Jump to content
Juoksufoorumi.fittt

Jäsenet
 • Content Count

  134
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

16 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kannattaa katsoa myös Ruskovilla ja merinovillakauppa.fi Myös silkkivilla / villasilkki on hyvä materiaali.
 2. ttt

  Suunto Ambit3

  5 vuotta vanha Ambit 3 peak on toiminut ongelmitta vaikka sitä on käytetty joka päivä ranteessa ja useamman kerran viikossa myös lenkillä. Korkeuden mittaamisen suhteenkaan ei ole ollut mitään ongelmia.
 3. ttt

  Lidlistä lenkkareita

  No en todellakaan edes harkitse näitä kenkiä enkä myöskään edistä kehitysmaiden lasten työllisyyttä.
 4. Noin se toipuminen omalla kohdalla on mennyt. Heti voi kävellä ja 4 viikon päästä voi kuormittaa kunnolla... tai toisin sanoen kuormitusta lisätään nousujohteisesti. Jalkojen lihasvoiman palautus on ehkä se tärkein tehtävä aluksi.
 5. ttt

  Suunto 7

  Mielenkiintoista. Mulla on Ambit 3 Peak, vajaa 5 vuotta vanha. Vaihdoin siihen juuri uuden rannekkeen joten sillä taitaa pärjätä taas useamman vuoden kun kellon ominaisuudet riitävät omaan käyttöön oikein hyvin.
 6. ttt

  Suunto 7

  Kun tämän Suunto 7:n käyttäjäryhmä on selvästi eri kuin muiden Suunnon urheilukellojen käyttäjät niin en pysty tekemään sellaista johtopäätöstä että Suunto unohtaisi varsinaiset urheilijat. Vai sanottiinko Suunnon suunnalta suoraan että he eivät enää välitä varsinaisista urheilijoista?
 7. ttt

  FEET kengät

  Erinomaisilta kengiltä tuo Evo+ tuntuu, ei mitään valittamista... Istuvuus on tietysti niin pers.kohtainen asia että sitä on mahdoton kommentoida muuten kuin että minun jalkaan sopii oikein hyvin.
 8. ttt

  Suunto 7

  Suunto 7 (älykello)on kyllä ihan selkeästi suunnattu eri käyttäjäsegmentille kuin mitä tätä foorumia lukevat ovat. Toivotaan tosissaan että Suunto jatkaa myös oikeiden urheilukellojen kehittämistä omalla platformillaan.
 9. Satunnaiselle hiihtelijälle Optigripit ovat varmaan jokakelin sukset. Mulla on niiden lisäksi kahdet voideltavat sukset niin voi nautiskella hiihdosta laajemmalla kelialueella.... Omien kokemusten mukaan parhaimmillaan Optigrippien luistokin pärjää hyvin voideltaville suksille ja myös skineille, mutta tämä on vain rajoitelulla kelialueella.
 10. Karhun nanosukset toimivat kyllä todella hyvin kostealla / märällä ladulla eli pito on loistava ja luisto hyvä. Toiminnan edellytyksenä on että suksien pohjat ovat puhtaat eli niitä joutuu puhdistamaan voiteenpoistoaineella aika usein. Etenkin liisterikeleillä puhdistan pohjat suunnilleen joka toisen hiihtokerran jälkeen... ja optigripit toimivat! Kovalla pakkasella ja kuivalla lumella optigrip ei toimi ja sellaisiin olosuhteisiin tarvitsee toiset sukset.
 11. ttt

  Suunto Ambit3

  No mulla Suunnon vyö kesti 2,5v Ambit 3:n kanssa ja käyttöä on n. 3 - 4 kertaa viikossa. Uusi vyö on ollut nyt n. 6kk käytössä ja hyvin toimii edelleen.
 12. ttt

  Feet-juoksukengät

  Todella hyvät kengät ainakin minulle. Kolmet Evolution kengät olen juossut loppuun ja neljännet lähtee käyttöön lähiaikoina. Suosittelen!
 13. ttt

  Suunto Ambit3

  Movescount PC:n ja Ambit 3:n välillä toimii ongelmitta. Ongelma taitaa olla Androidissa joka taitaa olla niin riekaleinen järjestelmä tuhansine variantteineen etteivät ongelmat ole mikään yllätys.
 14. ttt

  Suunto Ambit3

  Minulla palautumistesti on yleensä toiminut hyvin ja lukema on ollut kohtuullisen hyvin linjassa omien tuntemusten kanssa. Pari kertaa mittaus ei ole onnistunut ja silloin olen ollut aika piipussa / jumissa. Tästä olen itse päätellyt ettei testi ehkä toimi ihan kaikissa tilanteissa...
 15. ttt

  FEET kengät

  Käytän ortooseja aina juostessa ja hiihtäessä enkä ole havainnut ongelmia näiden kenkien kanssa. Takana on n. 100km.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy