Jump to content
Juoksufoorumi.fivillho

Jäsenet
 • Content Count

  1 965
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by villho

 1. Onkohan ketjun lukijoilla tiedossa henkilöä, keneltä uupuu Vaarojen maran (43 km) lähtölupa? Saattaisinpa tietää henkilön, jolta lupa joutaisi. Älä vastaa tai kommentoi tähän ketjuun, vaan lähetä minulle YV.
 2. Kävin prätkällä Siikarannassa ja Solvallan mäen alapäässä tallentamassa juoksijoita kameran kennolle. Näytti olevan porukalla varsin hauskaa (ainakin vielä tuossa vaiheessa :) Kuvat löytyvät täältä. Kuka bongaa eniten foorumilaisia?
 3. villho

  Penikkatauti

  Kyllä näillä menetelmillä penikkataudissa saa kivun esille, vaikkei murtumaa olisikaan. Itse sain. Toisaalta... jos pystyy pomppimaan kivutta yhdellä jalalla, niin murtuman voinee rajata pois. Toki pitää pomppia sillä jalalla, jossa epäilee murtuman olevan :)
 4. Itse siinä kuvaillessani pääsin bongaamaan jos jonkinlaista popoa. La Sportivat, Salomonit ja Inov-8:it olivat suosiossa. Normaaleja lenkkareita bongasin lennosta vain yhdet (kuvista varmaan tosiaan näkisi enemmänkin) ja nekin vain sen vuoksi, että ko. juoksija manasi ohi mennessään kenkävalintansa.
 5. Ja met:ille tosiaan kiitokset kamerakaluston lainaamisesta. Kunnon laitteilla oli ilo kuvata. Hieman vaan hirvitti lasketella maastofillarilla sieltä hotellilta alas satamaan jotain tuntemattomia pikkupolkuja, kun tiesi, että rypemisen jälkeen kaluston korvaamiseen menisi parin kuukauden palkat... :P Loppuosa mäestä piti tulla vielä aika reippaasti, kun kahvoissa tunsi jarrujen ylikuumentuneen ylivarovaisesta jarruttelusta.
 6. Otos tämän vuoden Vaarojen maralta (huomatkaa, mitkä kengät!). Lisää kuvia täältä.
 7. Ja nyt sitten lämpimäisiä katsottavissa täällä - olkaapa hyvät: http://villhon.kuvat.fi/kuvat/Juoksu/Vaarojen+maraton+8.10.2011/ Linkin takaa löytyy myös ohjeita, mikäli mielii käyttää kuvia jossain.
 8. Juu, tulee. Tässä paraikaa pyörittelen niitä julkaistavaan kuntoon. Linkkiä tulee tänne ja Vaarojen maran fb-sivulle ja mikäli Karsu jatkaa edellisvuosien linjaansa, niin varmaan ihan virallisille kisasivuillekin.
 9. Mä kun olin siinä ennen satamaa olevan harjoittelunousun (jokuhan kutsuisi niin helppoa nousua myös lasten nousuksi) jälkeisessä alamäessä valokuvaamassa, niin kyllä siinä aika moni kirosi jo nyt niitä nousuja, vaikkeivät niin juurakkoisia siinä lopussa enää olekaan. Saattoipa siinä kuvauskohdalla jokunen kirota myös laskujakin :P (he eivät kyllä sitten olleet mihinkään tyytyväisiä). Minulla on tosin silti pieni aavistus sen loppunousun olevan kaikessa helppokulkuisuudessaan silti tarpeeksi vaativa varsin vakuuttavan nousukulmansa ansiosta...
 10. Te taisitte saada koko kisan parhaan maalivastaanotonkin vielä kaiken lisäksi :)
 11. Karataan aiheesta, mutta minä voin vastata, koska aika monilla maastopyöräkimppalenkeillä olen ollut mukana. En nyt sitten tiedä, tarkoittaako herra Baldini maastopyörälenkillä sitä, että ajetaan keskuspuiston ulkoilureittiä vai oikeasti maastossa teknisillä poluilla ajettavaa ajoa. Poluilla ajettavilla oikeilla maastopyörälenkeillä taukoja tulee jo ihan siitä käytännön syystä, että ajajat ovat eritasoisia ja teknisissä paikoissa toiset saattavat joutua tunkkaamaan pyörää. Tämä aiheuttaa katkoja letkaan, joka jossain vaiheessa pitää saada kerätyksi kasaan. Lenkeillä, joilla olen ollut mu
 12. Espoosta/Helsingistä tilaa kyydissä yhdelle hengelle (paluumatkalla kahdelle). Lähtö perjantaina klo 11-12 aikoihin ja paluumatkalle startataan Kolilta hetikohta hotelliaamupalan jälkeen. Dieselkulut jakoon. Jos kyydille tarvetta, niin YV.
 13. Espoosta/Helsingistä tilaa kyydissä yhdelle hengelle (paluumatkalla kahdelle). Lähtö perjantaina klo 11-12 aikoihin ja paluumatkalle startataan Kolilta hetikohta hotelliaamupalan jälkeen. Dieselkulut jakoon. Jos kyydille tarvetta, niin YV.
 14. Jos hinta 1. kriteeri, niin täältä voisi kannattaa katsoa. Hinnat dollareissa ja ne sisältävät postituksen. Toimitusaika kaikkea 2 viikon ja 2 kuukauden väliltä. Suosittelen lukemaan asiakkaiden arviot tuotteista, sillä iso osa tuolla myytävästä on enempivähempi huttua.
 15. No itse tässä kuitenkin ajattelin, että tähän väliin olisi hyvä hankkia flunssa, joten rupesin eilisiltana kasvattamaan kurkkukipua... No, ehtii vielä mennä ohi ja tokihan sitä voi lähteä vaikka retkisarjaan rentoilemaan. Lisää Strepsilsiä koneeseen.
 16. Haha, excellent video on the site. However... real zombies don't run that fast I'm waiting for this app to be developed/published. Interesting to see, how they're going to combine exercising, running and zombies. Great idea at least. I'm imaging a dark autumn evening, empty streets and chilling music and instructions in headphones. Let's see what comes...
 17. Sä taidat tykätä pakettimatkoista Kanarialle? Eli ulkomaille pitää päästä, mutta asiat pitää tehdä samalla tavalla kuin kotimaassa.
 18. Tässä vastaava sääennuste edellisvuoden Vaarojen maratonilta - "shortsikeli":
 19. Nuu, tsekkaapa tuo minun aikoinaan aloittama ketju. Aloitusviestistä puuttuvat kuvat (linkit vanhentuneet) löytyvät täältä. Kyllä niitä sääriä pystyy itsekin hieromaan. Haet kaupasta (pornokauppa, Prisma tai apteekki) hierontaöljyä. Lämmität lihakset vaikka ihan kuumalla/lämpimällä vedellä ja alat hieromaan. Noista kuvista löytyy parit vinkit, kuinka tiukkoina aikoina itse pystyin helpottamaan vaivoja. Lopuksi sitten öljyn pois peseminen ja kylmä vesi päälle. Toki hierontaa kannattanee välttää, jos päällä akuutti tulehdus. Olen nykyään hieman eri mieltä muutamasta asiasta, mitä ole
 20. Täällä taas ollaan kevennelty muidenkin tarpeiksi. Maratonille mennään ihan turistina.
 21. Sarkasmitutkani ei piipannut tarpeeksi kovaa, joten vastaan kommenttiin. Jos nyt otetaan esimerkiksi intialaiset, joiden kanssa itse teen paljon töitä ja olen käynyt heitä myös Intian päässä tapaamassa. Siellä he asuvat tiiviisti ja mihin tahansa menevätkin, niin ympärillä on miljoona muuta. Heille se on tosiaan täysin uusi tunne olla jossain, missä et kuule autojen tööttäyksiä ja ympärillä ei ole suurta laumaa muita ihmisiä. Muutamat meidän firman Suomessa vierailleet intialaiset (samat, joita myöhemmin kierrätin Helsingissä) kävivät omatoimisesti Nuuksiossa Haukkalammella ja jälkikäte
 22. Hahaha Itse olen kotikotoisin Keski-Suomesta Keuruulta (pieni, leppoisa n. 11000 asukkaan kaupunki) ja sittemmin mutkien kautta muuttanut pk-seudulle. Eräs kotipaikan kysyjä täällä pk-seudulla kertoi vastaukseni jälkeen, ettei pidä Keuruusta alueena lainkaan. Olin vähän, että ei Keuruu kyllä aiemmin mitään suuria tunteita ole ihmisissä herättänyt. Myöhemmin sitten selvisi, että sekoitti sen Keravaan...
 23. Liittyy läheisesti aiheeseen: avokin työpaikalla (Helsingissä) oli käymässä ulkomaanvahvistuksia pari vuotta sitten. Päättivät eräänä päivänä, että kun kerran Espoo on siinä lähellä ja on niin iso kaupunki, että ottavat junan alle ja ajavat keskustaan. Eli siis tekivät paikallisjunalla turistimatkan Espoon keskukseen, voi huh *** Jos pitäisi turisteja kierrättää pk-seudulla, niin ottaisin kuulaana syyspäivänä fillarit alle ja ajaisin kiireettömästi rantoja pitkin Laru-Kuusi-/Lehtisaari-Keilaniemi-Westend-Haukilahti-Matinkylä-Iivisniemi-Soukka-Kivenlahti ja sitten Espoon keskuspuistoon j
 24. Saitko sovittua sopimuksen siis vain talveksi? Yleensähän noissa on aluksi määräaikainen 12 kk sopimus, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana. Ennen 12 kkden umpeutumista sopimusta ei voi päättää ilman jotain "sakkoa". Onko kellään kokemusta Fitness Club -salista? Tuolla ei taida olla mitään ryhmäliikuntatunteja (eikä tarvitsekaan olla), mutta mites laitteet ja tilat? Menisin tutustumaan, jos jaksaisin. En jaksa :)
 25. Kerro toki, mihin kuntosaliin päädyit. Liekö se kuitenkaan mikään salaisuus.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy