Jump to content
Juoksufoorumi.fi

markkuj

Jäsenet
 • Content Count

  285
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Ihan hyvät kelit vielä, reilu 150 km tänä vuonna. rannikolla kova kylmä vastatuuli nakertaa nyt vähän nautintoa, samoin sepeli asfaltilla. Mutta kova hiekkatie on bueno.... Vauhdit myös vähän tippuu, Ehkä 1km/h. jähmettyyköhän laakerit vähän ? Sykemittari on myös vähän turha, menee kuitenkin ka. 160 ja välillä lähelle maksimia 190, vaikka ikää jo 54v. Palautuminen kuitenkin nopeaa, niin eipä kai tuo nyt niin haittaa 🙄
 2. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Jaa, no tässä meren lähellä helposti on loppusyksyllä vähän tahmeaa kosteaa hiekkatietä, jos ei ole pakkasaamua..ja täytyy yrittää asfaltille. Viime kesänä mieluisin pitempi (30km) viikonlopun lenkki meni kauppatorin ympäri. Vanhoja rakennuksia ja turisteja on myös mukava katsella ☺️ . Näillähän pitäisi mahdollisuuksien mukaan mennä aina jalkakäytävällä, (Kauppatorilla pyörätie tosin järkevin). Mutta monihan ei tätä tiedä ja ehkä ärsyyntyvät.Pari kertaa tuli jo sanomista.. Luulevat että tämä on joku sähköPotkulauta 😏
 3. markkuj

  FEET kengät

  Kyllä myös evo plus malli alkaa olemaan nyt jo välillä vähän turha viileät . Mizunon goretex wave rider tulee silloin vedettyä jalkaan. Kiviä en ole huomannut.. jos ne kuitenkin on silloin hiukka liian isot sivusta ?
 4. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Hesassa lauantaina vielä 15 km lenkki, ja eiköhän nyt vielä pääse. Aina jaksaa ihmetyttää, että ketään muita ei koko kesänä näkynyt skikeillä... Huomattavasti mukavampaa kuin jossain Oittaalla kiertää jotain yhden kilometrin latua... Ei se luistelu kyllä mitään kantapään nostoa vaadi, aikanaan eroa tuskin edes huomasi uuteen malliin. Uusi malli vaatii myös erikoispumpun tai kompressorin. Kompressoriin taidan tosin taas siirtyäkin, oli se viimeksi niin kätevä.. uuden mallin etu kylläkin hieman parempi nopeus, kun renkaisiin saa vähän enemmän ilmaa..eri renkaat siis vakiona 10 vuoden takaiseen malliin, ehkä 1 km/h ero. 12,5 vs 13,5 . Tuskin kuntokaan on kasvanut, kun ikääkin on enemmän 🙄
 5. markkuj

  FEET kengät

  se Mizunon wave riderin wave plate taitaa varmaan ollakin muovia .. kehuttu levy kyllä sekin.. siitä käytänkin vain goretex mallia syksy/talvi..
 6. markkuj

  FEET kengät

  Feet2 firman liikevaihto oli viime vuonna 14000 €. Eli jos kenkä a. 70 €, se tekee 200 myytyä paria per vuosi. Eikös maailmalla harvinaisista erikoiseristä joudu aina maksamaan muita enemmän ? Menikin taas tilaukseen...
 7. markkuj

  FEET kengät

  Jaa oli evo plus 79,-. No ehkä sitä hintaa pystyn vielä vastustamaan . 49,- olisi ehkä jo eri 😊 omistan siis kahta edellistä mallia, joissa hiilikuitulevyä. Ilmeisesti niistä pidän, sillä toinen suosikkini on Mizuno , joissa myös hiilikuitulevy. Mizunoissa on tosin enemmän vaimennusta. Pidän Feetin tunnokkuudesta alustaan. Vähän kuin urheiluauton jousitus.
 8. markkuj

  FEET kengät

  Niin tuossahan ei ole sitä hiilikuitulevyä. Täytyy odotella niitä aleisiin. Ei uskalla tuota kokeilla, kun hieman epäilen , että salaisuus on juuri siinä levyssä...?
 9. markkuj

  Applen kellot

  Erikoista Stravan appsin ongelmat. Itsellä toiminut kyllä, en tosin sykevyötä käytäkään. Niin tämä on ensimmäinen Apple kello, ja juurikin tuon cellular ominaisuuden takia. Ilmankin toki pärjää, mutta jos vaikka horjahtaisi ojan pohjalle, niin onhan se kivempi soittaa, kuin huudella apuva. EKG käyrän olen äidiltäni ottanut ja kovin ne paperitulostetta olivat terveyskeskuksessakin ihmetelleet. Olivat kehuneet, että eteisvärinä näkyy niissä hyvin..
 10. markkuj

  Applen kellot

  Ismoothrun appia Täytyy ehkä kokeilla. Sehän maksaa kuitenkin 5,5 € , niin en vielä ole kokeillut 😬
 11. markkuj

  Applen kellot

  Dcrainmaker on testannut ja ihan hyvin tuloksin huomioimatta ekaa minuuttia, jolloin Applen oma vaatimaton kuntoohjelma ei saanut vielä kunnon sykelukitusta. Hänellä oli käytössä urheiluranneke , ei se sport loop malli , jossa on portaaton kiristys, se lienee kuitenkin usein parempi ranne sykemittauksen kannalta, saa juuri sopivalle kireydelle. Rannekkeita sitten löytyykin Applen tyyliin pilvin pimein jokaiseen makuun, kunhan kukkaron nyörit on löysällä. 😁 Oma pari päivää vanha Cellural malli Telian liittymällä on kyllä hyvä. Ei tarvitse kantaa puhelinta varalla mukana. Mikrofonin ääni yllättävän hyvä ( hymy tuli) , hyvin kuuluu myös juostessa, ei tarvitse viedä suun lähelle. Kelloon ladattu Strava ja Applen oma terveysohjelma sykkeen osalta antoi pikkukokeilussa hyvin samat lukemat kuin Garmin 235 toisessa kädessä. Yhdellä Applella saa lähes kolme Garminia, mutta rahalle saa kyllä vastinettakin. Käytön mukavuusero vähän sama kuin iphone vs Nokia s40, jos yrittää jotain extraa.
 12. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Kauden aloitus lenkki tehty. On kyllä kevyempää meno kuin suksilla eli hyvä juttu. Ei tainnut yhtään rengas rikkoa tulla viime vuonna. Kauden alussa ehkä helpoiten talvihiekoituksen jäljiltä. Jos tulee, niin vaihdan aina koko renkaan samalla. Sisäkumi varmaan puhkeaa helpommin, jos ulkorengaskin on jo kulunut ja ohut ?
 13. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Eilen vielä 30 km lenkki. Oikeastaan nyt tulossa olevat lumettomat pikkupakkaskelit tekee hiekkatiet koviksi, niin meno sen kun paranee.. viime vuonnahan tai siis alkuvuodesta oli Täällä etelässä vielä tammikuussa hyvät skikekelit.
 14. markkuj

  Skiket ja Skikkaus

  Kiitos linkistä Ostin myös sen motonetin viilan, ja hyvin puree. Monenlaisia kenkiä on tullut kokeiltua. Nyt on Mizunon waverider. Sopii tosin juoksuunkin parhaiten. Hyvä sivuttaistuki ja ei liian pehmeä pohja. Adidas terrexin puolikorkeat kevyet vaelluskengät oli myös hyvät, mutta kuitenkin liian kapeat pidemmän päälle.. luistelumonojakin on kokeiltu. Kuumat ja ei niin hauskatkaan kun nilkka ei yhtään pääse liikkumaan. Tuntuu, että jalka on jumissa.. Ei se vakaudesta alamäissä ole kiinni, mutta siinä yli 25 km/h alkaa vaan vauhti pelottaa, sattuu kaatuminen hieman enemmän kuin suksilla 😂 Nilkka säädöt on juuri samanlailla,, jos oikein ymmärsin 😄
 15. markkuj

  Alelaari

  Salomonin verkkosivuilla kesäale -40%. Juoksu t-paidan Ostin. Värit osittain ei saatavilla, mutta bootz ja elloksella ne on myös aleessa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy