Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Snakster

Jäsenet
 • Posts

  2 744
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Snakster last won the day on September 24 2018

Snakster had the most liked content!

1 Follower

Recent Profile Visitors

3 599 profile views

Snakster's Achievements

 1. Ilman muuta viivalle vaan. Ja jos paluumatka kauhistuttaa, niin eikö olisi mahdollista jäädä yöksi pääkaupunkiseudulle ja seuraavana päivänä vasta kotiin.
 2. En nyt kuitenkaan lähtisi vertailemaan tuollaista keski-ikäistä kuntoilijaa nuoreen urheilijaan, jolla on jo kotimaista menestystä ihan kohtuullisesti plakkarissa ja potentiaalia vaikka kuinka paljon. Ymmärrän kyllä vertauksen ja varmaan jotain samoja piirteitä näissä voi ollakin, mutta silti en näistä puhuisi edes samana päivänä.
 3. No ei se kyllä ihan noin ole. Päivällä esimerkiksi pystyy peilailemaan mäkien muotoja todella kaukaa, mutta kyllä yöllä se valokeila on aina kuitenkin rajallinen, eikä ne kauempana olevat kohteet mitenkään kajasta.
 4. Ei rokotteen tehoa ja sen merkitystä voi tarkastella yksilötasolla. Tai no, voi mutta siinä ei ole suuresti mieltä. Yksi pointeista ymmärtääkseni on se, että rokotteen myötä r-luku pienenee oleellisesti, 50 % teholla puoleen, jolloin epidemian leviäminen hiipuu ja pysähtyy tätä kautta.
 5. Snakster

  Tiomila 2020

  Näin juuri, mutta Jukolahan siirrettiin vuodella eteenpäin, mikä ei käsittääkseni enää tulee kysymykseen. Ja lopulliseen ja kertakaikkiseen perumiseen en usko.
 6. Snakster

  Tiomila 2020

  Pomminvarmasti Jukola tullaan jossain muodossa järjestämään. Yksi vaihtoehdoista on jonkunlainen huippujengien kutsukilpailu, toinen jollain systeemillä porrastettu malli, jossa vedetään esim sadan jengin ryppäissä, mikä ei käytännössä hirveästi muuttaisi mitään, ja sitten vielä molemmista mallista vaihtoehdot ulkkareilla tai ilman.
 7. Minustakin 30- ja 35-sarjat ovat Saulin kisoissa perustellut. Kestävyysjuoksussahan tilanne on vielä sillä tavalla mukava, että erilaisia matalan kynnyksen hölkkätapahtumia on aika paljon, mutta sellaisen, joka aloittaa kenttälajien harrastamisen esimerkiksi aikuisten yu-koulun kautta kolmekymppisenä, on lähes mahdoton löytää itselleen sopivia yleisen sarjan kisoja, tai ainakin kynnys näihin on ihan älyttömän korkea, jos ei ole koskaan käynyt kisoissa. Erittäin tervetulleita sarjoja ja niissähän myös osanottajamäärät ovat tasaisesti kasvaneet.
 8. Kyllä kai terveellä miehellä nopeus ja vauhti riittää vaikka mihin? Jos satasen pääsee esimerkiksi 20 sekuntiin, niin sehän tarkoittaa 10 minuutin alitusta 3000 metrillä.
 9. Sellaisilla matkoilla, joissa kisoja on vähän, nuo ovat ihan hyvä juttu. Lähinnä kai ratamatkat ja ehkä joku maasto voisi olla. Nämä muiden kisojen yhteydessä jaettavat mitalit tällaisilla epämatkoilla kuin vaikkapa maantiekymppi, ovat aika turhia minustakin.
 10. Kuntoilijathan nyt ei sääntöjä noudata monesti muutenkaan. Kuunnellaan musiikkia ja järkkäillään omia huoltajia huoltopisteiden ulkopuolelle ja muuta vastaavaa sekoilua on nähty myös alle kolmen tunnin maratonjuoksijoilla.
 11. Vaatisi kyllä aika kovapäisen oman tiensä kulkijan, jos päälajikseen valitsisi sileän kolmosen, jota ei arvokisoissa juosta.
 12. Eikös tuo yhteen matkaan keskitykin ja kaikki muut matkat sitten tukevat tätä tavoitetta?
 13. Eikö junnut ja muutkin voisi osallistua ratakisoihin? Esim Forssan ratakympin hinta oli sekä etukäteen että paikan päällä ilmoittauduttaessa seitsemän euroa.
 14. En ihan ymmärrä, mitä tuolla porrastreenillä tavoitellaan? Nopeudestahan tuo juokseminen ei varmaan ole kiinni, vaan kestävyydestä ja ehkä vauhtikestävyydestä. Ehkä lääkkeenä voisi olla joku maltillinen vauhtikestävyystreeni viikkoon, esim tv-reipas 6-8 km.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy