Jump to content
Juoksufoorumi.fi


terhir_o

Jäsenet
 • Content Count

  273
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

About terhir_o

 • Syntymäpäivä 24.01.1973

Converted

 • Puolimaraton
  1:50:19
 • Maraton
  3:37.42
 • Tavoite
  Juosta mara alle 3:30, ironman alle 12h
 1. Vauvaöljy liukastaa raajat niin että märkäpuku lähtee liukkaammin päältä, päähine ja aurinkolasit voi juoksussa olla kova sana, vedenkestävä 50 suojakerroin aurinkorasva jo aamulla herätessä iholle, käsivarrenlämmittimet pyöräilyyn saa esim lapsen sukkahousuista leikkamalla tai lentosukista sukkaosan poistamalla, numerolappuvyö oikeankokoiseksi säädettynä voi olla kuminauhaa mukavampi, pyöräilyyn ajohanskat, varakumi, pumppu em lisäksi.
 2. terhir_o

  Viime hetken tunarointi

  Aika paha olin kun viime ironman kisassa riisuin chipin T1:ssä sukkienlaiton ajaksi ja unohdin vaihtopaikalle. Huomasin 15 km vuoristoon nousun jälkeen. Onneksi vieressä meni "kärkimotskari" ja kuski lähti selvittämään asiaa. Oli saanut kisan jurylta luvan toimittaa minulle, kun olin todistetusti ajanut hänen valvonnassaan reitin huijaamatta. Niin motskarimies ajoi yli 100 km toimittaen chippini jonka sain juuri ennen kääntöpaikan ajanottomattoa jalkaani. ÄLÄ IKINÄ RIISU CHIPPIÄ KISAN AIKANA.
 3. Olen metsästänyt tyttärelleni triathloniin sopivaa lasten / nuorten maantiepyörää. Ei harrasta lajia muuten, mitä nyt kisaa jokusen kerran kesässä, mutta moittii (syystäkin) painavaa Bilteman maastopyöräänsä. Pituutta neidillä on n 145 cm. Pyöriikö kenenkään nurkissa sopivaa käytettynä pikkurahalla. Olisin kiinnostunut hankkimaan jo Joroisten kisaan perjantaina.
 4. Juontaja oli aivan mahtava...Katariina ei toistanut itseään vaan tsemppasi, informoi ja oli kaikin puolin mainio PR-nainen lajille
 5. Suosittelen Nathanin malleja, monta erilaista ja toimivat takuuvarmasti. Paras malli hoikalle naiselle on ollut yhden pullon malli. Muissa tahtovat sivuilla olevat pullot tulla käsien tielle.
 6. Verkkokauppa.com: sta ostamani hajosi liimauksista ekalla lenkillä. Italian Decathlon-urheilukaupasta löysin mallin joka on toiminut loistavasti ja oli edullinen.
 7. Haltilla oli jokunen vuosi sitten mallistossa teknisestä kankaasta tehty piraattimallinen huivilakki. Ostin muutaman ja on tullut pidettyä. Saa solmittua päähän kuin päähän sopivaksi, on kevyt ja kuivuu nopeasti. Näkyy olevan päässäni tuossa avatar-kuvassanikin En ole enää nähnyt mallistossa...
 8. :bike:Siis tyyliin maratonille treenava juoksee vähintään 4-6 h viikossa, ironmanmatkan triathlonisti treenaa 12-15 h viikossa. Kympin kisan läpivetämiseen riittänee tunti juoksua viikossa. Tulostavoitteiselle kisaajalle määrä ei toki riitä tulosparannuksiin.
 9. Tavoitteena hyvä tuo 12h alitus. Saa nähdä onnistuuko itseltäni tänä kesänä. Treenaan 12-14h viikossa josta Uintia 3-4 krt n.7km, juoksua 3-4 krt n 45km ja pyöräilyä väh 6 h viikossa (talvella spinningiä kesällä fillarilla) + väh yksi punttitreeni Hyvä muistisääntö kestävyysmatkojen harjoitteluun= treeniä vähintään yhtäpaljon viikossa kuin lajisuoritus kestää kisoissa.
 10. terhir_o

  Ironman Hawaii 2012

  Tänä vuonna arvalla mukaan pääsi sata osallistujaa. Jokaisen arvalla osallistumisoikeuden saaneen on tuloksen selvitettyä on esitettävä tulos kyseiseltä vuodelta joko ironmanmatkalta tai vähintään puolimatkan kisasta. Eli mitään ihan rapakuntoisia tekeleitä siellä ei voi olla. Nimimerkki kolmatta kertaa arvalla mukaan yrittänyt
 11. Olen omppukoneella, enkä keksi kuinka kaapata kuva niin että näkyy oikein.. Yritän toiste PC:llä
 12. Mulla syketasot vaihtelevat lajeittain. Linkitän sykekäyrän tammikuun ironman kisasta. Pyöräily oli tosi vuoristoisella reitillä, eli isot sykkeenvaihtelut. Olin nuhassa kisan aikana, joten pidin syketasoni normaalia kisasuoritusta alempana. Värikoodit kertovat syketasoista selvimmin. https://www.polarpersonaltrainer.com/shared/exercise.ftl?shareTag=6ce4da9c3f6d59534f95945fb599bf52
 13. terhir_o

  Ironman Hawaii 2012

  Sunnuntaina muuten ratkeaa Hawaijin arvontapaikat...on se vähän lottovoittoa isompi mahdollisuus sentään
 14. Pohjantähdella ainakin on urheilijavakuutus ja esim matkavakuutuksen (pyörän arvo) korvaussumman korotus onnistunut edullisesti. Joskaan en ole vielä joutunut tappelemaan saatavien maksamisen suhteen onneksi.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy