Jump to content
Juoksufoorumi.fiT.A.

Jäsenet
 • Content Count

  710
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About T.A.

 • Syntymäpäivä 05.09.1981
 1. T.A.

  Yyteri 17.5.2008

  Profiili on kyllä tasainen, mutta viime vuonna oli suuren osan matkasta kunnon vastatuuli. Porissa vedetään pitkään yhtä suoraa ja siinä puhalsi viime vuonna mereltä kunnon puhuri, johon kannattaa varautua, mutta muuten ei pahempia mäkiä muistaakseni ollut.
 2. Olen huomannut kanssa, että liiallinen jarrutteleminen juostessa vie askeleesta parhaan rullaavuuden ja luontevuuden. Joskus pitkällä lenkillä pyrin ihan fiiliksen mukaan saamaan sellaisen rennon olon jalkoihin, vaikka sykkeet samalla vähän nousisivatkin. Mulla pitkälenkki on yleensä kerran viikossa vähän reilut 30 kilometriä. Sykkeet vaihtelee aika paljon, koska joskus vedän esim. loppuun vähän kovempaa. Eilen keskisyke oli 142.
 3. T.A.

  Karhuja halvalla?

  Voi hitto, luulin saaneeni Karhut halvalla kun maksoin 110€. Tuo 70€ on kyllä tosi huokea ainakin tuosta M10-mallista. Täytyy käydä Jumbossa seuraavan kerran.
 4. Viime vuonna olin mukana, mutta tänä vuonna jää väliin kun en ole kotimaan maisemissa. Reitti ei ole tosiaan ihan helpoimpia ja kova tuuli vielä vähän lisäsi kärsimystä viime vuonna. Hyvä kisa siellä kuitenkin saatiin aikaan, joten kannattaa mennä ihan treeninkin kannalta.
 5. T.A.

  Karhuja halvalla?

  En tiedä mistäpäin Suomea olet, mutta eilen ostin melko halvalla Karhun M10:net Hesan Stockmannilta. Maksoi 110€. Sitä en sitten tiedä saako netin kautta vielä halvemmalla?
 6. Hienossa kevätilmassa. Kevyt 10,5km. Tosi hieno juosta valoisalla ilmalla, ihan kuin kevät olisi jo pidemmällä mitä kalenteri näyttää...
 7. 31km aivan karmeassa loskamössössä...:076:Hyvä treeni kuitenkin. Eilen oli niin hyvä ilma, että kannatti olla sisällä spinningissä ja tänään sitten ulkona...
 8. Pitkä lenkki täälläkin n.32km. Raskasta oli, taisi eilinen spinning olla aika rankka ja muutenkin lepopäiviä ollut melko vähän viime aikoina.
 9. Pitkä pk 2h 47min. Yli kolmekymppiä meni, mutta täytyy vielä mitata tarkemmin. Oli mahtava ilma juosta myös täällä; lämmintä ja kosteaa. Vaikka oli eilen myös aika kostea ilta, niin silti tänään oli helppoa juoksu:voitto:.
 10. T.A.

  Teemu Selänne

  Ei tuo Selänteen empiminen kovin hienoa kuvaa jätä, jos tällaiseen tynkäkauteen lopettaa muuten hienon uran. Muut joukkuekaverit on pelannut runkosarjaa ja sitten tähti saapuu, kun alkaa kauden loppupuoli häämöttää...ei mikään riemuvoitto urheilulle.
 11. T.A.

  Yyteri 17.5.2008

  Viimeksi olin myös mukana kokonaisella. Tänä vuonna jää väliin, koska Tukholma on liian lähellä. Ihan kiva oli Yyterin tapahtuma lukuunottamatta tosiaan kovaa tuulta sekä lähtöä, joka oli hölmö. Puolikkaan ja kokonaisen lähtö oli samaan aikaan ja puolikkaan lähtijät oli asetettu kokonaista juoksevien eteen...:angry:
 12. T.A.

  Lenkkimusaa!!

  Minulla soi juostessa pääasiassa rock, niin kuin aika monilla muillakin täällä... Viime aikoina Red hot chili peppers, David Bowie, queen ja Velvet revolver. Aiemmin kirjoitin palstalla, että en juostessa tykkää kuunnella kuin luontoa ja omia ajatuksia, mutta nyt joululahjaksi saadusta mp3 soittimesta on tullut mitä parhain lenkkikaveri. Meinaa vaan pk-lenkeillä vauhti nousta kun on liian hyvää musiikkia luureissa...:smiley:
 13. Tänään pitkä pk 32,5km/2h48min. Ilma oli tosi hieno, mutta tiet niin jäässä, että puolet matkasta olisi mennyt paremmin luistimilla kuin lenkkareilla.
 14. Uphill spinning 55min. Menin hapoille ja sykkeet oli KORKEAT :shocked:
 15. Minullakin on tuo magnesiumin syöminen auttanut ainakin jonkin verran. Joskus muutamia vuosia sitten on ollut muutama tosi paha kramppi kädessä puntin jälkeen. Se tuntui todella pahalta ja olin okeasti vähän huolissani niistä, nyt ne on kuitenkin loppunut. Kesällä kramppasi sitten juostessa ja pari kertaa myös levossa pohkeet oikein kunnolla, mutta venyttely, magnesium ja hieronta on niihin autanut sekä tietysti nesteiden nauttiminen.
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy