Jump to content
Juoksufoorumi.fi


SammyB

Jäsenet
 • Posts

  284
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by SammyB

 1. ISO kiitos! Tällaista olen kaivannut, mahtavaa!
 2. Nyt ollaan päästy jo lähelle anemian rajaa. 133. Jihaa! Nyt pystyy jo hölkkäämään. :D
 3. Keväästä asti sadan pinnassa. Elokuussa kävi 91-lukemissa. Veriarvot muuten loistavat, rautavarastot täynnä ja silleesti. Oli viime talvi aika rankka kaikilla mittareilla mitattuna ja nyt viisaat lääkärit ovat päättäneet hämmennyksissään, että äärimmäinen ylirasitustila ja pitkäkestoinen stressitila on aikaansaanut oireita autonomiseen hermostoon ja tätämyötä myös punasolujen tuotantoon. Tilannetta seurataan, mutta ei auta muuta kuin odottaa. Odottavan aika on vaan niin kamalan pitkä. :)
 4. Ei ole järkeä ommella. Liima kyllä pitää kun huolella liimailet.
 5. Treenatessa rasittuu myös isojen käytettävien lihasten lisäksi myös esim. sydän sekä hermosto. Näiden palautumista ei oikein välttämättä voi "tuntea". Mitata kyllä voi, joskin tällöinkin voidaan mennä metsään ja huolella. :)
 6. X-landerit meillä käytössä ja ovat aivan loistavat. Kaverin saa istumaan moneen eri asentoon, rullaa todella hyvin, on vakaat. Integroitu hyttysverkko plussaa, aisan säätö myös plussaa. Me hommattiin sadesuoja myös, joka on osoittautunut hyväksi lisukkeeksi. Sadesuoja meillä on kokoajan ns. osittain päällä ja sateen sattuessa nopeasti on kaveri sateelta suojassa. Menee kasattuna hyvin auton perään. Meillä ei siis mitään muita rattaita olekaan. Noilla hoituu hienosti kaikki kärryttelyt. Kaupoillakin mahtuu hyvin sukkuloimaan.
 7. Juu, märkäpukujen korjaukseen on ihan oma liimansa, Hartsan jo kertoma neopreeniliima. Omaa pukua on liimailtu jo aika paljon. Liimasaumat kestää, uudet tulee aina vierelle. :)
 8. SammyB

  Forerunner 310XT

  Tämä on juuri mun suunnitelma. Voisi oikeastaan mennä rikki koko kapistus niin saisin hyvällä omallatunnolla 910:n ostaa. Olen lataillut aina kun on akku ollut lähes tyhjä.
 9. SammyB

  Forerunner 310XT

  Nyt kahden ja puolen vuoden aktiivisen käytön jälkeen akun kesto on lyhentynyt ~12 tuntiin. Vielä tuo riittää mainiosti. :)
 10. SammyB

  Ironman Lanzarote

  Niin ja sit kun mikään ei riitä niin tästä se lopullinen tavoite: http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/long338.html
 11. SammyB

  Ironman Lanzarote

  Tämä Lanzaroten ironman siintää tuolla minun haaveiden ja tavoitehorisontin takalaidoilla. Himmeästi mutta varmasti. :D
 12. SammyB

  Ironman Hawaii 2012

  http://triathlete-europe.competitor.com/2012/05/20/lance-armstrong-wins-ironman-70-3-florida/ Jipii!
 13. Minä myin maantiepyörän kokonaan pois ja ajelen kaikki maantielenkkini tulevaisuudessa aika-ajopyörällä. Tutkailin viime kesän ajoja ja maantiefiletsu oli ollut käytössä vain muutamalla hassulla reissulla. Turhaan tallissa pölyytän tilaa viemässä. Tt-fillari kulkee mukavemmin, ajoasento on parempi ja sillä voi tarpeen tullen ihan körötelläkin hissukseen. ;) Ei ole tosin enää asiaa mihinkään isoihin ryhmäajoreissuihin, mutta onneksi inhoankin moisia. :D
 14. SammyB

  Järveen!

  Mie kävin Uuraisilla torstaina kastautumassa järvessä. En edes puvulla vielä viettäisi tuossa vedessä minuuttia kauempaa, sen verran hyytävän kylmää oli vielä. Viime keväänä on treenipäiväkirjassa merkintä, että 27.5. on tullut käytyä ihan kunnolla pulikoimassa kyseisessä rapakossa.
 15. Maailma muuttuu ja uusia asioita tulee, niin se vaan menee. Minua ainakin kiinnostaa olla perillä tämän päivän asioista. Lapsenikin kasvaa tässä nykyajassa ;) ja minulla on isänä lähes velvollisuus olla perillä asioista, joiden ympärillä hän tulee tulevaisuudessa temmeltämään. Onko Facebookkia sitten enää olemassa, ihan sama, jotain uutta ja parempaa ihan varmasti tilalle. Siihenkin saa sitten tarttua kiinni. :) Fb:hän on muuttunut alkuperäisestä tarkoituksestaan todella mainioksi ja tehokkaaksi viestintäkanavaksi. Minulla on sähköpostin käyttö kokenut melkoisen inflaation ja tämä nimen omaan Fb:n myötä.
 16. Tuosta orto-testistä ei ole mitään hyötyä ellet ole kerännyt itseltäsi dataa talteen pitkällä aikajänteellä. Dataa pitää löytyä sekä aivan varmasti "palautuneilta" jaksoilta, että ajoilta, jolloin olet satavarmasti kunnollarasittunut. Ja sitten vielä välimaastosta. Orto-lukemia on turha vertailla kaverin lukemiin, toisilla 15 lyönnin ero on jo merkki rasitustilasta, toisilla kuten esim minulla tuo 15 on täydellisen palautuneisuuden merkki. Orto-testi pitää tehdä joka kerta samaan kellonaikaan ja täysin samoilla rutiineilla. Paras aika on aamulla kun herää. Käy vaan kuseksimassa ja siitä suoraan testin kimppuun. Sitten kun nämä hommat ovat kuosissa niin on todella helppo ja hyvä konsti testailla onko sitä laiska vaiko väsynyt. R-R-mittaus onkin sitten vielä parempi konsti, mutta tähän tarvitsee ominaisuuden omaavan mittarin ja hyvän hyvän analyysikikkareen.
 17. Meku vei nyt kyllä täydellisesti sanat suusta. Komppaan kympillä. :)
 18. SammyB

  Ironman Hawaii 2012

  Lance Armstrong’s Triathlon Performance In Numbers
 19. SammyB

  Ikitipattomat

  Täällä myös yksi lähes tipaton. Kerran pari vuodessa saatan ruuan kanssa lipaista lasin pungströmmiä. Alkoholin maku ei mun suutä miellytä, enkä myöskään koe tarvitsevani kyseisiä tuotteita mihinkään. Miksi siis lipittelisin, en miksikään. :) Olen kyllä myöhäispuberteetti-iässä rötvännyt ja ryystänyt taskulämmintä valkoherukka-auroraa ihan omiksi tarpeiksi. Ehkä mun kuppi on siksi lainehtinut reippaasti yli. :D
 20. SammyB

  Kesärengasketju

  Kun vaihdoin Continentalin GP4000S 23mm kumeihin, ei ole paikkaushommiin tarvinnut sen koommin ryhtyä. En osaa analysoida sen kummemmin, että onko paremmat tai huonommat kuin muut mitä on alla ollut (en muista mallimerkintöjä, mutta Michelininejä, Schwalbea, että Continentaalia on kuluteltu). Olen ajellut pätkiä sepeliteitäkin ilman ongelmia. Suht helposti menee vanteelle.
 21. Olen täällä tästä samasta asiasta aikaisemminkin vaahdonnut, mutta kerta lisää ei kai pahaa tee. :) Mä onneton uskoin kaiken maailman askelklinikoiden "ammattilaisia" vuosikausia. On ollut erillaisia hemmetin kalliita tukipohjallisia, tuettuja kenkiä sun muita, mutta jalkaongelmat vain oli ja pysyi. Sit kerran hetken mielijohteesta ostin Adidaksen löysimmistä löysimmät ja kevyet aivan neutraalit kengät ja zadam, yli puolet ongelmista hävisivät sen siliän tien. Kävin talvella ihan hyvikseen Footbalancen analyysissä kun työpaikalla sellaista tarjosivat ja ihan sama laulu, pronatoin kuulemma niin kamalasti, et en voi millään edes arkikengissä kävellä ilman tukea, saati juosta. Noh, nakkasin Feelmaxit jalkaan, otin tulostetut analyysilippulappuset mukaan ja menin kahville ihmettelemään taas tätä ainakin minun kohdallani kamalaa sontaa.
 22. SammyB

  minimalistikengät

  Minä olen kaksi aikaisempaa kesää (=lumeton kausi) käyttänyt lähes ainoastaan Feelmaxeja arki"kenkinä" ja vähän on sellainen fiilis, että jalat voivat paremmin. Ainakin olen päässyt eroon monista vaivoista, onko mimimalistikengistä pelkästään se apu löytynyt, sitä onkin hieman hankalempi analysoida.
 23. Menä en ole epäsosiaalinen, päin vastoin. Viihdyn vaan usein todella hyvin itseni kanssa. :) Ja treenit nimenomaan tykkään tehdä ennemmin yksin kuin porukassa. Toki kisoissa, karkeloissa, tapahtumissa yms. tapaa paljon kaltaisiaan ja useinpa näiden ihmisten kanssa viihtyykin erinomaisesti.
 24. Tällaisen luontaisesti erakkomaisen henkilön ei onneksi tarvitse mietiskellä moisia. :)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy