Jump to content
Juoksufoorumi.fi


jak

Jäsenet
 • Content Count

  333
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • 10km
  0:35
 • Puolimaraton
  1:21
 • Maraton
  2:55
 • Tavoite
  UTMB 2013

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. jak

  Transgrancanaria

  Mulla on noin 900€ matkabudjetti tässä 2015 kisassa: vaatimaton hotelli 5 yötä Maspalomasissa hiekkarannan, kisaexpon ja maalin läheisyydessä 427€ + Norwegian suorat lennot menopaluu 276€ + ilmoittautumismaksu 145€ + omat ateriat eli muutama vesipullo ja banaani 50€ + lentokenttä-Maspalomas bussit 10€. Maspalomas on turistirysä täynnä eritasoisia majapaikkoja, joiden hintahaitari on suuri.
 2. jak

  Transgrancanaria

  Kiitos vinkistä Pekka, olipa hyvä kätkö! Meinasin jo kirjata DNF:n, mutta viime hetkellä osui sivun alalaidasta silmään teksti "You can also download it here". Ennen lomakkeet sai Info-sivulta, ja siksi olin keskittänyt etsinnät sinne. Katsoin läpi kaikki meilit, eikä yhdessäkään ollut mitään ID:tä. Mutta hällä väliä, kun saan sen näköjään ylösladattua tämän samaisen Runners-sivun kautta. Tämä pitää muuten näköjään hoitaa jo tammikuun aikana, jos aikoo osallistua kisaan.
 3. jak

  Transgrancanaria

  Kävin juuri kisan sivuilla, enkä löytänyt Medical Certificate kaavaketta downloadattavaksi. Siellä oli kyllä mahdollisuus uploadata lääkärin hyväksymä skannattu dokumentti, mutta siinäkin kysyttiin jotain ID:tä, "joka on lähetetty sähköpostilla". Liekö se antamani passin numero vai mikä, en tiedä. Siinä myös ihmetytti kohta "T-shirt name". Ei ainakaan mun T-paidassa mitään nimeä lue. Vaikuttaa jojka tapauksessa siltä, että jos tuon paperin jostain saan ajoissa, niin sitä ei voi enää antaa paikanpäällä kuten ennen.
 4. jak

  Transgrancanaria

  Tuota asiaa ovat muutkin kyselleet kisajärjestäjiltä. En tiedä kelpaako käteen annettu paperinen versio enää. mutta aikaisemmin se on toiminut juuri näin. Kyseessähän on tuo aivan uutta tekniikkaa hyödyntävä ihmedokumentti, jonka voi kisan nettisivuilta downloadata ja sitten uploadata lääkärin leimalla varustettuna. Viimeisin vastaus oli muutama viikko sitten, että tekevät kovasti työtä ja aivan näinä päivinä se ilmestyy, viimeistään joulukuun 9. Eivät sanoneet minä vuonna!
 5. jak

  Sysikallio100 - 2014

  SP on varma voittaja! Olisi mahtavaa päästä paikan päälle todistamaan SP:n historiallista maaliintuloa, mutta se ei nyt valitettavasti mahdu aikatauluun.
 6. jak

  UTMB 2015

  UTMB arpa viritetty.
 7. jak

  Transgrancanaria

  On tulossa osanottajia Suomesta! Mullakin on Bushidot yhtenä vaihtoehtona, mutta taidan kuitenkin juosta Hokan kengillä tuon 125km. Maastohan on siellä hyvin vaihtelevaa. Uusi reitti on erilainen kuin 2012 kisassa, mutta toki nuo saaren keskeiset nyppylät on ne samat tutut.
 8. Maltilla maaliin maisemista naatiskellen! :)
 9. jak

  UTMB 2014

  Tuo on hyvä pointti, uskon että varmasti ne meni akuuttiin tarpeeseen. Ja kuten UTMB:n sääntöjen kohdassa solidaarisuus todetaan, niin jokaisen osallistujan tulee täysin omasta tilanteesta riippumatta asettaa vaikeuksissa olevan kanssakilpailijan auttaminen ykkössijalle. Kaikki meni siis ihan niinkuin pitikin. Tämä hyväntekeväisyys lämmitti mukavasti sitten omaa mieltä rinteitä könytessä yön kylminä pimeinä hetkinä. "The mountains are a hostile environment where man has learnt the rules of solidarity and to help each other so as to live and prosper there. For this reason we ask each player of the The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc®, in whatever place or circumstance they are in, to make it their priority to go to help any other person in danger or in difficulty."
 10. jak

  UTMB 2014

  Ne vietiin huoltoteltan sisältä, jonne ei pääse muut kuin huoltotehtävissä toimivat ja kilpailijat. Tämä ei ole kuulemma mitenkään harvinaista, että kepit lähtee. Yhdeltä tutulta meni samanlaiset sauvat viime vuoden TDS:n aikana ihan samalla tavalla. Tiesin siis vaaran olevan olemassa, mutta oli vaan pakko hetkeksi laskea kepit kädestä pois kun oli vähän muuta käyttöä käsille. Olin merkannut ne selvästi maalitussilla ja kirjoittanut oman nimeni isoilla kirjaimilla varteen, joten en usko kyseessä olleen vahinko. Sade oli liukastanut nousuja, ja joku kilpailija vaan ilmeisesti halusi itselleen sauvat.
 11. jak

  UTMB 2014

  Isot kiitokset Skylihmelle kaikesta avusta ja hienoista kuvista! Suomalaistiimi osoitti taas iskukykynsä ja tosi mukavaa porukkaa kaiken lisäksi! Täytyy tunnustaa, että UTMB oli ehkä vähän rankempi kuin mitä osasin kuvitella. Esim. tämä uusi Bovine on erilainen kuin mitä 2012 CCC:llä oli, tai mikä lie La Giète se Champex-Trient osuus nyt on nimeltään. Pikku vastoinkäymisiäkin sattui, mm. Black Diamond Ultra Distance kepit pöllittiin heti La Balmessa (39km). Eigerillä vinksahtanut alaselkä ei oikein vielä kestä ilman sauvoja. Ei uskaltanut yhtään silmiä ummistaa, kun olisi voitu viedä vielä Hokatkin jalasta :) Onnittelut kaikille hienoista suorituksista. Upea kisareissu tosi mukavassa porukassa. Tunnelma Chamonixssa oli tosiaan mahtava, kuten edellä mainittiinkin.
 12. jak

  UTMB 2014

  Lentokentällä nähdään keskiviikkona. Siitä se lähtee, onnea kaikille! Live-seuranta: http://utmb.livetrail.net
 13. jak

  Verbier Saint-Bernard 2014

  Jaahas, reitti sitten lyhennettiin huonon sään takia 105km ja +7300m. Fagerlund viides 15:23 ajalla ja lisäksi saatiin 3 suomalaista miestä ja yksi nainenkin maaliin. Hienoa ja onneksi olkoon! Ei ollut varmaan helppoa, koska eräs tuttu kova sveitsiläinen konkari keskeytti. TVSB on jyrkkä ja varsinkin huonolla kelillä aika kova haaste. Lumisia nousuja ja laskuja tulee vastaan reitillä. Viimeinen ylämäki La Chaux tuli osittain noustua nelivedolla pimeässä ja sitten sateessa mutainen lasku Verbieriin oli liukas. Upeita paikkoja, erityisesti Fenetren tienoilla puolivälissä. LUT on loivempi. Kuitenkin heti ekana yönä onnistuin nyrjäyttämään nilkkani utuisessa laskussa. Hyväkään lamppu ei riitä, kun maa on sumun peitossa. Teknisesti ei supervaikea, mutta kivikkoisia, lumisia ja mutaisia kohtia könytessä ja jääkylmien virtojen yli kahlatessa aikaa kului lopulta lähes saman verran kuin Verbierissä. Reitti ei nouse yli 2500 metriin, mutta Dolomiittien maisemat ovat ainutlaatuisen hienoja. Kuin juoksisi jossain elokuvassa, kuten Anton Krupicka kuvaili. Suosittelen molempia, onhan siinä pari viikkoa välissä aikaa palautua! :-)
 14. jak

  Dolomiti Extreme Trail

  Hieno video, kiitos! Mukavan näköistä maisemaa, viikon päästä pääsen itse kokeilemaan miltä se Dolomiiteilla lumessa juoksu tuntuu :-) Ei muuta kun ensi vuonna uudestaan!
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy