Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Oppressor

Jäsenet
 • Posts

  1 854
 • Liittyi

 • Last visited

About Oppressor

 • Syntymäpäivä 17.04.1970

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Oppressor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Pari faktaa - vaikka niillä ei sulle merkitystä olekaan koska olet ilmeinen SD/SAK agitaattori. Yhdenkään yksityisen OY:n omistuspohjaa ei löydy muualta kuin yhtiöstä kysymällä. Perustajien nimet saat selville, jos pyydät perustamisasiakirjoista kopiot (ei eivät ole ilmaisia) kaupparekisteristä. Ihmettelen toki kovasti minkä ihmeen takia unohdit Bernerin sikailun jo aiemmin = Uusi lastensairaalasäätiö sijaitsee osoitteeltaan samassa paikkaa eli se "lahtarisika" on vetänyt liiviinsä jo ennen tuota 30 miljoonaa kaikkien hyväntekijöiden tekemiä lahjoituksia - kai tähän verrattuna 3,5 milliä / anno on ihan vaan taskurahoja. Kannattaa myös laittaa foliohattuun pureskeltavaksi se 80 milliä, minkä valtio ja HUS meinaa laittaa taloon. Logiikallasi sekin varmaan tippuu suoraan Bernerin taskuun - lahtarisika kun on... Jos lähtee huutelemaan niin kannattaisi oikeasti tehdä edes perustsekkaukset...
 2. Voisitko sitten keksiä jonkun ihan oikean todisteen siitä, että Vallila Interior tai Anne Berner omistaa kyseisen K Oy:n? Ja ei, kiinteistöyhtiön postiosoite ei todista omistajatahosta yhtään mitään...
 3. Sipilä on valtiomies - hats off! Jos nyt ei typerämpikin punikki ymmärrä, että on otettu velkaa riittävästi (syömävelkaa) jo n 7 vuoden ajan - pyöreästi milli / tunti niin sitten ei millään. Jos vastuunkanto ei kiinnosta niin Pohjois-Koreassa ja Kuubassa kuulemma työväki on tyytyväistä...
 4. Zah, pitäisi hölkkää huomenna HCM.n miniversio, mutta näillä viime viikkojen pohjilla taidan ottaa tankkaukseksi Miss Harrya. Se on kuitenkin laatujuomaa. Kyllä kai sen tulevan mummohölkän voi hoitaa tälläkin (huomenna menee juoksureenillä kai 80 km rikki tänä vuonna)
 5. Perskuta, lopetin vässyköinnin (taisi kestää pari vuotta - tilanteita). Rupesin käymään lenkillä enkä satunnaisesti kuntoilemaan heinäkuun vika ma - tähän mennessä reeniä enemmän kuin edelliseen 2,5 kk.een. Roppa näkyy kestävän ylitehoista ja niillä mennään. Kojootin myymä vetolaite on tehnyt rullakauden avaamisesta käsittämättömän helppoa. Hitailla OW rullilla pystyy hissuttelemaan reilun nelosen kilsoja pk.lla - pelottavan outoa??
 6. Niinnoh, Hapolla toimii kyllä haponsieto ja ukko on ilmeisesti parhaassa kunnossaan vuosiin. Samantyyppisiä suoritteita on toki nähty alpe cermicissä eli ei tämä mikään superylläri ole. Hyvän signaalin antaa se, että reenin muutokset ovat vaikuttaneet niin, että Norjassa on tehty mäkienkka - sitä on nimittäin käynyt kokeilemassa aika moni muukin.... Lupaavaa talvea odotellen ja rauhallista syys-lokakuuta toivoen..
 7. Kävin kostamassa Rinteelle ja muille vassareille käymällä veljeskansan luona kylässä. Nyt riittää "verovapaata" Saku Tumea hyvin. Verojahan siitä on maksettu kyllä, palkkatulosta helvetillisesti, mutta kaikki itse tuotteesta aiheutuva vero menee onneksi veljeskansan hyväksi! :viheltely:
 8. Oppressor

  Pogostan Hiihto 2015

  Kyllähän oli loistava reissu. Maata pilkotti muutamassa paikkaa, mutta pääpiirteittäin baanat oli loistokunnossa. Tämän talven korkeintaan satunnaisten hiihtelyiden osalta keli tuki tekemistä ja jostain kumman syystä ei tullut kantattua vaikka valmistautuminen (kilsoja alle 400, poskiontelontulehdus, antib kuuri, työt ja täydellinen tankkaamattomuus) olikin heikohkoa. Vauhdin miehet leipoi Peltosen huippuluistoon ja pääosin tasurilla tönien eilinen meni reippaasti alle kolmen tunnin (2.54 ja risat). Nyt on roppa niinkui olisi hakattu.
 9. Japanilla on velkaa yli 200% BKT:stä. Uhkaako maata maksukyvyttömyys? Ei. Ovatko korot korkeat? Eivät. Onko talous alijäämäinen? On, budjetti on viimeisen viiden vuoden aikana ollut n. 7-9 % alijäämäinen. Koska Japani ajautuu maksukyvyttömäksi? Ei koskaan. Ymmärräthän, että Japani lainaa pääosin kotimarkkinoilta eli ei ole ulkoisen rahan varassa.. Suomen valtio on pyrkinyt tekemään juuri päinvastoin, eli on yrittänyt säästää, ei elvyttää. Se ei nosta Suomea laskusuhdanteesta, kuten on jo nähty. Muistutatko ymmärtämätöntä missä vaiheessa olemme aloittaneet tuon "kuihduttamisen". Ohessa Veronmaksajien tilasto tuloista, menoista ja lainanotosta. Tulot yht.* nto-lainanotto Menot yht. 2009 37,3 10,5 46,9 2010 39,1 11,3 49,9 2011 43,2 4,7 50,4 2012 45,7 4,7 53,4 2013 46,2 6,4 54,6 2009-2013 menot ovat KASVANEET 7,7, MRD euroa. Kuulostaa maltilliselle säästämiselle...... Julkista taloutta ei tarvitse tasapainottaa (lue ylin pätkä tässä viestissä). Rakenneuudistukset (julkisen kulutuksen vähentämisen yrittäminen), eivät edes tasapainota julkista taloutta. Sen sijaan ne lisäävät työttömyyttä.
 10. Oppressor

  Pogostan Hiihto 2015

  Ihanaa kerrassaan lähteä hiihtämään 3 v paussin jälkeen kun on onnistunut kehittämään poskiontelontulehduksen 4 vrk ennen. Voi v...u sentään. Hyvin menee, mutta menköön. Tauti varmaan kuolee, mutta se teoreettinenkin kunto kuolee sillä, että lääkkeet vetää ropan niin kuivaksi kui ois pari päivää kaatanut tärpättiä alle :(
 11. Oppressor

  Pogostan Hiihto 2015

  Tarttishan tuonne lauantaille lähteä, kunto on surkuhupainen, mutta jo pelkästään sen takia on mentävä, että saa tämän hiihtelyn suhteen 3 vuoden nollastarttilinjan katkaistua :cower:
 12. Oppressor

  Vasaloppet 2015

  Mun listoilla ei ponkaise. Kova ukko, mutta vastassa on tuolle matkalle vielä kovempia. Se on karmeaa lyöntiä kun isot pojat alkaa tasuria nakuttelemaan tosissaan jo pahimmillaan/parhaimmillaan Oxbergin nousussa (30 ennen maalia)... Taitaa tulla melkoinen keli kun lähtiessä on jo +4 ja maaliin tarjoilee jopa +9 astetta..
 13. Oppressor

  Falun 2015

  Hyvä, että selvisi mutta menestymisen kannalta ois ollu "kiva" kun olisi selvinnyt vaikkapa viikko sitten... http://www.kestavyysurheilu.fi/hiihto/9053-heikkisen-suksien-luisto-ongelma-ratkesi-falunissa
 14. Oppressor

  Falun 2015

  Eivät maha testailla Salomonin suksia kun palkka tulee eri paikasta noille OW.n miehille... Melko pelottavan kuuloista kyllä tuo huoltopäällikön pohdinta "suksitestissä Heikkisen sukset tuntuvat hyviltä, mutta pulveroinnin ja käsikuvioinnin jälkeen ne eivät luista mihinkään". Missäköhän kohti se ongelma sitten syntyy????
 15. Oppressor

  Falun 2015

  Huh kertoilee, että OWn suksiukot valkkasivat suksen Mustille tälle päivälle, ettei meidän huolto päässyt pilaamaan ekaa osuuttakin...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy