Jump to content
Juoksufoorumi.fi


tatteus

Jäsenet
 • Content Count

  697
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

59 Excellent

About tatteus

 • Syntymäpäivä August 20

Contact Methods

 • Website URL
  www.tatteus.vuodatus.net

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Oulu

Converted

 • 10km
  43.17
 • Puolimaraton
  1.36.42
 • Maraton
  3.26.20

Recent Profile Visitors

948 profile views
 1. Jos soini olisi ehdolla niin yhden. Persuille yksikin paikka on liikaa, mutta saanevat kyllä parisenkymmentä ihan vihapuheella ja rasismilla. Silloin kun mennään ehdolle niin pitää olla valmis kantamaan vastuuta, oppositiossa ollaan vain hankkimassa lisää kannatusta ja haukkumassa ”muitten tekemät” päätökset huonoiksi. Sitä kutsutaan populismiksi. En väitä etteikö se haukkuminen vaikuttaisi päätöksiin, mutta kun se on aidan takaa niin helppo huudella että ei noin - ei noin. Siinäpä se sitten onkin. Kun kysytään että MITEN SITTE, niin vastaus on että ”ei noin”.
 2. Törmäsin tähän blogiin tuolta lihastohtori.fi-sivulta. Kilometrimääristäkn on tuolla puhetta, mutta monenlaista mielenkiintosta luettavaa riittää. https://www.sportslab.fi/juoksutohtori/
 3. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Mo Farah voitti uudella Euroopan ennätyksellä 2.05.11 naisten nopein oli Brigid Koskei, 2.18.35. http://results.chicagomarathon.com/2018/?lang=EN_CAP&pid=leaderboard
 4. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Kärki painaa 15 km kohdalla 2.06-loppuaikaa ennustaen.
 5. tatteus

  Chicago Marathon 8.10.207

  Live https://www.nbcchicago.com/news/local/chicago-marathon-watch-live-stream-494152791.html
 6. Juu, on olemassa juoksijoita ja ”juoksijoita” ... Lainausmerkkien sisällä on ne juoksijat, jotka ovat aina oikeassa ja muut aina väärässä vaikka olisivatkin samaa mieltä. Olla väärin samaa mielltä, hmmm...? Joka tapauksessa sanat kertoo enemmän kuin teot (heillä). Aina on niitä jotka piikittelevät ja vittuilevat, yleensä he ovat kyllä sitten yksinäisiä, ei heillä ole kavereita juurikaan. Kunhan kiukuttelevat. Näkyy noita olevan tuolla blogimaailmassa..... mutta se siitä. itse aloitin juok#uhartastukseni ”ei ihan pohjalta”, mutta kyllä eka 4 tunnin alitus oli liikuttava (?) hetki. Eikä kukaan kyllä vinoillut että ompa surkea aika. Toiset tavoittelee 4 tuntia ja toiset kovempia aikoja. Tsemmpiä vaan treeneihin ja kisoihin, ollaan iloisia omista onnistumisista omien tavoitteitten ja tasomme mukaan.
 7. Tulospalvelu on taas toiminut jonkin aikaa. Vesa is the @Kone
 8. Jos oikein näen niin tuo neljäs on nro 130? On tehnyt huikean nousun viimeisen väliaikapisteen jälkeen, kun on ollut Teijaa jäljessä 25 minuuttia!
 9. Varsinainen keli! maalialueella tosiaan on vain muutama sadetakkinen järjestäjän edustaja ja pari maaliintulijan kannustajaa. Juoksjat vaan menee. Kelin takia tuskin keskeytetään, mutta nostan hattua silti erikseen keliä kestäville.
 10. Anteeksi, mutta mikäs tämän ketjun aihe olikaan.....
 11. Palkinnot jaetaan osallistujien kesken. Kisan paras saa kultamitalin. Ne, jotka ei osallistu, puuttuvat myös tuloslistalta.
 12. Kisa lähestyy. Joukkueilmoja on vasta muutama, mutta varmaan viimeisellä viikolla tulee sitten roppakaupalla niin kuin aina....
 13. Edessäni oleva juoksija meni kirjaimellisesti nauhan läpi, vetäisi sen kaksin käsin poikki eikä vauhti siinä edes hidastunut. Monen juoksijan näin menevän nauhan yli toiselle kaistalle. Sanoisin että juoksijoitten moka. Youtubesta koetin kaivaa videota tuosta kohdasta ja onnistuin löytämään tämän, noin 30 sekunnin kohdalla näkyy vaatimaton, mutta selvä reittimerkintä. Edit: jos nauha oli katkaistu useammassa kohdassa niin en silloin syyllistäisi eksyneitä, vaan edellä rikkeen tehneitä juoksijoita.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy