Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tatteus

Jäsenet
 • Content Count

  729
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

99 Excellent

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20

Recent Profile Visitors

1 236 profile views
 1. Ilmiselvästi vaikea kysymys, kun on noita uskonlahko-asioita. koivuniemen herrahan se oli. keksikääs joku muu nyt....
 2. Kukas se väitti että vesi muuttui bensiiniksi ja kuplavolkkarilla pääsi sen jälkeen 160 km/h?
 3. Linna Espanjassa mainitaan ainakin jossakin Palmu-kirjassa. Tiedä sitten onko tuo viittaus parempaan elämään sitte siihen sopiva?
 4. ihan kuin olisin lukenut jonkun muun blogia kun luin tuon Baltsun kirjoituksen.....
 5. Missäkähän kohdassa määritellään tuo valtuutettu avustaja? Miten ja kuka valtuuttaa? ei ainakaan meidän järjestämissä kisoissa ole tuollaisista ollut mitään mainintaa, ei SM-kisoissakaan. No, kyläkilpilut erikseen, ei näissä kisoisa ole koskaan liikaa väkeä juoma-asemilla, pikemminkin päinvastoin.
 6. Minun virhe. sivu 235 tuossa sääntölitaniassa, mutta koko tiedoston sivu 245 joka näkyi selatessa.. Se koskee nimenomaan maantiejuoksuja.
 7. Ei siellä mitään auktorisointeja ole. Juoma-asemilla saa antaa juoman, mutta ei saa juosta kilpailijan mukana ojentelemassa. Eikä muutenkaan saa huoltaa missä sattuu. Toki näissä kuntoilutapahtumissa näitä ei valvota kun ei ehkä ole virallisia tuomareitakaan. Sivu 245. https://yleisurheilu.fi/sites/default/files/iaafn_saannot_2018-2019_0.pdf
 8. Mitähän Solomonille tapahtui kun keskeytti?
 9. Garmin connect-palvelusta löytyy tämmönen yhteenveto jos tätä haet? kuva napattu ipadilta.
 10. Juuri näin. Eli moni hoito perustuu siihen että sen uskoo vaikuttavan. akupunktiosta on tutkimuksia vaikka kuinka, mutta tuosta kinesiosta vähemmän. https://www.livescience.com/3254-acupuncture-works-placebo.html https://www.terveyskirjasto.fi/kotisivut/tk.koti?p_artikkeli=kol00120&p_listatyyppi=kol
 11. Joku vuosi sitten tutkin netistä kinesioteipin vaikutuksista tehtyjä tutkimuksia. Teippauksen hyödyistä ei löytynyt yhtään näyttöä, mutta ns plasebo-vaikutusta oli kyllä. Lieneekö tilanne muuttunut. Itse en usko että ihon päälle laitettava teippi edistää tulehduksen paranemisessa pätkän vertaa. Liikeratojen ohjaamisessa voi olla jotain vaikutusta mutta venyvä teippi ei estä väärien liikeratojen tekemistä. Huvittavinta kinesioteipissä on sekin että eri värinen teippi muka vaikuttaa eri tavalla. Teipeissä kun ei ole muuta eroa kuin väri. Näin silloin muutama vuosi sitten tehtyjen tutkimusten mukaan. Minusta koko kinesioteippi on yhtä huuhaata kuin vaikkapa akupunktio.
 12. Ottamatta kantaa hiilarien määrään, itse syötän syömiseni epäsäännöllisesti tuonne: www.sulamo.fi Ei aina jaksa mutta viikon tai parin jaksoja kuitenki, pysyy joku näppituntuma syömisissä.
 13. Milni, Kroatia. Aurinko nousee vuorten takaa joten aamulla pääsee varjossa meneen. Alle 30 astetta reilusti. 12 korvilla oma parveke menee varjoon, joten siinä voi jo oleskella. Tuskin täällä montaa kilsaa tulee juostua, mutta ainakin tänä aamuna reilu vitonen paikkaan tutustuessa. Portaita olis tarjolla kun jaksaisi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy