Jump to content
Juoksufoorumi.fi


roadrunner

Jäsenet
 • Content Count

  1 809
 • Liittyi

 • Last visited

Everything posted by roadrunner

 1. Löytyykö foorumilta hyviä juoksemisen lopettajia? Sellaisia, jotka ovat päättäneet lopettaa juoksemisen vammojen tai motivaation puutteeseen jo useamman kerran, mutta kuitenkin surkeasti siinä epäonnistuneet? Tälläisen säikeen ajattelin avata, mutta tyydyn kuitenkin tänne ruikuttamaan. Päädyin jälleen foorumille, kun etsiskelin akillesvaivoista tietoa. Nyt toista kuukautta tulilla kärvistelyä.. Tämä lienee yli kahteenkymmeneen vuoteen pisin yhtenäinen juoksutaukoni. Tjaaa.. ehkä yksi polvikierukan siistiminen saattaa olla osamoilleen samaa luokkaa. Noh, nyt alkaa se moti olla taas todella kiven alla. Ei oikein nappaa edes korvaavat harjoitteet. Joten ruikutiruikuti ja valivali ehkä jopa yksi yhhyhyy tähän lopuksi.
 2. roadrunner

  Polar V800

  Voiko noita automaatsen kierrosajan näytettäviä tietoja muuttaa? Jos voi, niin mistä?
 3. Kiitos vinkistä, jonkinverran eroja näistä löytyy. Mulla ei ollut tuota vaihtoehtoa. Mutta kun siirsin ko. jpg- tiedoston biisien kanssa samaan kansioon, niin nyt näkyy...
 4. Kuinka saan Samsung Gs2.lla siirrettyä kuvan albumin kanneksi? Eli muutin ämpäreiksi musaa, siirsin kipaleet luuriin ja nyt ottaa nuppiin katsella noita Sampan omia, kummallisia albumikansia.
 5. Törmäsin tuohon kuormitus käsitteeseen, kun siirtelin ensimmäistä kertaa tietoja personaltraineriin. Mittarina mulla on rs800 ja siittä ei suoraan saa tuota dataa pihalle. Mistä tuo lukema tulee, sykkeistä ja ajasta? Entä onko teillä samanlaisella lenkillä kuormituslukema pienempi, jos indeksi on ollut suurempi ts. lenkki on kulkenut paremmin?
 6. Raportin poikasta: http://ultraroadrunner.blogspot.fi/2012/10/tupla-pirkka.html?m=0
 7. Mythi.n kanssa tultiin suunnitelman mukaan. Ei ehtinyt reittiä kommentoimaan, kun piti vaihtaa kuivempaa vaatetta ylle ja tehdä muuta huoltoa. Koskiin päin aika oli 3:20 ja Tampereelle 3:25. Olisin varmaan siellä katollani jossain, jollei mythi olisi ollut mukana kannustamassa viimeisellä neljänneksellä. KIITOS vielä siittä!
 8. Reittiin muutos. Tätä vähän ounastelinkin. http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/152624-pirkan-holkka-pitenee-800-metrilla
 9. Locuksella mennään... Ääninavinkin sais, mutta vaatii liikaa kikkailua.
 10. Hölköttelin tänään Nirvasta Koskiin päin n.29km. ja täytyy sanoa että reitti on nyt todella märkä ja pehmeä. Eiköhän ne sitä vielä kunnosta, toivoa sopii. Paikoin hevoset on sotkenut reitin kelvottomaksi lieju mössöksi.
 11. Onko tietoa otsikon mukaisista ohjelmista, joissa olis mahdollista ladata gpx.ä ja se softa osais sitten navigoida sen filun mukaan. Vielä kun olis ääni ohjaus, niin ei tarvitsisi repiä armbandia kokoajan veke kun polut risteytyy... Niin ja tietysti kartasto pitäs olla sellainen, että noi polutkin sieltä löytyis. Aika paljon vaatimuksia...
 12. Tampereelta lähtisin, 5:15 ja noin 6min/km hölkkäisin Koskiin. Oma huolto tietenkin. Onhan sinne varmaan jo edellisinä päivinä merkattu reittiä, mutta gpx ihan vaan varoiks mukaan. Olishan se noloa jos ei lähtöpaikalle löytäis.
 13. Kiitos! Pimeässä, väärään suuntaan juostessa voi reitti olla aivan erilainen kuin päivällä oikeinpäin juostuna. Etenkin tuo Tampereen pääty Taivalpirtille on oudompi. Tosta gpx.stä on varmasti apua alkuosuudelle!
 14. Vielä en ole ilmoittautunut, pähkäilen mitä tän kanssa tekis. Oisko muuten kellään reitistä gpx filea? Ja löytyskö kellään innostusta juosta tätä tuplana, silleen verkkaseen?
 15. 2 komponenttiliima tuntuu toimivan.
 16. Ei kyllä liity suoraan ketjun aiheeseen, mutta en viitsi tän takia turhaa ketjuakaan avata. Millä mä saisin kantalapun pysymään rullien aluprofiilissa kiinni. Mokoma kun irtosi muusta siteestä.
 17. Katselinpa tuossa, että ihan totisella naamalla olen alle 3:15 ketjuun kirjoitellut. Vuonna 2010 näköjään. No nyt alkaa paikat oleen siedettävässä kunnossa ja kuntokin orastavasti kohoamassa. Ilokseni olen myös huomannut että treenit on mennyt paljolti vanhaan malliin. Ensi keväänä juostaisiin täällä kotopuolessa mara, jolle vois osallistua. Vielä kun tiedossa on tuolle maralle tähtäävä juoksukoulu testeineen ja räätälöityine ohjelmineen niin mikä jottei! Tavoite tämän ketjun mukainen. Ehkäpä tuo tavoite realistisoituu tämän vuotisen Pirkan hölkän jälkeen. Edit: Enkka maralta joskus 2006? 3:23.xx
 18. roadrunner

  Hcr 2012

  Ilmottauduttu on. En millään muotoo ole menneiden vuosien vedossa, mutta mennään fiilisteleen...
 19. Matkaan olisi taas tarkoitus lähteä. Kymmenes kerta, joten pientä juhlahumua on ilmassa. Komppaan edellä vastanneita, maravauhdilla kun lähtee, niin hyvä tulee. Siellä poluilla ei todllakaan kannata voimiaan tuhlata ohitteluun. Leveää baanaa riittää kyllä ohitteluun, jos lopussa on voimia jäljellä, niin kyllä ne saa käytettyä siellä lopun mäissä. Mäistä vielä; suurtakaan ajallista eroa ei tule, vaikka ne mäet kävelisi. Vähän vaan harmittaa, ettei ruska ole päässyt vielä täyteen loistoonsa.
 20. Jos sais valita kahdesta. Maailman jossa ei ole aseita ja maailman jossa niitä olisi, kummankohan valitsisi?
 21. Ehkäpä siinä alkuun oli sellaista näyttämisen tarvetta ja kilpailuviettiä mukana. Nykyään tulee juostua vain puhtaasta liikunnan ilosta ja siksi että ei osaa olla juoksemattakaan. Tuloksen teon kannalta parasta ennen päivämäärä on jo kaukana takana joten sen tiedostaminen auttaa unohtamaan suuremmat pakonomaiset hötkyilyt. Mutta kyllähän sitä voi juoksutapahtumissakin juosta puhtaasta liikunnan ilosta, nauttia kanssa juoksijoiden seurasta.
 22. roadrunner

  Onnittelut

  Myöhästyneet kiitokset onnitteluista!
 23. roadrunner

  Pirkan hiihto 2011

  Enpä laittanut sitä liisteriä, suht hyvin pelitti näin. Raportti tuolla blogissa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy