Jump to content
Juoksufoorumi.fiSnakster

Jäsenet
 • Content Count

  2 735
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Snakster last won the day on September 24 2018

Snakster had the most liked content!

Community Reputation

988 Excellent

1 Follower

Converted

 • 10km
  36.23
 • Puolimaraton
  1.20.54
 • Maraton
  2.55.03

Recent Profile Visitors

3 130 profile views
 1. Sellaisilla matkoilla, joissa kisoja on vähän, nuo ovat ihan hyvä juttu. Lähinnä kai ratamatkat ja ehkä joku maasto voisi olla. Nämä muiden kisojen yhteydessä jaettavat mitalit tällaisilla epämatkoilla kuin vaikkapa maantiekymppi, ovat aika turhia minustakin.
 2. Kuntoilijathan nyt ei sääntöjä noudata monesti muutenkaan. Kuunnellaan musiikkia ja järkkäillään omia huoltajia huoltopisteiden ulkopuolelle ja muuta vastaavaa sekoilua on nähty myös alle kolmen tunnin maratonjuoksijoilla.
 3. Vaatisi kyllä aika kovapäisen oman tiensä kulkijan, jos päälajikseen valitsisi sileän kolmosen, jota ei arvokisoissa juosta.
 4. Eikös tuo yhteen matkaan keskitykin ja kaikki muut matkat sitten tukevat tätä tavoitetta?
 5. Eikö junnut ja muutkin voisi osallistua ratakisoihin? Esim Forssan ratakympin hinta oli sekä etukäteen että paikan päällä ilmoittauduttaessa seitsemän euroa.
 6. En ihan ymmärrä, mitä tuolla porrastreenillä tavoitellaan? Nopeudestahan tuo juokseminen ei varmaan ole kiinni, vaan kestävyydestä ja ehkä vauhtikestävyydestä. Ehkä lääkkeenä voisi olla joku maltillinen vauhtikestävyystreeni viikkoon, esim tv-reipas 6-8 km.
 7. Kuka täällä on suuttunut? Vai tulkitsetko suuttumiseksi sen, että sinun kanssasi eivät kaikki ole samaa mieltä?
 8. Jos 2*35 km on parempi ja kehittävämpi kuin 7*10 km malli, niin eikö vielä parempi olisi juosta 1*70 km? Siihen saisi jo yhteen lenkkiin rakennettua hyvin erilaisia vauhteja ja osioita.
 9. Samaa mieltä. Kunnon tavoitteet mieluummin tauluun eikä mitään tuollaista nynnyilyä, josta kuka vaan voi selvitä.
 10. Kiroilua pyydän anteeksi, mutta sinä vastaavasti voisit lakata puhumasta liikkumattomista ihmisistä alentuvaan sävyyn.
 11. Jotenkin tästä keskustelusta välittyy aika karulla tavalla se, että tämän palstan kirjoittajilla ei ole minkäänlaista käsitystä siitä, minkälaisten asioiden kanssa painitaan, kun puhutaan ihan oikeasti liikkumattomista ihmisistä ja niistä keinoista, joilla heitä saataisiin liikkumaan. Liikkumattomuuden haitoista ihan ylivoimainen enemmistö tulee niistä, jotka eivät liiku käytännössä laisinkaan ja se on kansantaloudellisestikin ihan merkittävä kustannus, mikä näistä koituu. Joku parin sadan metrin kävely päivittäin kuulostaa maratonharrastajien näkökulmasta ihan lapselliselta liikku
 12. Ja arvelet, että tällaiselle ihmiselle lääkkeeksi tepsii se, että sanotaan, että vähintään puoli tuntia hikiliikuntaa on ehdoton edellytys, että kannattaa mitään tehdä? Älkää nyt jumalauta olko lapsellisia. Kysymys on siitä, että jos kauppaan on 500 metriä, niin näiden suositusten jälkeen sinne vähän liikkuvakin ymmärtää, että sinne kannattaa kävellä, koska se on tunnustettu hyödylliseksi. Jos sillä kävelyllä ei kerrottaisi olevan merkitystä, ei tapahtuisi sitäkään. Ja ei sitä nytkään välttämättä tapahdu, mutta on todennäköisyys suurempi. Kysymys on myös siitä, että kan
 13. Sitähän tietysti pitää tehdä, mitä mieli tekee, mutta itse aiemman projektin fanittajana ja seuraajana olen vähän pettynyt tähän uuteen hankkeeseen. Olisin niin mielelläni nähnyt sinun keskittyvän vaihteeksi lyhyemmille matkoille ja lähtevän hakemaan vähän vauhtia ja kierroksia koneeseen. Tästähän ei tietysti mitään äänestystä järjestetä, mutta laita ainakin mietintään sitten tämän hankkeen jälkeisille vuosille lyhyemmät matkat. Ja miksei tietysti Saulin hallikisoihin voisi tulla vääntämään kolmea tonnia, vaikka tavoitteena olisikin 166 km:n matka. Yhtä kaikki: tsemppiä tulevaankin
 14. Ei. Kysymys on lähinnä siitä, että kun teen ainakin puolittain julkista duunia, niin haluan pitää oman digitaalisen jälkeni yleisesti mahdollisimman pienenä. Kaikki on tosiaan linkitettävissä eikä se haittaa, mutta mieluummin esiinnyn nimelläni vain, jos sillä on joku erityinen arvo.
 15. Minulle ei ole mikään ongelma, että nimeni on tarvittaessa helpostikin selvitettävissä, mutta kammoksun sellaista ajatusta, että kaikki tänne kirjoittamani (sinänsä ihan asialliset jutut) löytyisivät esim nimellä googlaamalla. En myöskään usko, että se kovasti vaikuttaisi keskustelun tasoon täällä, kun kyllähän nämä pahimmat häröilijät ovat olleet ihan tunnettuja ja tuttuja tyyppejä. Sellaista suomi24-tyyppistä satunnaisräiskimistä ei täällä esiinny laisinkaan, minkä tuo rekisteröintipakko jo takaa.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy