Jump to content
Juoksufoorumi.fiIUP

Jäsenet
 • Content Count

  34
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

39 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IUP

  Hyvä juoksumatto?

  Juoksumaton hankinta kotiin ollut harkinnassa jo jonkin aikaa. Olisiko tästä mihinkään aktiivijuoksijalle? https://www.kuntokauppa.fi/juoksumatto-fitnord-sprint-500 Treenejä tulisi varmaan tehtyä matolla talvisin 2-4 viikossa. Riippuen keleistä. Täällä maalla kun tuo teiden talvikunnossapito on vähän mitä on. Sopisi hyvin minun noin 2000€ budjettiin. Omaan silmään speksit vaikuttavat varsin hyvältä. Vähän kovempaa saisi matto kulkea mutta muuta negatiivista en oikein löydä.
 2. IUP

  Vantaan maraton 12.10.2019

  Mahtaa erästä juoksublogistia vatuttaa tällä hetkelöä kun Sepi onnistui ja veti alle kolmen. Loputtomasta uhosta ja ylivertaisesta harjoitus tietämyksestään huolimatta hän voi vain haaveilla siitä.
 3. Tuli itsekin hankittua Vantage V Gigantin alennusmyynnistä. Muutaman lenkin jälkeiset ensivaikuelmat ovat varsin positiiviset. Aikaisemmin ollut V800 joka hajosi ja nyt välissä Suunto Spartan Ultra joka ei vakuuttanut oikeastaan mitenkään. Se on ensinnäkin todella iso Vantageen verrattuna. Ominaisuuksista puuttu kaikki testit ja palautumisen seuranta. Movescount on Polar Flow verrattuna aika surkea. Toki hakkaa Garmin Connectin mennen tullen. Garmineja siis myös ollut muutama vuosien varrella. Alla Vantage V:n plussat ja miinukset. + Istuu tosi hyvin ranteeseen. + Pieni ja kevyt. + Laadukkaan oloinen. + Polar Flow. + Rannesykemittaus toimii ainakin PK-lenkeillä riittävän tarkasti. Sykevyön voi sitten laittaa tärkeämpiin treeneihin. - Näyttö ehkä hiukan liian pimeä mutta kuitenkin ihan ok. Akun kestosta en osaa niin kantaa stressiä kun en harrasta ultrajuoksua ja pisimmät lenkit on noin parituntisia niin kyllä se ainakin siihen riittää. Muut puuttuvat ominaisuudet mistä täällä on ollut puhe koen myös täysin turhina. Lähimaksu: Ei kai lenkillä käydä kaupassa? Lenkillä käsittääkseni juostaan. Jos jostain syystä kaupassa on kuitenkin pakko käydä voin laittaa setelin tai pankkikortin taskuun. Navigointi: Jos pelkään eksyväni otan paperikartan mukaan. Helppo tulostaa vaikka karttapaikasta ja kätevä kantaa kädessä. Musiikki: Musiikkia en kuuntele lenkillä.
 4. Joo ei kyllä pysty koko kautta yhdellä parilla juoksemaan. Jukolaan mennessä on yleensä eka pari loppu ja sitten on vähän kiikun kaakun pärjääkö koko syksyn yhdellä parilla vai tarviiko ennen viimeisiä kisoja ostaa vielä kolmas pari. En ole edes ajatellut että kengät voisivat kestää pidempään sillä ovat kyllä aika kovalla koetuksella metsässä rymytessä. Käytössä itsellä Icebug Spirit. VJ:n kengissä hajoaa akillesjänteet.
 5. Alku reippaasti alle kolmen tunnin vauhtia mutta 30 kilsan jälkeen hyytyminen ja maaliin ajassa 3.04.03
 6. IUP

  Polar Ignite

  On se kova kun on jopa yli-ihimisen muisti. Tai sitten juokset vaan liian hiljaa kun ehtii kierrosaikojakin muistella. Lisää neveriisiä kehiin vaan!
 7. IUP

  Tonnin vedot

  Sykemittari on varsin hyödyllinen kapistus kuntoilijoille, kuten sinä jotka juoksevat valtaosan lenkeistään omaan tasoon nähden aivan liian kovaa. Tosin ensiksi tulisi selvittää kynnyssykkeet tasotestissä.
 8. Mites sit ratajuoksut. Ovatko ne psykologiseati vääränlaisia kestävyysjuoksuja? Mitä ikinä se tarkoittaa. 10000 metrin juoksussa juostan yli 20 kertaa maalialueen läpi. Voi jeesus mitä diibadaaba noi sun jutut.
 9. IUP

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Ja juo vähän viiniä ja olutta joka ilta ja käy vielä mattolenkin jälkeen saunassa hikoilemassa ne viimeisetkin nesteet kehosta. Voiko oikeasti enää tyhmempää neuvoa antaa! Parempi jättä kokonaan treenamatta kuin tinkiä yöunista.
 10. Ilmoittauduin hetken mielijohteesta NUTS-Ylläs Pallas polkujuoksuun 37 km matkalle. Huomasin että kilpailuohjeissa oli listattuna pitkä liuta pakollisisa varusteita mukana kannettavaksi. Hakusessa olisi siis tuohon tarkoitukseen sopiva reppu/liivi? Tarkoitus olisi viipyä reitillä reilusti alle kolme tuntia joten pakollisten varusteiden lisäksi tuskin tulisi otettua muuta mukaan kuin pari geeliä.
 11. Itse kansallisen tason suunnistajana olen joskus miettinyt maratonin juoksemista ja olen ajatellut että vaatisi parin kuukauden harjoitusjakson asfaltilla jotta saisi jalat kestämään. Puolikkaita olen juossut ja ne menevät vielä aika kivuttomasti. Paras taitaa olla 1:13.
 12. IUP

  Baltsu 8K

  Uskoisin että menee reilusti alle 35. Ainakin paperilla.
 13. Olen. Suomi ei olisi tänään ollut mitaleilla vaikka olisi ollut mitkä tahansa sukset alla.
 14. Ihan turha suomalaisten syytellä suksia kun häviää minuuttitolkulla kärkeen! Ei vaan kunto riitä eikä tekniikkaa. Roposella varsinkin aivan kauhean näköistä luistelua. Vaappui kun ankka eikää saanut yhtään liukua sukseen.
 15. Ihmetyttää paikallisella salilla pauhaava poppi. Kuin johonkin homodiskoon astuisi kun menee ovesta sisään. Hyvä että omia ajatuksia kulee kun matolla juoksee. Ja jos menee kääntämään volaa pienemmälle niin menee ehkä sekunnin murto osa niin taas on volyymit kaakossa. Yksi päivä tuli myös hiihtoladulla keskellä metsää vastaan joku kuulokkeet korvilla. Oon aina ajatellut että parasta on päästä treenatessa melusta pois. Oma teoria on että musiikkia harjoittelun aikana kuunteleville varmaan se itse urheilu on niin vastenmielistä että pitää olla jotain ihme virikettä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy