Jump to content
Juoksufoorumi.fi


T.A.

Jäsenet
 • Content Count

  710
 • Liittyi

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About T.A.

 • Syntymäpäivä 05.09.1981
 1. Piiitkästä aikaa tuli itselläkin kokonainen suoritettua. Lähdin hyvin varovaisesti ja siitä nousujohteisesti sitte loppuaikaan 3.33,06. Ennätysajat siis hyvin kaukana, mutta tosi hyvä fiilis jäi tasaisesta menosta ja onnistunut olo kun pääsi taas maratonin makuun. Vastatuuli oli kyllä aika raaka varsinkin välillä n. 30-38km. Onnittelut kaikille, jotka matkan taittoivat! ps. MJM: Kiitos kun laitoit tietoa aikaisemmin siitä varustesäilytyksestä =)
 2. Käytännön kysymyksenä tuli mieleen, että onko tuolla Tuusulassa valvottua varustesäilytystä, kun juoksu nettisivuille ei siitä mainita? Ajattelin lähteä pitkän maraton tauon jälkeen taas köpöttelemään, mutta kamat olisi hyvä saada jemmaan.
 3. Fyysisten ominaisuuksien lisäksi pitää olla myös henkiset ominaisuudet, joilla juostaan alle 3h. Se ei kuitenkaan aina kivalta tunnu, ja siinä sitten tulee henkinen puoli esiin.
 4. T.A.

  Länsiväylä 2010

  Oli mukava kyllä olla taas eilen Länsiväylässä. En muistanut, että se reitti on noin vaihteleva ja hieno, vaikka tuuli siinä rantoja kierrettäessä vähän haittaa, niin silti hieno juosta muitakin kuin autotien reunoja. Oma juoksu meni hyvin. Aika oli 1.07,35. Ei ollut oma ennätys, mutta koska ei ole vetotreenejä tullut vedettyä, niin siihen nähden positiivinen maku jäi. On muuten joka vuosi ollut isot mietinnät siitä, mikä on tuo matkan pituus... se ei varmaan selviä koskaan.
 5. T.A.

  Länsiväylä 2010

  Minullakin on tarkoituksena tulla taas Länsiväylä juoksemaan. Pari kertaa olen sen aiemmin juossut ja on jäänyt mukavat muistikuvat. Nyt heräsi yksi käytännön kysymys. Onhan tässäkin tapahtumassa joku varusteuden ja arvotavaroiden säilytys juoksun ajan? Minulla on aina ollut joku "huoltaja" mukana ja nyt kun olen tulossa itsekseni, niin aloin miettimään, että eihän siellä puhelin ja rahat taskussa tarvitse juosta...
 6. T.A.

  Pirkan Hölkkä -09

  Pirkka meni tänä vuonna taas ihan mukavasti. Ei ennätyksiä rikottu, mutta tyytyväinen olen aikaan, joka oli 2.18,87. Onneksi pääsin samaan ryhmään seppolaisten kanssa siinä ekan juomapisteen kohdalla, jos ei sitä porukkaa olisi ollut kirittämässä, niin en usko, että olisin jaksanut painaa samalla tavalla. Jouduin sitten siellä 22-25 kilometreillä menemään jonkin aikaa ilman ketään ympärillä ja se oli kyllä raskasta. Kuten moni muukin on täällä kirjoittanut, niin se hake, mitä oli poluille levitetty oli melko ovelan tuntuista juosta ja muutenkin pohja oli aika pehmeä, joten se teki tosiaan vähän raskaampaa menosta. Kovia aikoja on täällä kuitenkin paineltu. Erityisesti Hietsun mahtava aika ansaitsee suuret onnittelut!
 7. T.A.

  Pirkan Hölkkä -09

  Minä taas en pysty näissä tapahtumissa ikinä katsomaan sykkeestä mitään, mulla on aina todella korkealla sykkeet näissä juoksuissa. En edes tiedä mistä johtuu, mutta jos treeneissä vetäisin samanlaisilla sykkeillä kuin tapahtumissa, niin en jaksaisi puoltakaan siitä mitä esim. Pirkassa mennään. Kai siinä on adrenaliinilla niin suuri vaikutus... Yleensä Pirkassa olen katsonut esim. karkeita väliaikoja viiden tai kymmenen kilometrin välein. Vaikka ne kilometritolpat ei ihan paikkansa pidä, niin olen luottanut siihen, että kun kympin kohdalla ollaan, niin siitä saa edes mututuntuman missä mennään. Pääasiassa kuitenkin oman tuntemuksen mukaan olen yrittänyt vauhtia säädellä.
 8. T.A.

  Pirkan Hölkkä -09

  Oma ennätykseni Pirkassa on vuodelta 2007 ja aika oli silloin 2:10:45. Tuona vuonna tuntui aivan kaikki menevän juoksun osalta putkeen muutenkin. Nyt on viime aikoina tullut kyllä juostua määrällisesti ihan kunnolla, mutta ei ole kovin kummoisia kovavauhtisia treenejä takana, joten kunto on nyt ihan mysteeri. Tarkoitus on lähteä reippaasti liikkeelle ja sitten tuntemuksien mukaan jatkaa. Varsinaista aikatavoitetta ei nyt ole, mutta kuten jiiveekin kirjoitti, niin ennätysaikoihin ei ole minullakaan mitään asiaa. Ehkä ensi vuonna. Pirkassahan ei ole koskaan kauheasti kannattanut omia kilometrivauhtejaan tarkastella niiden kilometrimerkkien kautta, koska ne on siellä maastossa melko lailla suurin piirtein aseteltu. Joten omia tuntemuksia täytyy sitten tunnustella, että totaalinen seinä ei odota siellä lopun mahtavissa mäissä...
 9. T.A.

  eCross 2009

  1. kertaa olin minäkin mukana. Tosi mukava tapahtuma ja mielekäs reitti. Tuollaisessa maastossa on huomattavasti mielekkäämpää juosta, kuin tasaisella, tietysti vähän maku asia... Tuli hyvin samanlaisia fiiliksiä kuin Pirkan hölkässä, matka tosin oli lyhyempi, mutta osittain saman tyylistä maastoa. Aika oli 1.09;06, johon olen tyytyväinen. jalat oli jo lähtiessä kipeät, joten tasaista vauhtia täytyi vaan painaa menemään. Kaikin puolin jäi hyvä fiilis tapahtumasta.
 10. Vuokatin hiihtoputken luona olevassa Intersportissa oli Asicseja hyvään hintaan. Ostin ds Trainerit 120 eurolla, joten jos siellä suunnalla liikkuu, niin kannattaa käydä vilkaisemassa. Viime maanantaina oli ainakin paljon kenkiä jäljellä.
 11. T.A.

  Pirkan Hölkkä -09

  Kyllä Pirkkaan täytyy tänäkin vuonna itsensä raahata, kun on oikein juhlavuosi:thumbsup:. Minäkin ihmettelin kun ei vanhoja tuloksia löydy mistään...
 12. T.A.

  Paavo Nurmi Marathon 2009

  Minä olen tulossa tuolla junalla. Jos niin huono tuuri käy, että juna myöhästelee, niin voihan sitä vaikka soittaa kisatoimistoon ja kertoa, että tulossa ollaan. Varmaan tuossa junassa on paljon tulijoita, joten eiköhän sillä ihan hyvin ehdi. Minulla on tarkoitus juosta puolimaraton ihan harjoituslenkkinä. Ajattelin ensimmäisen kerran jättää kellonkin pois ranteesta ja nauttia juoksusta. On mennyt vähän liian vakavaksi välillä tämä harrastus...:smiley:
 13. T.A.

  Hcr-09

  Olen huomannut sen, että aika paljon saa vettä sataa, että ihan lyhyissä housuissa ja paidassa tulee kylmä Tietysti riippuu tosi paljon kauanko meinaa matkalla viettää aikaa, koska jos kestää kauan, niin varmaan myös kylmä hiipii nivusiin matkan varrella. Toisaalta, jos on vähän kylmäfiilis, niin on ainakin syy juosta nopeasti maaliin...:smiley:
 14. T.A.

  Hcr-09

  Ensimmäistä kertaa olen minäkin tulossa city runiin. Ennakolta katseltuna reitti näyttää tosi hyvältä, joten ihan innolla tässä jo odottaa. Tarkoituksena olisi ennen kaikkea tehdä hyvä treeni, mutta jos kulkee, niin jarruttelemaan ei kuitenkaan lähdetä. Puolikasta ei ole tullut juostua kuin kerran aiemmin (Tampereella 2006), joten sinänsä kunto on arvoitus. Minulle riittää varusteeksi lyhyet juoksushortsit/trikoot ja hiaton paita, muuten meinaa tulla kuuma. Ellei vettä sada, niin ei kannata kauheasti pakata vaatetta päälle.
 15. Samaa mieltä tuosta, että ei se liikunnan määrä vaan laatu... Vanha sanontahan kuuluu, että "urheilijat kuolevat terveempinä". Tuosta ajatuksesta pitää sitten yrittää ammentaa motivaatiota...:hali_hehe:
×
×
 • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy