Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jipijii

Jäsenet
 • Content Count

  232
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by jipijii

 1. Ride - onpa harmi. Toivottavasti ei mitään pahempaa. Tsemppiä kuitenkin sinne. Tuut takasin.
 2. Live kuvaa maalialueelta tarkoitin
 3. Oliko Vantaalta live seurantaa tänä vuonna. Mistä linkin löysi.
 4. jipijii

  Maran aika vs alimatkat

  Kympin tuloksista jotain suuntaa olen saanut alle 40 min > 3.10, 39 min >3.05, 38 min >3.00, 37 min > 2.55 ja 36 min >2.50
 5. Hyvä veto ja onnittelut. Yhtämatkaa mentiin Makezin ja sinun kanssa. Onnittelut enskasta 33 km oli eilen se kääntöpiste minullakin eiä pystynyt loppuun enää sinulle vastaammaan - kyllä energiat kävi vähiksi ja krapit iski oli yhtä taistelua loppu
 6. Haastavuus viiminen kymppi ja 70 km viikossa pitää riittää? Voisko olla niin, että se riittää juuri tuohon n. 35 km. Mielestäni ongelma ei ole alun vauhdissa vaan siitä mikä on lihaskestävyys. Jälkimmäisen kanssa samaa mieltä siitä, että määrän kautta se tulos tulee. Niin se on ennekin tullut. Kyllä maratoonarin avain treeni on pitkät lenkit (30 km). En sano, että pitää juosta 5000 km vuodessa. Itse lahjattomana jouduin juoksemaan yli 4200 km ennekuin meni ensimmäisen kerran. Toki hyviä harjoitusvuosia oli sitä ennekin.
 7. Näin kesää kohti tuo 4 min vauhti toki helpottuu kun harjoitusten luonnekin muuttuu. Eihän ne tuntemukset aina samanlaiset ole. En lähtisi tuota 15 km harjoitusta pidentämään. Olen tehnyt nämä reenit kiihtyvänä yhtäjaksoisena lenkkinä 3*5000 esim. eka 20 min, toinen 19,45, kolmas 19,30. Tai vaihtoehtoisena 12 km (3*4000) vauhti voi olla kovempaa. Ei muutako maratonille kokeilemaan - tasaisella vauhdilla hyvä tulee.
 8. Hyvin olet treenannut. Terwalle vain näyttäisi tulevan muitakin "kokeilemaan". Syksyn maratoneille Terwa on hyvä suuntaa antava mittari. Voi olla, että joku muukin tulee juoksemaan seuraksi
 9. Yes. Paras palkinto saavutettu . Se ei ollut kun käydä Vantaalla juoksemassa tuulta päin ja se oli siinä. Kyllä nyt on itsellä hyvä fiilis ettei turhaan ole töitä tehty. Kyllä on kannattanut lähteä rantäsateeseen, pakkaseen ym. km nielemään. Entä sitten - uusi tavoite? Täytyy miettiä. Ilmeisesti pitää taas kehittää uusi ketju kun seuraavat valmiit ketjut on niiiin kovia.
 10. jipijii

  Vantaan maraton 8.10.2016

  Täälläkin vantaan maraton kierretty. Tyytyväinen täytyy olla kun ennätys tuli ja sarjavoitto. Kiitokset kolmesta kierroksesta kanssajuoksijoille (en tiedä onko foorumin väkeä) vetoavusta ja tuulensuojasta oli apua. Viimeisen kierroksen jokainen meni sitten omillaan. Niittytien juottopisteen jälkeinen mäki oli joka kierroksella raastava. Siinä kun loivaan ylämäkeen vastatuuleen joi pullosta oli siinä henki "ahtaalla". Hyvin järjestetty tapahtuma - kiitos myös siitä.
 11. jipijii

  Vantaan maraton 8.10.2016

  Tsemppiä vaan kanssakilpailijoille. Vuorovedoin tuultapäin ??
 12. kiitos - keveitä km Berliiniin - itse juoksen suomen etelässä täuden lokakuussa
 13. Saanen poistua tästä ketjusta vihdoinkin - 1.18.17 Levillä. Nyt syksylle vielä jäi vielä tavoitetta saada maraton ennätyksetä reilu puoliminuuttia pois.
 14. Tämä aihe nousee pinnalle aina kisoja järjestettäessä ja palkinnonjaoissa. Onko aikansa elänyt. Onko nykypäivää enää se, että palkintona on erikokoisia ja näköisiä pyttyjä eri koossa. Antaako se jollekin mielihyvää vai inhoa. Laitatteko pytyt vielä hyllyyn vai "kaappiin". Elättekö hetket uusiksi mistä ne on tullut "talvisarjajuoksun 3". Olisko aika jo muuttaa kulttuuria. Mitä vois olla palkintona - mikä kannustaa. Riittääkö tapahtuma mitali ja palkintona tavarapalkinnot. Arvontapalkinnot - kannustavatko osallistumaan. Vai juostaanko vaan pientä korvausta vastaan. Kokemuksia - mielipiteitä.
 15. Oli hieno hetki seurata läheltä ja kannustaa maaliin tämä suoritus. Se on nyt siinä.
 16. Tähän on helppo yhtyä 15 maran jälkeen. Puolikkaiden ero yleensä alle minuutin. Tavallisesti käy niinkuin entiset huiput on sanoneet, että "sen minkä alussa voitat yleensä tuplaten lopussa häviät"
 17. Täytyy avata tämä ketju kun seuraava tavoite on alle 4 min km. Viime syksynä tuli juostua tuo 2.50 ketjun alle ja tämäkin jäi vähää vaille muuta liian kauas. Hyvin on saanut km viime syksystä juostua. Tosin nyt on tullut takapakkia sairastelujen merkeissä. Mutta kuitenkin tavoitteista ei tingitä. Pienin tavoittein näissä vauhdeissa eteenpäin :unconscious:
 18. http://www.juoksufoorumi.fi/vb/showthread.php?34908-Kuvia-Kankaanp%E4%E4n-puolimaratonilta-18-10
 19. Kiitos Tatteus. Itse siinä fiiliksessä ei tullut kysyttyä sinun juoksusta. Loisto suoritus. Ensi kesänä paukkuu 3.30. Tuohon loppuun on myös helppo yhtyä vaikka meillä oli vielä vähän pitempi matka:embarassed:
 20. Onneksi en kirjoittanut viime vuonna tuohon minä vuonna tuota alitusta yritetään. Nyt sitten pääsin tästä "peikosta" Kankaanpäässä 2.49 ja risat. Seuraava tavoite sitten olkoon tuo 4 min/km vauhdin alitus maratonilla - huh - huh jos nyt ajattelee :concern:
 21. Täälläkin kotiuduttu pitkän reissun jälkeen. Ei haitannut tuo pitkä matka kun reissu juoksullisesti meni juuri niin kuin tavoitekin oli. Oulun miesten kanssa puhuttiin, että lähdetään juoksemaan alla 2.50 vauhtia. Näin teimme ja onnistuimme siinä. Yhdessä tultiin viimeiselle juottopisteelle jossa otin riskin olla ottamatta juomapuolloani ja se kannatti. Siitä palkintona sain mitalin. Olisihan se ollut kiva päästä kättelemään reilusti parempaansa. Kovaa menitte Forrest ja Jyrku - teidät tunnistin reitillä. Isot onnittelut :038:. Forrest kirjoittikin osuvasti sen miten omajuoksunikin meni tosin sillä erotuksella, että tein täysin oman juoksun tasaisella vauhdilla (en osaa peesata). Vauhdin jako meni nappiin tosin jos jotain pitää harmitella niin se reilu puoli minuuttia jäi puuttumaan itselle täydellistä juoksusta. No jäipähän jotain hampaankoloon tuleville vuosille.
 22. Melkein 2 vuoteen ei ole tullut puolikasta juostua. Nyt sitten lähdin vanhaa tavoitetta hakemaan luottavaisesti. Aurinkomaratonilla tätä tavoitetta lähdettiin hakemaan. Ei ole tullut juostua siellä ennen joten reitti ei tuttu. Kävin vähän tutustumassa reittiin pyörällä ja samalla sain kannustaa Jvaaran ja Arieksen maraton juoksua. Reitin km merkinnät olivat mitä sattuu kuulin maraton juoksijoilta. Päätin ottaa oman gps mukaan sitten juoksuun. Sitten oli meidän vuoro lähteä matkaan. Menomatka aika tuulialttiilla reitillä oli kohtalaista. Välillä puuskittain tuuli reilusti. Ensimmäinen puolikas (10,55) n. 39,40. Toinenkin mielestäni kulki hyvin vaikka aika ahtaalle lopussa joutuikin. Reitillä oli kolme täys käännöstä ja viimeisellä täyskäännöksellä tuntui ettei pääse mihinkään ja maaliin matkaa 1,5 km. Luotin omaan kelloon kun muustakaan ei saanut vertailupistettä missä mennään. Loppu oli melkoista raastoa lopun alikulun mäkien kanssa. Maalissa ajassa 1.20,05 :crushed: - en voinut uskoa todeksi - harmitus suuri. No eihän tästä voi syyttää kuin itseä - olisi pitänyt juosta kovempaa. En päässyt ketjusta pois. Kimmo R. juoksi hyvin n. 1.09,50. Jvaaralle ja Ariekselle myös onnittelut hyvistä maraton juoksuista.
 23. Olsihan se kiva taas maalaismaisemiin päästä juoksemaan. Kiva pieni tapahtuma. Toivottavasti järjestetään. Järjestäjä taisi vain viime vuonna muuttua enkä tunne uusia järjestäjiä. Entistä järjestäjää oli helppo patistaa kun oli juoksukaveri :rolleyes:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy