Jump to content
Juoksufoorumi.fi


ttt

Jäsenet
 • Content Count

  126
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

11 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Satunnaiselle hiihtelijälle Optigripit ovat varmaan jokakelin sukset. Mulla on niiden lisäksi kahdet voideltavat sukset niin voi nautiskella hiihdosta laajemmalla kelialueella.... Omien kokemusten mukaan parhaimmillaan Optigrippien luistokin pärjää hyvin voideltaville suksille ja myös skineille, mutta tämä on vain rajoitelulla kelialueella.
 2. Karhun nanosukset toimivat kyllä todella hyvin kostealla / märällä ladulla eli pito on loistava ja luisto hyvä. Toiminnan edellytyksenä on että suksien pohjat ovat puhtaat eli niitä joutuu puhdistamaan voiteenpoistoaineella aika usein. Etenkin liisterikeleillä puhdistan pohjat suunnilleen joka toisen hiihtokerran jälkeen... ja optigripit toimivat! Kovalla pakkasella ja kuivalla lumella optigrip ei toimi ja sellaisiin olosuhteisiin tarvitsee toiset sukset.
 3. ttt

  Suunto Ambit3

  No mulla Suunnon vyö kesti 2,5v Ambit 3:n kanssa ja käyttöä on n. 3 - 4 kertaa viikossa. Uusi vyö on ollut nyt n. 6kk käytössä ja hyvin toimii edelleen.
 4. ttt

  Feet-juoksukengät

  Todella hyvät kengät ainakin minulle. Kolmet Evolution kengät olen juossut loppuun ja neljännet lähtee käyttöön lähiaikoina. Suosittelen!
 5. ttt

  Suunto Ambit3

  Movescount PC:n ja Ambit 3:n välillä toimii ongelmitta. Ongelma taitaa olla Androidissa joka taitaa olla niin riekaleinen järjestelmä tuhansine variantteineen etteivät ongelmat ole mikään yllätys.
 6. Omien kokemusten mukaan Feet-kengät täyttävät vaatimuksesi: http://www.feet.fi/fi/
 7. ttt

  Suunto Ambit3

  Minulla palautumistesti on yleensä toiminut hyvin ja lukema on ollut kohtuullisen hyvin linjassa omien tuntemusten kanssa. Pari kertaa mittaus ei ole onnistunut ja silloin olen ollut aika piipussa / jumissa. Tästä olen itse päätellyt ettei testi ehkä toimi ihan kaikissa tilanteissa...
 8. Foot pod (ainakin Polarin) on hyvä ratkaisu juoksuvauhdin hetkelliseen seurantaan. Myös Suunto Ambit 3 (joka minulla on nykyisin) on erinomaisen tarkka sekä nopeuden että matkan mittaamisessa. Ambitissa hetkellisen nopeuden tarkassa mittauksessa auttaa varmasti GPS:n ja kiihtyvyysanturin datan yhdistäminen. Tuossa kiihtyvyysanturin käytössä on kyllä hyvin paljon järkeä kun GPS vastaanotin on rivakasti viuhtovassa ranteessa. Näyttää siltä että laitteissa joissa näytetään vain hyvin vahvasti keskiarvoistettua nopeutta (esim. 1km keskiarvo) on hyvin kohinainen GPS vastaanotin eli kohinaa vaimennetaan pitkällä integrointiajalla...
 9. ttt

  FEET kengät

  Käytän ortooseja aina juostessa ja hiihtäessä enkä ole havainnut ongelmia näiden kenkien kanssa. Takana on n. 100km.
 10. Kuvassa näyttää olevan Propulse siteet ja niissä meilläkin on ollut ongelmia. Eli vaimon suksissa joustopala kestää n. 100 km vaikka monot on juuri tähän siteeseen tehty. Jotenkin tuntuu että siteissä on jotain mätää vaikka valmistaja ei sitä myönnä. Vanhat perus SNS siteethän toimivat edelleenkin hyvin luotettavasti.
 11. Fluorimyrkyt ovat kyllä asia joka laittaa miettimään. R-collectionin anorakki & housut on jatkossa ainakin minulla ihan varteenotettava yhdistelmä. Ja alle merinovillaa. Fleece (ja myös muut keinokuidut) on itse asiassa vihonviimeinen materiaali koska siitä irtoaa muovhippuja jotka sitten kerääntyvät sitten vesistöihin -> kaloihin -> ihmisiin. Nämä mikrohiput ovat oikea ongelma jo nyt!
 12. ttt

  Pitovoitelu tykkilumella

  Keskiviikkona Vihdissä, ilma n. 0 asteessa, lumi varmasti pakkasella, minulla oli Vauhdin K-base pohjavoide ja K 12 piloa 3 kerrosta. Pito oli hyvä kevyemmälläkin potkulla ja luistokin oli eriinomainen. Eikä tarvinnut tuhrata liisterien kanssa...
 13. ttt

  Movescount App Windowsille

  Movescount & Ambit 3 Peak HR on kyllä erinomainen yhdistelmä, mutta mihin sitä erillistä appia tarvitsee?
 14. ttt

  FEET kengät

  Pari lenkkiä takana uusilla Feet:llä. Hyvin ruullavat ja vauhdikkaat kengät tuntuvat olevan. Saattavat ehkä olla hieman kiertojäykät eli sopivat hyvin löysille nilkoilleni. Korkeaa kantaa (voi olla optinen harha) ei ainakaan juostessa havaitse. Eli kokonaisuutena ottaen erinomaiset juoksukengät.
 15. ttt

  Läskipohjakengät tulevat

  Heh, ja tuollaisilla tohveleilla muka pitäisi juosta... Olisi kiva kuulla kuinka nopeasti paikat hajoavat kun näillä köpöttelee. Edellisen läskipohjamuodin jälkeen ei ole tullut mieleenkään kokeilla tällaisia tohveleita. Jos ei muuta tapahdu niin ainakin nilkka venähtää kun pohja on kohtuuttoman paksu. No mulla on löysät nilkat mikä edesauttaa venähdyksiä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy