Jump to content
Juoksufoorumi.fi


IUP

Jäsenet
 • Content Count

  14
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

19 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IUP

  Liikuntamylly

  Kuitenkin se tärkein eli juoksurata on liikuntamyllyssä kunnossa joten en jaksa kantaa huolta jonninjoutavuuksista kuten saunasta tai pukuhuoneen tapeteista. Asun toki kehä III ulkopuolella eikä me juntit varmaan ymmärretä hyvän päälle kuten että punaviiniä pitää juoda joka ilta treenin jälkeen vaikka se on erittäin haitallista palautumisen kannalta. Toisaalta maraton menee alle kolmen tunnin PK sykkeillä ja kaapista löytyy muitakin mitaleja kun juoksutapahtumien muistomitaleja.
 2. IUP

  Liikuntamylly

  Mitään väliä onko saunaa vai ei. Ihan mukava esim. pakkasessa juostun/hiihdetyn lenkin jälkeen käydä saunassa mutta en näe mitään syytä miksi jossain lämpimässä hallissa tai matolla juostun lenkin jälkeen pitäisi käydä saunassa. Virkistävä suihku paljon parempi. Eikä niin väliä vaikka ei suihkuakaan ole. Vaihtaa kuivan paidan ja käy sitten kotona suihkussa. Ja mitä liikuntamyllyyn tulee niin olen siellä muutaman tasotestin juossut ja rata on oikein hyvä.
 3. IUP

  Otsalamppua hankkimassa

  Itselläni käytössä tämä. http://www.ledxshop.fi/?product=cobra-6500-paketti-uutuus Tehoa on riittävästi 😁
 4. IUP

  Paastoaminen

  Kun nyt kestävyysurheiluun erikoistuneella foorumilla ollaan olisi mielenkiintoista saada esimerkkejä paastoavista urheilijoista jotka ovat päässeet koviin tuloksiin ja kuinka kovia tuloksia Parek itse on juossut ylivoimaisilla syömistottumuksillaan?
 5. IUP

  M: Polar V800

  Myydään tarpeettomana. Hintapyyntö 100€ + mahdolliset postituskulut. Voi myös noutaa Lapinjärveltä. Yhteydenotot yv.
 6. IUP

  Paastoaminen

  Tuo että esimerkiksi löydetään joku nevahööd tappelija ei nyt varsinaisesti puhu paastoamisen ylivertaisuudesta. Varsinkaan kestävyysurheilussa.
 7. top 5 1. Kenenisa Bekele 2. Haile Gebreselassie 3. Mo Farah 4. Hicham El Guerrouj 5. Lasse Virén
 8. Eipä Jodlaaja kovin kummoista aikaa juossut kaikki uho ja räksytys huomioon ottaen. Puheiden perusteella olisi voinut olettaa hänen kamppailevan ihan kärkisijoista.
 9. IUP

  GPS-reitintallennin suunnistukseen

  Eipä noiden käyttöä valvota tai siis ovat sallittuja. Kartalliset GPS härvelit toki kiellettyjä. Vielä toissa kaudella oliva maailmanrankisoissa kiellettyjä ja niitö keräiltiinkin usein lähdössä porukalta pois. Eipä noista kyllä ole taitavalle suunnistajalme mitään hyötyä.
 10. IUP

  Sykealueet

  Juoksija lehden jutussa mainittiin että Kenialaiset juoksevat pitkikset 95-100% maratonvauhdilla eli kutakuinkin anaerobisella kynnyksellä. Väittäisin sen kummemmin asiaa perustelematta että 3, 4 tai 5 tuntiin maratonin juoksevien kuntoilijoiden ei välttämättä kannata harjoitella samalla tavalla. Saattaa äkkiä olla telakalla ahdasta.
 11. Ei se kolmen tunnin alitus välttämättä edes vaadi perusterveyttä. Ikää 34 ja sairautena itsellä colitis ulcerosa joka varmasti on verottanut omaa kehitystä lukuisten harjoitustaukojen ja kortisonikuurien muodossa. Maraton on vielä juoksematta mutta maantiekymppi kulkenut 32:23 ja puolikas 1:11 joten ainakin teoriassa saattaisi kolme tuntia alittua. Ei siis pitäisi olla mikään mahdoton tehtävä perusterveelle jos viitsii edes muutaman kerran viikossa käydä lenkillä.
 12. IUP

  Sotshin olympiakisat 2014

  Ikinä ei tulla voittamaan mitään kun ollaan noin tyytyväisiä hävittyyn hopeaan! Saariselta ja Niskaselta hyvät hiihdot. Kyllönen odotetun huono ja Lähteenmäen olisi vaan pitänyt lähteä riskillä kaikki tai ei mitään taktiikalla. Kyllä tuntuu hopea paskalta!
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy