Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Mainio

Jäsenet
 • Content Count

  40
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Mainio

 • Syntymäpäivä 18.03.1990

Converted

 • 10km
  48:36
 • Puolimaraton
  2:05:40
 1. Hah ! No kauan se kesti ennen kun sun nikkis selvis, olishan se pitänyt arvata noista ipa jutuista... Mikä toi teidän lenkkiporukka muuten on ? Hurahtaneet... Ainakaan sinne sivuille ei pääse kommentoimaan, harmi.

 2. Meilläkin olisi eräs varsin hyvin menestynyt triathlonisti. Puoluekin olisi oikea. Ja nämä on muuten ekat vaalit missä saan äänestää .
 3. Ilveksellä sama juttu. Hifk sitten vielä meni ja kusi mun pitkävedon. prkl.
 4. Mainio

  Kirja-ketju

  Jee, vihdoinkin sain luettua 7 veljestä. Aika tylsä, mutta täytyy myöntää, että parani loppua kohden. Nyt voi taas jatkaa täällä pohjantähden alla -projektia, kun tuo 7 veljestä piti lukea koulua varten tässä välissä.
 5. Painonnostoa ja hyvänä kakkosena tulee ratsastus.
 6. Mainio

  Tukholma 2009

  Tuolloin pitäisi olla minulla yo-juhlat eli eipä tarvitse miettiä menisinkö vaiko enkö. Ehkä 2010, jos pääsisi Tukholman meininkiin tutustumaan. Mutta eihän sitä edes tiedä juoksenko enään tuolloin.
 7. Mainio

  Taas polvi-itkua

  Minulla oli kanssa sama vaiva joka vaivasi helmikuusta kesäkuulle, kunnes sain sen fysioterapeutin avustuksella häviämään. Minulla kenkä vaikutti kait asiaan vähän, sillä vain suosituksen vaihtaa pronaatiotuetut kenkäni neutraaleihin versioihin. Suurin ongelman aiheuttaja minulla oli juoksutyyli. Astelen hieman charlie chaplinmaisesti eli jalat hieman auraavat. Tämä liian iso kulma astuessa aiheutti sitten joka askeleella pienen väännön polveen ja ajan kanssa se oli sitten siinä. Eli polvi rikki. Fysion kanssa saatiin sitten tekniikka kuntoon ja vaiva katosi. Lisäksi Magen mainitsema venyttely kuului hoitoon. Etenkin etureisi ja lonkka. Lisäksi teen joitain liikkuvuusjuttuja. Niillä tuli minulla kuntoon, mutta varmaan on aika yksilöllistä. Minulla, kun oli vielä ihan selvä vaivan aiheuttaja. Nyt siis 1,5kk viimeisestä kivusta aikaa :1st:
 8. Pitäkää kisanne perkele. Joskus, kun suunnitelin, että menen juoksemaan niin katsoin sivuilta vaan, että jälki-ilmottautuminen on 18. ja 19. päivä. Nyt sitten, kun katoin niin 14.7 näytti tosiaan aika loppuneen. En olettanut todellakaan, että tässä olisi pari päivää jolloin ei voi ilmottautua. 60€ en muuten ala maksamaan. Oma moka, mutta onpahan huonot sivutkin.
 9. Kyllähän tuota tulee harrastettua. Ihan hauskaa hommaa alkaa jo olemaan, kun on jonkun verran tehnyt. Elixirissä, kun Harri Syrjänen oli Ilveksen mukana ja harrasti tuota kylmässä istumista niin silloin Ilveksen fysio vai kukahan olikaan sanoi, että viimeisenä kylmä. Sitä ohjetta olen noudattanut.
 10. Mainio

  Kirja-ketju

  Samat vaikutukset tuntuvat olevan vähän aikaa sitten aloittamallani Seitsemällä veljeksellä. Tappavan tylsää.
 11. No kerran sattu aika hauska tapaus. Asun lähellä vanhainkotia ja sitten kerran lenkillä sattui, niin että vastaan tuli joku noin 80-vuotias herra komeasti pukeutuneena ja rollaattorilla vastaan. Ajattelin ensin, että taas on joku karannut, kun niitä sattuu aina silloin tällöin. Kerran joku tuli jopa meille sisälle ja väitti asuvansa meillä ja ihmetteli sitten miksikäs hänen kotonaan on niin epäsiistiä. No tällä vaarilla olikin kaikki järki vielä päässä (mitänyt luuli minua urheilijaksi). Kohdallani hän nimittäin kysyi kovaan ääneen, että olenkos joku urheilija . Hetki piti miettiä vastausta,mutta heitinkin sitten reippaasti, että olenha minä . Vaaripa siihen sitten vain vastasi kovaan äänen kuin armeijassa käskien, että selvä, jatkakaa! Lopun lenkkiä kyllä hymyilin tapahtunutta.
 12. Palautteisiin vastaamisesta en osaa sanoa mitään, mutta tuohon osallistujalistan päivitykseen on kyllä ymmärrettävä syy. Osallistuminen, kun hoidetaan maksamisen yhteydessä viestikentässä niin jonkun tarvitsisi siirtää ne toista tuhatta nimeä käsin sivuille. HCM:ssä, kun osallistuminen hoidetaan nettisivuilla, niin osallistujan tiedot menevät sieltä suoraan automaattisesti osallistujalistaan. Sitä en kuitenkaan ymmärrä, että Tarmon sivuilla on tuo osallistujalista vaikka sitä ei täytetä.
 13. Mainio

  Asics Nimbus

  Juu oli ne ysit. Teinkin sitten ilmeisesti erinomaiset kaupat. En mä ole noita 10 suomessa nähnytkään.
 14. Mainio

  Asics Nimbus

  Tänään tarttui Nimbukset Ideaparkin Stadiumilta mukaan, kun halvalla sai. Maksoivat 80€ ja olivat kyllä mielestäni aika halvat (tavallisesti olen nähnyt myytävän 160€:lla). Huomenna pitäisi sitten varmaan käydä testaamassa.
 15. Paikalle tulen varmasti, mutta juokseminen onkin sitten asia erikseen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy