Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Herra47

Jäsenet
 • Posts

  6 469
 • Liittyi

 • Last visited

About Herra47

 • Syntymäpäivä 20.01.1968

Converted

 • Tavoite
  <3h maralla, kuolla terveenä

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Herra47's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

11

Reputation

 1. Tapaninpäivän lenkki lähtee taas 26.12. klo 11 Hirvensalon hiihtokeskuksen parkkipaikalta. Juostaan saarilla, matka hiukan reilu 30 km. Hissuksiin. Juomatauko ainakin Kakskerran kirkolla. Jos pakkasta yli 20, lenkki siirtyy. Muuten mennään kelissä kuin kelissä. Kokeillaan, saadaanko osallistujaennätys. Viime vuonna oli jo melkoinen osanotto. Joulua!
 2. Tervetuloa loistavalle maratonille la 25.10.2014. Musiikki on ainakin hyvää ja se soi kovaa.
 3. Herra47

  Spartathlon 2014

  Hyvä X!! Taistelua muillekin! Hurjaa jengiä.
 4. Herra47

  Spartathlon 2014

  Jyrku: Helille ja X-Caliberille ja Professorille runsaasti tsemppiä Arlandasta. ja tietty kaikille muillekin urhoille ja ladyille!
 5. Juu, oli taas melkoinen suoritus ManU:lta lauantaina. Jos jotakin, Van Gaal saisi vahvistaa puolustusta. Nyt sinne pitää hankkia siirtoikkunan aikana riittävästi nuorempaa ja parempaa jengiä. Kausi vasta alussa ja toivottavasti tulee tiukka kausi.
 6. Herra47

  Valioliiga 2014-2015

  Nonni. Lauantaina alkaa. Kärjessä keväällä kaiketi samat vanhat, eli kaksi joukkuetta Manchesterista, Chelsea, Arsenal ja Liverpool. Itse toivon (ja uskon), että ManU nousee viime kauden katastrofin jälkeen taas korkealle. Kuis on, miten käy?
 7. Herra47

  Veikkausliiga 2014

  Tiukka putoamiskamppailu edessä. TPS on noussut jo vähän, edessä lähimpänä Honka ja Inter. Yhdeksän kierrosta aikaa pitää mustavalkoiset liigassa. Olen ollut katsomassa about kaikki kotipelit sekä kaksi derbyä. TPS:n pelityyli ja ilme hyviä, jengi vaan nuorta ja pieniä tappioita tai mokattuja tasapelejä tullut ihan liikaa. Jännä syksy edessä.
 8. Herra47

  Veikkausliiga 2014

  En hetkeen seurannut tätä sivustoa laiskuuttani. Minun pari senttiäni. Meinasin ostaa kausikortin mustavalkoisiin (TPS), mutta työreissut sotkevat kuviota. Käyn katsomassa kaikki kotipelit, kun olen Turussa. Poikani kanssa, joka pelaa saman seuran junnuissa. Eilen tuli paleltua avausottelu Kupittaalla. Siinä kaksi lyötyä jengiä oli pelaamassa. TPS olisi ansainnut edes tasurin. Tuomaristo oli ihan pihalla, tasapuolisesti. TPS:n peli oli ihan ok, jos keskikenttä (ja maalinteko) saadaan kuntoon. Paljon parempaa kuin odotin ja erittäin paljon parempaa kuin treenipelissä Seinäjokea vastaan pari viikkoa sitten; jossa palelin myös. Silloin TPS oli huono. Ehkä katson peliä mustavalkoisten lasien läpi, mutta ei se peli niin huonoa eilen ollut, kun mitä tälläkin palstalla on uumoiltu. Vapise Inter!
 9. Herra47

  Onnittelut

  Kiitoksia onnitteluista. Arlandaan seuraavaksi vasta ensi kuussa.
 10. Herra @ Fort Worth, Tx. Eilen konferenssin reception Billy Bob'sissa, tiukka rodeo!
 11. Juoksua yhteensä 3333,33 km. 345 lenkkiä, 313 tuntia. Viimeisinä päivinä piti vähän suunnitella, että sai noin komean yhteisluvun. Hyvää 2014!
 12. Jep, 15 veti koko 31 km. Upea juoksuseura, upea keli. Nyt futista ja pautusjuomia.
 13. Sama. 15 juoksi 31 km ja kolme vähän vähemmän. Ennätysmäärä jengiä. Upein juoksukeli ikinä tapanina. Kiitos loistavasta juoksuseurasta kaikille mukanaolleille.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy