Jump to content
Juoksufoorumi.fi


SammyB

Jäsenet
 • Content Count

  284
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About SammyB

 • Syntymäpäivä 23.08.1974

Converted

 • Tavoite
  Ironman
 1. ISO kiitos! Tällaista olen kaivannut, mahtavaa!
 2. Nyt ollaan päästy jo lähelle anemian rajaa. 133. Jihaa! Nyt pystyy jo hölkkäämään. :D
 3. Myydään käytön puutteesta lähes ajamaton Trekin huippu aika-ajopyörä. Orginaaliin tehdyt päivitykset: - Kiekot: PZ-racing CR2.3 - Ultegra kammet ja rattaat - ISM Adamo road satula - Kadenssianturi, ANT+ - Profile Design kahden pullon teline satulan taakse - IM sapuskaboxi Fillari on oikeasti kuin pakasta vedetty. Kilometrejä ajettu todella vähän. Kuvia: http://skokko.1g.fi/kuvat/Bike/SpeedConcept/ Trekin sivuilta speksit: http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2011/archive/speedconcept70 Hinta 2000Euroa + rahti Sijaitsee Jyväskylässä Lisätietoja: Sami@jelmu.net, 045-3433787
 4. Keväästä asti sadan pinnassa. Elokuussa kävi 91-lukemissa. Veriarvot muuten loistavat, rautavarastot täynnä ja silleesti. Oli viime talvi aika rankka kaikilla mittareilla mitattuna ja nyt viisaat lääkärit ovat päättäneet hämmennyksissään, että äärimmäinen ylirasitustila ja pitkäkestoinen stressitila on aikaansaanut oireita autonomiseen hermostoon ja tätämyötä myös punasolujen tuotantoon. Tilannetta seurataan, mutta ei auta muuta kuin odottaa. Odottavan aika on vaan niin kamalan pitkä. :)
 5. Uppista, eli edelleen vailla uutta onnellista omistajaa. :)
 6. Myydään käytön puutteesta lähes ajamaton Trekin huippu aika-ajopyörä. Orginaaliin tehdyt päivitykset: - Kiekot: PZ-racing CR2.3 - Ultegra kammet ja rattaat - ISM Adamo road satula - Kadenssianturi, ANT+ - Profile Design kahden pullon teline satulan taakse - IM sapuskaboxi Fillari on oikeasti kuin pakasta vedetty. Kilometrejä ajettu todella vähän. Kuvia: http://skokko.1g.fi/kuvat/Bike/SpeedConcept/ Trekin sivuilta speksit: http://www.trekbikes.com/us/en/bikes/2011/archive/speedconcept70 Hinta 2000Euroa + rahti Sijaitsee Jyväskylässä Lisätietoja: Sami@jelmu.net, 045-3433787
 7. SammyB

  Märkäpuvun korjaaminen??

  Ei ole järkeä ommella. Liima kyllä pitää kun huolella liimailet.
 8. Treenatessa rasittuu myös isojen käytettävien lihasten lisäksi myös esim. sydän sekä hermosto. Näiden palautumista ei oikein välttämättä voi "tuntea". Mitata kyllä voi, joskin tällöinkin voidaan mennä metsään ja huolella. :)
 9. X-landerit meillä käytössä ja ovat aivan loistavat. Kaverin saa istumaan moneen eri asentoon, rullaa todella hyvin, on vakaat. Integroitu hyttysverkko plussaa, aisan säätö myös plussaa. Me hommattiin sadesuoja myös, joka on osoittautunut hyväksi lisukkeeksi. Sadesuoja meillä on kokoajan ns. osittain päällä ja sateen sattuessa nopeasti on kaveri sateelta suojassa. Menee kasattuna hyvin auton perään. Meillä ei siis mitään muita rattaita olekaan. Noilla hoituu hienosti kaikki kärryttelyt. Kaupoillakin mahtuu hyvin sukkuloimaan.
 10. SammyB

  Märkäpuvun korjaaminen??

  Juu, märkäpukujen korjaukseen on ihan oma liimansa, Hartsan jo kertoma neopreeniliima. Omaa pukua on liimailtu jo aika paljon. Liimasaumat kestää, uudet tulee aina vierelle. :)
 11. SammyB

  Forerunner 310XT

  Tämä on juuri mun suunnitelma. Voisi oikeastaan mennä rikki koko kapistus niin saisin hyvällä omallatunnolla 910:n ostaa. Olen lataillut aina kun on akku ollut lähes tyhjä.
 12. SammyB

  Forerunner 310XT

  Nyt kahden ja puolen vuoden aktiivisen käytön jälkeen akun kesto on lyhentynyt ~12 tuntiin. Vielä tuo riittää mainiosti. :)
 13. SammyB

  Ironman Lanzarote

  Niin ja sit kun mikään ei riitä niin tästä se lopullinen tavoite: http://thelongestlistofthelongeststuffatthelongestdomainnameatlonglast.com/long338.html
 14. SammyB

  Ironman Lanzarote

  Tämä Lanzaroten ironman siintää tuolla minun haaveiden ja tavoitehorisontin takalaidoilla. Himmeästi mutta varmasti. :D
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy