Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tatteus

Jäsenet
 • Content Count

  711
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

82 Excellent

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Oulu

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20

Recent Profile Visitors

1 042 profile views
 1. Warholm tosiaan voitti lähes kahdella sekunnilla toiseksi tulleen. Ihmeen ylivoimainen. Jakob Ingerbritsenin juoksu maililla oli yllättävä. Loppusuoralla mies näytti kuin olisi lenkillä ollut mutta mitään loppukiriä ei syntynyt. Toki kova aika tuli, mutta näytti kuin olisi luovuttanut kisan kärkipaikoista.
 2. Myös tiistain peli tulee TV5:ltä suorana. Loput sitten ei.
 3. tatteus

  Hoka One One

  Juoksija-lehden perusteella aloin tiirailla noita hokan Evo carboneita. Kiitokset Makelle ja Baltsulle kenkien informaatiosta. Innostuin, etsin ostopaikkaa ja ikäväkseni huomasin ettei niitä oikein taida kotimaisista kaupoista löytyä. Ikinä en ole mitään ulkomaisista nettikaupoista ostanut, mutta nyt on lähellä, ellei niitä ole tälle keväälle tulossa johonkin järjellisellä etäisyydellä olevaan kauppaan. Työkseni kiertelen kyllä Vaasa-seinäjoki-Kajaani-linjan pohjoispuolella, joten valinnanvaraa kaupoissa on kyllä. mitä matalaan droppiin tulee niin en ole ennenkään korkokengillä juossut.
 4. Oireiden ilmaannuttua heti lääkäriin, pliis. Lenkillä ollessani huomasin että alkoi meno hiipua jo 5:30-tahdissa eikä kerta kaikkiaan päässyt kovempaa. Siitä vastaanotolle, rasitustestiin ja laajennukseen melko lailla saman tien. Toki sukurasituskin ajoi tutkimuksiin nopeasti. beetasalpaajaa puolisen vuotta, lähes juoksematta ja sen jälkeen kevyttä lenkkiä kun syke sai nousta. Primaspan-, verenpaine- ja kolesterolilääkitys päällä. Operaatio 2012 marraskuussa, 2015 juoksin jo kuusi maraa ja oliskohan 18 kpl operaation jälkeen tullut juostua.
 5. Ennen sain konkreettista tukea, mm salikortin koko vuodeksi, mutta viime vuosina ei mitään....
 6. Astmalääkitys tuli minullekin viime vuonna. Oli ollut joka vuosi pari kertaa keuhkoputkentulehdus, jota yritettiin väkisin saada kuriin mm antibiooteilla. Pottonen, suosittelen rasitustestiä, siinä näät sykkeen käyttäytymisen lenkin alussa. Varmuuden vuoksi, ettei kyse ole pumppuvaivoista. Mulla oli samanlaisia oireita taannoin ja pumppuvikahan se oli...
 7. Jos soini olisi ehdolla niin yhden. Persuille yksikin paikka on liikaa, mutta saanevat kyllä parisenkymmentä ihan vihapuheella ja rasismilla. Silloin kun mennään ehdolle niin pitää olla valmis kantamaan vastuuta, oppositiossa ollaan vain hankkimassa lisää kannatusta ja haukkumassa ”muitten tekemät” päätökset huonoiksi. Sitä kutsutaan populismiksi. En väitä etteikö se haukkuminen vaikuttaisi päätöksiin, mutta kun se on aidan takaa niin helppo huudella että ei noin - ei noin. Siinäpä se sitten onkin. Kun kysytään että MITEN SITTE, niin vastaus on että ”ei noin”.
 8. Törmäsin tähän blogiin tuolta lihastohtori.fi-sivulta. Kilometrimääristäkn on tuolla puhetta, mutta monenlaista mielenkiintosta luettavaa riittää. https://www.sportslab.fi/juoksutohtori/
 9. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Mo Farah voitti uudella Euroopan ennätyksellä 2.05.11 naisten nopein oli Brigid Koskei, 2.18.35. http://results.chicagomarathon.com/2018/?lang=EN_CAP&pid=leaderboard
 10. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Kärki painaa 15 km kohdalla 2.06-loppuaikaa ennustaen.
 11. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Live https://www.nbcchicago.com/news/local/chicago-marathon-watch-live-stream-494152791.html
 12. Juu, on olemassa juoksijoita ja ”juoksijoita” ... Lainausmerkkien sisällä on ne juoksijat, jotka ovat aina oikeassa ja muut aina väärässä vaikka olisivatkin samaa mieltä. Olla väärin samaa mielltä, hmmm...? Joka tapauksessa sanat kertoo enemmän kuin teot (heillä). Aina on niitä jotka piikittelevät ja vittuilevat, yleensä he ovat kyllä sitten yksinäisiä, ei heillä ole kavereita juurikaan. Kunhan kiukuttelevat. Näkyy noita olevan tuolla blogimaailmassa..... mutta se siitä. itse aloitin juok#uhartastukseni ”ei ihan pohjalta”, mutta kyllä eka 4 tunnin alitus oli liikuttava (?) hetki. Eikä kukaan kyllä vinoillut että ompa surkea aika. Toiset tavoittelee 4 tuntia ja toiset kovempia aikoja. Tsemmpiä vaan treeneihin ja kisoihin, ollaan iloisia omista onnistumisista omien tavoitteitten ja tasomme mukaan.
 13. Tulospalvelu on taas toiminut jonkin aikaa. Vesa is the @Kone
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy