Jump to content
Juoksufoorumi.fiheli

Jäsenet
 • Content Count

  243
 • Liittyi

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mulla on ollut vähän samaa vaivaa viimeisen kuukauden ajan,tosin ilman tuota sähköiskutuntemusta. Kävin ortopedilla ja magneettitutkimuksessa,jossa todettiin polvilumpiossa rustovaurioita,jänteessä tendinoosia ja pieni repeämä. Ilmeisesti tuo polven koukistamisen vaikeus liittyy tuohon rustovaurioon. Olen vielä menossa magneettilausunnon kanssa ortopedilla,joka langettanee jonkinlaisen tuomion ja toivottavasti jotain hoito-ohjeita. Kannattaa varmaan hakeutua lääkärin juttusille. Tosin julkisesta terveydenhuollosta ei kannata toivoa kovin pikaisia lisätutkimuksia,tai edes pääsyä erikoislää
 2. heli

  HCM vs. Vantaa

  Mä oon "vähän lenkkeillyt" säännöllisemmin 5 vuotta. En ole vieläkään päässyt maratonilla alle neljän tunnin,paras aika on 4.08.(5 maratonia takana) Ikääkin on jo 42. Masentaa tommoset kommentit, että vähän lenkkeilemällä pääsee jamppa kuin jamppa 3.30 aikoihin. Mielestäni ole tehnyt treenejä ihan tavoitteellisestikin,mutta ehkä laatu on sitten ollut huonoa. Ja mikään sohvaperuna en oo ollut ikinä. Ehkäpä pitää vaan tunnustaa,että mun lahjakkuus on jossain muualla kuin juoksemisessa.
 3. heli

  Osallistujakato HCM:lla?

  Mulla ei oo ollut mitään valittamista HCM:sta. Olen ollut mukana kolme kertaa, ja nytkin menossa. Autot eivät ole häirinneet tällaista yli neljän tunnin matelijaa.
 4. heli

  Galluppi

  Pesen alimmaiset kerrokset ihan joka lenkin jälkeen, olen sen verran kova hikoilemaan. Nestemäinen pesuaine on minusta paras. Sisäliikunnassa,esim. spinningissä kyllä huomaa,että joku on vaan vähän tuuletellut vaatteitaan. Eilenkin uhosi edellä polkevasta kaverista niin voimakas odööri, että meinasin pyörtyä. Tai voihan se olla, että itsekin lemuaa,ei vaan huomaa.
 5. Kiitos kuvaamisesta! Mustakin oli oikein hikinen ja punakka otos sieltä reitin loppupäästä,oikeasti ihan hieno kuva,mitä voi sitten vielä mummompana katsella.
 6. heli

  Tikit ja haavat

  Mulla tuli molempiin kyynärpäihin pahat haavat,kun kaaduin rullaluistimilla. Tikkejä ei tosin laitettu. Pistin haavojen päälle Mepore-taitokset ja menin lenkille jo seuraavana päivänä. Eilen juoksin HCM:n,viikko tapaturman jälkeen. Haavat ei oo kyllä parantuneet,mutta toistaiseksi ei mikään superpöpökään ole iskenyt (kai). Haavoja en ole lääkärille näyttänyt, en tiedä,mikä olisi tuomio ollut.
 7. Paransin aikaani parilla minuutilla, nettoaika 4:08 ja rapiat. Olen varsin tyytyväinen suoritukseeni,kun ensin ajattelin, että en pääse ollenkaan matkaan rullauistimilla kaatuilun jälkeen. 35 km:n kohdalla ei kyllä juoksu huvittanut enää yhtään ja aattelin, että on kyllä vika kerta,kun järjestän itseni tämmöseen liemeen. Maalissa olo oli ihan ok , ja mitali on tosi hieno! Paavo Nurmen keskeyttämisen jälkeen maaliinpääsy oli mulle merkittävä juttu. Palstalaisista bongasin ainakin Skyn lähellä maaliintuloa.
 8. Valitan ja hiukan ruikutan, että kaaduin eilen alamäessä melko reippaassa vauhdissa rullaluistimilla. Molemmat kyynärpäät on repaleina ja aiemmin jo kovia kokenut polvi myös ruvella ja hieman jäykkänä. Onneksi oli kypärä päässä ja edes rannesuojat. Kyynär-ja polvisuojat oli auton takakontissa,eivät siellä oikein auttaneet. Muuten ei ois niin haitannut,mutta viikon päästä pitäisi osallistua HCM:n ja pelkään, että polvi jatkaa jäykistelyä. No,onneksi ei mennyt luita poikki.
 9. heli

  PaawoNurmiMaraton 3.7.-10

  Tulihan se koettua sitten keskeyttäminenkin. Neljän tunnin aikaa tai hieman alle lähdin hakemaan,mutta lopetin sitten homman puolimaratonin jälkeen. Keli oli mulle aivan liian kuuma,(ja ilmeisesti kunto liian huono).15 km:n jälkeen alkoi tulla vilunväristyksiä ja mahakipuja. Sitten päähän tuli ajatus keskeyttämisestä,eikä sieltä sitten poistunut. Vähän harmittaa,mutta tulipahan tääkin elämys koettua.
 10. Kokeile sellaista varpaaseen pujotettavaa silikonituppea. Silikonitupessa on päässä reikä,että ilma pääsee kiertämään. Ostin pari sellaista jalkojenhoitajalta. En ole käyttänyt niitä kyseiseen ongelmaan,mutta suojaamaan varpaidenpäitä,jotka ovat päässeet hiertymään ja kovettumaan.
 11. heli

  Kysymys NAISILLE!

  Mulla on yhdet Shock Absorberin topatut liivit,toppaukset saa pois halutessaan. Eivät ihmeemmin hiosta, ja niillä saa hieman esiin kukkulaa,jos ei omasta takaa löydy.
 12. Leikkasin miehen vanhoista villasukista teräosat pois ja sain varsin toimivat säärystimet. Saattavat kyllä ajanoloon lähteä purkautumaan..
 13. Ostin Brooksin edestä tuulisuojatut talvitrikoot. Maksoivat tarjouksessa 59 e. Ei ole persaus eivätkä reidet jäätyneet kuten aiempina talvina. Alle mahtuvat hyvin Craftin tekniset pitkät kalsarit.
 14. Tämäkin hitaahko täti oli tapahtumassa mukana toissa vuonna. Oli kiva tapahtuma. Nytkin on harkinnassa,jos tokenen tästä flunssasta.
 15. Kokeile luontaistuotekaupasta saatavaa Molkosania joko jauheena tai litkuna. Litku on kaamean makuista, mutta on poistanut lähes täysin mun mahan turvottelut ym.ruoansulatusvaivat. Se litku maksaa jotain 5-6 euroo pullo ja jauhepurkki,josta riittää ainakin pariksi kuukaudeksi jotain 17 euroa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy