Jump to content
Juoksufoorumi.fi


Snakster

Jäsenet
 • Content Count

  2 536
 • Liittyi

 • Last visited

 • Days Won

  5

Snakster last won the day on September 24 2018

Snakster had the most liked content!

Community Reputation

641 Excellent

1 Follower

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Converted

 • 10km
  36.23
 • Puolimaraton
  1.20.54
 • Maraton
  2.55.03

Recent Profile Visitors

2 427 profile views
 1. Tässähän on kyse vähän siitäkin, että jos puu kaatuu, niin tuleeko siitä ääntä, jos kukaan ei ole kuulemassa. Eli onko tulosta tehty, jos sitä ei ole Tilastopajassa?
 2. Valmentajanhan voi löytää yllättävistä paikoista ja yllättävillä tavoilla. Itse löysin itselleni valmentajan vetämällä napakat jumit ja menemällä rotsi auki baariin Valenciassa. En ole varma, onko tämäkään keino täysin takuuvarma, mutta minulla toimi.
 3. Hauskaa, että sinunkin tuloksiasi sieltä kuitenkin löytyy. Tilastopaja tietää esimerkiksi kertoa, että olet maratonilla Suomen kaikkien aikojen tilastossa 40-vuotiaiden sarjassa sijalla 690. Düsseldorfistakin näkyy löytyvän yksi tulos. En osaa arvioida, mikä hyöty näiden tuloksien löytymisestä on, mutta itse ainakin ihan mielelläni seurailen kauden kärkitilastoja tai tarkistan, minkälaisia tuloksia joku on tehnyt takavuosina. Harrastan myös vastustajiin tutustumista ennen kilpailuja ja Tilastopajasta voi saada vinkkiä siihen, kenen peesiin kannattaa kisassa yrittää. Se on selvää, että meidän kaltaisillemme keski-ikäisille hölkkääjille merkitys on lähinnä siinä, että voimme katsoa parempien juoksijoiden tuloksia yhdestä paikasta. Omaan vaatimattomaan tekemiseemme tuo ei vaikuta.
 4. On varma tieto. Esimerkiksi oma San Sebastianissa juostu maratonenkkani päätyi Tilastopajaan juuri tällä keinoin.
 5. Esimerkiksi laittamalla viestiä Tilastopajan ylläpitoon ja mielellään viestiin mukaan linkki kilpailun tuloksiin ja muihin tietoihin. Yhteystiedoista löytyy tällainen osoite: juhani@tilastopaja.fi Niin, ja eiväthän ne tulokset sinne automaattisesti päivity, mutta varmaankin Tilastopajan jengi osaa vähän haistella, missä voisi olla kovia suomalaisia juoksemassa.
 6. Snakster

  Liikuntamylly

  Juu niin taitaa varsinaiset bändin jäsenet olla kaikki. Kontiohan vaan kirjoitteli tekstejä. Itse olen sen verran nuorta ikäluokkaa, että sain ensi kosketuksen bändiin uutena vuotena aika tasan vuoden -90 paikkeilla, kun näin pumpun Suutarilan nuorisotalolla yhdessä Neljän Ruusun kanssa. En kyllä osaa yhtään sanoa, miten ihmeessä minä olin Suutarilaan päätynyt.
 7. Snakster

  Liikuntamylly

  Niin Paragonin painotaloksi tuo valmistui silloin. Liikuntakäyttöön rempattiin vuonna 2000. 1986 onkin ollut Myllikässä otollinen vuosi, koska silloin ekan keikkansa heitti vuotta aiemmin perustettu ja sittemmin Myllypurosta maineeseen noussut Kelpo Pojat -yhtye, jolle sanoitukset teki runoilija Tomi Kontio. Kontio tosin taitaa olla enemmän Kontulan jätkiä.
 8. Snakster

  Tunnustan...

  Persuillahan ei ole tämän asian kanssa mitään tekemistä ja olen ymmärtänyt, että he ovat suurilta osin vastustaneet tätä aloitetta: https://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/eduskunnan-naisverkosto-haluaa-tiukentaa-raiskauslainsaadantoa-vaatii-suostumuksen-puutetta-raiskauksen-ensisijaiseksi-maaritelmaksi/787198/
 9. Snakster

  Tunnustan...

  En muista sanoneeni, että kenenkään pitäisi saada raiskata. Sitä vastoin olen jo aikaisemmin allekirjoittanut raiskauslainsäädännön muuttamista vaativan kansalaisaloitteen, koska minusta raiskausten ja hyväksikäytön määrä pitää saada vähenemään. En tiedä, kenestä ituhipistä puhut, mutta jos tarkoitat erään eduskuntapuolueen lainsäädäntösihteerin kansalaistottelemattomuutta, niin en olisi itse lähtenyt tuohon, mutta en osaa myöskään pitää sitä kovin vaarallisena tai rajuna rikkomuksena. Tuomioistunhan ottaa sitten asiaan varsinaisesti kantaa. En kyllä ymmärrä, miten koko juttu liittyy lasten hyväksikäyttöön tai raiskauksiin.
 10. Snakster

  Liikuntamylly

  Oletko kuullut sellaisesta kuin ratajuoksu, joka kuitenkin on sitä kaikkein kovinta tekemistä kestävyysjuoksun saralla, ainakin jos leppoisiin suurtapahtumiin vertaa. Taisit jossain yhteydessä mainita, että esimerkiksi Saulin SM-kisat eivät kiinnosta, mutta edelleen on se lupaus voimassa, että maksan osallistumismaksusi, jos joskus innostut kokeilemaan näitä kuninkuusmatkoja. Nythän on hyvä tilanne senkin osalta, että minä vaihdoin juuri sarjaa ja olemme ilmeisesti samassa sarjassa. Olisi kiva ottaa tiukkaa otatusta 200 metrin radalla.
 11. Snakster

  Tunnustan...

  Kuka on sanonut, että se pitää sallia kenellekään? Ja nyt en kaipaa mitään lonkalta heittelyä ituhipeistä, femakoista tai muista, vaan ihan selkeää faktaa, missä joku on sanonut, että lapsen raiskaaminen on sallittava mamuille.
 12. Snakster

  Tunnustan...

  Eikös Oulun seudulla erityisesti ole aika pitkät perinteet näissä hyväksikäyttöjutuissa? Tunnustan, että minulta on mennyt kokonaan ohi, pitikö hallitus kriisipalavereita, kun tämä asia muutama vuosi sitten nousi framille: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000390626.html Eikä tämä poista sitä, etteikö nyt näihin uusiin ilmitulleisiin juttuihin myöskin pitäisi reagoida. Kaikkeen tähän liittyvään pitää.
 13. Tässä treenien, syömisten ja muiden juttujen aikatauluttamisessa pitää myös huomioida se, että haluaako saada varttuneemmalla iällä vielä kehitystä, vai haluaako ainoastaan jotain mielekästä tekemistä. Minustakin kova treeni illalla, sauna ja vinkku ovat erittäin jees yhdistelmä. Kokemukseni mukaan kehityksen kannalta joku toinen rytmitys voi kuitenkin olla parempi.
 14. Miten olet hoitanut tämän asian osallistuessasi suurille eurooppalaisille kaupunkimaratoneille, joissa lähtöaika on yleensä hyvinkin varhain aamulla? Entä miten näkisit tällaisen varhaisemman harjoitusajankohdan osana valmistautumista näihin mainittuihin tapahtumiin?
 15. Minä olen tällaisena keski-ikäisenä kuntoilijana laatinut itse itselleni sellaisen testin, että sukat on aamuisin saatava jalkaan keskellä lattiaa ilman tukea seisten. Ei se ihan aina mene, mutta voittopuolisesti olen tässä onnistunut.
×

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy