Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Fanny Maria

Jäsenet
 • Content Count

  85
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About Fanny Maria

 • Syntymäpäivä 18.09.1950

Converted

 • 10km
  0:57
 • Puolimaraton
  2:17:42 (2008)
 • Maraton
  HCM-92, HCM-94, HCM-95, HCM-07, HCM-10 (keskeytys 28,9 km)
 • Tavoite
  500 juoksu-km / vuosi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nostan 'hattua' molemmille! Oma innoittajani ekalle maratonille (v.92), oli Hannele Pokka ja taisinpa juuri Baldinin sanoin todeta, että " kun kerran Pokkakin juoksee, niin juoksen minäkin" .
 2. Myydään (Oulu) lähes käyttämättömät mustat skiket. Hinta 180 € . Jos kiinnostaa lähetä sähköpostia.
 3. Oulun kaupungin teatterissa menee Mika Ripatin kantaesitys, Tukholma. Kävin katsomassa ja tykkäsin ... herätti monenlaisia mielikuvia ja oli hauska seurata ikäänkuin 'itseä' ulkopuolisen silmin. Suosittelen lämpimästi, kenelle esitys sattuu kohdalle. Juonipaljastus: "Pieni firma on sitoutunut osallistumaan Tukholman maratonille. Palkkojen bonukset on sidottu maratoniin. Työntekijät puolestaan ovat sitoutuneet firmaan, jonka osakkuus on houkuttelevampaa kuin avioliitto. Kahvihuoneen hämärissä kuitenkin paljastuu ihminen työntekijän sisällä. Muu elämä kipittää sinnikkäästi työpöydän rinnalle." "Kilpailussa mielikuvat nousevat tärkeimmiksi. Niiden kuvien laatu ratkaisee voittajat ja tuupertujat. Ketä me juoksijoina ollaan? Kukaan ei juokse toisen takia. Jotkut juoksevat bonukset mielessä." Teatteri Oulu
 4. :character00115: ... meillä ainakin on täällä omat liikennesäännöt, ja niitä noudatetaan tunnollisesti kaikilla väylillä Jos joku mennee eele, aja ohi. Jos joku kärttää eele, nii elä päästä. Ku liikennevalo vaihtuu nokkas eesä vihiriästä keltaseksi, nii kiihytä. Kyllä nää kerkiät. Ku jalankulukija tullee eesä suojatiele, nii lissää vauhtia. Ei se sitte tuu. Mutta jos kuiteski tullee, nii polokase kaasu pohojaan. Eipähän jää kitumaa. Säästä aina vilikkua. Oo varovainen tungosaikaan, ettei kännykkä lipsaha korvalliselta. Ku joku yrittää rampilta Pohojantielle, elä tee tillaa. Seo kuitenki joku pölijä. Jos tahot ajjaa rauhasa, nii läheppä paanalle sillon ku kaikki muukki tappaa liikkua. Jos jonku auto mennee rikki ja pysähtyy eessäs, nii tööttää ja raivua itekses niin kaua, että saat laakin tai muun syvänrookauksen.
 5. Minäkin liityn näihin karkkilakkolaisiin, kun tuo tipattomuus on mullakin jo OK.
 6. :icon_syda: ... pakkohan tänne on laittaa vähäisempiäkin tuloksia, ettei mene ihan mahdottomiin, joten tässä omat 'harkiten' harrastetut liikuntasuoritteeni: - juoksua 500 km - kirkkovenesoutu 200 km (arvio) - sauvakävely noin 100-150 km (arvio) - rullaluistelu noin 150-200 km (arvio) - pyöräily noin 100 km (arvio) - ym. satunnaisia lajikokeiluja Lupaus vuodelle 2009: Juoksua ja enemmän juoksua, mutta ei liikaa.
 7. Luulen, että aika moni pitää meitä hölkkääjiä 'hiukan hulluina' jo silläkin perusteella, että vapaaehtoisesti juoksentelemme pitkin maita ja mantuja. ... kun eivät tiedä kuinka hyvät fiilikset siitä saa :)
 8. Juoksen lähes aina oikeaa reunaa ja yleensä toimin kohtaamistilanteessa kuten von Mähönen, mutta jos en, niin heti 'kolahtaa'. Aina joskus mitta tulee täyteen, kun kohtaa sellaisia, joka vähät välittää muista. Ei haluttaisi ryhtyä tällaisten 'kynnysmatoksi', vaikka tosiasia onkin kuten puusteri totesi
 9. Tuota voisinkin kokeilla seuraavassa kohtaamisessa, vaikka se saattaakin herättää hieman hilpeyttä ... on meinaan sen verran hidas vauhtista juoksua minulla.
 10. :mad14: Onkohan minussa jotakin vikaa, kun jo toisen kerran törmäsin kevyen liikenteen väylällä vastaantulijaan joka, joko a) inhoaa juoksijoita tai ei välitä muista kulkijoista (... kyse ei ollut siitä etteikö minua, 'juoksijaa' olisi huomattu) Juoksin joulupäivänä kinkunsulattelu lenkin, eikä väkeä ollut juurikaan liikkeellä, mutta silti siellä oli 'ahdasta'! ... Juoksin kevyen liikenteen väylää, jonka leveys on noin 3 - 3,5 m, aivan väylän reunassa, kun vastaan tuli kaksi pariskuntaa, jotka kävelivät neljä rinnan. Heillä ei näyttänyt olevan aikomustakaan väistää, joten minulle jäi tasan kaksi vaihtoehtoa, joko juosta kohti tai loikata hankeen. En halunnut kastella tossuja, joten jatkoin matkaani samaa reunaa mitä oli juossutkin ... vastaantulijat eivät yhtään väistäneet, joten kohtasimme käsivarret 'kolisten' . En sanonut edes anteeksi, mutta teki kyllä mieli huutaa perään, että ... "hyvät joulut vain sinulle -toivottavasti huomasit, että liikenteessä saattaa olla muitakin kuin sinä!" ps. ...onneksi vastaan tuli myös yksi nainen, joka hymyili ystävällisesti ja pelasti päiväni - kiitos hänelle!
 11. Samaa mieltä ... loistavaa palvelua ! Viime viikolla (6.10) vein RS200 huoltoon Polarille, Kempeleeseen. Yksi painikekapseli irtosi ja lasissa oli naarmuja. Takuu voimassa 3/09. Sain laitteen takaisin seuraavana päivänä ja tutkailin pitkään, josko olin saanut uuden laitteen. No... huoltoraportinssa oli toimenpiteet: etukansi, paristo ja kotelotiiviste vaihdettu sekä tiiveystesti ja toimintatesti ajettu. Kaikki meni takuuseen - Hieno homma.
 12. Fanny Maria

  Big brother

  Samaa mieltä ... välillä todella säälittävää. Tosin en katso 24/7, joten mielipiteeni perustuu pelkkiin koosteisiin, joissa tuottaja ehkä vähän provosoi tilanteita. Jonkinlainen karsinta sinne pitäisi olla - tarkoitan käytöstapoja. Vaikka osallistujat ovatkin hakeutuneet sinne vapaaehtoisesti, on moraalisesti kyseenalaista ajaa nuoret ihmiset tilanteisiin jossa he väistämättä nolaavat itsensä perusteellisesti. Kielenkäyttökin on sellaista, ettei siellä kuulu enää muuta kuin 'piippausta'. Katsojalukujen ja rahan takia kaikenlaiseta törkyä tarjotaan ja me katsomme niitä vapaaehtoisesti? ... vaikka se ärsyttää. Hyvä idea olisi laittaa kaikki kerralla vaihtoon ja ottaa mukaan kypsiä aikuisia - sieltä voisi löytyä kasvunpaikkoja katsojillekin, ei pelkkää sekoilua.
 13. Fanny Maria

  Skiket ja Skikkaus

  Arvelin minäkin, että ainakin osaksi vika olisi rengaspaineissa. Poika oli laittanut renkaisiin lisää ilmaa ja eikä se hänestä sitten ollutkaan niin raskasta. Itse en ole niitä uudelleen kokeillut... meni vähän into ohi. Pitää odotella parempia fiiliksiä.
 14. Hyviä numerota tämän pastan vastaajat ainakin ovat saaneet ... ehkä siinä on syy liikuntaharrastuksen omaksumiseen. Aika monien vastauksista kävi ilmi, että myönteinen asenne ja yritys on pakittu koululiikunnassa, mikä tuntuu minun mielestäni oikealta. Ymmärtäisin koululiikunnan mielelläni liikuntaakasvatukseksi, enkä johonkin määrätyyn lajiin valmentamiseksi. Koululiikunnan pitäisi innostaa elinikäiseen liikkumiseen eikä tappa liikunnan iloa, kuten täälläkin monessa vastauksessa todettiin. Siihen voi kannustaa esimerkiksi hyvä arvosana. Kuten huomaatte monella tapaa voi aikaansa kuluttaa:) Tein pika-analyysin noista kahdesta vastausketjusta, josta otin yhteensä 78 seppolaisen kommentit (Rookieen asti). Liikunnan kouluarvosana: 46 vastaajaa (60 %) ilmoitti saaneensa liikunnasta 9-10, 27 (35%) ilmoitti 7-8 ja 4 (5%) 5-6 arvosanan. Poimin ketjusta vastaukset kysymykseen 'Mikä laji oli mieluinen tai missä olit hyvä?' ja 'Mistä lajista et pitänyt?' vastaukset kysymykseen 'Mikä laji oli mieluinen tai missä olit hyvä?' juoksu 16 (28%), hiihto 9(16%), pallopelit yleensä 6,kaikista lajeista ilmoitti pitävänsä 4, jalkapallo 4, lentopallo 4, , yleisurheilu 4, uinti 4, pesäpallo 3,kestävyyslajit 3, joukkuelajit 2, koripallo 1, suunnistus 1 ja jääkiekko 1. vastaukset kysymykseen 'Mistä lajista et pitänyt?': telinevoimistelu 9 (31%), hiihto 4 (14%), koululiikunta 3 (11%), joukkuelajit 3 (11%, yleisurheilu 3 (11%), pesäpallo 2, pallopelit yleensä 2, jääkiekko 2, kaukalopallo 1, tanssi 1, luistelu 1, juoksu 1, jalkapallo 1, lentopallo1
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy