Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Pottonen

Jäsenet
 • Content Count

  1 662
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

Pottonen last won the day on December 30 2018

Pottonen had the most liked content!

Community Reputation

529 Excellent

1 Follower

About Pottonen

 • Syntymäpäivä 08.11.1960

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Joo, haluan. Kun on tyhmä, niin on tyhmä! Olen voittanut v. 2013 tuolla Kickbike-sarjan ja v. 2017 ollut vihonviimeinen juoksu-sarjassa, kaikki sijoitukset kelpaavat nytkin. Päätavoite on selviytyä kisassa vähän paremmin kuin viimeksi. Pelkkää kipua on toivottavasti vasta viimeisellä kierroksella ja vasta Gunnarlantiellä. Ylä- ja alamäkkee olen jo tässä vähän hölkkäillytkin...
 2. Pottonen

  Hyvä biisi

  Lead Bellyn (uskomme tämän oikeaksi kirjoitusmuodoksi, koska näin se on hautakivessäänkin) biisi vuodelta 1934. Melodia saattaa olla esim. Mr Trad.:n alunperin. Ryland Peterin käsissä tästä tuli tällainen mukava Juoksufoorumille sopiva Texmex-hölkkä.
 3. Pottonen

  Hyvä biisi

  Wikipedia väittää Taj Mahal -levyn ilmestymisvuodeksi 1968 ja Cooder on soittanut näköjään levyllä myös mandoliinia. Tämän tarinan varmaankin moni tietää. "Layla" inspiroi ensiksi George Harrisonia tekemään kappaleen Something ja myöhemmin myös Claptonin biisi Wonderful Tonight on tehty ko. naisihmeisestä. Eli Pattie Boydista, joka oli aluksi Harrisonin ja sittemmmin Claptonin vaimo.
 4. Pottonen

  Hyvä biisi

  Yllä siis surffikitaran metsuri ja SRV, ei ollenkaan paha! Tässäpä terveisiä sydämelle ja itse miehelle, @kimmoke, kyllä se siitä. Biisihän on Johnny Cashia, levytetty ensimmäisen kerran v. 1956. Kuppilanpitäjänä on muuten Harry Dean Stanton.
 5. @m-52, yksityinen rahoitus, joten hyväksyttäneen? https://yle.fi/urheilu/3-10695347 Asiasta sivuun aina, joten Mosan Wembleyn kunnostus on kyllä urheilukulttuuri-teko. Jos nyt tänä vuonna saisivat valmiiksikin... https://www.lahitieto.fi/2018/04/18/mosan-wembleyn-myllerrys-lahestyy/
 6. Oliko se niin, että vaihtui Opaalin Insigniasta Svobodan Octaviaan? En ole stalkkeri, enenen...
 7. Samoilla kitkoilla kahdeksan vuotta... En ole omistanut autoa reiluun puoleen vuoteen, mutta olen sillä entisellä Huihaillani (Hyundai) ajanut tänäkin talvena. Syksyllä 2010 otin siihen nastalliset Hakkapeliitat, osin edellisten autojen kitkojen pidon reilun heikkenemisen takia (neljäntenä talvena olivat jo pluikkaat) ja osin, että nastarenkaat sai paremmalla tarjouksella. Huihaissa on siis alkuperäiset nastarenkaat alla, joka kerta olen vaihtanut renkaat edestä taakse ja toisinpäin. Viimeksi vaihtaessani katselin, että kaikki nastat ovat edelleenkin tallella ja renkaat ovat kuluneet tasaisesti. Eihän ne enää lähellekään alkuperäisen veroiset ole, mutta hyvin on pärjännyt. En ihan usko, että kahdeksan talvea ajetuilla kitkoilla pärjäisi samalla tavalla. Jos olisin hankkimassa talvirenkaita, valinta olisi taas kitkat - ihan jo ajomukavuuden takia. Tuosta "tutkimuksesta" tuli mieleen se, kun kerran annoin netin kautta palautetta Poliisille. Ilmoitin, että se on ihan turha minulle lähetellä huomautuksia 3 km/h ylinopeuksista, sen sijaan voisitte olla useammin päiväkotien ja koulujen nurkilla mittailemassa nopeuksia. Ylikomisario vastasi, että tutkimuksessa on todettu huomautuksien alentavan ajonopeuksia 1 - 2 km/h ja tuo taas vähentää onnettomuuksia 2 - 4 %. Kysäisin sitten, että miten tällainen tutkimus on toteutettu ja miten onnettomuuksien vähenemisessä on pystytty sulkemaan pois muut asiaan vaikuttavat seikat? Siis esim. vaikkapa jonkun liikenteen kannalta pahan paikan korjaaminen. Siihen loppui kommunikaatio...
 8. Ylen vaalikoneen mukaan lähimpänä omia mielipiteitäni olivat kaksi Suomen Kansa Ensin -ehdokasta, sitten Sinisten, Liberaalien ja RKP:n ehdokkaat tiiviissä nipussa. Baltsun suosikki Ville Rydman ja Ilja Janitskin olivat samoilla sijoilla kohtalaisen korkealla, ex-nyrkkeilijä Jukka Järvinen peesasi heitä parhaana demarina. Kaukana kaukana tuli Jussi Halla-aho, edellään jopa ensimmäinen Vasemmistoliittolainen. Erkki Tuomioja oli aika häntäpäässä, hyvä niin? En muista, kuka oli paras Vihreä, kovin korkealla ei voinut olla. KTP:n, SKP:n ja Feministipuolueen ehdokkaat eivät kyllä pärjänneet, mutta viimeiseksi jäi eräs KD:n ehdokas. Vastasin itse vain kahteen kohtaan joko "täysin samaa mieltä" tai "täysin eri mieltä", samoin kahteen kohtaan "en osaa sanoa". Hyvää hupia, mutta eipä tuo muuta ollut.
 9. Pottonen

  Hyvä biisi

  Näyttäisi tulevan tähtikirkas yö!
 10. Ilmeisesti 6000 - 7000 vuotta sitten oli oikeasti lämmintä, tuonne pohjoiseenkin levisivät lehtipuut, myös tammi. Luonnon moninaisuudesta hyvä esimerkki on Malmin lentokentän ympäristön luonto. Sen haluavat tuhota mm. Helsingin Vihreät ja Kokoomus, samalla taimenpuron eli Longinojan. Sorry, oli taas pakottava tarve...
 11. Pottonen

  Hyvä biisi

  Ameriikan alkuperäisväestöbändihän se tässä soittelee. Omistan nämä kuvat mm. entiselle Buick V8 -miehelle eli @Reenaajalle. Dodge Challenger olisi kyllä astettä lätväkämpi...
 12. Ilmasto muuttuu, sillä Erja Häkkisen mukaan talvi Monacossa on nykyisin paljon kylmempi kuin ennen ja: https://tekniikanmaailma.fi/tutkijat-varoittavat-auringon-aiheuttamasta-minijaakaudesta-joka-voi-viilentaa-maapalloa-2030-luvulla/ Ei se lämpö luita riko, sanoi jo mummoni.
 13. Pottonen

  Tunnustan...

  Tälläkin viikolla olen vehkeideni rapsuttelun lisäksi mielestäni vain ulkoillut kähöillen hengenahistusta vältellen. Tarjollahan oli hyvinkin vaihtelevaa alustaa ja säätä. Tunnustan, että yllätyin kun laskin ruutuvihkosta viikon saldon eli 63,09 km. Kävelyä tuosta oli 9,50 km@8:50 ja hölkkää 53,59 km@6:18. Niin sitä vaan kilometrejä kertyy, kun kuutena päivänä laittaa hölökkä-kengät jalkaan.
 14. Pikaluistelijat, taitoluistelijat, muodostelmaluistelijat, jääpalloilijat yms., suvaitsevana urheilumiehenä korostat heidän urheilunsa turhuutta. Tätähän tarkoitit? En tosin usko, että kustannukset jäävät 20 milj. euroon. Helsingin kaupunki taisi olla mukana ihan mukavasti Hjallis-hallissa ja on varmaan sitten joskus Hifkin Gardenissakin.
 15. Vantaan Maratonin reitillä on Koisotiellä valopylväässä lappu: "Pian Jeesus noutaa omansa". Lokakuussa ehkä kannattaa neljännellä kierroksella himmailla vauhtia Teboilille saakka. Itsehän hölkkäilin pätkän reittiä toiseen suuntaan ja siinä Weight Watchersin (siis Watchtowerin eli Jehovien pytingin) kohdalla vilkaisin mittarista, että paljonko siitä kilometristä on mennyt. Mittarissa oli lukema 666!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy