Jump to content
Juoksufoorumi.fiskiman

Jäsenet
 • Content Count

  153
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. skiman

  Polar V800

  Garmin 620 syke mittauksella saa saksasta 230€ hintaan, joten hinta ei tässä muodostu ratkaisevaksi tekijäksi.
 2. skiman

  Polar V800

  No niin, mittarin päivitys edessä. Vanha garmin 610 löysi uuden omistajan ja nyt pitäisi löytää tilalle mittari. Käytännössä pohdin forerunner 620 ja v800 välillä. 620:ssa kiehtoo kosketusnäyttö ja muutenkin parempi näyttö, mutta myös v800 kiinnostaa. Kysynkin täältä, että mitä saan enemmän jos siirryn garmin leiristä polar leiriin, tai mitä mahdollisesti menetän..
 3. skiman

  Polar V800

  Miten tuo verkkokaupan ennakkotilaus toimii? Eli kun tuote heinäkuussa saapuu, niin sitten pitää maksaa / jättää maksamatta jos ei jostain syytä tuotetta halua? Perumisen voi tehdä helposti ilman seuraamuksia?
 4. skiman

  Polar V800

  Tuo verkkokaupan hinta on kieltämättä edullinen, mutta ei mikään mahdoton. Itse olen aina saanut polarin mittareista -20% ovh:sta. Joten samaan haarukkaan asettuu tuo verkkokaupan hinta.
 5. Eillinen kokemus virpiniemestä kelit eikun paranee.. Taas oli baanat ajettu, hyvä niin.
 6. Eilen kävin virpiniemessä loistavat olosuhteet, baana ajettu päivällä, ei liian kova. Vaikkei se nyt oulua varsinaisesti olekkaan..
 7. Edellytyksiä tuolta puolen kyllä on pelkkiä lukuja tarkasteltaessa.
 8. Noita leposykkeitä ja maksisykkeitä tarkasteltaessa, tulee väistämättä siihen mieleen että martoonilla aika pitäisi alkaa 2.xx on sen verran reserviä "pumpussa".... Ihan Olymppia tasoa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy