Jump to content
Juoksufoorumi.fitatteus

Jäsenet
 • Content Count

  746
 • Liittyi

 • Last visited

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Recent Profile Visitors

1 590 profile views
 1. 2501 vuoden lukema. Siinä on ja pysyy.
 2. Latu-ura on jäinen ja päällä muutama sentti pakkaslunta. Ei oo häävi kulku vielä. Ensi viikolle on luvattu pikkuisen enempi lunta että eiköhän tuonne pääse taas lylyn lykkyyn loppuviikosta.
 3. Lunta tuli jopa 15 senttiä, mutta taas ollaan käytännössä nollissa.
 4. Lunta on vasta pari senttiä ja onneksi sekin sulaa pian pois.
 5. Päivän kevennys tapahtui vessanpöntöllä: Olin juuri miettinyt päivän lenkin suuntaa, keli on märkä ja mukavuusalueella liikkuminen johdatteli ajattelemaan asvaltti- taikka kuntoratajuoksua, mutta Baltsun jutun lukeminen muutti mieleni. Lähden siis upottautumaan suohon. Samallapa tilee testatuksi uudet säärystimet kun polkujen vierellä kasvanut varvikko on märkää. Kumma miten vesi pääseekin sisälle kenkään vaikka on muka vedenpitävät kengät. Menee sisään vissiin samasta reijästä kuin jalkateräkin. Oli melko diippiä shittiä luettavaksi kuten aina.
 6. Muutamia testilenkkejä poluilla on tehty ja Kuusamo on alkanut pikkuisen kiinnostaa. 34 tulee juostua treenatessakin ja kun maratoneja alkaa olla kohta 40 kpl takana niin kai se on matkaa jatkettava. Ostohousut on melko monella jalassa tuolla FB-sivuilla. Työasioitten takia vaan myöhästyin lisäpaikkojen jaosta joten pitänee odotella kevvääseen josko joku paikkansa möisi. Vaihtoehtona Kokkolan suntin kierto tasamaalla. elikkä 55 tai 83 saapi yrittää mulle myyvä.
 7. Kempele Z-Maraton on elokuun 7. päivänä. Kisatiedot voisi tietysti päivittää jo nettiinkin.....
 8. Viikon sisään toinen täysmaraton. Aika oli nyt reilun minuutin parempi kuin viikkoa aiemmin SAUL:n SM-kisassa. Keli oli kyllä huomattavasti maraton-ystävällisempi. Viivalle uskaltautuneista ikäsarjalaisistani olin paras. Voitto ratkesi puolentoista kilometrin loppukirillä. Vajaan 39 km kohdilla kakkoseksi sijoittunut ohitti minut ja jäin muutamia kymmeniä metrejä jälkeen pysähdyttyäni juoma-asemalla. Hivuttauduin kuitenkin pikkuhiljaa kantaan ja ohitin hänet vajaa pari kilsaa ennen maalia. Lopussa kakkoseksi sijoittunut lähestyi uhkaavasti, mutta etumatka riitti. taisi olla jo kah
 9. Hyvin järjestetty kisa, ei mitään moitittavaa. Palkintojenjakokin sujui joustavasti. Elikkä mitali kaulassa kotiin. 😇 mara nro 38 suoritettu. Valitettavasti Terwa siirrettiin keväältä vain viikon päähän Finlandiasta, saa nähdä miten jaksaa-jaksaa!
 10. Tänä vuonna Finlandialla ei taida olla yhtään jänistä?
 11. Eka kertaa mukana Finlandialla. Olen juttuja lukenut monilta maratoneilta, kuten tältä ja on melkein kuin olisin ennenkin juossut 😉 . Nyt kun sm-kisa on Jyskälässä niin innostuin mukaan, vaikka sijoitukseni omassa sarjassa tuleekin olemaan siellä toisella sivulla. Nautitaan.
 12. Samaa mieltä. Vain liian kova alkuvauhti estää tavoitteen saavuttamisen.
 13. Kempele Z-Maraton Kempeleen Zeppelinissä elokuun 8. päivänä 2020. Eka startti on kello 10.00. Ennakkoilmoittautumiset netissä, jälki-ilmoittautumisia ei oteta. http://kempelemaraton.net/kempele-z-maraton/ Tapahtuman suunnitteluvaiheessa keväällä kävi ilmi, että Koronaepidemian takia on varauduttava pokkeuksellisiin toimiin, koska kisakeskuksena on aina ollut kauppakeskus Zeppelinin keskusaukio, missä on runsaasti muutakin liikennettä kuin juoksijat ja heidän matkaseurueensa. Niimpä järjestelyissä alettiin huomioida esimerkiksi palkintojenjakotilaisuuden järjestäminen ul
 14. Tänään kello 19.00 Facebookissa: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/kesan-tv-kilpailut-ja-kilpailuohjeet-esilla-suln-facebook-livessa-tanaan/ Lisätty: Suomen Urheiluliiton (SUL) puheenjohtaja Sami Itani, toimitusjohtaja Harri Aalto ja valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola ovat tänään keskiviikkona (6.5.) liiton hallituksen kokouksen jälkeen kello 19.00 SUL:n Facebook-live -lähetyksessä. Hallitus käsittelee tänään kesän tv-kisoja ja sekä yleisohjeistusta kesän kisojen järjestämiseen.
 15. Pitäskö ketjun nimeksi muttaa vaikka ”yleinen korona-keskustelu”?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy