juoksufoorumi.fiHipsu

Jäsenet
 • Content Count

  321
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hipsu

 • Syntymäpäivä 29.05.1980

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Koitin hakemalla hakea, mutta en löytänyt varsinaisesti kokemuksia peroneusjänteen leikkauksesta ja sen kuntoutuksesta operaation jälkeen. Minulla ommeltiin jänne kahdelta puolelta ja samalla tähystysleikkauksella poistettiin nilkan etuosasta tulehtunutta kudosta ja kiinnikkeitä. Kipsi oli 2 vkoa ja sen jälkeen vielä 2 vkoa osittain varaten nilkkatuen kanssa ja nyt mennään koko painolla nilkkatuen kanssa. Kuntopyörää saa ajaa kuten "hiipivä kissa". Ens viikolla saa alkaa kävelee ilman nilkkatukea. Ois kiva kuulla kokemuksia, koska pääsee juoksee, kauanko tässä vielä menee? Ymmärrän (tai yritän kovasti ymmärtää), että ensin pitää saada normikävely kuntoon ja sitte voi ajatella hölkkää ja siitä pikkuhiljaa juoksemista. Joka päivä teen lihaskuntoa ja kuntoutusliikkeitä, joten siitä ei tämä jää kiinni. Toinen kysymys koskee leikkauksesta aiheutunutta hermokipua isovarpaassa. Onko kokemuksia? Tämä on ollut itseasiassa isompi vaiva, mitä varsinaisen leikkauksen kipu. :sign0163:
 2. Saitko Tuulitukka mitään vastausta ongelmaasi? Itselläni 2 kk sitten oli aamulla herätessä vasen nilkka kipeä ja turvoksissa (jalkapyötä) ja kävely oli hankalaa. Edellisenä päivänä olin ihan normaalisti käynyt lenkillä. Nyt lääkäreitä 5 takana, magneettikuva ja ortopedi. Ei oikeen mitään selvyyttä. Kipupiste on ton ulkokehräsluun yläpuolella ja turvotus tulee rasituksesta siihen samaan kohtaan ja alaspäin jalkapöytään. Magneettikuvassa löytyi osittainen repeämä jänteestä joka menee ton kehräsluun alla, mutta ei mulla siellä kipua ole, vaan tossa päällä, "nilkan taite" kohdassa. Eilen ei edes uiminen tuntunut hyvälle. Helposti tulee turvotusta jos vaikka joutuu kävelemään vähän enempi. Toinen käynti on ortopedille reilun viikon päästä, mutta ittellä alkaa nyt olemaan vähän toivoton olo.
 3. Luin myös tuon juoksija -lehden jutun ja olisin toivonut että siinä olisi ollut jotain vinkkejä myös näihin "irtokoiriin". Mua jännittää aina lähteä tuonne vesihuoltotielle juoksemaan kun pelkään että tulee koira ilman omistajaa vastaan. Ongelmia ei ole ollut jos omistaja/taluttaja on lähellä ja takaa jos tuun niin huutelinkin ajoissa että juoksija tulee. Mökillä kuitenkin viime kesänä oli kerran yksinkseni lenkillä ja "tapasin" irtonaisen dobermannin joka siinä alkoi sitten murisemaan. Siitä sitten vaan kääntyminen ja rauhallista kävelyä itku kurkussa ja kaiken maailman ajatukset päässä. Kyllä NIIIN kovasti odotti että joku tulisi autolla tai kävellen vastaan. No, omistajahan tuli sieltä jossain vaiheessa ja sain kysyttyä että onko teidän koira. No siihen tämä, että joo ei Tessu ( dobermanin nimi Tessu) tee mitään. Siihen mä sitten vaan että aika lailla pelotti. Onkos täällä kokemuksia ulkomailta irtokoirista?
 4. Hipsu

  Karhu-viesti

  Täällä myös yksi tyytyväinen osallistuja. Kiva lukea positiivisia kokemuksia, kun viimeksi (3 vuotta sitten?) kokemukset tuntuivat olleen kovin negatiivisia. Kiva tapahtuma ja joka vuosi toivotaan että joukkue saadaan. :026:
 5. Täällä yksi kenellä samaa ongelmaa. Itse ole juoksennellut lähes koko ikäni ja taas alkaa olemaan vatsan kanssa ongelmia. Yleensä kotoa lähdenkin niin, että juoksen kodin lähdellä 2-4 km ja sitte jatkan matkaani. Pitkällä lenkillä on kaksi mahdollisuutta vessaan. Alkaa vaan olemaan tosi rasittavaa kun sitä joutuu nykyään jännittämään että mitenköhän maha tänää reagoi. Mulla on jo laktoositon ruokavalio ja olen vähentänyt leipää sekä kahvia (=yksi kahvikuppi aamusella) sekä sen olen huomannut että ruisleivistä tietyt merkit eivät sovi. Seuraava askel on ruokapäiväkirja (joka on aloitettu) ja sitten lääkäriin. Katsellaan..
 6. Me tykästyttiin kovasti Tampreen Kylpylään uutena vuotena. Hinta-laatu suhde kohdallaan! Toinen tosi hyvä on Turun Caribia. Se on vaan vähän kalliimpi.
 7. Hipsu

  Karhu-Viesti 2009

  Pakko vielä kommentoida että kun Karhuviestissä on joskus juossut, niin ainakin tietää mitä se on. Itse osaa varautua siihen ettei vessoja ole; se on ainoa asia jota tälläinen kuntoilija ehkä kaipaa. Niitä tosin ole koskaan ollut, eikä se sen enempää sitten häiritse. Tietty jos hinta ois e 80/100 € JUOKSIJA, voisi kaikennäköstä bajamajaa jne.. vaatia. Meidän työpaikan väki, (minua lukuunottamatta kaikki ekaa kertaa mukana) ovat innolla tulossa myös ensi vuonna. Eli ehkä se on myös hieman asenne kysymys.
 8. Hipsu

  Karhu-Viesti 2009

  Täysin talkootyöllähän tuo toteutetaan.. Itse olen monta kertaa ollut ja meinaan vieläkin mennä. :thumbsup:
 9. Hipsu

  Karhu-Viesti 2009

  Toivottavasti olette tulossa Karhuviestiin edelleenkin! Meikäläinen keräsi työpaikalta joukkueen viime syyskuussa ja ilmoittauduttiinkin jo tammikuussa kisaa. Seuralla on tietenkin myös joukkue miehissä ja naisissa. Tervetuloa Raumalle/Eurajoelle ja varsinkin Poriin! :smiley:
 10. Suurin lahjakkuus on mielestä juuri siinä että jaksaa tuota harjoittelua päivästä päivään kuten metsäpolku kirjoitti. Ja lahjakkaimmankin urheilijan tarvitsee jossain vaiheessa alkaa "oikeasti" treenaamaan, jos meinaa pärjätä. Nuorten sarjoissa voi pärjätä vielä lahjakkuudella. Esim. 12-v tyttö juoksee tuosta vaan urheilukoulutreeneillä 3000m 11.00, siihen tarvitaan jonkin näköistä lahjakkuutta. :026:
 11. Ja Ekblom Porissa Karhuhallissa tiistaina 16.10. Mukana myös J-P Puumalainen!
 12. Mulla on ollut samassa kohtaa vaivaa, kortisoonilla hoidettiin. Oli "joku kalvo" lääkärin mukaan tulehtunut. Mulla on korkea holvi ja tiukassa ko "kalvo", tukipohjalliset ovat auttaneet pitämään vaivan pois.
 13. Mulla on vain ja ainoastaan yksi tavoite: päästä 3-4 kertaa viikossa lenkille. :026:
 14. Samoin täällä, toki laatikko on erään kaapiston alahyllyllä. :smiley:
 15. Mä sain töitä Vähän kaks piippunen juttu, kun tuo nuorempi on vielä niin pieni, mutta toisaalta ei täällä päin pahemmin soitella ja kysellä töihin. Vanhempainlomaaki ois vielä syyskuulle asti, mutta maanantaina alotetaan uus ura palkkasihteerinä. :hali_lam:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy