Jump to content
Juoksufoorumi.fiB2R

Jäsenet
 • Content Count

  713
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About B2R

 • Syntymäpäivä 09.09.1973

Converted

 • Coopperi
  3320 (-09 Laaksolahti)
 • 10km
  37.01 (maantie Pirkkola -10)
 • Puolimaraton
  1:22.27 (Forssa -11)
 • Maraton
  2:59.59 (Jyväskylä -11)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Excel on semmoinen rakastettu väline minulle.
 2. Höpö höpö. Oli varmaan seuran jäsenyydestä kysymys eikä lisenssistä, tai sitten Pyhä Olavi on ollut pihalla. SAULin yleisurheilun kilpailusäännöistä: 1.2 Kilpailukelpoisuus Kilpailukelpoinen Suomen Aikuisurheiluliiton alaisessa kilpailutoiminnassa ja maan edustustehtävissä on SAUL:on kuuluvan seuran jäsen tai SAUL:n henkilöjäsen. Edellytyksenä on, että jäsen täyttää SAUL:n sekä tarvittaessa myös WMA:n (World Masters Athletics) säännöt. SM-kilpailuja ja kansainvälisiä arvokilpailuja varten tulee muun kuin Suomen kansalaisen anoa kilpailulupa SAUL:n hallitukselta.
 3. Ratajuoksun edut mutta loivemmilla kaarteilla. Onkohan tossuissa niin tehokas jousitus, että vaikuttaa jo juoksutekniikkaan. Voi olla vaikea kehittää yleispätevää palautusenergiamittaria. Mitä sitten, kun joku huomaa, että tasajalkaa hyppiminen onkin nopein tapa? Perinteinen ja vapaa juoksu ja yhdistelmäkilpailu?
 4. Olin viime syksynä puolimaratonilla. Ilmoittauduin MyNextRunin kautta eikä tavoiteaikaa kysytty. Takariviin laittoivat. Eihän siinä sitten tavoiteajalla olisi mitään enää tehnytkään. Lähtökarsinassa oli kauhea tungos ja edessä monta tuhatta juoksijaa. Karsinat oli tukevasti aidattu ja porteilla vartiointi. Oma ohitteluennätys syntyi kirkkaasti. Maratonilla on tosiaan enemmän tilaa. Juoskaahan silti kovaa!
 5. B2R

  Ratamatkat

  Kymppitonnilla myös. Oli hyvä mennä, kun selkiä riitti. Vauhtia löytyi varastosta laimeanlaisesti, mutta se riitti tasaisesti käytettynä täydet 25 kierrosta. OlliL:llä taisi olla varaa leikitelläkin kustannuksellani lopussa. Nyt taas siirto maantien puolelle.
 6. USA sai juosta uudestaan ja voitti alkueränsä ajalla 41,77.
 7. B2R

  Kengän takaosan leikkaaminen

  Yhdet Karhu M2 -tossut viilsin puukolla halki. Takaa keskeltä viilto suoraan alas melkein välipohjat asti. Saksilla tai puukolla kantakupista paloja pois. Eipä hiertänyt enää. Jalat pysyivät sisällä ja maa-aines ulkona. Ulkonäkö saattoi olla persoonallinen, mutta se ei haitannut, kun juoksen yleensä joukon hännänhuippuna. Eipä tullu kuvattua todisteita.
 8. Urheilujuomassa natriumin tehtävä on myös auttaa veden imeytymisessä. Pitoisuuksien kanssa on oltava tarkkana. Vertailukohdaksi alkuun vaikka tämä nesteytysresepti: http://rehydrate.org/solutions/homemade.htm#recipe.
 9. Lenkille vettä. Ei parin tunnin hölkkä mitään muuta vaadi. Noin litra vettä menee maksimissaan. Ei sillä vielä hyponatremiaa saa. Kisaan en ota mitään mukaan. Tarjoilupöydästä valitsen sitten juoman maun mukaan. Tavallisesti urheilujuoman, jos siitä kaiken varalta saisi vaikka vähän suolaakin.
 10. Reittiprofiilin mukaan nousua on n. 150 m/kierros. Tuo 17-18 kilometrissä oleva on niistä ainoa mainittava. Muut ovat tuommoisia maisemaan kuuluvia pikku nyppylöitä: loivia ja hyvin juostavissa. Nyt Foreca ennustaa aivan ihanteellista säätä.
 11. Täällä on Excel aina valmiina, ole hyvä! 3,5 13,96 24,42 34,88 6,4 16,86 27,32 37,78 10,4 20,86 31,32 41,78
 12. B2R

  Aktia-cup 2015-2016

  Mannisella erinomainen loppu, kun jäi tuosta kohtaa enää 10 s lisää Ryynäsestä.
 13. Meinasin nipottaa pertulle, ettei 10 km ole kisoissa ollenkaan, sehän on maantielaji. Mutta onpa sittenkin: http://www.amsterdam2016.org/en/side-events/, sivutapahtumana avoin 10 km:n kisa puolimaratonin reitillä. Sinne sitten, jos ei valinta joukkueeseen osu kohdalle.
 14. 10 000 m keskiviikkoiltana, puolimaraton sunnuntaiaamuna. Molempiin vaan mukaan kuka suinkin kykenee! Miehillä 10 000 m on vasta perjantaina, mutta puolimaratonin lähtö onkin 20 min naisten lähdön jälkeen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy