Jump to content
Juoksufoorumi.fiPottonen

Jäsenet
 • Content Count

  2 291
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pottonen last won the day on May 17 2019

Pottonen had the most liked content!

Community Reputation

1 421 Excellent

1 Follower

About Pottonen

 • Syntymäpäivä 08.11.1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja ettei S24:ssa vaan unohdeta minua, niin eksä löysi siivotessaan tällaisen kuvan. Noillakin seuduilla on tullut aikoinaan juostua lenkkiä. Kuvan talo on Floridasta, tarkemmin Wellingtonista. Huomaattehan kolmen auton autotallin, yläkerran Master Bedroon on myös aika iso ja talossa on/oli myös kunnollinen (suomalainen) sauna. Talon edustalla polttelee sikaria muuten edesmennyt setäni. Tuo asuinalue oli jo silloin muurien ympäröimä ja portilla oli vartijat tsekkaamassa kulkijat. Ja mikä ihmeellisintä, @isi tunsi nuoruudessaan eli kauan kauan kauan aikaa sitten talon tuolloisen omistajan.
 2. Minua tai oikeammin Jfoorumin nimimerkkiänihä kohdellaan S24:ssa aika kiltisti verrattuna eräisiin muihin foorumin nimimerkkeihin. Useammasta kommentista olen saanut vaan hyvät naurut. Eikä minun tarvitse edes vierailla sivustolla, Mäntsälän massiivi hoitaa asian nykyään puolestani.
 3. Valitettavasti, eikun oikeasti hyvällä muistetaan... Kun lokakuussa 2013 olin saanut ensimmäisen kerran tärinä ja törinä -kohtauksen ja joutunut Piipaa-autolla Meilahteen, oli tutkittu ja hutkittu, eikä varsinaista syytä ollut löytynyt. Kerroin sitten lääkärille, että lauantaina olisi 100 km:n kisakin Tampereella. Hän sanoi, ettei voi kieltää osallistumasta muttei kyllä suosittele. Joten totesin, että paikalla on kyllä @Tohtori.
 4. Taas tuli WhatsApp-viestiä. Olen onnellinen siitä, että voin olla omalta osaltani auttamassa päihde- ja mielenterveysongelmaisia. Sen verran kommentoin, että Paloheinämaralla noin 3:45 pari vitsiä kertoen tarkoittaa sitä, että on oltava esim. 3:40 kunnossa. Ja Mikkihiiri007 (jos luet tätä), minulla ei mene 2000 m Cooperissa. Lupaan 2500 - 2600 m, jos suorituksen jälkeen saan laskea pääni väsyneenä Dollyn partoneille tai Katrin kulmuneille.
 5. Eipä ole nukkumiseni juurikaan muuttunut paremmaksi, joten jatketaan vielä rennosti treenaamista. Perjantaina ehdin nukkua 20 minuutin päikkärit ja lauantain vastainen yökin oli kohtalainen, joten eilen tuli sitten hölkättyä vähän ripeämmin. Muuten olen hölkkäillyt nöyrästi kepeillä vauhdeilla. Vasen olkanivel (oma diagnoosini: kroonistunut supraspinatus-tendiniitti) ja alaselkä ovat myös vaikeuttaneet nukkumista. Mave tuntui taas kerran auttavan alaselkäkipuun... Olisihan kaapissa myös kuvan lääkettä, mutta en vaan millään viitsisi käyttää. Tuo Mirtazapin on kyllä toiminut ennen. Sen sijaan @isin suosittelemat siniset pillerit eivät auttaneet nukkkumisessa. Se yö meni sitten muuten mielenkiintoisesti.
 6. Pottonen

  Hyvä biisi

  Vuonna 1934 Joe Ely sairasti tuberkuloosia ja hänen perheensä rukoili pojan paranemista. Ja eikös 12-vuotias poika esittänyt saman tien spontaanisti tämän biisin. Näin kerrotaan... Käteis-Jussin versio: Sister Rosetta Tharpe on tehnyt samasta biisistä ainakin kaksi levytystä, tässä gospelrock'n'roll-versio.
 7. Pottonen

  Hyvä biisi

  Julie Millerin biisi, josta kuuluisin versio on varmaankin Emmylou Harrisin vuonna 1995 levyttämä. The Petersensin versio siksi, että dobro-mies Emmet saa näköjään joskus myös laulaa...
 8. Reilu kuukausi sitten keksin, että aloitan taas treenin. Kaivoin vanhan maraohjelman esiin (kohupaljastus: Grigorin tekemä, alunperin kuitenkin FG:n) ja skaalasin vauhdit vähän hitaammiksi. Tavoite olisi käydä huiskaisemassa Paloheinämara noin 3:45 ja siten, että voin kertoa huonoja vitsejä mennessäni. Eli surullisen kuuluisaa NR-meininkiä - taas kerran. Treenihän on purrut tosi hyvin ja jalat ovat liikkuneet kovempaa ja kovempaa. Phazkaa vauhtia sinällään, mutta kehitystä on tapahtunut. Kauden päätavoitekin tuli jo eli nelosella alkava kilometri, oikeammin kerralla peräti 5 km, @isi tietää. Viime viikolla tuli sitten nukuttua aika huonosti, enkä edes ehtinyt kuitata asiaa päikkäreillä. Nyt on palautuminen ihan vaiheessa, pakko on ottaa ylimääräinen kevyt viikko väliin. "Mittareina" käytän mittarin kertomaa ja toisaalta mutua. Viime viikon yöt harkkavihkoon merkittynä: vähän levoton yö, huono yö, kohtalainen yö, vähän levoton yö, vähän levoton yö, huono yö ja huonohko yö. Ja Garmin on kertonut samaa tarinaa, leposykekin on taas hilautunut minulle korkeahkoksi, tänä aamuna se oli lepopäivän jälkeen sentään alle 40 eli 39/min. "Normaalini" on 30 - 33/min. On tullut kyllä mieleen, että näin vanhalla viikko on turhan tiukka kahteen kehittävään treeniin. Kuten @puujalka jossain ketjussa ehdotti, esim. 10 vrk voisi olla parempi. Ainakin jos nukkuminen ei ole kunnossa. Onneksi ei ole tiukkaa tavoitetta, vaan voi säätää treenejään miten huvittaa.
 9. Hevosmiesten tietotoimisto, Audi-miesten tietotoimisto ja Pohjois-Korean tietotoimisto ovatkin isin mielestä ne kaikkein parhaat. Kyllä mie muistan juuri ja juuri, mutta kun ei enää ehdi! Ja kuten @Alustriel huomaat, samoja juttuja jauhetaan kuin 10 vuotta sitten.
 10. https://www.google.fi/maps/@60.2641202,24.9938187,3a,75y,180h,90t/data=!3m6!1e1!3m4!1sLnZlGh33y9dgohL3lJhe2Q!2e0!7i13312!8i6656 Muistan, että mm. noitten puskien takana olen ns. mähöstellyt.
 11. Eilen oli Marfa Malmi Run , vol. XI. Ihan uusia MMRräläisiä ja meitä vähän kokeneempia oli paikalla peräti 45 + koirat. Punatähdet-yhtyeestä oli taas edustus, eli serkukset Armas (rummut) ja Jalmari (kosketinsoittimet) Punander. Jalmarilla oli oikein kompressiosukat, josta jouduin vähän hänelle kuittaamaankin. Itse osallistuin jo 10. kerran. Kevään 2016 tapahtumassa tuoreella lonkan tekonivelellä varustetttuna en kyllä edes hölkännyt, vaan kävelin. Seuraava MMR elokuussa onkin ilmeisesti teemalla Stairway to Heaven and Hell. Minulle nakitettiin tuon tapahtuman vetovastuu ja enhän mie ossoo sannoo ei...
 12. Kappas, pyörähdätte Suutarilaankin. Reitille on tuollaiset 650 metriä kotiovelta, joten eiköhän myö pojan koiran kanssa tulla katsomaan kisaajien menoa.
 13. Kyllä se siitä vielä helpommaksi muuttuu. Ennustan, että vaivaa enää 1 - 8 viikkoa. Jos et pannuttele uudelleen ja vältät voimakkaita aivastuksia...
 14. Ei sattana, taas repesin. Grigori oli käynyt kurkkaamassa Suomi 24:sta ja bongannut oheisen kommentin. @isi ei tunnustanut, joten @von Mähönenkö?
 15. Kun kukaan ei halua tarttua Rapalaan, niin minunhan se on tehtävä. Vastaan, että kaikki treeni on hyväksi... Tuossa toimiva linkki: Perusterve urheilullinen ihminen kävelee tasaisella reitillä 24 tuntiin 100 km, jos haluaa. Asiaa kuitenkin auttaa, jos on valmistautunut haasteeseen treenaamalla kävelyä paaaaljon.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy