Jump to content
Juoksufoorumi.fi


sturppana

Jäsenet
 • Content Count

  13
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

10 Good
 1. Minä sain tälläisen ilmoituksen tilauksen yhteydessä During week 45 (the week of Nov. 5th-9th) you will receive another Email with a personal code to complete the full online registration.
 2. sturppana

  Amsterdam 2012

  Tavoite 3 h alittui reilulla 7 minuutilla oma Pb 12 minuutilla, joten tää meni kyl täysin pulkkaan. Hieno tapahtuma, kannustus kohillaan paitsi alkuryysis oli kyllä melkoinen johtuen stadion lähdöstä.
 3. sturppana

  Amsterdam 2012

  Ilmoja näköjään lupailee. Ei paha, kunhan ei tuosta enää lämpenisi.
 4. sturppana

  Amsterdam 2012

  Olen lähdössä myös, lennot ja hotelli varattu. Enää ei puutu muuta kuin se kolmen tunnin alitukseen vaadittava kunto.
 5. sturppana

  Tukholma 2.6.2012

  Kiitos tiedosta. Juuri olin aikeissa soittaa Aurinkomatkoille..
 6. sturppana

  Asicseja ulkomailta

  Tilasin tuolta Asicsin DS-trainer 14 ja Gel Nimbus 10. Tilaus sisään 15.5 ja kengät oli noudettavissa postista 3.6. Hiemanhan noissa kesti, mutta eipä siinä kun Nimbusit olivatkin uutta mallia eli 11 ja sain ne vielä samaan hintaan kuin 10.
 7. Nyt voin kirjoittaa tänne hieman kun on ensimmäinen täys maraton takana Pari vuotta tullut harjoiteltua tätä koitosta varten ja nyt se sitten tuli tehtyä Joutsenossa (erästä mainosta mukaillen). Tavoitetta ei ollut tai no ehkä se 4 tunnin alitus ja menihän se kirkkaasti rikki. Aika oli maalissa 3:3X:XX. Joten olin enemmän kuin tyytyväinen juoksuun. Nyt kohti seuraavaa tavoitetta...
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy