Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karppa1

Jäsenet
 • Content Count

  158
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. karppa1

  1.5 2015 Jeesus Marathon

  Asun lähistöllä, mutta taitaa jäädä väliin, koska reitti on niin pahasti alimittainen. Viime vuonna juoksentelin yhden tutun kaverin mukana vähän aikaa. Tuumasi, että jo edellisenä vuonna huomauteltiin järjestäjälle matkan pituudesta, mutta mitään korjauksia ei oltu tehty. Puhumattakaan virallisesta mittauksesta.
 2. karppa1

  Leuanvetohaaste 2014

  Nyt riitti päivittäinen leuanveto. Toinen kyynärpää tuntui hieman kipeältä, joten lopetin tammikuun loppuun. Aloitin kymmenellä leualla ja lopetin 40:een. Yhteensä leukoja tuli 775.
 3. karppa1

  Leuanvetohaaste 2014

  Harvoin leukoja tulee vedettyä, mutta nyt voisi lähteä kisaan mukaan. Töistä ja kotoa löytyy tanko joten pystyy vetämään pitkin päivää.
 4. Ei päässyt edes paikalle katsomaan kun kuume nousi aamulla. Mukavahan tuolla olisi valvoa, mutta nyt ei ole mitään asiaa paikalle.
 5. Onnittelut kaikille ennätyksen tehneille! Pegasus nyt parantaa tuosta vielä paljon. Kunhan nyt lämpimikseen puhelee ikiennätyksestä. Menson juoksu oli kyllä huippua. Monen vaikean vuoden jälkeen tuli mahtava juoksu, ja palkinto uurastuksesta.
 6. Vähän aiottua reippaammin tuli aloitettua kun kilsat kulki 4.30-vauhtia, ja se tuntui juuri sopivalta. 18 km:n paikkeilla alkoi vasemman jalan lonkassa jumittamaan jokin lihas. Tunne oli aika paha ja vauhtia joutui tiputtamaan oikein kunnolla. Puolikkaan väliaika oli 1.35. Kolmas kierros oli tuskainen ja yritin painella ja hieroa lonkkaa vauhdissa. Pari kertaa venyttelinkin sitä pikaisesti, mutta kipu ei hellittänyt. Kolmas kierros vei sitten aikaa 3,5 min kauemmin kuin edellinen. Viimeisellä kierroksella jaksoi sitten juosta melkein samaa vauhtia kuin edelliselläkin ja meno oli aivan kohtuullista. Maaliin tulin vähän alle 3.19 tuloksella, joka on sentään paras tulos vuosikausiin. Nyt lonkka on sitten aika kipeä ja täytyy toivoa, että ongelma on lihasperäistä.
 7. Kilpailukeskus on koululla, josta löytyy suihkut ja pukuhuoneet. Ja mehuakin löytyy samaan hintaan.
 8. karppa1

  Cooper

  Eilen tuli juostua Hakunilassa KU-58:n järjestämässä testissä 3326m. Aika lailla yläkanttiin tuli juostua, kuukauden alussa meni vielä 100m vähemmän.
 9. Vuoden juoksentelut 1833 km:ä. Akillejänne kipeytyi kesällä.Tuli täyslepoa kuusi viikkoa, ja sen jälkeen vähäinenkin kunto oli kadonnut. Talvella kuntopiiriä+sählyä 21x1.30h.
 10. 3.42, Tuli tuloksena Vantaalla. Viimeisellä kierroksella kyllä huomasi, että lenkit ovat jääneet vähiin. Sisäreidet meinasivat krampata jatkuvasti ja kävelypätkiä tuli paljon. Vauhdinjako hyvin laskeva.Mukava oli kuitenkin viettää päivä tien päällä upeassa ilmassa.
 11. Mukava on ollut lukea, että VHH-ruokavaliollakin pystyy treenaamaan, kunhan tehot pysyvät kohtuullisena. Meidän perheessä vaimoni on kokeillut aina välissä, koska hänellä liika hiilihydraattien määrä aiheuttaa liikaa verensokerin vaihteluita. Siinä sivussa minäkin olen joutunut perehtymään aiheeseen, mutta suurimpiin kokeiluihin en ole vielä innostunut, mutta kun muutkin tuntuvat kokeilevan, niin pitää ottaan vakavaan harkintaan. Heikkilä on mun mielestäni erittäin pätevä alallaan, vaikka toisinajattelijan maineessa kulkeekin. Hänen kirjoittamansa kirjat ovat lukemisen arvoisia.
 12. Minäkin pidin aikoinaan kovasti Zoom Eliten eri versioista. Kaikkiin tottui aika nopeasti. Minulle ainakin sopii hyvin Lunar Elite+2:t, jotka eivät ole aivan yhtä pehmeät, mutta juoksutuntuma on hyvä ja napakka. Varvastila saisi olla ehkä vähän suurempi, mutta mulle riittävä.
 13. Minä olen pessyt kaikki urheiluvaatteet aina 50-60 asteessa, vaikka niissä olisi ollut pesuohjeessa 30 asteetta. Hyvin ovat kestäneet, eikä ole ollut hajuongelmia. Päällysvaatteita ei viitsi joka käyttökerran jälkeen pestä, mutta ehkä joka kolmannen käyttökerran jälkeen.
 14. Osanottoni Junnu. Suuren surun hetkellä sanat ovat niin pieniä ilmaisemaan mitään tärkeää.
 15. Onneksi olkoon hienosta tuloksesta. Hienosti jaksoit näköjään juosta viimeiset kuusi tuntia. Minä läksin nukkumaan jo klo 02.00 kotiin. Oli mulla kyllä makuupussikin mukana, mutta jostain syystä en halunnut saada liikaa univelkaa. Olisi siellä kyllä viihtynyt pitempäänkin, mutta tuli sitten lähdettyä pois. Kyllähän 24 h:n juoksu on niin erilainen luonteeltaan kuin vaikka satanen. Olo vaihtelee monta kertaa juoksun aikana, ja pitäisi vain jaksaa. On se vaan sellainen kokemus, jota on mukava myöhemminkin muistella. Toivottavasti tuonne itsekin vielä joskus pääsee juoksemaan ja kokeilemaan tuota sun ennätyksen rikkomista.

×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy