Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Fortissimo

Jäsenet
 • Content Count

  11
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onko missään _varmaa_ luetteloa maratontapahtumista jotka nuo WMM:t hyväksyvät (sikäli kun tarkistavat) suorituspaikoiksi kun haetaan esim. tiettyyn tapahtumaan tai lähtökarsinaan pääsyä ajan perusteella? Suomessa ei ilmeisesti ole kuin toukokuun HCM? Missä lähialueilla olisi Tukholman lisäksi vastaavia? Jos haen esim. Bostoniin, niin mitkä eurooppalaismaratonit siellä hyväksytään? Pitäisi kuulemma kysyä aina ko.tapahtumasta onko "BQ-approved" maraton, mutta voiko siihenkään vastaukseen aina luottaa?
 2. Jo vain, arvonta tärppäsi. Juoksin tuolla ekan kerran 2014, ja reitti jäi mieleen tasaisuudellaan. Etenkin Boystownissa oli hurja kannustus.
 3. Kävi niin kivasti, että nimeni nostettiin arvonnassa mukaan Chicagon tapahtumaan. Tänä vuonnahan sinne ei enää otettu ilmoittautumisjärjestyksessä, vaan arvonnalla mukaan pääsivät ne, jotka eivät aikarajojen (M 3:15, N 3:45) alle olleet juosseet. Arvonnassa mukana oli 71300 juoksijaa. Tässä alankin kysellä, onko foorumilaisissa Chicagon kävijöitä ja mitä kannattaa huomioida esim. majapaikan valinnassa? Onko kuljetuksia järjestetty yms.
 4. Ilmoittauduin melko ohikiitävän hetken mielijohteesta tuonne La Rochelleen, kun kautta rantain kuulin että on hyvä tapahtuma. Onkos tämän foorumin jäsenillä kokemuksia tapahtumasta menneiltä vuosilta ja onko peräti joku muu lähdössä samalle reitille? Lento Pariisiin ja siitä junalla kohteeseen on suunnitelmani lähestyä asiaa.
 5. Ilmoittauduin tähän juoksuun tuossa syyskuun puolivälissä, skannasin lääkärintodistuksen hakemukseni liitteeksi. Kun katson juoksun nettisivulta omaa statustani, löydyn kyllä listoilta mutta kohdallani lukee vielä '"Dossier incomplet Pièce jointe non traitée " eli ilmoittautumistani ei ilmeisesti ole vielä loppuun käsitelty vai mitä tuo tarkoittaa? En ole kyllä läheskään ainoa tuolla statuksella, mutta ihmettelin kun siellä on myöhemminkin ilmoittautuneet jo "Dossier complet" -tilassa.
 6. Fortissimo

  Ateenan maraton 2010

  Kyllä, viimeinen viikko lienee vain itsensä terveenä säilyttämistä ainakin omalla kohdallani. Oma matkani on Kaleva Travelin järjestämä, lennot Wienin kautta. Hyviä viimeistelyjä muillekin osallistuville!
 7. Fortissimo

  Ateenan maraton 2010

  Minäkin lähden koettamaan millainen kunto on näin syksyllä, vaikka tuolla lienee aika lämmintä vielä. Perjantaista tiistaihin olen maisemissa ja juu, ylämäkeä riittänee vähän yli kolmeenkymppiin.
 8. 40-vuotiaana HCM 2004, aika oli 4:49. Aloitin juoksuharrastuksen ylipäänsä noin 8 kk ennen tuota ekaa maratonia. Nyt on tullut käytyä suunnilleen yksi maraton vuodessa, harjoitusmääriä olen nostanut noin 10-15 % vuodessa, paikat ovat sen kestäneet. Tänä vuonna olisi tarkoitus puhkaista 4 tunnin raja parin viikon päästä Italiassa.
 9. Onko kenelläkään kättäpidempää tietoa tuosta Humppilan juoksusta, kun en ole löytänyt mistään lisäinformaatiota? Sopisi aikatauluuni hyvin, mutta millainen reitti, huolto yms? Ja miten löydän lähtöpaikalle (urheilukenttä), tulen Tampereen suunnasta?
 10. Tuo loppuvaiheen reititys oli tosiaan vähän vaillinainen, siinä oli omalla kohdallanikin pientä hapuilua. Eli tuohon Finnentien risteykseen voisi ensi kerralla laittaa oikein reittiviitan myös paluujuoksijoille. Muuten Kangasalan järjestelyt olivat mukavan pienimuotoiset ja lämminhenkiset. Toivottavasti tapahtuma järjestetään ensi vuonnakin.
 11. Tänään täällä Berliinissä on vähän kosteaa (juuri nyt satelee), mutta sunnuntaina ainakin ennustusten mukaan olisi (pilvi)poutapäivä. Mukava keli tiedossa. Numeroidenkin haku onnistui tänään lähes ilman jonotusta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy