Jump to content
Juoksufoorumi.fi


r

kmmaenpa

Jäsenet
 • Content Count

  14
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

Converted

 • Maraton
  2:31

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Loukkaantumisen vuoksi joudun myymään hcr-osallistumisoikeuteni. Hp. 40 35 e. Ostajalle tulee lisäksi siirtomaksu 10 e. Yhteys yv:llä
 2. Kirvesniemellä on ollut kieltämättä erittäin toimivat harjoitusmetodit. Niiden käyttämisessä on vain se huono puoli, että voi joutua kilpailukieltoon.
 3. MYYTY! Myydään Garmin Forerunner 630 -juoksukello uuden kellon tieltä. Ostettu 2/2017. Käytön jälkiä on, mutta ei naarmuja näytössä ja yleiskunto hyvä. Mukaan laturi ja myyntipakkaus (ei sykevyötä). Hinta: 65 e Nouto Helsingin Munkkiniemestä tai postitus. Yhteys yv:llä.
 4. Vaikka kaikille maaliin tulleille laskisi 10 euron juoksijakorttialennuksen niin silti osallistumismaksuista tulisi noin 145.000 euroa. Sinänsähän sponsoreiden pitäisi kattaa ainakin iso osa hinnanerosta.
 5. Viime vuoden tulosten mukaan maratonilla tuli maaliin 459, puolikkaalla 1515 ja kympillä 1139 osallistujaa. Jos laskee heinäkuun hintaportaan mukaan summittaiset keskimääräiset osallistumismaksut (70 e, 65 e ja 40 e) niin (maaliin tulleiden) osallistumismaksuista tulee yhteensä noin 175.000 euroa. Tuohon vielä sponsoroinnit päälle niin tulopuoli on oletettavasti 200.000 euron suuruusluokkaa. Jos henkilöstökulut vielä katetaan (ainakin valtaosin) talkootyöllä, niin kulupuolella on kyllä viilaamista, jos kustannuksia ei saada katettua. Esimerkiksi Vantaalla osallistumismaksut ovat 15 euroa (noin 20 %) halvemmat. En tällä halua vähätellä talkootyöläisten tai muidenkaan tapahtuman järjestelyyn osallistuvien panosta. Muutenkin toivon menestystä tapahtumalle. Sivuhuomiona juoksutapahtumien osallistumismaksuihin yleisesti se, että mielestäni t-paidasta ja mitalista pitäisi maksaa erikseen, jos sellaiset haluaa.
 6. Kuvaus: Valko-oranssi Garmin Forerunner 620 ja HRM-run sykevyö. Mittaa matkan ja sykkeen lisäksi kadenssia, maakontaktin kestoa ja askelpituutta. Hankittu syksyllä 2014. Toimiva, käytön jälkiä toki sekä kellossa että sykevyössä. Myyn uuden alta pois. Mukaan myös lataus/datapiuha. Lisätietoja laitteesta esimerkiksi täältä: https://www.dcrainmaker.com/2013/11/garmin-forerunner-review.html Hintapyyntö: (120, 110, 100) 90 e Paikkakunta: Helsinki, Kamppi. Nouto tai postitus, kulut 5,90 e ostajalle. Yhteydenottotapa: yv tai tähän ketjuun.
 7. Hyvin palvellut sinimusta Nike+ SportWatch kiertoon uuden kellon tieltä. Pelkistetty, mutta mittaa matkan ja nopeuden luotettavasti GPS:n avulla. Lisätietoja esimerkiksi tästä: http://www.arcticsportaddicts.fi/blogit/runningtolive/testissa-nike-sportwatch-gps-powered-by-tomtom/ Kuva Hp. 30 euroa. Sijainti Kamppi, Helsinki. Nouto tai posti ostajan kustannuksella. Alkuperäinen myyntipakkaus ja usb-johto mukaan. Yhteydenotot yksityisviestillä.
 8. kmmaenpa

  Aktia-cup 2015-2016

  Kisan facebook-sivulta lainaus tänään klo 10.45: "Ei nastoja, ja pärjää shortseissa"
 9. Kiinnostaa! Reittiprofiili kiinnostaisi myös, olisikohan sellainen mahdollista saada?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy