Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Antiko

Jäsenet
 • Content Count

  1 630
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

13 Good

About Antiko

 • Syntymäpäivä 11.05.1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Asuinpaikka
  Jyväskylä

Converted

 • Coopperi
  3375
 • Puolimaraton
  1:25,30
 • Maraton
  3:06
 • Tavoite
  Maraton 3:00

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Moikka! Tykkäsin tuosta kengästä, mutta omani ovat juuri puolinumeroa liian pienet (44). Eli laita tulemaan! Maksan postikulut. Sähköposti on: antti piste korttinen ät gmail piste com
 2. Moikka! Ei ole ranneketta, mutta olisi myynnissä hyvin toimiva Suunto Ambit 2, johon on vaihdettu Ambit 3 ranneke. Hp. 70€. Mukana myös vanha ranneke, josta hajonnut se pieni kumilenkki. Voi sopia Ambit ykköseen. Jos kiinnostaa, laita spostia osoitteeseen: antti piste korttinen ät gmail.com. Tai vastaa tähän ketjuun.
 3. YV. Minä olen värikäs persoona 😀 eli voin ostaa koko nipun.
 4. Mitoitus on erittäin pieni: olen 177 cm / 68 kg ja M/L-koko on passeli, kun remmit ovat aivan löysällä. Liivin ollessa lähes tyhjänä voin vähän kiristää remmejä, jos alla vain ohut paita. Liivin on tarkoitus olla napakka ja se ehkä vähän venyy käytössä, joten tuo koko lienee minulle varsin hyvä. Isompana kaverina ottaisin sen isoimman koon. Toki Salomonin sivuilta pitäisi löytyä noita kokotaulukoita, jos haluaa mittailla rinnanympärystään.
 5. Jep, puhelin pysyy kuivana, kun pistää sen 1/2L Minigrip-pussiin. Peruslenkeillä tungen puhelimen pussiin ja Spibelt-vyöhön selän taakse. Tuossa se pysyy 20 asteen pakkasessakin lämpimänä ja mukana. Musiikki soi langattomista bt-napeista (Bluebuds X), joita suosittelen kaikille. Kuulokepiuha ja juokseminen eivät sovi yhteen millään tasolla. Ostin messuilta Flipbelt-vyön, joka on vielä napakampi, ja sen neljään taskuun tunkee luurin lisäksi jopa pienen juomapullon, patukan/geelejä ja avaimet lenkkiin. Mutta jotenkin koen tuon vaikeaksi pukea (vedetään jalkaan kuin housut), joten kaappiinhan tuo on jäänyt. Millainen luuri JMN:llä on, kun ei mahdu Salomonin Adv.Skinin niihin vetoketjullisiin kylkitaskuihin? Minun iPhone6 mahtuu pysty- ja vaaka-asennossa sinne ja on todella helppo napata juostessakin esiin. Tuolla Adv.Skin3 12L Setillä juostu nyt kaksi ultraa, eikä mitään pahaa sanottavaa. Vaarojen 130 km kisaan pakkasin kuoritakin, varavaatetta ja kaksi lamppua , mutta liivi oli oikeastaan puolityhjä. Mukaan mahtuisi kevyesti joku UTMB-kitti. Luulen, että käytän tuota liiviä useita vuosia — vaikea keksiä, mitä vielä voisi tarvita mukaan. Lisäksi liivi on todella mukava päällä: ei purista, ei hölsky eikä hierrä. Tuon hikoontumisongelman olen ratkaissut 3 litran kuivapussilla, johon tungen kaikki tärkeimmät selviytymistarvikkeet. Sitten vain pussi päätaskuun pohjalle. Jos kisa menee yllätyksittä, en edes avaa koko pussia, mutta hätätilanteessa se on nopea vetää esiin. Lähinnä mietin, miten pitäisi toimia talven ja pakkasen tullessa. Nuo lötköt pullot kyllä jäätyvät ja halkeavat (kokemusta on), mitä sitten laittaa tilalle? Juomapussissa hankaluutena on letkun jäätyminen, mutta tietysti sen voi tunkea sinne taskuun selkää vasten. Parempaa ratkaisua en ole vielä keksinyt.
 6. Ostin juuri lipun maratonille, joten viivalla nähdään! (Valmistautuminen nyt on ollut sitä sun tätä mutta niinhän se aina vähän tuppaa olemaan.)
 7. Perseus oli pronaatiovaimennettu ja melkoisen jäykkäpohjainen tossu Niken kengäksi. Tuon jälkeen ovat tossut paljon muuttuneet. Oletko kokeillut Niken jäykintä kenkää Nike Zoom Structurea? Sitä valmistetaan yhä, monesko lie versio. Tai sitten vain Pegasus. Perseus oli Pegasus pronaatiotuella. Jos pitää olla jäykkä ja tuettu, niin Nike Lunarglide voisi toimia, sillä siinä on pieni DynamicSupport-tuki.
 8. Hei, haluaisin ostaa osallistumisoikeuden Finlandia maratonille 12.9.2015, sarjana koko maraton 42,2 km. Tarjota saa sopuhintaan yksityisviestillä tai sähköpostiin antti piste korttinen ät gmail piste com.
 9. Myykös kukaan lippuaan tänne? Saa tarjota yksityisesti tai julkisesti. :) En pääse tällä Tapatalkilla tuonne osta ja myy -palstalle ollenkaan, mutta tämä ketju löytyi.
 10. Antiko

  Maastojuoksukengät

  Minulta löytyvät x-talon 212 UK10 ja Trailroc 245 UK9,5. Trailrocin Standard fit on selkeästi leveämpi ja nauhoja saa kiristellä reilusti. Suht leveä päkiäni mahtuu hyvin Trailrociin mutta X-talonissa tarvitsin puoli numeroa pidemmän kengän. Trailroc on kärjestä todella löysä, löysempi kuin 255, eikä sillä ole hyvä juosta juurakkopoluilla, mutta helpohkoissa maastoissa todella mukava kenkä. Käytänkin X-talonia poluilla ja Trailrocia yleiskenkänä (hiekkaa, asfalttia, kalliota, polkupätkiä). Nythän Inovilta on tullut muitakin hyviä yleismaastokenkiä: Race Ultra ja Terraclaw, joita harkitsisin ennen Trailrocien ostoa.
 11. Inovin Race Ultra 10:iä ei saanut edes netistä, mutta Varuste.netin myymälästä löytyi hyvä valikoima liivejä. Noista mukaan lähti Salomonin Adv Skin3 12L. Lötköistä pulloista en tiedä tykkäänkö, mutta taskuun sai venytettyä UD:n juomapullon. Voin siis vaihtaa pulloihin tarvittaessa. Kännykälle löytyi kaksikin hyvää vetoketjullista taskua kyljistä. Muutenkin liivin taskut ja istuvuus tuntuivat todella hyviltä. Sen sijaan Inovin vanha Race Ulta ei vakuuttanut, kun kännykälle ei löytynyt paikkaa, muutenkin taskuja oli melko vähän. Mutta pienen puhelimen olisi saanut olkahihnaan (sai siihen tungettua iPhonen 6:nkin muttei liiviä voinut enää käyttää). Pullojen lisäksi liivin mukana tulee juomapussi, joten alesta löydettynä tuo voi olla hyvä diili, jos luuri ei ole ongelma eikä tarvitse älyttömästi tavaraa mukaansa. Camelbakin Ultra 10:iäkin sovittelin, mutta se tuntui Salomoniin verrattuna vanhanaikaiselta: repussa on paljon vahvikkeita ja se on melko jäykkä, varmaankin myös painava. Jos unohtaa tuon, niin Ultra 10 on periaatteessa hyvin tehty liivi: etutaskuihin mahtuu edim. UD:n juomapullot, jolloin juomapussia ei välttämättä tarvita (se tulee tietenkin mukana). Taskut ovat ihan riittävät, paitsi mainostettu älypuhelintasku! Iphone 6 ei mahdu tuohon taskuun! Eikä varmasti mahdu muutkaan Samsungit, Lumiat tai Sonyt, jotka ovat vielä isompia. Pienestä se oli kiinni, mutta iPhone on pikuisen liian pitkä. Tuossa Camelbakin suunnittelijat ovat siis mokanneet pahemman kerran. Pieni luuri tuohon taskuun mahtuu, ja silloin liivistä voi saada pullot ostamalla melko hyvän juomaliivin. Parempia kuitenkin löytyy kilpailijoilta esim. tuo Inovin alkuperäinen Race Ultra tulee juomapulloilla ja -pussilla ja on halvempi.
 12. Ainakin tämä (aikoja sitten rengastettu) trikoopöksy saa naisilta aika estottomia tuijotuksia ja hymyjä. Kaipa juoksijamiehet ovat myös vapaata riistaa.
 13. Antiko

  Maastojuoksukengät

  Race Ultra 270:ssä ja Trailroc 245:ssa matala kanta ja leveä lesti. Noissa pitää tehdä jalkaterällä töitä, jotta rullaavat. Korkeampi kanta rullaa tasaisella paremmin, mutta on kömpelömpi maastossa. Minulle sopii 6 mm kanta aika hyvin (X-talon, Roclite) mutta matalampikin käy, myös barefoot.
 14. Antiko

  Maastojuoksukengät

  Inovilla on muitakin hyviä matalia ja löysiä kenkiä: Trailroc on hyvä asfalttisiirtymillä ja hiekkatiellä, mutta mudassa kovin liukkaat. Uusi Race Ultra 270 voisi olla parempi yleistossu. Tai sitten Roclite 295, joilla pärjää jo mudassakin. X-talonit kuluvat nopeasti asfaltilla.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy