Jump to content
Juoksufoorumi.fi

tatteus

Jäsenet
 • Posts

  748
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by tatteus

 1. Viralliset ja viralliset? kempele 7. elokuuta 2021 http://kempelemaraton.net/kempele-z-maraton/
 2. Kempeleessä elokuun eka lauantaina. Matkat 5 km, 10 km, puolimaraton ja maraton. Virallisesti mitatut reitit. Lapsetkin pääsevät juoksun makuun! ilmot: https://kempelemaraton.tapahtumiin.fi/fi/ klubin omat sivut: http://kempelemaraton.net/kempele-z-maraton/
 3. 2501 vuoden lukema. Siinä on ja pysyy.
 4. Latu-ura on jäinen ja päällä muutama sentti pakkaslunta. Ei oo häävi kulku vielä. Ensi viikolle on luvattu pikkuisen enempi lunta että eiköhän tuonne pääse taas lylyn lykkyyn loppuviikosta.
 5. Lunta tuli jopa 15 senttiä, mutta taas ollaan käytännössä nollissa.
 6. Lunta on vasta pari senttiä ja onneksi sekin sulaa pian pois.
 7. Päivän kevennys tapahtui vessanpöntöllä: Olin juuri miettinyt päivän lenkin suuntaa, keli on märkä ja mukavuusalueella liikkuminen johdatteli ajattelemaan asvaltti- taikka kuntoratajuoksua, mutta Baltsun jutun lukeminen muutti mieleni. Lähden siis upottautumaan suohon. Samallapa tilee testatuksi uudet säärystimet kun polkujen vierellä kasvanut varvikko on märkää. Kumma miten vesi pääseekin sisälle kenkään vaikka on muka vedenpitävät kengät. Menee sisään vissiin samasta reijästä kuin jalkateräkin. Oli melko diippiä shittiä luettavaksi kuten aina.
 8. Muutamia testilenkkejä poluilla on tehty ja Kuusamo on alkanut pikkuisen kiinnostaa. 34 tulee juostua treenatessakin ja kun maratoneja alkaa olla kohta 40 kpl takana niin kai se on matkaa jatkettava. Ostohousut on melko monella jalassa tuolla FB-sivuilla. Työasioitten takia vaan myöhästyin lisäpaikkojen jaosta joten pitänee odotella kevvääseen josko joku paikkansa möisi. Vaihtoehtona Kokkolan suntin kierto tasamaalla. elikkä 55 tai 83 saapi yrittää mulle myyvä.
 9. Kempele Z-Maraton on elokuun 7. päivänä. Kisatiedot voisi tietysti päivittää jo nettiinkin.....
 10. Viikon sisään toinen täysmaraton. Aika oli nyt reilun minuutin parempi kuin viikkoa aiemmin SAUL:n SM-kisassa. Keli oli kyllä huomattavasti maraton-ystävällisempi. Viivalle uskaltautuneista ikäsarjalaisistani olin paras. Voitto ratkesi puolentoista kilometrin loppukirillä. Vajaan 39 km kohdilla kakkoseksi sijoittunut ohitti minut ja jäin muutamia kymmeniä metrejä jälkeen pysähdyttyäni juoma-asemalla. Hivuttauduin kuitenkin pikkuhiljaa kantaan ja ohitin hänet vajaa pari kilsaa ennen maalia. Lopussa kakkoseksi sijoittunut lähestyi uhkaavasti, mutta etumatka riitti. taisi olla jo kahdeksas terwan täysmatka.
 11. Hyvin järjestetty kisa, ei mitään moitittavaa. Palkintojenjakokin sujui joustavasti. Elikkä mitali kaulassa kotiin. 😇 mara nro 38 suoritettu. Valitettavasti Terwa siirrettiin keväältä vain viikon päähän Finlandiasta, saa nähdä miten jaksaa-jaksaa!
 12. Eka kertaa mukana Finlandialla. Olen juttuja lukenut monilta maratoneilta, kuten tältä ja on melkein kuin olisin ennenkin juossut 😉 . Nyt kun sm-kisa on Jyskälässä niin innostuin mukaan, vaikka sijoitukseni omassa sarjassa tuleekin olemaan siellä toisella sivulla. Nautitaan.
 13. Samaa mieltä. Vain liian kova alkuvauhti estää tavoitteen saavuttamisen.
 14. Kempele Z-Maraton Kempeleen Zeppelinissä elokuun 8. päivänä 2020. Eka startti on kello 10.00. Ennakkoilmoittautumiset netissä, jälki-ilmoittautumisia ei oteta. http://kempelemaraton.net/kempele-z-maraton/ Tapahtuman suunnitteluvaiheessa keväällä kävi ilmi, että Koronaepidemian takia on varauduttava pokkeuksellisiin toimiin, koska kisakeskuksena on aina ollut kauppakeskus Zeppelinin keskusaukio, missä on runsaasti muutakin liikennettä kuin juoksijat ja heidän matkaseurueensa. Niimpä järjestelyissä alettiin huomioida esimerkiksi palkintojenjakotilaisuuden järjestäminen ulkona, mutta onneksemme rajoituksia höllennettiin sen verran että voimme suorittaa palkintojen jakamisen sisätiloissa. Sarjoja karsittiin ja palkittavien määrääkin pyrittiin pienentämään, joten itse palkintojenjakotilaisuudesta tulee nopeampi. Vastapainoksi panostamme palkintojen laatuun ja mitalien näyttävyyteen. Kisaan otetaan 400 ensimmäistä ilmoittautujaa. Vielä mahtuu mukaan, mutta kokemustemme mukaan viimeisen viikon aikana tulee raja lähestymään vinhaa vauhtia. Tervetuloa terveenä Kempeleeseen! Zeppelin on myös mukava ostospaikka koko perheelle!
 15. Tänään kello 19.00 Facebookissa: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/kesan-tv-kilpailut-ja-kilpailuohjeet-esilla-suln-facebook-livessa-tanaan/ Lisätty: Suomen Urheiluliiton (SUL) puheenjohtaja Sami Itani, toimitusjohtaja Harri Aalto ja valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola ovat tänään keskiviikkona (6.5.) liiton hallituksen kokouksen jälkeen kello 19.00 SUL:n Facebook-live -lähetyksessä. Hallitus käsittelee tänään kesän tv-kisoja ja sekä yleisohjeistusta kesän kisojen järjestämiseen.
 16. Pitäskö ketjun nimeksi muttaa vaikka ”yleinen korona-keskustelu”?
 17. Maalaisjärjen käyttö on suotavaa eikä se tarjoita sitä,etteikö sitä olisi kaupungeissakin. Turha seurustelu pois, niin tuttujen kuin vieraittenkin kesken face to face. Itse olen ottanut kaupassa käydessäni asenteeksi ”jollakin tässä myymälässä olevista on korona” ja sen mukaan väistelen. Työni puolesta pystyn toimimaan vielä muutaman viikon kotikonttorista. Pakon edessä kuukausiakin mutta se vaatii hiukan järjestelyjä. treenaamisen suhteen olen tehnyt päätöksen juosta poluilla niin paljon kuin mahdollista. Oulussa ja lähistöllä löytyy erämaata missä vältellä muita kulkijoita. Ei tuolla kevyen liikenteen väylilläkään joka paikassa ole tungosta. Kisoihin sitten kun niitä tulee, toivottavasti jo elokuussa.
 18. 100 eur on raja. Sitä pienemmät ilmoittaa vain palkinnon saaja. Yli 100 pitää ilmoittaa tulorekisteriin. Tais olla niin että 100,00 pitää ilmoittaa, 99,99 ei, https://www.vero.fi/tulorekisteri/tietoa-meistä/tietoa-tulorekisteristä/esitysjakoulutusmateriaalit/urheiluseuroille/
 19. Ilmiselvästi vaikea kysymys, kun on noita uskonlahko-asioita. koivuniemen herrahan se oli. keksikääs joku muu nyt....
 20. Kukas se väitti että vesi muuttui bensiiniksi ja kuplavolkkarilla pääsi sen jälkeen 160 km/h?
 21. Linna Espanjassa mainitaan ainakin jossakin Palmu-kirjassa. Tiedä sitten onko tuo viittaus parempaan elämään sitte siihen sopiva?
 22. ihan kuin olisin lukenut jonkun muun blogia kun luin tuon Baltsun kirjoituksen.....
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy