Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Umpimähkä

Jäsenet
 • Content Count

  4 296
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  15

Everything posted by Umpimähkä

 1. Mahtavaa! Missä kohtaa tarkemmin? Iltaisin mustarastas laulelee niin suloisesti, ettei meinaa tohtia mennä nukkumaan ollenkaan. Sulosäveliä talven jälkeen.
 2. Kimalainen ja leppäkerttu, tänään aurinko lämmitti jo ihan kuin kesällä, sammakoita olin bongailemassa kutulammikolla, mutta hiljaista oli.
 3. Meriharakat etsiskelee sopivia pesäpaikkoja
 4. Kyllä koiran jälki on pyöreämpi kuin suden jälki.
 5. Ettei säärihiki valu kenkään?
 6. Joo, oikea eli takamuksen sopiva satula on tärkeää. Istuinluitten leveys kannattaa mitata, siihen löytyy ohjeet ihan kotona tehtäväksi. Jos satula on liian kapea istuinluille, voi tulla puutumista.
 7. Wikipedian mukaan 25 km/h 😉
 8. Minusta turha juoksuvaruste on liian pienet taskut juoksuhousuissa tai vetoketjuttomat taskut takeissa tai peräti taskuttomat takit, joita on viime aikoina näkynyt ihmeen paljon. Samoin turhaa on takit, joiden hihat on niin kapeat, ettei niitä saa tarvittaessa vedettyä ylös, kyynärpäiden kohdalle. Tai liian lyhyet hihat teknisissä paidoissa. Eli kaikki sellaiset tekstiilit, jotka on vaan pukattu markkinoille, ilman että joku olisi ihan oikeasti viitsinyt miettiä, että mites tämä oikeasti toimii. Sellaisia on hävyttömän paljon, pelkkää skeidaa.
 9. Umpimähkä

  Suunto Ambit3

  Erikoinen tapaus tänään lenkillä: sykkeenmittaus näytti ranteesta ihan oikeanlaisia lukemia ja keskisykkeeksi tuli tunnin lenkillä 137, kuitenkin kun siirsin datan Movescoutiin, niin syke oli huidellut 180 tuntumassa useampaan otteeseen ja keskisyke näytti siinä taulukossa peräti 154. Mistähän tässä mahtaa oikein olla kyse? Pitäisikö huolestua?
 10. Kävellessä kantapää tulee ensin maahan, mutta ei juostessa.
 11. Lohikeittoa ja rusinaleipää. Rusinaleipää muistan syöneensi joskus lapsena, se on ranskanleipää, jossa rusinoita, sopii lohikeiton kanssa kuin nyrkki silmään. 😄
 12. Ensimmäinen mehiläinen havaittu.
 13. Pähkinäpensaat täydessä siitepölyn levitysvaiheessa. Onneksi ei ole mitään allergiaa.
 14. Noin 5 km ja tasan 10 km matkat, lähtö kello 22:00 http://juoksuaika.fi/1_19_aurajoen-y-juoksu.html
 15. 5 km ja 10 km klo 11:00 https://www.kilpailukalenteri.fi/?cs=16&nid=23237
 16. Umpimähkä

  Plogging

  Finnish Marathon Runners on valinnut yhdeksi kevään treeniksi plogging -tapahtuman: https://www.tossu.com/index.php?pageid=702 😉
 17. Taitaa olla muuten juuri tuo, valmistaja tamperelainen Westervesa Oy ja ainakin housuissa lukee Wol. Edessä tuulta pitävämpi kangas ja takaosa hengittävää materiaalia. Hinta-laatusuhde on hyvä. Parhaat housut vaihteleviin ja haasteellisiin talvikeleihin.
 18. Paavo Nurmi -maraton, joka on nyt tarjolla syksyllä 17.08.2019 http://paavonurmimarathon.fi/ Samalla tulee kätevästi tutustuneeksi koko Turun keskiaikaiseen kaupunkiin, vehreään Ruissalon saareen, Turun linnaan ja kaupungin alkuperäisasukkaisiin. Muutamia mäennyppylöitä, siltoja ja hiukkasen hiekkatietä matkan varrella.
 19. Umpimähkä

  Aprillia!

  Turun sanomissa aprillipila tuli jo eilennä ... https://www.ts.fi/uutiset/paikalliset/4531585/Nuori+salolaismies+jai+kiinni+seksuaalisesta+kanssakaymisesta+hevosen+kanssa++Poliisi+Tilanne+vastenmielinen
 20. Turussa kokoontuu tiistaisin kello 18 Kupittaalla Turku juoksee -ryhmä https://www.facebook.com/turkujuoksee/
 21. Umpimähkä

  Maastojuoksukengät

  Kiitos, pitääkin tsiikailla. Normihinta.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy