Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

nanet70

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About nanet70

 • Syntymäpäivä 26.03.1970

Converted

 • Tavoite
  Puolimaraton (Ruisrääkki) syyskuussa
 1. Myydään osallistumisoikeus Helsinki City Run -puolimaratonille 13.5.2017. Tapahtuman sivut: http://helsinkicityrun.fi/ Lähtörymä: vihreä, lähtö klo 15.30 Hinta 40 € + järjestäjälle maksettava uudelleenrekisteröitymismaksu 10 €. Jos olet kiinnostunut, laita viesti. dahlcitha@myhome.fi
 2. En valitettavasti ole Mayflower, emmekä kyllä taida tuntea toisiamme muutenkaan. Mutta hyvää kevän jatkoa sinulle!

 3. Sairauden takia myytävänä osanotto-oikeus HCR:lle hintaan 30 €. Kiinnostaako? Lähetä viesti tämän foorumin kautta. Lisätietoja osanotto-oikeuden siirtämisestä osoitteesta www.hcr.fi/ukk.
 4. Kiitos kaikille vastauksista. Nyt on löytynyt syy mun lihasjumeihin, mykoplasmainfektio. Minun (ja ilmeisesti monen muun) tapauksessa vaiva aiheutti kuivan yskän lisäksi nivel- ja lihassärkyä -> kaikki paikat jumissa harjoitusten jälkeen. Nyt syön antibiootteja ja toivon nopeampaa parenemista kuin Anssi Koivurannalla ja Kalle Lassilalla. HCR jää ainakin väliin, katsotaan miten kuuri puree :(
 5. nanet70

  kireät lihakset

  Minua on jo pidemmän aikaa vaivanneet kireät ja samalla kipeät lihakset. Venyttelen kunnolla ja käyn vähintään kerran kuukaudessa hierojalla, mutta lihakset ovat tosi kireät ja haittaavat harjoittelua ja voimansaantia. Pakarat, reidet, alaselkä - tasaisesti ovat jakautuneet ongelmakohdat. Syön magnesiumia ja B-vitamiinia, mutta ei auta. Hieronta auttaa parhaiten, mutta apu on aina vain tilapäistä. Onko jollain muulla vastaavia kokemuksia? Olen nyt harjoitellut monipuolisesti 4 vuotta, eli en pelkästään juokse vaan hiihdän, pyöräilen, käyn kerran viikossa jumpassa ja vesijuoksen jotta rasitus ei olisi liian yksipuolsista lihasryhmille. :huh:
 6. :kumarrus:Kiitos teille! Tämä oli hyvä tieto, iso kivi tippui sydämeltäni!
 7. Mun syke hipoo "taivaita" nykyään lenkin alussa. Eli ensimmäiset 5 min. lenkistä sykemittari näyttää 180 ja sen yli olevaa sykettä. 5 minuutin juoksun jälkeen syke tasoittuu ja on taas 150-160. Onko tämä ihan normaalia? Huomasin ilmiön HCR:n jälkeen ja helteillä kova alkusyke on kiusannut minua vielä enemmän. Epäilin jo jossain vaiheessa mittarivikaa, mutta ei taida olla Suunnossa mitään vikaa. Anybody?:hali_knuffl_rein:
 8. Kiitos hyvistä vinkeistä. Taidan kuunnella teidän neuvoja ja etsiä juoksukavereita foorumin kautta. Merci!
 9. :hali_knuffl_rein:Asun läntisellä Uudellamaalla (Raaseporissa) ja etsin maratonkoulua ensi kaudelle. SUL:in virallisista kouluista löysin listan ja sen mukaan Espoossa (Esbo IF) on lähin virallisesti hyväksytty koulu. Tietääkö kukaan löytyisikö täältä lähempää jotain muuta maratonkoulua? Kolmen lapsen työssäkäyvälle äidille 120 km meno-paluu matkana on valitettavasti hieman liikaa..
 10. nanet70

  Maratonkouluja?

  Asun läntisellä Uudellamaalla (Raaseporissa) ja etsin maratonkoulua ensi kaudelle. SUL:in virallisista kouluista löysin listan ja sen mukaan Espoossa (Esbo IF) on lähin virallisesti hyväksytty koulu. Tietääkö kukaan löytyisikö täältä lähempää jotain muuta maratonkoulua? Kolmen lapsen työssäkäyvälle äidille 120 km meno-paluu matkana on valitettavasti hieman liikaa..
 11. Kävin nyt kuten "Peikko" lääkärissä. Paha tulehdus molemmissa akillesjänteen alakiinnikkeissä sanoi lääkäri ja määräsi tulehduslääkettä, lepoa ja uudet tossut. Lisäksi suositeli Laserhoitoa joka kuulemma edesauttaa paranemista. Pitää kokeilla, 1,5 viikon päästä pitäisi nimittäin juosta West Coast Race työporukan joukkueessa. Saa nähdä miten käy.. Vetoharjoitukset ovat lääkärin mielestä aika myrkkyä jos on taipumusta tähän vaivaan. Nyt olen tehnyt kuntopiiriä ja pyöräilyä korvaavana, huomenna kokeilen vesijuoksua.:grin:
 12. Kiitos tiedoista Jeremias! Toivotaan että paranee ennustetta paremmin... Kuinka monta lepopäivää olet yleensä pitänyt silloin kun kivun huomaa kävellessäkin?:ballchain:
 13. Olen taistellut 5 päivää kipeiden kantapäiden kanssa ja eilisen pitkän lenkin jälkeen pitää luovuttaa hetkeksi. 15 kilometriä pururadalla teki sen verran hallaa.... Kantapäiden sisäreunat ja osittain myös kantapään "pohjat" ovat siis arkoina ja kipeinä. Mikähän mahtaa olla syy? Tossut vai jokin muu? Pitäisiköhän hankkia uudet tossut ja kantapään korotukset? Onko kellään hyvää arvausta/tietoa syystä tai millä vaivasta pääsee eroon? nanet70 ps kivut alkoivat tiistaina vetoharjoituksissa kun juoksin lujaa kovalla alustalla
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy