Jump to content
Juoksufoorumi.fi-ttk-

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • 10km
  37min
 1. -ttk-

  Ironman Kalmar

  Ikävä juttu tuo vatsatauti epidemia joka jylläsi. Epäilen, että kyse ei ollut pasta partyn pilaantuneesta ruoasta, koska meidän seureesta yksi sai myös vatsan kipeäksi vaikka ei edes ottanut osaa pasta partyyn. Niin tai näin, tosi harmittava juttu. Itsellä kisa meni ihan kivasti vaikka huippusuoritus jäi tekemättä, koska laatta alkoin lentämään juoksussa 25km kohdalla. Onneksi suoritus riitti Hawain paikkaan. Mielenkiintoista nähdä mitä kroppa tykkää kauden kolmannesta täyden matkan kisasta. Ainakin näin 2viikkoa kisan jälkeen jalka on vielä aika painavan tuntuinen.
 2. -ttk-

  Ironman Kalmar

  Klagenfurtissa sai hyvän opetuksen. Jos joutuu isoon porukkaan niin hännille ei kannata tipahtaa. Lappu viuhahtaa perällä oleville ensimmäiseksi. Niinkuin kisasta jo blogissa avauiduin niin 90 prosentille tuosta 50 hengen porukasta olisi pitänyt antaa rangaistus ja nyt vain muutama sai penaltyn. Ja olen edelleen vakaasti sitä mieltä, että minulle se ei olisi kuulunut. Mutta turha muistella vanhoja ja fokus kohti uutta koitosta! Toivottavasti lämpöaalto hellittää ennen Kalmarin kisaa. Tuskainen päivä tiedossa jos mittari näyttää +30c astetta. Kiitoksia tsempeistä. Kunto vaikuttaa hyvältä, joten odotukset ovat korkealla.
 3. -ttk-

  Ironman Kalmar

  Sain starttipaikan Kalmariin vielä Nirvanan kautta. Kesäkuinen Itävallan Ironman meni sen verran penkin alle, että pakko oli päästä vielä IM viivalle tänä vuonna. Vaimo oli ilmoittautunut jo Kalmariin, joten oli mukava vaihtaa huoltajan rooli kisailijaksi. Hieno määrä suomalaisia mukana! Tuolla saa kuulemma varautua kovaankin tuuleen. Hyvä näin, luo lisää haastetta tasaiseen maastoon.
 4. -ttk-

  Triathlonkesä 2012

  Huhhuh. Taitaa Pajulalahden täydestä matkasta tulla legendaarisen raskas. Ei siellä tasaista taida olla yhtään...
 5. -ttk-

  upc holland triathlon

  Teemu Toivanen pisteli matkan aikaan 8h18min56sek. Selvä voitto. Todella kova saavutus! Todella hienoa, että mies sai tehtyä huippukisan vaikeuksien jälkeen!! Varmasti tsemppaa eteenpäin. Onnea Teemu! Tuloksia: http://www.omroepflevoland.nl/tri/FleIntermediate3LD.htm
 6. -ttk-

  Hcm 2007

  Eka marathon takana, maaliin pääsiin mutta kramppailevilla jaloilla. HCM oli hienosti järjestetty kisa ja isossa porukassa oli mukava juosta. Pidemmät sepustukset kisasta voi lukea tuolta: http://tatukasurinen.blogspot.com
 7. -ttk-

  Hcm 2007

  Jepjep. Huomenna ekan maran kimppuun. Keli näyttää oikein kivalle ja jos hyvä jalka löytyis huomiseks niin vois haaveilla 3-3,5h ajasta. Saas nähä, saattaapi tulla noutaja mutta tulkoot. Kuhan jotenkin maaliin pääsee. Mutta tsemppiä kaikille huomiseen kisaan!!
 8. Aivan mahtavan huikean hieno biisi!! Kunnon meininki jätkillä.:D
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy