Jump to content
Juoksufoorumi.fi

roadrunner

Jäsenet
 • Content Count

  1 809
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About roadrunner

 • Rank
  Old Farth
 • Syntymäpäivä 01.06.1969

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Löytyykö foorumilta hyviä juoksemisen lopettajia? Sellaisia, jotka ovat päättäneet lopettaa juoksemisen vammojen tai motivaation puutteeseen jo useamman kerran, mutta kuitenkin surkeasti siinä epäonnistuneet? Tälläisen säikeen ajattelin avata, mutta tyydyn kuitenkin tänne ruikuttamaan. Päädyin jälleen foorumille, kun etsiskelin akillesvaivoista tietoa. Nyt toista kuukautta tulilla kärvistelyä.. Tämä lienee yli kahteenkymmeneen vuoteen pisin yhtenäinen juoksutaukoni. Tjaaa.. ehkä yksi polvikierukan siistiminen saattaa olla osamoilleen samaa luokkaa. Noh, nyt alkaa se moti olla taas todella kiven alla. Ei oikein nappaa edes korvaavat harjoitteet. Joten ruikutiruikuti ja valivali ehkä jopa yksi yhhyhyy tähän lopuksi.
 2. roadrunner

  Polar V800

  Voiko noita automaatsen kierrosajan näytettäviä tietoja muuttaa? Jos voi, niin mistä?
 3. Kiitos vinkistä, jonkinverran eroja näistä löytyy. Mulla ei ollut tuota vaihtoehtoa. Mutta kun siirsin ko. jpg- tiedoston biisien kanssa samaan kansioon, niin nyt näkyy...
 4. Kuinka saan Samsung Gs2.lla siirrettyä kuvan albumin kanneksi? Eli muutin ämpäreiksi musaa, siirsin kipaleet luuriin ja nyt ottaa nuppiin katsella noita Sampan omia, kummallisia albumikansia.
 5. Törmäsin tuohon kuormitus käsitteeseen, kun siirtelin ensimmäistä kertaa tietoja personaltraineriin. Mittarina mulla on rs800 ja siittä ei suoraan saa tuota dataa pihalle. Mistä tuo lukema tulee, sykkeistä ja ajasta? Entä onko teillä samanlaisella lenkillä kuormituslukema pienempi, jos indeksi on ollut suurempi ts. lenkki on kulkenut paremmin?
 6. Raportin poikasta: http://ultraroadrunner.blogspot.fi/2012/10/tupla-pirkka.html?m=0
 7. Mythi.n kanssa tultiin suunnitelman mukaan. Ei ehtinyt reittiä kommentoimaan, kun piti vaihtaa kuivempaa vaatetta ylle ja tehdä muuta huoltoa. Koskiin päin aika oli 3:20 ja Tampereelle 3:25. Olisin varmaan siellä katollani jossain, jollei mythi olisi ollut mukana kannustamassa viimeisellä neljänneksellä. KIITOS vielä siittä!
 8. Reittiin muutos. Tätä vähän ounastelinkin. http://www.tamperelainen.fi/artikkeli/152624-pirkan-holkka-pitenee-800-metrilla
 9. Locuksella mennään... Ääninavinkin sais, mutta vaatii liikaa kikkailua.
 10. Hölköttelin tänään Nirvasta Koskiin päin n.29km. ja täytyy sanoa että reitti on nyt todella märkä ja pehmeä. Eiköhän ne sitä vielä kunnosta, toivoa sopii. Paikoin hevoset on sotkenut reitin kelvottomaksi lieju mössöksi.
 11. Onko tietoa otsikon mukaisista ohjelmista, joissa olis mahdollista ladata gpx.ä ja se softa osais sitten navigoida sen filun mukaan. Vielä kun olis ääni ohjaus, niin ei tarvitsisi repiä armbandia kokoajan veke kun polut risteytyy... Niin ja tietysti kartasto pitäs olla sellainen, että noi polutkin sieltä löytyis. Aika paljon vaatimuksia...
 12. Tampereelta lähtisin, 5:15 ja noin 6min/km hölkkäisin Koskiin. Oma huolto tietenkin. Onhan sinne varmaan jo edellisinä päivinä merkattu reittiä, mutta gpx ihan vaan varoiks mukaan. Olishan se noloa jos ei lähtöpaikalle löytäis.
 13. Kiitos! Pimeässä, väärään suuntaan juostessa voi reitti olla aivan erilainen kuin päivällä oikeinpäin juostuna. Etenkin tuo Tampereen pääty Taivalpirtille on oudompi. Tosta gpx.stä on varmasti apua alkuosuudelle!
 14. Vielä en ole ilmoittautunut, pähkäilen mitä tän kanssa tekis. Oisko muuten kellään reitistä gpx filea? Ja löytyskö kellään innostusta juosta tätä tuplana, silleen verkkaseen?
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy