Jump to content
Juoksufoorumi.fihaha

Jäsenet
 • Posts

  93
 • Liittyi

 • Last visited

About haha

 • Syntymäpäivä 21.09.1944

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

haha's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

13

Reputation

 1. Vetikko järjestää matkan New Yorkiin. Onkohan jo täynnä? Berliini ilmeisesti on, mutta jonotuslistalle pääsee? Tallinna on paljon helpompi ja halvempi, mutta mukava. Reykjavik elokuun lopussa on hieno kokemus.
 2. Viikkoa ennen lähtöä on maratonille ilmoittautunut 1875 juoksijaa, joista miehiä 1447 ja naisia 428. Suomalaisia on noin 10 % eli 197, miehiä 117 ja naisia 80. Sääennuste lupaa aamuksi viileää ja päivällä noin 14 astetta. Muutokset mahdollisia...
 3. Kyllä harmittaa, ettei ohjelmaa voi aloittaa keskeltä. Eikä sitä pysty muokkaamaankaan niin, että siirtäisi päättymispäivää. Yksittäisiä harjoituksia voi siirtää vain saman viikon sisällä. En keksinyt muuta tapaa kuin ohjelman aloittamisen esim. 2 viikkoa myöhemmälle ajalle kuin tavoite. Sitten vain päivittäin päiväkirjasta käynnistetään kahden viikon päässä oleva harjoitus. Aika epäkäytännöllistä.
 4. Suomesta on helmikuun loppuun mennessä 182 ilmoittautunutta, naisia 79. Mukana ollaan.
 5. haha

  Polar V800

  Polarin maratonohjelma edellyttää 14 viikon harjoittelua. Sitä ei voi aloittaa kesken tuon jakson. Onko kenelläkään vihjettä siitä, voiko tuota rajoitusta mitenkään kiertää?
 6. Eipä ollut vielä ylihuomennakaan. Varmasti ensi viikolla...
 7. Edellinen selostus oli niin kattava, ettei paljon tarvitse lisätä. Sää oli erinomainen, muutama tippa satoi vasta ihan loppukilometreillä, lämpö oli ehkä 13o, tuuli ei paljon haitannut. Reitti ei ole aivan tasainen, mutta Polar laski noususummaksi vain 95 m. Ruuhkaa ei lähdön jälkeen ollut, maaliin juoksi 1062. Oma sijoitus oli alle puolen välin: 531, mutta sillä tuli ikäsarjan 70- kärkisija. Aika oli 40 sek alle tavoitteen, joten tyytyväinen voi olla. Matkajärjestelyt hoiti Välimatkat mainiosti.
 8. Viimevuotisesta juoksusta on YLE Areenassa lyhyt pätkä, joka tuli Femmalta tänä iltana..
 9. Mukana ollaan, mutta ei suuria tavoitteita. Enempi nautiskellen matkaan. Tässä on nopea video reitistä.
 10. haha

  Polar V800

  Ja Windows-luureille (Lumia) tietysti pitäisi saada myös, vaikka ei ole edes luvattu vielä.:angry:
 11. haha

  Polar V800

  Polar Flow ei (ainakaan vielä) käy Windows-kännyille (esim. Lumia!) :culpability:
 12. Harkitsen Kalevan/Juoksijan pakettimatkaa. Yhden hengen huoneen lisämaksu on törkeä, joten etsin huonekaveria. Sarjani on nyt M70. Ota yhteyttä yksityisviestillä, jos olet kiinnostunut.
 13. Olisikohan tästä apua: Mitä sydämen sykevaihtelu kertoo?
 14. A:n lisäksi sarjoja myös yli M60-ikäisille. Esim. Vantaan maraton on suuri tapahtuma, mutta tässä asiassa on tingitty.
 15. Mo Farah erilaisissa vaikeuksissa. :rockwoot:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy