Jump to content
Juoksufoorumi.fiJanus

Jäsenet
 • Content Count

  183
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mahtavaa, lumisade jäi Suomen eteläpuolelle... Hyvät juoksukelit jatkuvat.
 2. Janus

  Garmin 945

  Nyt on 945:ssakin widgettien vilkaisu feature, sama kuin Fenix6:ssa. Asetuksista päälle vaan.
 3. Janus

  Garmin Fenix 6

  Half Time -kellotaulu näyttää hyvältä Fore 945:ssakin, kiitos vinkistä 👍🏾
 4. Janus

  Sydänongelmia

  Mikä rytmihäiriö oli kyseessä? Itse kärsin parikymmentä vuotta SVT-rytmihäiriöistä (supraventrikulaarinen takykardia) mikä tarkoittaa sitä että sydämessä on ylimääräinen sähkörata, siis synnynnäisesti. Rytmihäiriö saattoi alkaa kuin napista painaen ja loppui samalla lailla yhtäkkiä. Syke oli tyypillisesti 180 paikkeilla. Rytmihäiriön kesto oli tyypillisesti muutamista minuuteista useisiin tunteihin. Kaksi kertaa olen joutunut käymään sairaalassa palauttamassa sykkeen tiputuksessa annettavalla lääkkeellä. Viimeisimmän sairaalakeikan jälkeen sain lähetteen Meilahden sydänasemalle, jossa näitä tutkitaan elektrofysiologisella tutkimuksella ja hoidetaan ns. katetriablaatiolla. Joulukuussa sitten menin sinne aamulla hoidettavaksi. Hoidossa tehdään nivuslaskimoon reikä jota kautta viedään katetrit (ohuet piuhat) sydämeen, tutkitaan missä kohtaa sydäntä sähköinen oikorata on ja hoidetaan se polttamalla tai jäädyttämällä pois häiritsemästä. Kaikki meni hyvin, samana päivänä kotiin, eikä sen jälkeen ole tullut rytmihäiriöitä enää.
 5. Janus

  Forerunner 235

  Fore 235 on tosi hyvä mittari, en kaipaa oikeastaan mitään lisää. Sykemittaus toimii hyvin.
 6. Lidlissä hyviä juoksupaitoja tänään. Otin kolme. 5,99€ / kpl. Housuja, sukkia, kelloja ja bluutuuthkuulokkeitakin oli tarjolla.
 7. Ai tälle ei ole vielä ketjua? Ilmoittauduttu mukaan!
 8. Garmin Forumilla support vastasi: " Garmin has received reports of Vo2 Max from the Forerunner 235 no longer updating on Garmin Connect. The engineering teams are actively investigating the cause. We do apologize for any inconvenience that this has caused. "
 9. Siirtyikö Seppo sun testissä VO2Max lukemat Garmin Connectiin kunnolla? Omassa FR 235:ssa ei päivity enää. Kellossa VO2Max 46 ja GC:ssa edelleen 44, joka on joku viime viikon lukema.
 10. Janus

  Garmin Fenix 3 HR

  Varuste.net ja XXL näyttäis myyvän ainakin.
 11. Janus

  Garmin Fenix 3 HR

  Onko kukaan kokeillut uutta Fenix3 HR:ää? Melkoisen kallis peli...
 12. Kyllä tukee harjoitteita täysin ja käyttöliittymä on loistava.
 13. Fore 225 haettu ranteeseen eilen ja ensimmäinen testilenkki juostu. Hienosti toimii, paitsi että bluetooth-puhelinyhteyden uudelleen muodostamisessa pientä takkuilua (Garminin foorumin mukaan korjaus tulossa). Sykkeenmittaus ranteesta on huomattavasti miellyttävämpää kuin puristavalla sykepannalla. Live tracking on hauska ominaisuus, kaverit ja perhe pystyy seuraamaan missä lenkki kulkee.
 14. Janus

  HCM 15.8.2015

  Ilmoittautumismaksu laitettu sisään! Innolla odotan uuteen reittiin tutustumista. Pari kertaa on juostu vanha, raskas reitti läpi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy