Jump to content
Juoksufoorumi.fi


karppa1

Jäsenet
 • Content Count

  158
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ihan hyvä tulos taustoihin nähden.Nyt vaan järkevää treeniä ennen Vantaata niin homma on puikoissa.
 2. Hieno tulos Seppo. Tosin tulos olisi voinut olla parempikin jos olisit malttanut ottaa eka puoliskon hieman hitaammin. Seurasin lauantai-iltana jonkun tunnin paikalla tunnelmaa, ja mukava oli edes käväistä paikalla. Sunnuntaina piti käydä katsomassa Lahdessa hiihtoja, joten se päivä jäi väliin. Meinasin kyllä skipata koko Lahden kisat väliin kun mielenkiintoisempi tuo E24 olisi ollut.
 3. karppa1

  1.5 2015 Jeesus Marathon

  Asun lähistöllä, mutta taitaa jäädä väliin, koska reitti on niin pahasti alimittainen. Viime vuonna juoksentelin yhden tutun kaverin mukana vähän aikaa. Tuumasi, että jo edellisenä vuonna huomauteltiin järjestäjälle matkan pituudesta, mutta mitään korjauksia ei oltu tehty. Puhumattakaan virallisesta mittauksesta.
 4. Onneksi olkoon Sairanen! Hienosti jaksoit painaa maaliin asti. Ja maaliin saapui todella onnellinen mies!
 5. karppa1

  Leuanvetohaaste 2014

  Nyt riitti päivittäinen leuanveto. Toinen kyynärpää tuntui hieman kipeältä, joten lopetin tammikuun loppuun. Aloitin kymmenellä leualla ja lopetin 40:een. Yhteensä leukoja tuli 775.
 6. karppa1

  Leuanvetohaaste 2014

  Harvoin leukoja tulee vedettyä, mutta nyt voisi lähteä kisaan mukaan. Töistä ja kotoa löytyy tanko joten pystyy vetämään pitkin päivää.
 7. Komeasti olet juossut jo monta vuotta. Ihailin kevyttä askeltasi jo kauan sitten seppolan maastoissa Puistolassa.... Onnittelut minultakin ja toivottavasti loppukausikin sujuu vielä hyvin!
 8. Ei päässyt edes paikalle katsomaan kun kuume nousi aamulla. Mukavahan tuolla olisi valvoa, mutta nyt ei ole mitään asiaa paikalle.
 9. Joo minä siinä Pegasuksen vauhtia juoksin reilun kilsan kun olin juoksemalla kisaa seuraamassa. Vähän oli vielä nuhanen olo niin ei viitsinyt lähteä kisaan juoksemaan, vaikka mukavia kisoja ovatkin.
 10. Onnittelut kaikille ennätyksen tehneille! Pegasus nyt parantaa tuosta vielä paljon. Kunhan nyt lämpimikseen puhelee ikiennätyksestä. Menson juoksu oli kyllä huippua. Monen vaikean vuoden jälkeen tuli mahtava juoksu, ja palkinto uurastuksesta.
 11. Kyllähän kilsat vaikuttavat paljon jalkojen kestävyyteen. Toisena asiana tulee mieleen myös nuo sun käyttämät kengät. Sulla on kumminkin sen verran painoa, että vähän tukevammilla kengillä reidet voisivat kestää paremmin, vaikka ne eivät rullaisikaan niin hyvin.
 12. Vähän aiottua reippaammin tuli aloitettua kun kilsat kulki 4.30-vauhtia, ja se tuntui juuri sopivalta. 18 km:n paikkeilla alkoi vasemman jalan lonkassa jumittamaan jokin lihas. Tunne oli aika paha ja vauhtia joutui tiputtamaan oikein kunnolla. Puolikkaan väliaika oli 1.35. Kolmas kierros oli tuskainen ja yritin painella ja hieroa lonkkaa vauhdissa. Pari kertaa venyttelinkin sitä pikaisesti, mutta kipu ei hellittänyt. Kolmas kierros vei sitten aikaa 3,5 min kauemmin kuin edellinen. Viimeisellä kierroksella jaksoi sitten juosta melkein samaa vauhtia kuin edelliselläkin ja meno oli aivan kohtuullista. Maaliin tulin vähän alle 3.19 tuloksella, joka on sentään paras tulos vuosikausiin. Nyt lonkka on sitten aika kipeä ja täytyy toivoa, että ongelma on lihasperäistä.
 13. Kilpailukeskus on koululla, josta löytyy suihkut ja pukuhuoneet. Ja mehuakin löytyy samaan hintaan.
 14. karppa1

  Cooper

  Eilen tuli juostua Hakunilassa KU-58:n järjestämässä testissä 3326m. Aika lailla yläkanttiin tuli juostua, kuukauden alussa meni vielä 100m vähemmän.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy