Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pottonen

Jäsenet
 • Content Count

  2 147
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  2

Pottonen last won the day on May 17 2019

Pottonen had the most liked content!

Community Reputation

1 187 Excellent

1 Follower

About Pottonen

 • Syntymäpäivä 08.11.1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tämä on erityisesti @Pasi_Plle!
 2. Pottonen

  Hyvä biisi

  Kai työ tiesitte, että Jean ja Aino Sibelius matkustivat häämatkallaan Lieksaan? Majoittuivat silloin Monolanniemeen, joka sijaitsee parin kilometrin päässä Lieksan keskustasta Nurmeksen suuntaan. Tätä videotahan on kuvattu myös Monolanniemessä. Kun @olmi tiesi Risto Jalon Otetaan kilpailu -ketjussa aivan liian nopeasti (epäilen siis salaliittoa), niin tässä pari lisäkysymystä. Miten tämä video liittyy ranskanopintoihini ja tupakoimattomuuteeni? Muutkin saavat vastata...
 3. Pottonen

  Hyvä biisi

  Ranskankielinen kasaripoppi ei ole varsinaisesti ominta alaani, mutta on niitä tätä pöllömpiä biisejä tehty. Toimi jo silloin 80-luvun lopussa, kun radiosta kuulin. Biisihän on omistettu mm. Ella Fitzgeraldille ja tuossa nimessä on sanaleikki. Se voisi olla vaikka, että se jokin hänellä on. Tämä suomennos kaikella sillä vakuuttavuudella minkä saa, kun opiskelee vuoden ranskan kieltä ja istuu siihen päälle kaksi vuotta tunnilla.
 4. Pottonen

  Huono biisi

  Jatkoajan Kaikkien aikojen huonoin biisi? -ketjusta bongasin kaksi erilaista opetusvideota. Tuossa ensimmäisessä on suuri taiteilija T. Kansa vääntänyt koskettavat sanat, esim. " voit rakastella naista oikein"... https://www.youtube.com/watch?v=6r2efYBkF7c Tämä alla oleva on lyhyt, mutta silti liian pitkä!
 5. Päivän teemana oli eespäin, eespäin, tiellä taistojen. Ja jotenkin päädyin lopulta tällaiseen. En uskaltanut laittaa tätä Huono biisi -ketjuun, ettei vaan Pohjois-Korean Suuri Johtaja suutu.
 6. Pottonen

  Huono biisi

  Onneksenne työni jatkuvat kohta...
 7. Pottonen

  Hyvä biisi

  Olen juuri päivän ensimmäisellä ja ainoalla ruokatauolla. Työpäivä kyllä jatkuu vielä. Lähdetään Kaisa Korhosen kanssa marssille...
 8. Ensimmäiseksi vihjeeksi Ipan Ripasta olin muuten miettinyt KOOVEE-taustan ja Lauri Tukosellahan on 5 matsia NHL:ssä ja kiikarit... Olmin kysymykseen vastaan Jättimeduusa, vaikkei sellaista ole varmaan edes olemassa.
 9. Ipan Ripahan se eli Risto Jalo, 3 ott. 0 + 3 = 3 ja plusmiinuksessakin +2.
 10. En ole ansainnut kysymysvuoroa - kysyn silti... Jari Kurri ja Teemu Selänne pelasivat NHL-uransa vähintään piste per peli tahtia. Kuka kolmas suomalainen jääkiekkoilija on tähän pystynyt?
 11. Pottonen

  Huono biisi

  Hyväksyn ehdottomasti vastauksen! Mutta se Enonveneen Disco jää vielä epäselväksi...
 12. Pottonen

  Huono biisi

  @kimmoke, kokeilepa tätä seuraavaa... https://www.youtube.com/watch?v=07QW7T4D7u0
 13. Pottonen

  Hyvä biisi

  Heikki Veikko Harman ensimmäiseltä soololevyltä vuodelta 1972. Ilmeisesti jo vuonna 1972 olivat talvet muuttuneet syksyiksi, kuten Hector tuossa Nostalgia biisissä laulaa. Joten Kasevaa vuodelta 1976.
 14. Pottonen

  Huono biisi

  Oliko Enonvenneessä discoa? Alpo Myllerhän teki räppiä jo vuonna 1990...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy