Jump to content
Juoksufoorumi.fi

SammyB

Jäsenet
 • Posts

  284
 • Liittyi

 • Last visited

About SammyB

 • Syntymäpäivä 23.08.1974

Converted

 • Tavoite
  Ironman

SammyB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. ISO kiitos! Tällaista olen kaivannut, mahtavaa!
 2. Nyt ollaan päästy jo lähelle anemian rajaa. 133. Jihaa! Nyt pystyy jo hölkkäämään. :D
 3. Keväästä asti sadan pinnassa. Elokuussa kävi 91-lukemissa. Veriarvot muuten loistavat, rautavarastot täynnä ja silleesti. Oli viime talvi aika rankka kaikilla mittareilla mitattuna ja nyt viisaat lääkärit ovat päättäneet hämmennyksissään, että äärimmäinen ylirasitustila ja pitkäkestoinen stressitila on aikaansaanut oireita autonomiseen hermostoon ja tätämyötä myös punasolujen tuotantoon. Tilannetta seurataan, mutta ei auta muuta kuin odottaa. Odottavan aika on vaan niin kamalan pitkä. :)
 4. Ei ole järkeä ommella. Liima kyllä pitää kun huolella liimailet.
 5. Treenatessa rasittuu myös isojen käytettävien lihasten lisäksi myös esim. sydän sekä hermosto. Näiden palautumista ei oikein välttämättä voi "tuntea". Mitata kyllä voi, joskin tällöinkin voidaan mennä metsään ja huolella. :)
 6. X-landerit meillä käytössä ja ovat aivan loistavat. Kaverin saa istumaan moneen eri asentoon, rullaa todella hyvin, on vakaat. Integroitu hyttysverkko plussaa, aisan säätö myös plussaa. Me hommattiin sadesuoja myös, joka on osoittautunut hyväksi lisukkeeksi. Sadesuoja meillä on kokoajan ns. osittain päällä ja sateen sattuessa nopeasti on kaveri sateelta suojassa. Menee kasattuna hyvin auton perään. Meillä ei siis mitään muita rattaita olekaan. Noilla hoituu hienosti kaikki kärryttelyt. Kaupoillakin mahtuu hyvin sukkuloimaan.
 7. Juu, märkäpukujen korjaukseen on ihan oma liimansa, Hartsan jo kertoma neopreeniliima. Omaa pukua on liimailtu jo aika paljon. Liimasaumat kestää, uudet tulee aina vierelle. :)
 8. SammyB

  Forerunner 310XT

  Tämä on juuri mun suunnitelma. Voisi oikeastaan mennä rikki koko kapistus niin saisin hyvällä omallatunnolla 910:n ostaa. Olen lataillut aina kun on akku ollut lähes tyhjä.
 9. SammyB

  Forerunner 310XT

  Nyt kahden ja puolen vuoden aktiivisen käytön jälkeen akun kesto on lyhentynyt ~12 tuntiin. Vielä tuo riittää mainiosti. :)
 10. SammyB

  Ironman Lanzarote

  Niin ja sit kun mikään ei riitä niin tästä se lopullinen tavoite: http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/long338.html
 11. SammyB

  Ironman Lanzarote

  Tämä Lanzaroten ironman siintää tuolla minun haaveiden ja tavoitehorisontin takalaidoilla. Himmeästi mutta varmasti. :D
 12. SammyB

  Ironman Hawaii 2012

  http://triathlete-europe.competitor.com/2012/05/20/lance-armstrong-wins-ironman-70-3-florida/ Jipii!
 13. Minä myin maantiepyörän kokonaan pois ja ajelen kaikki maantielenkkini tulevaisuudessa aika-ajopyörällä. Tutkailin viime kesän ajoja ja maantiefiletsu oli ollut käytössä vain muutamalla hassulla reissulla. Turhaan tallissa pölyytän tilaa viemässä. Tt-fillari kulkee mukavemmin, ajoasento on parempi ja sillä voi tarpeen tullen ihan körötelläkin hissukseen. ;) Ei ole tosin enää asiaa mihinkään isoihin ryhmäajoreissuihin, mutta onneksi inhoankin moisia. :D
 14. SammyB

  Järveen!

  Mie kävin Uuraisilla torstaina kastautumassa järvessä. En edes puvulla vielä viettäisi tuossa vedessä minuuttia kauempaa, sen verran hyytävän kylmää oli vielä. Viime keväänä on treenipäiväkirjassa merkintä, että 27.5. on tullut käytyä ihan kunnolla pulikoimassa kyseisessä rapakossa.
 15. Maailma muuttuu ja uusia asioita tulee, niin se vaan menee. Minua ainakin kiinnostaa olla perillä tämän päivän asioista. Lapsenikin kasvaa tässä nykyajassa ;) ja minulla on isänä lähes velvollisuus olla perillä asioista, joiden ympärillä hän tulee tulevaisuudessa temmeltämään. Onko Facebookkia sitten enää olemassa, ihan sama, jotain uutta ja parempaa ihan varmasti tilalle. Siihenkin saa sitten tarttua kiinni. :) Fb:hän on muuttunut alkuperäisestä tarkoituksestaan todella mainioksi ja tehokkaaksi viestintäkanavaksi. Minulla on sähköpostin käyttö kokenut melkoisen inflaation ja tämä nimen omaan Fb:n myötä.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy