Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

markkuj

Jäsenet
 • Content Count

  279
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. markkuj

  FEET kengät

  Jaa oli evo plus 79,-. No ehkä sitä hintaa pystyn vielä vastustamaan . 49,- olisi ehkä jo eri 😊 omistan siis kahta edellistä mallia, joissa hiilikuitulevyä. Ilmeisesti niistä pidän, sillä toinen suosikkini on Mizuno , joissa myös hiilikuitulevy. Mizunoissa on tosin enemmän vaimennusta. Pidän Feetin tunnokkuudesta alustaan. Vähän kuin urheiluauton jousitus.
 2. markkuj

  FEET kengät

  Niin tuossahan ei ole sitä hiilikuitulevyä. Täytyy odotella niitä aleisiin. Ei uskalla tuota kokeilla, kun hieman epäilen , että salaisuus on juuri siinä levyssä...?
 3. markkuj

  Applen kellot

  Erikoista Stravan appsin ongelmat. Itsellä toiminut kyllä, en tosin sykevyötä käytäkään. Niin tämä on ensimmäinen Apple kello, ja juurikin tuon cellular ominaisuuden takia. Ilmankin toki pärjää, mutta jos vaikka horjahtaisi ojan pohjalle, niin onhan se kivempi soittaa, kuin huudella apuva. EKG käyrän olen äidiltäni ottanut ja kovin ne paperitulostetta olivat terveyskeskuksessakin ihmetelleet. Olivat kehuneet, että eteisvärinä näkyy niissä hyvin..
 4. markkuj

  Applen kellot

  Ismoothrun appia Täytyy ehkä kokeilla. Sehän maksaa kuitenkin 5,5 € , niin en vielä ole kokeillut 😬
 5. markkuj

  Applen kellot

  Dcrainmaker on testannut ja ihan hyvin tuloksin huomioimatta ekaa minuuttia, jolloin Applen oma vaatimaton kuntoohjelma ei saanut vielä kunnon sykelukitusta. Hänellä oli käytössä urheiluranneke , ei se sport loop malli , jossa on portaaton kiristys, se lienee kuitenkin usein parempi ranne sykemittauksen kannalta, saa juuri sopivalle kireydelle. Rannekkeita sitten löytyykin Applen tyyliin pilvin pimein jokaiseen makuun, kunhan kukkaron nyörit on löysällä. 😁 Oma pari päivää vanha Cellural malli Telian liittymällä on kyllä hyvä. Ei tarvitse kantaa puhelinta varalla mukana. Mikrofonin ääni yllättävän hyvä ( hymy tuli) , hyvin kuuluu myös juostessa, ei tarvitse viedä suun lähelle. Kelloon ladattu Strava ja Applen oma terveysohjelma sykkeen osalta antoi pikkukokeilussa hyvin samat lukemat kuin Garmin 235 toisessa kädessä. Yhdellä Applella saa lähes kolme Garminia, mutta rahalle saa kyllä vastinettakin. Käytön mukavuusero vähän sama kuin iphone vs Nokia s40, jos yrittää jotain extraa.
 6. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Kauden aloitus lenkki tehty. On kyllä kevyempää meno kuin suksilla eli hyvä juttu. Ei tainnut yhtään rengas rikkoa tulla viime vuonna. Kauden alussa ehkä helpoiten talvihiekoituksen jäljiltä. Jos tulee, niin vaihdan aina koko renkaan samalla. Sisäkumi varmaan puhkeaa helpommin, jos ulkorengaskin on jo kulunut ja ohut ?
 7. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Eilen vielä 30 km lenkki. Oikeastaan nyt tulossa olevat lumettomat pikkupakkaskelit tekee hiekkatiet koviksi, niin meno sen kun paranee.. viime vuonnahan tai siis alkuvuodesta oli Täällä etelässä vielä tammikuussa hyvät skikekelit.
 8. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Kiitos linkistä Ostin myös sen motonetin viilan, ja hyvin puree. Monenlaisia kenkiä on tullut kokeiltua. Nyt on Mizunon waverider. Sopii tosin juoksuunkin parhaiten. Hyvä sivuttaistuki ja ei liian pehmeä pohja. Adidas terrexin puolikorkeat kevyet vaelluskengät oli myös hyvät, mutta kuitenkin liian kapeat pidemmän päälle.. luistelumonojakin on kokeiltu. Kuumat ja ei niin hauskatkaan kun nilkka ei yhtään pääse liikkumaan. Tuntuu, että jalka on jumissa.. Ei se vakaudesta alamäissä ole kiinni, mutta siinä yli 25 km/h alkaa vaan vauhti pelottaa, sattuu kaatuminen hieman enemmän kuin suksilla 😂 Nilkka säädöt on juuri samanlailla,, jos oikein ymmärsin 😄
 9. markkuj

  Alelaari

  Salomonin verkkosivuilla kesäale -40%. Juoksu t-paidan Ostin. Värit osittain ei saatavilla, mutta bootz ja elloksella ne on myös aleessa.
 10. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Niin Kyllähän sen ekan skike mallinkin renkaat nyt sen 1000 km kestää. Saa nyt Näissä uusissa nähdä. Laakereiden kesto voi olla jopa huonompi. Nyt yhden toisenkin renkaan toinen laakeri meni jo sököksi, rahisee. Samoin renkaan toispuoleinen kuluminen vaikuttaa yhtä nopealta. Huonot Laakerit ja vähäinen ilmanpaine, niin meno on vähän kuin huonosti voidellut sukset... Monella varmaan harrastuskin tyssää siihen... Hiusten kuivaajalla itse irrotin tai sitten voisi vaikka kattilan kiehuvaan veteen kastaa sen pään, niin lähtee koko Hela hoito. 10mm pää. Kun kokeilin Swixin uutta päätä, niin eipä tuo nyt sen parempi ollut kuin exelin, pää lipsui välillä silläkin asfaltilla, varsinkin jos huomio on muualla eli ei keskity tarpeeksi. Terävän ja tylsän pään erokaan ei ehkä olekaan niin suuri, kuin luulisi. Kova hiekka onkin aina paras...
 11. Punkkien lisäksi valitettavasti koirakin on kohdellut kaltoin ... Muutama vuosi sitten hölkätessä pk-seudulla Rottweiler , joka oli pitkässä hihnassa iski reiteen kiinni. Ohitin siis metrin päästä. pieni verijälki tuli. Pelastuksena Vaatteita oli siinä kohtaa 3 kerrosta hiihtotakki mukaanlukien. Vähemmän vaatteita ja jos ihan etumukseen olisi iskenyt, niin seuraukset olisi voinut olla pahemmat... Ilmeisesti kenelläkään ei ihan näin huono tuuri ole käynyt ?
 12. kengät suojasi jo hyvin, mutta jos Crocseilla sukat jalassa käveli , niin oli heti pihalla Espoossa (entistä meren pohjaa ), punkki kiinni, siis ennenkuin pihan täytti kivimurskalla... mieleenpainuvin oli punkki virtsaputken päässä noin 5 vuotta sitten.
 13. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Eikun siis sitä torin halvinta 30 euron mallia ehdottomasti Suosittelen 😃 Se maksoi kuitenkin aikanaan sen yli 200 euroa ja pidin sitä parhaimpana ostoksena vuosiin... Sekin etu siinä on uudempiin, että tavallinen polkupyörän pumppu käy siihen. Tässä V8 ehkä tuo jarrun säätömutteri ei oikein pidä, alkaa pikkuhiljaa jarruttaa liikaa. Pieni vaiva korjata, mutta.. V9 se on hieman eri näköinen...
 14. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Oma valinta olisi uudet v8 tai v9 ulkomailta tai sitten torilta vähän käytetyt skiken halvin malli, joita saa 50 eurollakin. Erokin on ehkä pienempi kuin sauvoissa 100 euroa vs. 50 euroa 😇
 15. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Haijaa.fi tuli nyt parit joustopiikit. Toimitusaika hitaampi kuin Saksasta 1,5 viikkoa. Näissä on lähes puolet paksumpi piikki kuin joskus eli ehkä nuo katkeamiset voi jo unohtaa. Mekanismin muovi kuluu , ja piikki putoaa joskus, mutta ehkäpä se menee vaihtoon jo teränsäkin puolesta sitä ennen eli varapäätäkään ei ehkä aina tarvitse enää kannella mukana...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy