Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

IUP

Jäsenet
 • Content Count

  28
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

34 Excellent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. IUP

  Polar Ignite

  On se kova kun on jopa yli-ihimisen muisti. Tai sitten juokset vaan liian hiljaa kun ehtii kierrosaikojakin muistella. Lisää neveriisiä kehiin vaan!
 2. IUP

  Tonnin vedot

  Sykemittari on varsin hyödyllinen kapistus kuntoilijoille, kuten sinä jotka juoksevat valtaosan lenkeistään omaan tasoon nähden aivan liian kovaa. Tosin ensiksi tulisi selvittää kynnyssykkeet tasotestissä.
 3. Mites sit ratajuoksut. Ovatko ne psykologiseati vääränlaisia kestävyysjuoksuja? Mitä ikinä se tarkoittaa. 10000 metrin juoksussa juostan yli 20 kertaa maalialueen läpi. Voi jeesus mitä diibadaaba noi sun jutut.
 4. IUP

  Janne Holmenin maratonohjelmat

  Ja juo vähän viiniä ja olutta joka ilta ja käy vielä mattolenkin jälkeen saunassa hikoilemassa ne viimeisetkin nesteet kehosta. Voiko oikeasti enää tyhmempää neuvoa antaa! Parempi jättä kokonaan treenamatta kuin tinkiä yöunista.
 5. Ilmoittauduin hetken mielijohteesta NUTS-Ylläs Pallas polkujuoksuun 37 km matkalle. Huomasin että kilpailuohjeissa oli listattuna pitkä liuta pakollisisa varusteita mukana kannettavaksi. Hakusessa olisi siis tuohon tarkoitukseen sopiva reppu/liivi? Tarkoitus olisi viipyä reitillä reilusti alle kolme tuntia joten pakollisten varusteiden lisäksi tuskin tulisi otettua muuta mukaan kuin pari geeliä.
 6. Itse kansallisen tason suunnistajana olen joskus miettinyt maratonin juoksemista ja olen ajatellut että vaatisi parin kuukauden harjoitusjakson asfaltilla jotta saisi jalat kestämään. Puolikkaita olen juossut ja ne menevät vielä aika kivuttomasti. Paras taitaa olla 1:13.
 7. IUP

  Baltsu 8K

  Uskoisin että menee reilusti alle 35. Ainakin paperilla.
 8. Olen. Suomi ei olisi tänään ollut mitaleilla vaikka olisi ollut mitkä tahansa sukset alla.
 9. Ihan turha suomalaisten syytellä suksia kun häviää minuuttitolkulla kärkeen! Ei vaan kunto riitä eikä tekniikkaa. Roposella varsinkin aivan kauhean näköistä luistelua. Vaappui kun ankka eikää saanut yhtään liukua sukseen.
 10. Ihmetyttää paikallisella salilla pauhaava poppi. Kuin johonkin homodiskoon astuisi kun menee ovesta sisään. Hyvä että omia ajatuksia kulee kun matolla juoksee. Ja jos menee kääntämään volaa pienemmälle niin menee ehkä sekunnin murto osa niin taas on volyymit kaakossa. Yksi päivä tuli myös hiihtoladulla keskellä metsää vastaan joku kuulokkeet korvilla. Oon aina ajatellut että parasta on päästä treenatessa melusta pois. Oma teoria on että musiikkia harjoittelun aikana kuunteleville varmaan se itse urheilu on niin vastenmielistä että pitää olla jotain ihme virikettä.
 11. Kuitenkin se tärkein eli juoksurata on liikuntamyllyssä kunnossa joten en jaksa kantaa huolta jonninjoutavuuksista kuten saunasta tai pukuhuoneen tapeteista. Asun toki kehä III ulkopuolella eikä me juntit varmaan ymmärretä hyvän päälle kuten että punaviiniä pitää juoda joka ilta treenin jälkeen vaikka se on erittäin haitallista palautumisen kannalta. Toisaalta maraton menee alle kolmen tunnin PK sykkeillä ja kaapista löytyy muitakin mitaleja kun juoksutapahtumien muistomitaleja.
 12. Mitään väliä onko saunaa vai ei. Ihan mukava esim. pakkasessa juostun/hiihdetyn lenkin jälkeen käydä saunassa mutta en näe mitään syytä miksi jossain lämpimässä hallissa tai matolla juostun lenkin jälkeen pitäisi käydä saunassa. Virkistävä suihku paljon parempi. Eikä niin väliä vaikka ei suihkuakaan ole. Vaihtaa kuivan paidan ja käy sitten kotona suihkussa. Ja mitä liikuntamyllyyn tulee niin olen siellä muutaman tasotestin juossut ja rata on oikein hyvä.
 13. Itselläni käytössä tämä. http://www.ledxshop.fi/?product=cobra-6500-paketti-uutuus Tehoa on riittävästi 😁
 14. Kun nyt kestävyysurheiluun erikoistuneella foorumilla ollaan olisi mielenkiintoista saada esimerkkejä paastoavista urheilijoista jotka ovat päässeet koviin tuloksiin ja kuinka kovia tuloksia Parek itse on juossut ylivoimaisilla syömistottumuksillaan?
 15. IUP

  M: Polar V800

  Myydään tarpeettomana. Hintapyyntö 100€ + mahdolliset postituskulut. Voi myös noutaa Lapinjärveltä. Yhteydenotot yv.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy