Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Dorian

Jäsenet
 • Content Count

  1 865
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

12 Good

About Dorian

 • Syntymäpäivä 06.11.1967

Converted

 • 10km
  50:26
 • Puolimaraton
  1:48:33
 • Maraton
  3:56:24

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se on kuulkaas tätijuoksu arvoisellaan tasolla, kun VM60 pisteli 164 km rapia. Hieno sata mailisen puhkaisua, paljon onnea! Onnittelut myös isille ja tanikutsille 200 km rikkomisesta ja jamaatalle uudesta ennätyksestä. Jamaatta näytti taas todeksi, että vain lahjattomien tarvitsee harjoitella. Mihinhän tuo mies yltäisi kunnon treenillä!?
 2. Ei juostu tätihölkkää maailmalle. Sen sijaan vietin aikaa bajamajassa, halailin puita ja pötköttelin huollossa. Alkuun noin 5 h suunnitelmien mukaan, sen jälkeen mikään ei imeytynyt. Jossain välissä oli pari tuntia parempaakin menoa, mutta sitten taas vuoroin bajamajaa ja oksua. 20 h ja 150 km ja täti oli niin kuiva, että siirtyi tippapullon jatkeeksi.
 3. No voi ##, nyt vasta huomasin säännöt. Enhän mä saakaan osallistua tähän. Epistä...
 4. Harkinnassa on, mutta en haluaisi vielä päättää. Jos kisa menee täyteen, niin päätös on helppo. Toisaalta eiköhän sieltä joku perukkin, jos viime metreillä haluankin mukaan.
 5. Mulla on myös nivelrikko isovarpaan tyvinivelessä. Onhan sulla lääkitys kunnossa? Mulla glukosamiini on auttanut tosi paljon. Toki pientä kipua on lähes koko ajan, mutta ei sellaista, joka estäisi juoksemisen. Lyhyemmät matkat, mukaan lukien maraton, juoksen lähes millä tahansa lenkkareilla. Ultrilla mulla on varalla Hoka One One Bondit. 24h kisassa ne tuli tosi tarpeeseen ja lähes hellivät mun varpaita aamuyön tunteina :D
 6. Dorian

  Vantaan Maraton 12.10.2014

  Maraton nro 53 meni sitten nappiin, loppuaika 3:53:44. Ennätys tuli, edellinen ennätys on juostu maratonilla nro 8, joten ehkä oli aikakin.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy