Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Anjulie

Jäsenet
 • Content Count

  53
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Onpa melkoinen laskuritarjonta kun oikea(?) lottorivikin on tarjolla :-) Kiitos - tämä on vallan mainio.
 2. Oisko jollakulla tietoa vieläkö Varalan maraton klubin lenkkilaskuri löytyy jostain? Mulla linkki siihen on ollut talletettuna ja linkki kyllä on edelleen mutta nyt se ei sitten johda enään mihinkään. Kovasti ko laskurista tykkäsin: syötin siihen kilometrit ja käytetyn ajan ja se automaattisesti laski kilometri vauhtini (ja myös minkä tuloksen vastaavalla vauhdilla olisin saavuttanut puolikkaalla tai maralla).
 3. Anjulie

  Länsiväylä 2009

  Voihan epätoivon epätoivo mikä katastrofaalinen syöksy alaspäin on tapahtunut. Meno oli aivan syvältä alusta loppuun, ei henki kulkenut ja jalat kuin tervassa. Treeni kilometrejä takana aikalailla samanverran kuin viimevuonna mutta aika 6min hitaampi! Ei voi ymmärtää mikä on mennyt näin totaalisesti pieleen. Kiitos Villho kuvista - niissä näkyy todellakin juoksemisen sietämätön rasittavuus. Ei uskoisi että kuvien ottopaikalla olen kuitenkin kuvitellut juoksevani! Tarvitaiskin melkoista retusointia ennenkuin olisin valmis katsomaan omia kuviani uudelleen !
 4. Ekaks vanhoista juoksutossuista tulee kävelylenkkikengät ja senjälkeen vielä pihatyökengät. Nyt kun olen juossut etupäässä Karhu M1:llä tuppaavat popot menemään roskiin jo ennenkuin ne pääsevät kävelykengiksi - pihatyökenkä vaiheesta puhumattakaan. Parit viimeisimmät ovat hajonneet näet pohjan ja päkiän kohdan kankaan liitoksesta (pohjien kulumisen lisäksi) - tosin säästäväisenä ihmisenä yritän vielä tuossakin vaiheessa sinnitellä ilmastointiteipin avulla...
 5. Vantaan maran ohjeissa lukee että numerolappuset ovat noudettavissa la iltana Vantaan urheilutalolta. Sunnuntaina numerot ovat noudettavissa urheiluhallilta... Eli ovatko nämä siis kaksi eri paikkaa - onko aavistustakaan katu-osoitteesta jotta voisin printata ajo-ohjeen? Onneksi sentään lukaisin ohjeen etten kuvitellut että numerot olisivat vanhaan tyyliin haettavissa Intersportista! Vaikka pääkaupunkiseudulla asunkin on Vantaa mulle mysteeri.
 6. Pelottava ajatus. Sehän tarkoittaisi että esim pari vuotta vanhojen mallien (joita kaupassa vielä näkee) geelit olisivat kovettumassa jo ennenkuin olet ne itsellesi ostanut...
 7. Perjantain pitkällä lenkillä polveni pillastui totaalisesti ja nyt kipuilee kävellessäkin. En ole varma onko syynä perusongelmani nivelrikko vaiko myös esim juoksijanpolvi sen lisäksi. Arvon nyt tässä vaihtoehtoja kuinka toimisin jotta voisin juosta 3.n viikon kulttua Vantaalla maran. Eli kysymys: Paljonko arvioisitte että suoritustaso tipahtaa jos maraa edeltävänä kolmena viikkona ei juokse ollenkaan? Oletuksena siis terve ihminen, polvivammaisen suoritustaso ei varmaan parane jos väkisin hölköttämällä.
 8. Olen ehdoton lauantain kannattaja. Jos juoksu on sunnuntaina menee koko viikonloppu pilalle kun pitää viinittä olla! Jos juoksu on lauantaina voi sen illan vielä pelastaa ja muuttaa tupla voitoksi kun suorituksen jälkeen voi itsensä ruoalla ja viinillä palkita!
 9. Anjulie

  Nuhan välttely

  Todella hermeettiset määrät Echinaforcea ovat yleensä saaneet mulla alkavan flunssan väistymään...
 10. Sain erittäin tanakkaan silmätulehdukseen parin kuukauden tabletti kortisoni lääkityksen (silmätippojen lisäksi). Luin saamani kortisonin käyttöohjeet vasta kotosalla ja siinähän tietty kielletään kuurin aikana mm urheilu (rasitus). Onkos teillä kokemusta juoksun ja kortisonin yhdistelmästä? Kovasti olisin vielä Vantaan maralle osallistumassa mutta lääkkeitä vielä silloinkin joudun syömään. Sivuvaikutuksina viikkojen kuurista mainitaan mm lihaskunnon heikkeneminen jne eli ei taida treenistä ainakaan ihan entisenlaista hyötyä olla.
 11. Anjulie

  Karhu M-sarja

  Itsekin olen huomannut eron kengän päällysmateriaalissa. Kaikki Karhu M1:t ovat kuluneet ulkoreunasta todella nopeasti "valkoiseen" saakka. Limen väristen karhujen päällysmatsku kesti kuitenkin mutta harmaa-oranssit ja puna-keltaiset ovat ratkenneet myös pohjan ja päällysen saumasta päkiän kohdalta. Surku sillä kenkä sopii jalkaan hyvin mutta jos käyttöikä on enää n 400km tulee niistä melkoisen kalliita kilometrejä! Saadakseni edes muutamia kilsoja lisää olen liimannut ilmastointiteipillä pohjan ja kankaan yhteen...
 12. Sama ongelma, valitettavasti kerran käynyt niin etten ehtinyt edes puskaan kun tarjolla oli vain aukeita paikkoja ja liikaa ihmisiä - elämän tähtihetkiä! Viime vuonna Vantaan maralla ajattelin pelata varman päälle ja otin 2 immodiumia ennen juoksua. Silti puolimatkassa iski ongelmat mut onneks bajamaja oli lähellä ja immodiumit mukana joita taas 2 lisää - niiden avulla juoksu sit loppuun ja hieman enkkakin parani, lieneekö liukastanut vatsaongelmat juoksuakin :-)
 13. Mun suosikki peruslenkkisääksi on pilvipouta, ei tuulta eikä sadetta. Lämpö n 16 C. Jos taas puhutaan kisakelistä niin muuten sama mutta lämpö mielellään 10-12 C. Ja sit jos ei tartte juosta niin aurinkoa ja n 25C, kiitos!!!!
 14. Anjulie

  Juoksukilometrit vuodessa?

  Tässä koko juoksu urani historia. Kaikki tulokset saavutettu Vantaalla eli tuo viimeisin enkka ei liene ihan vertailukelpoinen edellisvuosien kanssa kun reitti oli nopeampi. Lienen se ainoa palstan lukija jota joka lenkille lähtö nyppii armottomasti mutta joka on sitäkin tyytyväisempi kun suoritus on tehty! 2005: 1469km, mara 3.58 2006: 1651km, mara 3.55 2007: 2034km, mara 3.49
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy