Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jamaatta

Jäsenet
 • Content Count

  1 398
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  1

jamaatta last won the day on May 18 2015

jamaatta had the most liked content!

Community Reputation

92 Excellent

Contact Methods

 • Website URL
  https://kilometritehtailua.wordpress.com/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Treenit ovat menneet hiukan ailahdellen. Kirjoittelin pitkän tilityksen eilisiltana blogiini. Mutta jos toi murheenkryyni kantapää rauhoittuis ja kestäis, fiilis on silti odottavan toiveikas. Sääennuste viikon päähän olis ainakin nyt ensikertalaiselle tooodella armelias. Tarkemmun siis vuoden treeneistä: https://kilometritehtailua.wordpress.com
 2. Täytyy vähän testailla, kun useamman vuoden tauon jälkeen tuli tänää ostettua sykettä mittaava gps-kello. Joskus 6-7 -vuotta sitten irtosi maksimiksi 211 bpm. Nyt on muutama vuosi välissä kuuriluontoista epäsäännöllistä ultratreeniä. Viimen vuoden helmikuussa E24:llä sain viimein hilattua ylipainoisen ruhoni yli 200 kilsan. Treenailen taas itseäni harjoittelukuntoon, tämä parempi jakso alkoi vasta huhtikuun lopulla. Äsken reilun viikon - puolentoista vauhtitreenipaussin päälle vedin hiukan tukalaksi lämmenneessä juoksumattokopissa kaksi kertaa 800 m, ja kolmas, lopussa kiihtyvä veto oli n. 1150 m. Palautukset välissä 200 m. Ei ollut sykkeet vielä ihan tapissaan, muutama lyönti varmuudella irtoaisi enemmänkin. Nyt maksimi oli 201 bpm. Täytän heinäkuussa 43 vuotta.
 3. Onnea vielä tälläkin puolella valituille! X-caliber ehti mainitsemaan nettilähetyksessä nimeni valitun, ja Don Valido komppasi nähneensä nimeni jossain taulukossa. Ehsin tocin luulla tulleeni arvotuksi starttilisatlle ja livautin jo asiasta hiukan someenkin. Pianhan se totuus paljastui, ollaankin odotuslistan puolella sijalla 90... No, mitäs en saanut järjestettyä itseäni keskittyneempään arvonnanjännäystilanteeseen (oli Afrikan tähti kesken poitsun kanssa). Mutta varmaan tuuri voi muuttua vuodessa. Täytyy keksiä jotain korvaavaa ajankulua tälle vuodelle.
 4. Ai niin, se isojen poikien ja tyttöjen kisa. Sinne sitten!?
 5. Asiallinen rapsa huippuluokan juoksusta, kiitos. Eikö Kokkolan 24h-tivoli sopisi seuraavaan yritykseen. Jäi fiilis, että hyvissä oloissa potentiaalia olisi vielä reilustikin enemmän..? :)
 6. Kisakotikatsomoa viritellään. Kaikki kisakuulumisetset paikan päältä ovat taad tervetulleita. Lenkki- ja näyttelijäkaveri Elorannan Karin juoksu tarkimmassa seurannassa. Viime kevään Kokkolan onnistumisen jälkeen luotto on korkealla.
 7. Ja Japani sekä Ranska ovat lajin suurmaita. Espoon kisa on erittäin onnistunut sekä tulostasoltaan että fiilikseltään.
 8. GLO Hotel Sellossa oltiin viime helmikuussa, siitä on jokunen kilsa kisapaikalle. Sopineeko verryttelyksi sulle..? Ja Sellosta hätäinen hankkii vielä paaaljon kisatarviketta.
 9. Olen yleensä ilman huoltajaa liikkeellä, joten järjestäjien tarjoilussa on pääpaino. Sekaan kohtalaisen reilusti geelejä, (mainittakoon tähän väliin myös suoatabletit), ehkä joku suklaapala, mutta joskus on maistunut ruisleipä meetvurstisiivulla iahan parhaalta. Ehkä tuo on enemmän niitä Petterin mainitsemia "ei fiksumpia eväitä", vaan kun joskus maistuu. Huoltosuunnitemaahan mulla ei ole, mutta juoksun aikaisia mielihaluja järkeillen vatsani ei ole vielä pettänyt yhdelläkään ultralla. Kiitän siitä enemmän vatsaani kuin järkeäni.
 10. 1LAWSON Dan249.923 2VELICKA Ondrej246.605 3RUEL Stephane245.499 4SOROKIN Aleksandr245.499 5RUIZ Patrick241.075 6LATTARICO Piero241.075 Sinne putosi Sorokin. Kärjessä on kohtalaisen tasaista. Lawson parantaa ennätystään komeasti.
 11. Harmi, että jää tällä kertaa Sorokinin potentiaali näkemättä. Alle kolmen tunnin maratoneja näkee monissa kylähölkissäkin. Aloitus maailmanennätystahtia on varsin kliseinen strstegiamoka/pään pettäminen ultrilla. Toki on kova ukko, kun silti takoo tuollaisia tuloksia. Parempaan vaan olis rahkeita.
 12. Jep, ollaan viimein päästy tunneille, joilla nämä kisat kilpaillaan. Koviltakin tekijöiltä on jo hölkätty löysät pois. Jännältä vaikuttaa miesten mestaruustaisto. Noinkohan vaan Sorokin höntyili jalat altaan? Sorokin nyt 235,5 km, Lawson 234,4 km. Taisi jo homma ratketa, ero on kaventunut sen verran vauhdilla.
 13. Parasta toki toivotaan. (Jos kukaan ei ole kuulolla, niin tohdin ääneen mainita, että ainakin dopingtestauksessa lajissa on menty eteenpäin. Korreloiko se sitten äärimmäisten huipputulosten notkahtamisen kanssa, mene ja tiedä? Mutta menneet ennätykset ovat tässä lajissa kulmakarvoja nostattavan kovia verrattuna kasvaneeseen lajin harrastajamäärään. Siksi uudet testatut ennätykset antaisivat aihetta hiukan varauksettomampaan riemuun. Ei saa suuttua legendan puolesta. :) )
 14. Se wanha käsikirjoitus: "Alun tyhmyydestä sakotetaan ankarimman kautta..." ;)
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy