Jump to content
Juoksufoorumi.fi

tatteus

Jäsenet
 • Content Count

  696
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Oulu

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20

Recent Profile Visitors

822 profile views
 1. Törmäsin tähän blogiin tuolta lihastohtori.fi-sivulta. Kilometrimääristäkn on tuolla puhetta, mutta monenlaista mielenkiintosta luettavaa riittää. https://www.sportslab.fi/juoksutohtori/
 2. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Mo Farah voitti uudella Euroopan ennätyksellä 2.05.11 naisten nopein oli Brigid Koskei, 2.18.35. http://results.chicagomarathon.com/2018/?lang=EN_CAP&pid=leaderboard
 3. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Kärki painaa 15 km kohdalla 2.06-loppuaikaa ennustaen.
 4. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Live https://www.nbcchicago.com/news/local/chicago-marathon-watch-live-stream-494152791.html
 5. Juu, on olemassa juoksijoita ja ”juoksijoita” ... Lainausmerkkien sisällä on ne juoksijat, jotka ovat aina oikeassa ja muut aina väärässä vaikka olisivatkin samaa mieltä. Olla väärin samaa mielltä, hmmm...? Joka tapauksessa sanat kertoo enemmän kuin teot (heillä). Aina on niitä jotka piikittelevät ja vittuilevat, yleensä he ovat kyllä sitten yksinäisiä, ei heillä ole kavereita juurikaan. Kunhan kiukuttelevat. Näkyy noita olevan tuolla blogimaailmassa..... mutta se siitä. itse aloitin juok#uhartastukseni ”ei ihan pohjalta”, mutta kyllä eka 4 tunnin alitus oli liikuttava (?) hetki. Eikä kukaan kyllä vinoillut että ompa surkea aika. Toiset tavoittelee 4 tuntia ja toiset kovempia aikoja. Tsemmpiä vaan treeneihin ja kisoihin, ollaan iloisia omista onnistumisista omien tavoitteitten ja tasomme mukaan.
 6. tatteus

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Tulospalvelu on taas toiminut jonkin aikaa. Vesa is the @Kone
 7. tatteus

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Jos oikein näen niin tuo neljäs on nro 130? On tehnyt huikean nousun viimeisen väliaikapisteen jälkeen, kun on ollut Teijaa jäljessä 25 minuuttia!
 8. tatteus

  SPARTATHLON 28-29.9.2018

  Varsinainen keli! maalialueella tosiaan on vain muutama sadetakkinen järjestäjän edustaja ja pari maaliintulijan kannustajaa. Juoksjat vaan menee. Kelin takia tuskin keskeytetään, mutta nostan hattua silti erikseen keliä kestäville.
 9. Anteeksi, mutta mikäs tämän ketjun aihe olikaan.....
 10. Palkinnot jaetaan osallistujien kesken. Kisan paras saa kultamitalin. Ne, jotka ei osallistu, puuttuvat myös tuloslistalta.
 11. Kisa lähestyy. Joukkueilmoja on vasta muutama, mutta varmaan viimeisellä viikolla tulee sitten roppakaupalla niin kuin aina....
 12. Edessäni oleva juoksija meni kirjaimellisesti nauhan läpi, vetäisi sen kaksin käsin poikki eikä vauhti siinä edes hidastunut. Monen juoksijan näin menevän nauhan yli toiselle kaistalle. Sanoisin että juoksijoitten moka. Youtubesta koetin kaivaa videota tuosta kohdasta ja onnistuin löytämään tämän, noin 30 sekunnin kohdalla näkyy vaatimaton, mutta selvä reittimerkintä. Edit: jos nauha oli katkaistu useammassa kohdassa niin en silloin syyllistäisi eksyneitä, vaan edellä rikkeen tehneitä juoksijoita.
 13. tatteus

  Tukholman maraton 2.6.2018

  Käyty on. Lämpötilan takia lähdin reippaalle pitkälle lenkille... Eka puolikas 2.06 ja toinen minuutin nopeampi. Västerbron sillalla piti pistää hetki kävelyksi. Toinen vitonen oli hitain, kun kävin bajamajassa seisomassa. Virkistysasemia oli paljon, mistä kiitos. Kyllä tuo koitos kisasta kävi, sen verran koville otti, mutta koko matkan oli luottamus, että hyvä tästä tulee.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy