Jump to content
Juoksufoorumi.fiAntiko

Jäsenet
 • Content Count

  1 630
 • Liittyi

 • Last visited

About Antiko

 • Syntymäpäivä 11.05.1978

Converted

 • Tavoite
  Maraton 3:00

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mitoitus on erittäin pieni: olen 177 cm / 68 kg ja M/L-koko on passeli, kun remmit ovat aivan löysällä. Liivin ollessa lähes tyhjänä voin vähän kiristää remmejä, jos alla vain ohut paita. Liivin on tarkoitus olla napakka ja se ehkä vähän venyy käytössä, joten tuo koko lienee minulle varsin hyvä. Isompana kaverina ottaisin sen isoimman koon. Toki Salomonin sivuilta pitäisi löytyä noita kokotaulukoita, jos haluaa mittailla rinnanympärystään.
 2. Jep, puhelin pysyy kuivana, kun pistää sen 1/2L Minigrip-pussiin. Peruslenkeillä tungen puhelimen pussiin ja Spibelt-vyöhön selän taakse. Tuossa se pysyy 20 asteen pakkasessakin lämpimänä ja mukana. Musiikki soi langattomista bt-napeista (Bluebuds X), joita suosittelen kaikille. Kuulokepiuha ja juokseminen eivät sovi yhteen millään tasolla. Ostin messuilta Flipbelt-vyön, joka on vielä napakampi, ja sen neljään taskuun tunkee luurin lisäksi jopa pienen juomapullon, patukan/geelejä ja avaimet lenkkiin. Mutta jotenkin koen tuon vaikeaksi pukea (vedetään jalkaan kuin housut), joten kaappiinhan
 3. Ostin juuri lipun maratonille, joten viivalla nähdään! (Valmistautuminen nyt on ollut sitä sun tätä mutta niinhän se aina vähän tuppaa olemaan.)
 4. Perseus oli pronaatiovaimennettu ja melkoisen jäykkäpohjainen tossu Niken kengäksi. Tuon jälkeen ovat tossut paljon muuttuneet. Oletko kokeillut Niken jäykintä kenkää Nike Zoom Structurea? Sitä valmistetaan yhä, monesko lie versio. Tai sitten vain Pegasus. Perseus oli Pegasus pronaatiotuella. Jos pitää olla jäykkä ja tuettu, niin Nike Lunarglide voisi toimia, sillä siinä on pieni DynamicSupport-tuki.
 5. Myykös kukaan lippuaan tänne? Saa tarjota yksityisesti tai julkisesti. :) En pääse tällä Tapatalkilla tuonne osta ja myy -palstalle ollenkaan, mutta tämä ketju löytyi.
 6. Antiko

  Maastojuoksukengät

  Minulta löytyvät x-talon 212 UK10 ja Trailroc 245 UK9,5. Trailrocin Standard fit on selkeästi leveämpi ja nauhoja saa kiristellä reilusti. Suht leveä päkiäni mahtuu hyvin Trailrociin mutta X-talonissa tarvitsin puoli numeroa pidemmän kengän. Trailroc on kärjestä todella löysä, löysempi kuin 255, eikä sillä ole hyvä juosta juurakkopoluilla, mutta helpohkoissa maastoissa todella mukava kenkä. Käytänkin X-talonia poluilla ja Trailrocia yleiskenkänä (hiekkaa, asfalttia, kalliota, polkupätkiä). Nythän Inovilta on tullut muitakin hyviä yleismaastokenkiä: Race Ultra ja Terraclaw, joita harkits
 7. Inovin Race Ultra 10:iä ei saanut edes netistä, mutta Varuste.netin myymälästä löytyi hyvä valikoima liivejä. Noista mukaan lähti Salomonin Adv Skin3 12L. Lötköistä pulloista en tiedä tykkäänkö, mutta taskuun sai venytettyä UD:n juomapullon. Voin siis vaihtaa pulloihin tarvittaessa. Kännykälle löytyi kaksikin hyvää vetoketjullista taskua kyljistä. Muutenkin liivin taskut ja istuvuus tuntuivat todella hyviltä. Sen sijaan Inovin vanha Race Ulta ei vakuuttanut, kun kännykälle ei löytynyt paikkaa, muutenkin taskuja oli melko vähän. Mutta pienen puhelimen olisi saanut olkahihnaan (sai siihen t
 8. Ainakin tämä (aikoja sitten rengastettu) trikoopöksy saa naisilta aika estottomia tuijotuksia ja hymyjä. Kaipa juoksijamiehet ovat myös vapaata riistaa.
 9. Antiko

  Maastojuoksukengät

  Race Ultra 270:ssä ja Trailroc 245:ssa matala kanta ja leveä lesti. Noissa pitää tehdä jalkaterällä töitä, jotta rullaavat. Korkeampi kanta rullaa tasaisella paremmin, mutta on kömpelömpi maastossa. Minulle sopii 6 mm kanta aika hyvin (X-talon, Roclite) mutta matalampikin käy, myös barefoot.
 10. Antiko

  Maastojuoksukengät

  Inovilla on muitakin hyviä matalia ja löysiä kenkiä: Trailroc on hyvä asfalttisiirtymillä ja hiekkatiellä, mutta mudassa kovin liukkaat. Uusi Race Ultra 270 voisi olla parempi yleistossu. Tai sitten Roclite 295, joilla pärjää jo mudassakin. X-talonit kuluvat nopeasti asfaltilla.
 11. Minulla on tuo Spibelt oikeastaan joka lenkillä kaverina: luuri minigripissä ja selän takana. Kivastihan se siellä kulkee, mutta jos pulloihin siirryn, voisi samalla tuon luurinkin ottaa liiviin mukaan. Minulla ei pysy oikein tuo Ultraspiren Omega (eikä Alphakaan) hyvin päällä, vaan jatkuvasti niitä saa olla vähän olla korjaamassa hartioilta. Muuten olen kyllä tykännyt. Haluaisin vain vaihtaa pulloihin. Pulloista on helpompi kontrolloida juomista ja voi juoda urkkaa tai vettä.
 12. Kiva, huomasin myös etteivät muotoilut esim. rivinvaihto toimi Tapatalkilla. Piti itse lisätä br-koodit. Aika syvältä. Parannuksia odotellessa lähden lenkille. :)
 13. Tuo ultra 10 vaikuttaa ihan kivalta, jollei se olisi Camelbak.. Sen firman tuotteet ovat ihan kuraa! Kaverin Octane-reppu vuotaa, hihnat löystyvät juostessa. Minä ostin kivan juomapullon kääntyvällä nokalla vaimolle: lapussa luvattiin ettei vuoda, mutta vuotaahan se, läppärireppuun tietenkin! Ja itse menin vielä ostamaan Handheld-pullon, PodiumChill. No, sekin vuotaa! Ei paljon, mutta kyllä sekin repun ja iPadin kastelee. Enää en osta yhtään tuotetta, missä lukee Camelbak! Maailmassa täytyy löytyä vaihtoehtoja. Mitenköhän tuo Inovin Race Ultra 10? Sitä on kyllä vaikea löytää nettikaup
 14. Miksiköhän en voi lukea Tapatalkilla Ostetaan ja myydään -palstaa? Joku aika sitten en voinut lukea koko foorumia, mutta sitten alkoi toimia. Ostetaan ja myydään ei vain ole toiminut. Harmittaa, kun menevät hyvät diilit ohitse. Samoin hakutoiminto ei oikein toimi. Luurina iPhone 6.
 15. Kyllästyin noihin juomapusseihin Karhunkierroksella, kun ostin UD:n Scott Jurek -pullon ja join pääasiassa siitä koko matkan ajan. Tuollaisesta pullosta on nopea juoda, näkee paljonko on juonut ja siihen on helppo kaataa omia juomajauheita tai suolatabletteja. Siispä toiveena olisi löytää se paras ultraliivi, johon saa pari pulloa ja iPhone 6:n järkevään paikkaan. Tietysti reppuosioon pitää mahtua nuo pitkän ultran varusteet. Puhelinvaatimus voi kuulostaa hifistiseltä, mutta oikeasti sitä tarvitaan gps-reittien, musiikin ja valokuvien vuoksi aika paljon retkillä, kisoissa vähemmän. Paras pa
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy