Jump to content
Juoksufoorumi.fitatteus

Jäsenet
 • Content Count

  733
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

105 Excellent

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20

Recent Profile Visitors

1 329 profile views
 1. Tänään kello 19.00 Facebookissa: https://www.yleisurheilu.fi/uutinen/kesan-tv-kilpailut-ja-kilpailuohjeet-esilla-suln-facebook-livessa-tanaan/ Lisätty: Suomen Urheiluliiton (SUL) puheenjohtaja Sami Itani, toimitusjohtaja Harri Aalto ja valmennusjohtaja Kari Niemi-Nikkola ovat tänään keskiviikkona (6.5.) liiton hallituksen kokouksen jälkeen kello 19.00 SUL:n Facebook-live -lähetyksessä. Hallitus käsittelee tänään kesän tv-kisoja ja sekä yleisohjeistusta kesän kisojen järjestämiseen.
 2. Pitäskö ketjun nimeksi muttaa vaikka ”yleinen korona-keskustelu”?
 3. Maalaisjärjen käyttö on suotavaa eikä se tarjoita sitä,etteikö sitä olisi kaupungeissakin. Turha seurustelu pois, niin tuttujen kuin vieraittenkin kesken face to face. Itse olen ottanut kaupassa käydessäni asenteeksi ”jollakin tässä myymälässä olevista on korona” ja sen mukaan väistelen. Työni puolesta pystyn toimimaan vielä muutaman viikon kotikonttorista. Pakon edessä kuukausiakin mutta se vaatii hiukan järjestelyjä. treenaamisen suhteen olen tehnyt päätöksen juosta poluilla niin paljon kuin mahdollista. Oulussa ja lähistöllä löytyy erämaata missä vältellä muita kulkijoita. Ei tuolla kevyen liikenteen väylilläkään joka paikassa ole tungosta. Kisoihin sitten kun niitä tulee, toivottavasti jo elokuussa.
 4. 100 eur on raja. Sitä pienemmät ilmoittaa vain palkinnon saaja. Yli 100 pitää ilmoittaa tulorekisteriin. Tais olla niin että 100,00 pitää ilmoittaa, 99,99 ei, https://www.vero.fi/tulorekisteri/tietoa-meistä/tietoa-tulorekisteristä/esitysjakoulutusmateriaalit/urheiluseuroille/
 5. Ilmiselvästi vaikea kysymys, kun on noita uskonlahko-asioita. koivuniemen herrahan se oli. keksikääs joku muu nyt....
 6. Kukas se väitti että vesi muuttui bensiiniksi ja kuplavolkkarilla pääsi sen jälkeen 160 km/h?
 7. Linna Espanjassa mainitaan ainakin jossakin Palmu-kirjassa. Tiedä sitten onko tuo viittaus parempaan elämään sitte siihen sopiva?
 8. ihan kuin olisin lukenut jonkun muun blogia kun luin tuon Baltsun kirjoituksen.....
 9. Missäkähän kohdassa määritellään tuo valtuutettu avustaja? Miten ja kuka valtuuttaa? ei ainakaan meidän järjestämissä kisoissa ole tuollaisista ollut mitään mainintaa, ei SM-kisoissakaan. No, kyläkilpilut erikseen, ei näissä kisoisa ole koskaan liikaa väkeä juoma-asemilla, pikemminkin päinvastoin.
 10. Minun virhe. sivu 235 tuossa sääntölitaniassa, mutta koko tiedoston sivu 245 joka näkyi selatessa.. Se koskee nimenomaan maantiejuoksuja.
 11. Ei siellä mitään auktorisointeja ole. Juoma-asemilla saa antaa juoman, mutta ei saa juosta kilpailijan mukana ojentelemassa. Eikä muutenkaan saa huoltaa missä sattuu. Toki näissä kuntoilutapahtumissa näitä ei valvota kun ei ehkä ole virallisia tuomareitakaan. Sivu 245. https://yleisurheilu.fi/sites/default/files/iaafn_saannot_2018-2019_0.pdf
 12. Mitähän Solomonille tapahtui kun keskeytti?
 13. Garmin connect-palvelusta löytyy tämmönen yhteenveto jos tätä haet? kuva napattu ipadilta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy