Jump to content
Juoksufoorumi.fi


olli.boy

Jäsenet
 • Content Count

  29
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

Converted

 • Tavoite
  Kunto ylös katsotaan mihin se riittää
 1. Johtuisko siitä kun siihen ei lääkärin kirjoittamat reseptit paljon auta. Kun minulla havaittiin keliakia lääkäri lysähti hieman tuolissaan (kuvittelinko)ja pudotti kynän kädestä.:conf:
 2. Eikös eilisessä prismassa sanonut myös jotta harjoituksesta johtuen miesten testosteroni tasot laskivat (ilmeisesti väliaikaisesti)Tällähän voi olla suora vaikutus halukkuuteen.Mutta olisko se sitten palautumisvaiheessa noussut aivan uudelle tasolle,tämä on omakohtanen kokemus.Muistuu myös toinen tutkimus jossa alkoholi nosti naisten testosteroni määriä,siitä se siis johtuu kun emännän sisko juo aina kaljaa rullaluistelun päälle palautuakseen tietysti.(eilisessä prismassa kerrottiin anabolien nopeuttavan palautumista).:fighting0056:
 3. Kirjastosta kävin lainaamassa olen huomannut että ostetut kirjat jäävät aina minulla pölyttymään, voishan ne tietysti myydä esm.kirpputorilla.
 4. No nyt on tuo Ei sittenkään kolestroli kirja luettu. Kyllähän se osui ja upposi ainakin tälläiselle joka alkaa jo pitää lääkäreitäkin tavallisinia ihmisinä ja haluaa edes hieman kysenalaistaa kaiken valmiiksi pureskellun tiedon. Itse en ole ollut aina näin kriittinen mutta sietäisi jokaisen miettiä mihin meidän halutaan uskovan . Hyvä kirja avasi silmiä vieläkin isommaksi.mitä muuta? no olihan siellä saanut Suomikin palstatilaa kun oli aika paljon tuota mennyttä elämää ja tutkimuksia tutkittu. Itellä kok.kolestroli pyörinyt vitosen mlemmin puolin.Ei margariinille voille kyllä.
 5. Joo en jaksanut lukea koko ketjua mutta en ymmärä.Kun ei muuta mahdeta aletaan syyttää geenejä. sori:hali_knuffl_rein:
 6. Minä näen jo mielessäni lööpin Varis kertoo kaiken . Sit ei kumminkaan kerrota kuin pinta raapaisuja elämästa ampumisesta hiihdosta ja ehkä mainitaan sana doobing. Kyllä vietäs käsistä. Omasta mielestäni tuo dooping sonnan kääntely on samaa luokkaa BB:n ja muiden hehkutus filistely ja kyllä me ollaan upeita sarjojen kanssa.
 7. No se oli kyllä ihan oma diaknoosi jälkeen päin kylläkin.Odotin kyllä verikokeita ja kuvauksia niitä mitään ei tehty.Samalla lopetin sohvaperuna kuntooni nähden liian treenamisen.En tiedä ylikunnon ja ylirastuksen erosta mitään mutta onneksi oireet on pois.:hali_knuffl_rein:
 8. Kävin reilu vuosi sitten valittamassa hieman vastaavaa ykstyisellä lääkärillä. Oireet paha olo pyörrytys ajoittain, harvoin kuitenkaan lenkillä ollessa. Arvailuja verensokeri,verenpaine ,ruoka,nestevaje,no lopuksi lähdin vastaanotolta migreenilääke resepti kädessä. Nyt tiedän mikä oli syy se oli ylikunto.Että tämmöstä.:thumbsup:
 9. Minulla ei ole kyllä ollut mitään vaikeuksia toteuttaa gluteenitonta dieettiä.Suosittelisin sitä kelle hyvänsä TÄHYSTYKSESSÄ KÄYNEELLE joka ei ole saanut keliakia diaknoosia ja kärsii edelleen vatsavaivoista.:happy0167:
 10. Kuinka sait D- vitamiini arvosi verestä mitattua ? Yritin lääkärille vihjata kun kävin keliakian takia lopputarkastuksessa,että oisko mahdollista mitata D- vitamiini pitoisuus sain vain toteamuksen sen olevan vakio. Tätähän se ei missään tapauksessa ole vaan vaihtelee vuodenaikojen mukaan. Ja imeytyminenhän on ykslöllistä sitähän saa vain kalasta maidosta ja aurngosta muista lähteistä se on kai aika minimaalista.
 11. Tänään otin kokeeksi magnesiumia ja befoil poretabletista 1/4 osan kun huomasin eihän näitä ole pakko kokonaista syödä.Olo tuli jotenkin energisempi, luulinko vain no tietysti,mutta ehkei sitä muuten olisi huomanutkaan jollei olisi molempia syönyt erikseen jo satunnaisesti huomaamatta mitään.
 12. Ihan hieno kappalehan tuo.Itse kanssa etsin juuri näitä hienoja tunnelmia omilla lenkeilläni niiden saavuttaminen ei aina vain onnistu.Joskus yli kahden tunnin hiihtolenkillä on tuntunut niin hyvältä että olisin halunnut vaan jatkaa ja jatkaa..no ei makeaa mahan täydeltä.:bike:
 13. Kävely lepo hiihto pyöräily välipäivinä voi harrastaa (on ollu pakko tai juosta jalat alta) ja tietysti ed.mainitut.
 14. Nyt pitää lopettaa tämän ketjun lukeminen alkaa tulla krapulan oireita huh. Onneksi kävin jo lenkillä:fryingpan:Joo en oo ottan ainakaan kuukauteen enkä ota tai en oo suunnitellu:party0051:
 15. No hyvä että tuokin tuli tietoon ,olenkin ihmetellyt punasia kantapäitä hiihdon jälkeen ja rasvannut niitä.Pitänee käydä monokaupassa ,eihän nuo nykyset ole kun abaut 12 vuotta vanhat.:grin:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy