Jump to content
Juoksufoorumi.fiRiina

Jäsenet
 • Content Count

  587
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral
 1. Riina

  Joroinen 2013

  Laitanpa pari sanaa minäkin, kun täällä muutaman vuoden takaa moikkaustason tri-tutun nimimerkin tunnistin. Olin meinaan minäkin tuolla lauantaina. Vaikka en kyllä kevään vähäisten treenimäärien jälkeen meinannu, mutta tuli sitten kummiskin vähän ajettua ja pari pidempää (yks 14 ja yks 18 km lenkki noiden) lenkkiä suju kohtuullisesti. Uinut oon koko vuoden tosi vähän, mutta aattelin, että vanhoilla pohjilla. Oli eka astmastartti. Lääkitys pari kolme viikkoa ennen kisaa reilulle tasolle, samoin refluksilääkitys, että vatsa kestää kisan. Jos ei vatsa kestä, mun oireena on astma-ahdistus. Kisastrategiakin oli eli tämän piti olla hyväntuulinen peruskuntokauden huipentuma. Ja olikin! Oma kokemukseni uinnista oli vähän niinku kaikilla muillakin. Uin vasenta takareunaa, halusin ottaa varmuuden vuoksi hirveen hitaasti tän astman takia, mutta kun sitten sieltä yhdeltä poijulta käännyttiin ja meinasin, että nyt pökköä pesään, eihän sitä huolimatta mitenkään reippaammin päässy. Vikalla pätkällä pieni suunnistusharhakin. Reitti oli eri kun 2009, mutta 9 min enemmän meni aikaa ja meinas vähän harmittaa. Olin myös hitaasti päättänyt ottaa vaihdot, tavoitteenani siis oli mukavat urheiluosuudet. Kävelin fillarin kanssa sinne mäen päälle ja sitten ajamaan. Ajo sujui aika kivasti, vähän paremmalla keskarilla kun 2009. Peesivalvontaa oli, itsellä ei kovin ollu vaikeuksia, mutta peesivalvonta loppu loppua kohden siellä jälkipäässä ja alkuun minun peesissä, sitten yhden toisen naisen peesissä ajo semmonen 5 ajajan letka semmosen 20 kilsaa. Itse en ollut siinä ja vähän se letka korpesi, kun lopussa omat voimat vähän hiipu ja näki, kun selvästi siellä letkan perässä vaan rullailtiin. T2 oli hidas ja piti käydä vessassa mutta oli jono, joten en mennyt. Mutta kiva siinä mielessä, että jalat oli ilmiömäisen ihanat. En oo mikään kevyt enkä hyvä juoksija ja viime kerralla juoksu oli ihan perseestä, mutta nyt tuli olo, että hyvin näillä jaloilla sen puolikkaan vetää. Kävelin ne kaksi ylämäkipätkää (sen kierroksen asfalttimäen ja siellä metsässä sen jyrkemmän kohdan) ja huollot ja ekalla kierroksella kävin vanhainkodilla vessassa ja venyttelinkin ja toisella kierroksella piti alapohjetta vielä venyttää, mutta tasasta suht kivan olosta ja voimasta juoksua koko matkan. Vikalla kierrokselle kiittelin porukkaa ja yhtä kannustajaa ihan kättelinkin (Paloasemalla), oli niin hyvä fiilis. Ehkä kisoissa pitäs juosta kovempaa, mutta en ollut treenannu sitä. Sen sijaan olisin vielä voinu (jos olis ollu pakko) juosta ainakin yhden, ehkä jopa kaks kierrosta. Juoksukin oli paitsi kivemman tuntuinen, myös nopeampi kun ekalla kerralla. Reitti oli minusta aika kiva nyt. Joten ekaa verrattuna huonommin meni uinti ja T1 ja T2, paremmin fillari ja juoksu. Astma ei vaivannut, geelit+vesi toimi (mulla ne urkkajuomat ei käy) ja omaan vaatimattomaan kuntoon nähden ihan optimi suoritus ja superhieno mieli. Tämmöset tanakat tätitkin, jopa astman kera näköjään voi harrastaa tämmöstä.
 2. Riina

  Joroinen 2013

  :adoration: On hyvä löytää se oma vahvuutensa!
 3. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Onpa kiva, että on ilmestynyt tuonne Areenaan! Kiitti tiedosta! Oma kisani oli siis pettymys, tuli elämäni eka DNF. Juoksua oli jäljellä reilu 6 km, mutta hengitys vaan ei toiminu ja mihinkään ei päässy. Eka juoksukilsa oli vielä OK ja siinä vaiheessa olin aika optimistinen tavoitteitteni suhteen. No, koska se hengenahdistus jäi päälle ja koska mulla on ollut muitakin oireita (jo ennen kisaa), jotka olis voinu olla astmaoireita (miehellä on astma ja se siitä sano), menin viikko sitten lääkäriin ja tutkimuksen ja viikon avaavan lääkkeen seurannan jälkeen tuli diagnoosi astmasta. Ton kisan jälkeen on ollut toinenkin astmakohtaus, kun kävelin ylämäkeen kauppakassin kanssa. Jotta kai tää sitten tarttee hoitaa, lääkkeet on jo ostettu. Mä uin ja pyöräilin kuitenkin ja mietin, että onkohan niitä osuusaikoja saatavissa. Noissa MyLapsin tuloksissa kun on vaan maaliin tulleet.
 4. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Just niin, sehän on se luonnollinen asiain järjestys. Mutta joo, kisajännitys nousee vaikka mitaleista ei taistellakaan. Auton nokka kohti Kuopiota.
 5. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Joo, siis tasossa piisaa, mutta onneks on sitten meitä luokattomia :rock:yrittäjiä kanssa. Ihan pokkana kato vaan menossa mukana. Mutta mun edellinen perusmatkakokemus on vuodelta 2007 ja sillon oli naisten sarjassa kuus osallistujaa. Taisin olla vika. Muutama mies kyllä jäi taakse. Jos nyt muistan yhtään mitään. Jiivee oli sillonkin siellä.
 6. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Kappas kappas! No tietenkin kisäjärjestäjän info ylittää minun aikaisempien vuosien kokemuksen. Vissiin mittasuhteet tapahtumalla saaneet aikaan tämän, onhan siellä tuossa aamustartissakin osallistujia aikaisempia vuosia enemmän.
 7. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Tuolla Kuopiossa ei käsittääkseni ole vartioitu tuo vaihtoalue, että omalla riskillä sinne niitä tavaroita kyllä jättäis. Itse en jättäisi enkä ole jättänyt. Onhan se aikainen startti, mutta klo 7 kisainfon jälkeen on oikeasti vielä ihan hyvää aikaa laittaa kaikki kasaan. Ja ennen infoakin voi jo aloitella. Siellä on kaikki aika kompaktisti eli vaihtoalue on siinä ihan hotellin pihalla ja infoon, rantaan, merkkaukseen jne. ei oo pitkä matka mihinkään. Ja siellä infossa ei oo tavattu kovin pitkään istua. Toki tuonne voi muuten pesuvadin ottaa, mutta ainakin aikasemmin tuolla on ollu matto ihan siitä rannasta ja sitten itse vaihtoalue on nurmea. Ei oo ollut tuolla niin tarvetta siihen. Tietty jos haluaa, ei kai siitä haittaakaan ole. On vaan niin paljon tavaraa muutenkin, että en oo tämmöseen itse sitten ruvennu. Sääennusteita täälläkin vahditaan. Foreca näyttää kaatosadetta, FMI pientä sadetta. Kattoo nyt. Omat sadekelin polkemiset on jääny aika vähiksi.
 8. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Varmaan siksi, että saadaan kaikki päivän startit vedettyä yhden päivän aikana, onhan niitä aika paljon.
 9. Riina

  Kuopion perusmatka 2011

  Tulossa ollaan ja jopa sille perusmatkalle. Mä kun siis keväällä päätin, että en treenaa mihinkään tiettyyn ja että en välttämättä mihinkään mene, mutta jotenkin tää sit vaan houkutti. Kunto on vähän mitä on, pyörä kaivettiin kellarista heinäkuun alussa ja juostu on vähän näin helteillä, mutta sen yhden kerran avoveisuinnin jälkeen tuntui, että se sujuu mutta ei kai se niin nöpönuukaa ole sen kunnon kanssa. Aamustartti klo 8 tuntuu tällä hetkellä pelottavimmalta osalta. Majoitus anoppilassa kuten ennenkin.
 10. Riina

  Triathlonkesä 2011

  Mutta onpa mahtavaa Kuopion osalta tämä "Kuntoilijoille tarjolla tulee olemaan kolme kuntosarjaa; Olympiamatka, pikamatka sekä matalankynnyksen kuntosarja!" Onkohan pikamatka 750 uinnilla?
 11. Riina

  Kuopio Triathlon

  Mä aattelin, että jos menis ilman pukua. Jotenkin sopis fiilikseen. Saas nähdä uskallanko mä jättää sen kotiin.
 12. Vaikuttaako ratsastajan fyysisinen suorituskyky suoritukseen miten paljon?
 13. Onnea Hopo ensimmäisestä kisasta!
 14. Riina

  Tour de France 2010

  Mulle jäi epäselväksi mikä siinä pakotti Contan nytkäyttämään sitä pyllyä tuohon tahtiin. Pakko tuommosen on häiritä menoa. Vai häiritseekö.
 15. Riina

  Kuopio Triathlon

  Kunto on paska, mutta tulossa ollaan. Oon ollu huonokuntosena Kuopiossa ennenkin ja kunnosta riippumatta mulla on ollut aika mukavaa siellä. Onhan tää jo 5. kerta mukana. Saako siitä jonkun palkinnon?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy